- 19 Mayıs 2020
- 46.104
- 205.878
Mesajları gördüm, başta olta atmış sonradan arayıp bi ton saydırmış demek anlamadan etmeden. Olta atmaya çalışırken sinirine yenilmiş.Maalesef yapılanın bir bedeli oluyor. Şimdi benim sevgilim olsa, Rosa bu ne der açıklama yapmamı beklerdi. Benimki bir kilo papatya çayı içmişçesine sakin bir adamdır, kıskanç değildir, yumuşak huyludur, daha bana hiç bağırmadı bile. Dolayısıyla kendisinden hiç ama hiç korkmadım şimdiye kadar, vereceği herhangi bir tepkiden de korkmuyorum haliyle.
Bu mesaj bana atılsaydı, ben arar ağzıma geleni sayar kapatırdım moduma göre şikayetçi olmayabilirdim.
Ama herkesin koşulları bir değil. Zaren için değil mesela, yani eşi evde olsa olay çok kötü yerlere gelebilirmiş.
Yani demem o ki benim keseceğim cezayla bir başkasınınki bir olmayabiliyor.
32 yaşında kadınım, gerçekten bu kadının kanıt toplama şekline inanamadım. Kim nasıl bir akıl verdi, hadi verdi sen niye tutup tanımadığın insanlara böyle mesajlar atarsın be kadın.
İşte emin olmadığı için çıkmış bunca sıkıntı.Kesinlikle katılıyorumGündüz arasa iş diye tlf. Açardım. Sorsa zaten doğruyu öğrenirdi, aksine kadını desteklerdim.
Hadi diyelim şüpheli konuşmamız var, kadının canına tak dedi ve bunu yaptı. Ama o da yok yani sadece isim.
Bir de kocasının numarasını atmak, resmini atmak, seks konuşmaları atmak gibi tehlikeli konuşmalara girdi.
Kocasını hatırlamıyordum artık sayesinde hiç unutmam.
Bir beceriksizlik söz konusu maalesef. Ama rastgele bütün Ayşe'lere mesaj atarak da nereye varacaktı acaba konu?Mesajları gördüm, başta olta atmış sonradan arayıp bi ton saydırmış demek anlamadan etmeden. Olta atmaya çalışırken sinirine yenilmiş.Eline yüzüne sıvaştırmış. Beceremiyosan yapmayacaksın. Sanırım konu sahibini bulmasının nedeni de eşinin telefonunda adıyla kayıtlı olması. Mantıken insan düşünür bu adam beni aldattığı kadını ismiyle mi kaydeder diye, düşüncesizce gördüğü ilk Ayşe'yle kontakt kurmuş.
Burda bi ton şöyle böyle yap, sinsi ol, sabret dediğimiz ama hiç yapmayan bir üye olabilir.Bir beceriksizlik söz konusu maalesef. Ama rastgele bütün Ayşe'lere mesaj atarak da nereye varacaktı acaba konu?
Hiç çalışacak bir plan değil maalesef. Bomboş, gereksiz bir plan. Zararlı çıkması ta başından belli.
Burada sorsa ben direkt 5 tane Ayşe varsa, 4'ü masum. Şimdi bu 4 Ayşe'ye fantezi yaptık mesajı atarsan birinin bile kocası deli çıkarsa ne yapacaksın? Ayşe'ye zarar vermesini geçtim, adam iyice zıvanadan çıkıp seni bulursa ne yapacaksın derdim valla.Burda bi ton şöyle böyle yap, sinsi ol, sabret dediğimiz ama hiç yapmayan bir üye olabilir.🌫
Haklısınız ama bence karşı tarafın yazdıklarına cevap vererek de kendinizi riske atmışsınız, sizi taciz eden numara klonlayan bir sapık da olabilirdi, öfkelenmeniz hoşuna gidip takıntı haline de getirebilirdi, karşı tarafa eşinizin adını ünvanını vermişsiniz bunların hiçbirini bilmeyen biri olabilirdi ve eşiniz üzerinden sizin kim olduğunuzu öğrenebilirdi.Cehalet yüzünden ya bana olsaydı? Normalde eşim şiddete meyilli bir insan değil ama konuşmayı bir görseniz. Başkasının "Beylik tabancası taşıyan" kocasını psikopat mi? Agresif mi? Bilmeden böyle riske ediyor ise bunuda düşünsün artık.
Üfürükten sebeplerle kadınlar ölüyor. Belki kocam psikopatım teki olup, "Suçsuz yere" olan bana olsaydı?
Rosa maalesef bu eşinin elinden alındığını düşünen kadınlar için de geçerli, kocamı elimden alıyorlar ben eminim bu kadın o kadın deyip psikopatça şeyler de yapabilir ya da beni kocama şikayet ettiği için aramız açıldı deyip kafayı takabilir de, yerine göre edepsizimdir kavga da ederim ama kocamla birlikte oldun diyen kadını muhatap dahi almadan engellerim, yapmadığım şeyin ne açıklamasını yaparım ne de o kişiye car car içindekileri saydıracak fırsatı veririm, kocası aldatmışsa gitsin delili nereden topluyorsa toplasın.Kene gibi yapışıp hayatını dar edebilecek en az 3 kadın tanıdım ben hayatta. Cidden çok korkutucu kadınlar var Katip. Öyle herkese bulaşılmaz ya.
ay tam bunu diyecektim ki demişsinizŞikayet edin tabii ki. Yalnız "eşim ya şunu yapsaydı vb" tarzı bir şey eklemenize gerek yok bence. Bekar bir kadın da olabilirdiniz. İş sebebiyle eklediğiniz bir numara sebebiyle, adamın eşi tarafından taciz edilmeniz çok çirkin bir durum.
Bu mesajı atan kişi bu mükemmel fikri KK'dan almış çıksa şaşırmam. Dönem dönem konularda sonunu düşünmeden bu tarz öneriler veren üyeler var maalesef.
Hukuk olabilirdilerle işlemiyor, olmuşlarla işliyor. Dolayısıyla davalık bi durum yok. Zaren zarar görmedi ama diğer kadın ve hatta çocukları zarar görebilir. Adam is yerine rezil olunca gelip acısını kadindan çıkaracak.Kocasının şiddet yanlısı olmadığını "zaren" biliyor Ama msj atan kadın bilmiyor hatta eşiyle yatan kadının o olduğundan bile emin değil.Kendi küçük beyniyle kurduğu oyun masum bir kadının katledilmesine neden olabilirdi,cezası az bile bence....
Mune tabi onlar da var ama benim dediğim nadir görülse de cidden psikopatlar var.Rosa maalesef bu eşinin elinden alındığını düşünen kadınlar için de geçerli, kocamı elimden alıyorlar ben eminim bu kadın o kadın deyip psikopatça şeyler de yapabilir ya da beni kocama şikayet ettiği için aramız açıldı deyip kafayı takabilir de, yerine göre edepsizimdir kavga da ederim ama kocamla birlikte oldun diyen kadını muhatap dahi almadan engellerim, yapmadığım şeyin ne açıklamasını yaparım ne de o kişiye car car içindekileri saydıracak fırsatı veririm, kocası aldatmışsa gitsin delili nereden topluyorsa toplasın.
Evet var, bizim de akrabalardan bir hatun öyle, sadece kadın erkek ilişkilerinde değil herhangi bir nedenle bile birine kafayı takarsa neler yapabileceğini hiçbirimiz kestiremiyoruz, bu sefer paçayı kurtaramaz diye düşündüğümüz olaylardan bile kurtulup haklı olanı delirtip mağduru oynadığı olaylar oldu, o da 40’lı yaşlara geldi ama can çıkar huy çıkmazmış aynen devam ediyor, ben de o yüzden Zaren’e muhatap almamalıydınız dedim, saplantılı tipler hiç ummadığınız psikopatlıklar yapabiliyor çünkü.Mune tabi onlar da var ama benim dediğim nadir görülse de cidden psikopatlar var.
Ya liseden bir arkadaşım vardı, kız cidden arızaydı. Gerçekten kafaya takarsa ne yapıp edip pişman ediyordu yapan kişiyi. En ufak bir olgunlaşma göremedim kendisinde, sonradan gördüğümde de aynıydı. Böyle bir kadına denk gelinirse fena olabilir. Direkt şahsına algılayıp belayı üçe katlayıp karşılığını öyle veren bir tip kendisi. Ben bulaşmak istemem böylesine. :)
Mune, çok haklısınız zira o sersemlikle klon falan düşünemedim. Normal zamanda bile bu kadar bağlantılı ve tehlikeli giden bir durumda yine aklıma gelmezdi sanırım.Haklısınız ama bence karşı tarafın yazdıklarına cevap vererek de kendinizi riske atmışsınız, sizi taciz eden numara klonlayan bir sapık da olabilirdi, öfkelenmeniz hoşuna gidip takıntı haline de getirebilirdi, karşı tarafa eşinizin adını ünvanını vermişsiniz bunların hiçbirini bilmeyen biri olabilirdi ve eşiniz üzerinden sizin kim olduğunuzu öğrenebilirdi.
Ben yerinizde olsam hiç yazışmazdım, karşı taraf takır takır yazmaya devam ediyorsa sabah telefonu eşime verip bu ruh hastası kimse tespitinin yapılıp suç duyurusunda bulunmak istiyorum der konudan eşimi haberdar ederdim, zaten sizi tanıyan güvenen bir eşiniz vardır bir psikopatın yazdıklarıyla size zarar vermez.
Kadın belli ki epey cesaretli bir tip. Hiç tanımadığı bir kadını arayıp bu tarz mesajlar atabilmiş baksanıza.Evet var, bizim de akrabalardan bir hatun öyle, sadece kadın erkek ilişkilerinde değil herhangi bir nedenle bile birine kafayı takarsa neler yapabileceğini hiçbirimiz kestiremiyoruz, bu sefer paçayı kurtaramaz diye düşündüğümüz olaylardan bile kurtulup haklı olanı delirtip mağduru oynadığı olaylar oldu, o da 40’lı yaşlara geldi ama can çıkar huy çıkmazmış aynen devam ediyor, ben de o yüzden Zaren’e muhatap almamalıydınız dedim, saplantılı tipler hiç ummadığınız psikopatlıklar yapabiliyor çünkü.
Yok atmayın, bu kişi sitede üyeliği olan biri de çıkabilir, aranızdaki görüşmeyi yayıyorsunuz diye şikayetçi olabilir zira olaya başka biri ve kadının eşi de dahil olacağından artık olay inceldiği yerden kopacak gibi duruyor, hatun kendini korumak için her türlü kozu kullanabilir, ben sizi anlıyorum ve hak veriyorum da, uyku halindeyken tuhaf yazışmalarda şoka girdiğinize de eminim ama artık psikolojisi sağlam insan sayısı azaldı, her tarafta saldırgan tuhaf psikopat tipler var o yüzden dikkatli olunSize özelden atayım bir kısmını.
Muhakkak öyledir,kadın direk arayıp hakaret etse kocamı nereden tanıyorsun dese o kadar insanı ki burda kimsenin tepkisini çekmez.Ama başvurduğu yol çok tehlikeli ve iğrenç ben bu kadının normal olduğunu düşünemiyorum.Tabi ki sonuçları kötü olmasın ama sanırım buna yol açan kendisi olmuşHukuk olabilirdilerle işlemiyor, olmuşlarla işliyor. Dolayısıyla davalık bi durum yok. Zaren zarar görmedi ama diğer kadın ve hatta çocukları zarar görebilir. Adam is yerine rezil olunca gelip acısını kadindan çıkaracak.
Huzur ve sükuneti bozmak diye bir suç var ama samantha. Beni uykumdan etmesi, rahatsız etmesi, ithamda bulunması bile suç. Ben, kendisi gibi cehaletle hareket etmeyip, hukuken hakkımı arayacağım. Birşey çıkmaz ama, bir ders çıkarır. Akilsiz başın cezasını ayaklar çekermiş. Acısı kendinden çıkarsa bu benim sorunum değil. Böylesine rezil bir durumun vicdanını yapacak değilim.Hukuk olabilirdilerle işlemiyor, olmuşlarla işliyor. Dolayısıyla davalık bi durum yok. Zaren zarar görmedi ama diğer kadın ve hatta çocukları zarar görebilir. Adam is yerine rezil olunca gelip acısını kadindan çıkaracak.
Herkes sakin olmalı. Sen sorun yaşamamışsin o yuzden ılımlı olabilirsin diyorum sadece. Neyse kararlısın zaten umarim başınız cok agrimaz. Günlerinizi almaz bu is. Gelismelerden haberdar et bari de umduğun gibi olduğunu gorebilelim umarim.Huzur ve sükuneti bozmak diye bir suç var ama samantha. Beni uykumdan etmesi, rahatsız etmesi, ithamda bulunması bile suç. Ben, kendisi gibi cehaletle hareket etmeyip, hukuken hakkımı arayacağım. Birşey çıkmaz ama, bir ders çıkarır. Akilsiz başın cezasını ayaklar çekermiş. Acısı kendinden çıkarsa bu benim sorunum değil. Böylesine rezil bir durumun vicdanını yapacak değilim.
Böyle bir durumda benim kocamın sakin olmasını, onun kocasının fevri olacağını düşünüyorsunuz ama neye göre? Belki adamın ağzı var dili yok?? Birinin karısına ağır ithamda bulunuluyor, biri iş yerinde rezil olacakmış. Benim eşim bu duruma sakin yaklaşmalı, ama diğeri fevri olabilir yani :)
Kocasının vereceği zarar yokmuş demek ki, çekinmeden bunları yapabilmiş.