GECE TELEFONLA ARANDIM SİNİRDEN UYUYAMADIM.

Kızlar merhabalar, dün gece saat 1 civarı telefonun sesine uyandım ama açamadım. Telefonu elime alınca zaten uyku sersemi öncesinde aynı numaranın bana wp.tan yazdığını, profil resmi erkek ama wp. Kullanıcı ismi olarak Sevtapkara56 (değiştirdim) gibi bir şey yazdığını gördüm.
Online olunca karşı bana yazmaya başladı o yazarken geçen konuşmayı yazacağım A benim B yazan kişi. Bu arada yarışmada geçen benim ismim Ayşe olsun, erkek olan Ahmet.
B- Merhaba (yaklaşık bir saat önce yazmış)
A: Kimsiniz?
B: Tanımadın mı?
A: kimsin kardeşim, gecenin körü beni arıyorsun sen?
B: o sırada bir erkek resmi atıyor ve tanımadın mı?
B: Hatta sana diğer numaramı vermiştim, numaram şu xxxxxxxxxx
O sırada verdiği numaranın son 4 hanesine wp. Yazınca taaa aylar önce bir etkinlikte mesela etkinlik Sezen Aksu konseri diyelim adamı Sezen Aksu Konseri Polis diye kaydetmişim ve o alanın konumunu atmışım yani başka bir konuşma yok. Bu arada bu tarz etkinliklerde yerine göre polis veya asker refakati olur, bu şekilde kaydederim kim refakat ediyor ise çünkü bağlantıda olmamız lazım.
B: Seninle sabaha kadar seks muhabbeti yapıyorduk, hem de bu vakitlerde onun için şimdi aradım.
B: Bayağı eğleniyorduk şimdi ne oldu?
A: Şaka mısın sen? 😡
B: polis misin sen? (Ben de adam sarkıntılık ediyor sandım) direkt şikayet etmek için.

Bana ağır bir ithamda bulununca
A: Ben ne zaman seninle seks muhabbeti yaptım? İspatla!
B: Tamam, bekle.
Bana bir resim attı ekran görüntüsü değil, bir cep telefonunun resmi çekilmiş orda Ahmet, Ayşe diye biriyle bildiğin fantezi yapmış.
A: Bu konuşma bana ait değil! Saçmalık!
A: Seni savcılığa şikayet edeceğim, verdiğin numaraya baktım seni etkinlik için kaydetmişim, bu ne hadsizlik!

Ben hala karşımdaki adam, taciz ediyor diye elimde done olsun, savcılık için düşünüyorum o esnada.

A: Sen, benim falanın eşi olduğumu bilmiyor musun? (Ünvan ve isim) terbiyesiz! Ben seninle ne zaman bu muhabbetleri ettim? Normal bile konuşmadık. (Ağır hakaret edeceğimde kafamda done almak var hakaret içermesi diye)

B: Ben Ahmet'in eşiyim, kusura bakmayın. Size attığım konuşmaları Ayşe isimli bir bayan ile yapmış. Sizi wp. Ta aynı isimle görünce böyle yaptım.

A: Ruh hastası mısın? Git tedavi ol. Kusura bakarım!!! Gecenin köründe yaptığına bak.

B: Özür dilerim, kadınsın beni anlarsın.

Bu konuşmaların hepsini kayıt altına aldım. Bu polis başka şubeden ve gidip müdürleri ile ilk konuşacağım, arkasından şikayetçi olacağım. Burda polisim bana yaptığı bir durum yok. Bir halt yemiş benimle aynı isim.

Ama ne hakla karısı böyle bir saldırıya geçer? Gecenin körü kocam yanımda olsaydı ve durum açıklığa kavuşacak kadar beklemeyip, birisi uygunsuz arayacak, erkek resmi atacak, seks konuştuk diyecek, arkasından bir konuşma resmi daha atacak?? Bana çok güvenen eşim bile uyku sersemi bana zarar verebilirdi? Ben de eşime çok güvenirim ama durumun gidişatı yüzünden ben de sonunu beklemeyebilirdim. Bu adamlar silahlı, silah baş ucu çekmecesinde Al sana mis gibi kadın cinayeti!! Hı kocam bu kadar ileri gitmezdi muhtemel ama hassas konu ve farklı reaksiyon gösterebilirsiniz uykudan uyarılmış.

Bu yapacağım eylem kadına ders olsun. Cehaletinin nelere sebep olacağını anlasın diye. Tamam adamdan dolayı kadın şüphe duymuş ama madem öyle gündüz ara beni konuş. Senin ne haddine alakasız insana bu cehaleti yapmak? Şimdi çeksin cezasını.

Kızlar böyle yapacağım, sizce de bu hakkım değil mi?

Sinirden umarım anlaşılır yazdım 🙏

Bu arada buraya bile ss leri gelen resmi atmak istedim ama deşifre olmamak adına atmadım gerekli görürsem özelden atarım!
Bence size yazan karısı değil ciddi olduğunuzu anlayınca hemen koca mağduru kadın süsü vermiş sizin kadın sanıp acıyıp vazgecmeniz için

bence sikayet etse iyi bir ders olur. Turkiyede yaşamadığın icin belki olayin vahametini tam kavramamis olabilirsin. belki senin italyan kocan gece calan telefona "biri saat farkiyla aramistir" der takilmaz bile geri yatar. ya da mesajlasirken sinirini görse "bu da ne, ne sacmalik" der gecer sana destek olur. ama siradan bir Türk erkegi bu olay yuzunden karisini bile bosar. konu bu kadar uzanip acikliga da kavusmaz en bastan isler karisir. "ates olmayan yerden duman cikmaz" der. sonradan olay acikliga kavussa bile buyuk kavgalar yasanir - ailelere kadar gider ve bazıları olayin boyle cozuldugune inanmaz kendince yorumlar yapar aranan kadin hakkinda. cunku baska bir guzide atasozumuz bizim insanimizi cok guzel karsilar "camur at izi kalsin"
bence yapabildigi kadar ileri gitmeli. zaten kadin hapse girecek degil su olaydan. ama iyice bir cani sıkılır, yaptigi aptalliga pisman olmak icin vakti olur
Turkiye'de su an yasamiyorum da üç sene once yaşıyordum, alzheimer olmadim daha :) kocam da Türk bu arada gayet de gerçekten sexting yaptığım adam arasa gecenin körü o telefonu yedirir bana :KK70: empati yaparak yazdim yani zaten.

Ben olsam eşime söylerdim böyle böyle bir durum oldu haberin olsun diye. Ben zaten konu sahibinin eşinin sizler kadar fevri olacagini da düşünmüyorum. Adam dava falan ugrasmayalim muhtemelen der. Boyle seyler icin de mahkemeler meşgul edilmez. Makul olani yaziyorum. Hirsla hareket edilmez. Hepimiz polisiz simdi yandı mantigiyla is yapılmaz. Bi insanin mesleğini boyle bi konudan bagimsiz tutmak gerekir.

Objektif ve sakin dusunmek lazim böyle durumlarda. Karşıdaki hata yapmış olabilir ama eşiyim demiş anlayış istemiş. Ortada bi mağduriyet ve suç da yok. Her konuda herkes aynı şeyi düşünecek degil elbet ama neyse ki hukuk sistemi sonuçtan nedene doğru gidiyor çok şükür.

İyi de kadın ayse diye bir kadınla konuşma görmüş ama numarası falan yok. Listedeki tüm ayseleri arayıp gece gece bir sürü aileyi birbirine mi soksun?
Nöbetçi savciyi bulsunlar gece kadinin telefonuna el konulsun nezarete de alsınlar :)) Adama soylesinler karısına ayar versin diyorum.

Bence size yazan karısı değil ciddi olduğunuzu anlayınca hemen koca mağduru kadın süsü vermiş sizin kadın sanıp acıyıp vazgecmeniz için
Benim de aklıma bu geldi. Bir de açıkçası ben gece böyle mesaj gelseydi sanırım cevap vermezdim. Sarhoş falan olabilir çünkü, neden muhatap olayım. Hele eşim polisse ertesi gün gösterirdim bulsun diye

Mantıklı belki de şikayet etmesin diye böyle birşey uydurdu. Ekran kaydı vs fake oluşturuluyor.

Misal gece öyle bir telefon gelecek, hiç uğraşmam wp felan. Eşimin eline telefonu verirdim 🤭

Canım benim kendi evliliğinde bunu yakalamış ise çıkar şube müdürü veya il emniyet müdürünün karşısına, elindeki yarışmayı gösterse kocası çağrılır. Bunu çoğunluk polis eşi bilir. Özel mevzudur ama eşini mağdur ediyor diye kulağı çekilir.

Zaten bilmediği bir kadına vakitsiz yazarak ki evliyim, aynı teşkilat. Benim evliliğimede bomba koyabilirdi. Hadi eşim uyku sersemi bana tokat atsa veya sözle bir şey dese ben affeder miydim?

Minareyi çalan kılıfını hazırlar. O kadının ben olduğunu bilmeden, emin olmadan gecenin köründe beni rahatsız edemez. Açık şekilde seks yaptın benle sabahlara kadar diyor.

Ben, kimsenin aile içi mevzularına, sırf ispat edecek diye böyle çirkince malzeme olamam. Olduysamda dersini almalı çünkü ufak bir mevzu değil.
Sürekli bomba yazip durma yahu kullandigin keywordlerde hep bi sıkıntı var. Teror, sehit, bomba, teskilat, karsimiza dikerler vb. Biraz daha devam edersen şu saçma konudan sen içeri alinican :)))

Haklisin zaten yapmamali tabiki ama bunun yanlış numarasi olur, sapigi olur, gece biri seni yersiz yere sucladi diye eşin sana düşünmeden tokat atacaksa bence bunu gercekten yap boyle bi adamla evliysen de turnusol olur sana, kurtulursun.

Eşinle konuştun mu ne diyor bu işe? Dava mi diyor o da. Ordan artik mesleğe göre akli denge raporu cikaricam kendimce.

Bence eşiniz size o anda kızmazdı, yanlış numara olduğunu düşünürdü. Gece sabaha kadar sexting yapabilmek mümkün mü bilemedim, hani yalnız yatmıyorsanız…

Ali kıran baş kesen olacam diye egonuzu boostlayip boostlayip kendi huzurunuzdan oluyorsunuz durduk yerde salağın biri yüzünden.

Insan biraz kendini önemsiz görmeli bu hayatta. Vay bana nasil yaparlar vay benim kocamın silahi var da beni vururdulardi da, onları karşımıza dikerler de diksinler de dikmeliler de dikeyazmakla olmazdılar da...

Alt tarafi adınız aynı olduğu için bi yanlış numara ya! Aman banane deyin biraz. Valla rahat edersiniz.

İyi de kadın ayse diye bir kadınla konuşma görmüş ama numarası falan yok. Listedeki tüm ayseleri arayıp gece gece bir sürü aileyi birbirine mi soksun?

Kadın da kendince delil toplamaya çalışıyor aslında ama bunun yolu bu değil. Çok üzüldüm ve kızdım sizin adınıza. Bence de şikayette bulunun. En azından bir ifadeye çağırılır da biraz aklı başına gelir.

Kadına bak ya kocasına gücü yetmemiş küçücük aklıyla size yazmış. Madem bu kadar aklı var kocasına hesap sorsun şikayet edin valla gecesi gündüzü yok okurken sinirlerim bozuldu. Edep yoksunu kadınları uzak tut allahım ya bu nedir ? Ay çok şeyler yazasım var ama ceza alırım diye yazamıyorum 🤬
Kocası ne ki kadın ne olsun işte…

Kimseye vurmadım şimdiye kadar. Bir keresinde yanlış anlaşılma sonucu aldatıldığımı sandım. Yanımda değildi, aradım ve bas bas bağırdım. Telefonla adam dövdüm resmen. Yanımda olsaydı yüzde yüz o sinir ve şokla vururdum.
O anda 1.55lik ufacık bir kadın bile canavara dönüşebiliyor arkadaşlar. O yüzden konu sahibinin kocasına bir şey diyemem ben.

bu tarz durumlarda ister emin ol ister sadece şüphe, mümkün olduğunca karşı tarafla muhatap olmamak gerek
her insanın başına aldatılma tarzı durumlar veya şüphe gelebilir
bunun hesabını hayatımızdaki kişiden sormalıyız
diğer kişi bizi hiç ilgilendirmiyor
sadakat borcu kiminse suçlu odur

Bence çok haklısınız.Bu gerizekaliliktan başka bişey değil.Baskalarini, ihtimalleri hiç dusunmemis.Ama ben olsam teşkilata felan rezil etmezdim.Cunku bu sefer sizin de maksadinizi aşan şeyler olabilir.Sonucta eşi polis ve silahlı.Ne olur ne olmaz.Ben korkarım.

Kesinlikle haklısın böyle şeyleri sorgulamanın da bir adabı olur

Kim olsa erkek veya kadın, o an gözü dönebilirdi. Özellikle dediğiniz gibi erkek çekip vursa al sana kadın cinayeti. Evlerden ırak Allah esirgesin.

Kadın bana hesap sormak paralamak için değil de olup olmadığını anlamak için iş atmış gibi geldi. Kocasına sor diyenler kocası he seks konuşması yaptım şu bacıyla ben mi diyecek. Dememiş işte o da birilerine zarf ata ata doğruyu bulmaya çalışıyor ama çol yanlış saçma sapan bir yöntemle. Ay sen de kadınsın beni anlarsın da hiç mazeret değil önünü sonunu düşünmeden yaptığı saçma sapan hareket

Üniversitede başıma gelmişti benim de normalde tanımadığım numaraları açmam ama ısrarla arayınca herhalde dedim not için filan arıyor biri. vize veya final dönemiydi çünkü. Kadının biri bas bas bağırdı kocamı aramışsın kimsin sen diye dedim git kocana sor ne bileyim ben senin kocan kim. Meğer benim gerizekalı bir kuzenimin metresiymiş anneme vermiştim telefonumu kontörü yoktu benden ara demiştim. Kendisi metres olunca benden de şüphelenmiş tabi.

Yaptığı yanına kâr kalmasın, lütfen gerekeni yapın. Hadsiz kadın.
Ben sinir oldum burada!

Bir keresinde kayınvalideme face hesabı açtım. (67 yaşında)
Arkadaş listesine de yanlışlıkla bir kaç kişiyi eklemiş kadın; onlar da uzaktan tanıdıklar zaten.
Neyse mesajlara bir bakayım dedim, birisi demiş ki "Kocamla aranda ne var niye takip ediyorsun onu ? " 😂😂
Senin kocan anası yaşındaki kadınlarla mı düşüp kalkıyor yazdım ben de..

Çok geçmiş olsun şikayet edin etmeyin diyemem ama en aciz tipler bunlar o minnacık akıllarına bu oyunlar gelir ama o kocaya tekmeyi vurmak gelmez zaten kesceksin sesini oturacaksın yerine ne iş peşine düşüyosun bir de alakasız insanları zan altında bırakıyorsun

Kanıt kanıtlamak için yem atmış anlaşılan ama dediğiniz gibi çok yanlış bir hareket faciaya neden olabilirdi nerden baksan üzücü kadın içinde üzücü umarım boşanırda bu durumlara göz yummaz

Sen kadınsın anlarsın'a sığınıp salak salak hareket eden hemcinslerime her şey müstehak.
Elinden geleni ardına koyma.

Bence burda kimseye böyle bir akıl vermiyoruz. Maksimum verilen akıl kadını ara konuş eşinin numarasından mesaj at bu tarz şeylerdir. Kimseyi ara sexting yaptık de denilmiyor. Ayrıca mağdur olması için eşi ile arasının bozulmasına gerek yok ki. Kadının yaptığı bence büyük terbiyesizlik ben konuyu okudum bana yapılsa diye düşündüm ve sabahtan beri şöyle yapardım böyle yapardım diye sinirleniyorum 😅
Kadın şiddet görürse birde ortada aldatılma şüphesi de var boşanır. Zaten ayrılmak gibi seçenekleri varken ya da kocasına hesap sorabilecekken başka kadınları rahatsız etmesi bence aklanamaz. Konu sahibi bekar da olsa fazla rahatsız edici bir durum. Belki ben hamileyim diye olayları gözümde çok büyütüyorum ama benim kabul edebileceğim bir durum değil her yere şikayet ederdim 😶

Kesinlikle şikayetçi olmalısınız, ben bile okurken sinir oldum! İnsanlara bilip bilmeden gecenin bir yarısı ithamlarda bulunmak nasıl bir hadsizliktir, dediğiniz gibi eşiniz görse yanlış anlaşılmaya çok müsait tepesi atardı adamın!!

Şikayet edin ki iyi bir ders olsun hadsizlere, yusuf yusuf olurlar zaten sonra karşında binbir özürle şikayetinizi geri çekmeniz için ikna etmeye çalışırlar. Bu duruma düşmeleri bile yeter de artar onlara. Birde kocası fırçalar kadını oh mis. :KK70:

Ay hiç yazık mazık diyemiycem şikayetçi olun, böyle durumlarda elalemin kadınlarına amele sümüğü gibi yapışmak yerine önce kocasına laf etmeyi öğrensin.
Kızlar eşimle konuştum. Hen eşim, hem arkadaşı bulunduğu şubede görüşme gerçekleştirecekler. Arkadaşı yarın geliyor, il dışından ama telefonla benimle de konuştu.

Eşim, yazışmaları okudu ve aşırı sinirlendi bana " Ben, sana çocuklarımı emanet edip gidiyorum. Hakkında güven sorunum yok ama şu konuşmanın belli bir noktasına kadar okusam ve gece gece sana ters konuşabilirdim belkide durumu anlayana kadar. Anlasam zaten,beni gece bu duruma sokanı, ben ne duruma sokardım o saatte bunu bilemem. Evde olmamam isabet olmuş ama bunu yanlarına bırakmam. Sen de yarın hazır ol şikayette bulunacaksın." Dedi.

Ay böyle demesine bile kırılır gibi oldum. 😔 "Gerçekten ters mi konuşurdun? Dedim. "Hayatim şu gidişata bak yani insan uykudan uyanınca afallar, sağlıklı bir düşünce ile değilde, neye kızacağımı bilemeden yanlış bir tepki olurdu. Ama bu defa en çok kendime kızardım çık işin içinden çıkabilirsen artık" dedi.

"İyi ki yokmuşum, asıl ondan sonra hikaye başlardı. Senin bu konularda frenin yok, affetmezsin hani sen de demezsin şok halinde konuştu falan diye. Beni tahrik edip bu yola sokanı ben de asla yuvasında mutlu, huzurlu bırakmazdım" dedi.

Ruh halim, saçma bir sebepten bozuk. Bir dangalağın yüzünden neyle sınandık böyle?

Kızlar eşimle konuştum. Hen eşim, hem arkadaşı bulunduğu şubede görüşme gerçekleştirecekler. Arkadaşı yarın geliyor, il dışından ama telefonla benimle de konuştu.

Eşim, yazışmaları okudu ve aşırı sinirlendi bana " Ben, sana çocuklarımı emanet edip gidiyorum. Hakkında güven sorunum yok ama şu konuşmanın belli bir noktasına kadar okusam ve gece gece sana ters konuşabilirdim belkide durumu anlayana kadar. Anlasam zaten,beni gece bu duruma sokanı, ben ne duruma sokardım o saatte bunu bilemem. Evde olmamam isabet olmuş ama bunu yanlarına bırakmam. Sen de yarın hazır ol şikayette bulunacaksın." Dedi.

Ay böyle demesine bile kırılır gibi oldum. 😔 "Gerçekten ters mi konuşurdun? Dedim. "Hayatim şu gidişata bak yani insan uykudan uyanınca afallar, sağlıklı bir düşünce ile değilde, neye kızacağımı bilemeden yanlış bir tepki olurdu. Ama bu defa en çok kendime kızardım çık işin içinden çıkabilirsen artık" dedi.

"İyi ki yokmuşum, asıl ondan sonra hikaye başlardı. Senin bu konularda frenin yok, affetmezsin hani sen de demezsin şok halinde konuştu falan diye. Beni tahrik edip bu yola sokanı ben de asla yuvasında mutlu, huzurlu bırakmazdım" dedi.

Ruh halim, saçma bir sebepten bozuk. Bir dangalağın yüzünden neyle sınandık böyle?
Yani geçmiş olsun tabi rahatsız olduysanız hukuki olarak hakkınızı arayın. O kısım olması gereken. Ama bu tarz bir şeye bu kadar takmayı ben anlayamadım. Bizde konusu bile geçmezdi sanırım. Emanet edip gittiği çocukları da sizin çocuklarınız zaten 🤔

Çok geçmiş olsun, şeref ve haysiyetinize yapılan bu saldırı için tabii ki hakkınız ama bence hiç muhatap olmamalıydınız, gecenin 1’inde aile üyeleri dışında kimsenin aramasını yazmasını dikkate almam, hele daha önce selamım dahi olmayan ama beyaz eşya, mobilya, kargo vs sebeplerle numara alıp vermek zorunda kaldıklarımı hiç dikkate almam.
Kadının derdi varsa gitsin eşiyle çözsün.
Teşekkürler 🙏 telefonun sesine uyandım ve 1 saat öncesinde yazmış wp.dan yani arayan kim diye tlf elime alınca farkettim ve online görünce yağdırmaya başladı.Uyku sersemi nerden düştüğümü anlamama fırsat olmadı. Bir de konuşmanın başında kocasının numarasınıda yazıp, sanki yedek bir numaradan yazıyor izlenimi vermeye çalıştı. Kontrol edince farkettim wp. Mesajlarından. Konuşmanın gidişatını tuhaf. Bir de gecenin o vaktinde gelen yabancı bir numara araması bizi genelde korkutur. Yani uyku sersemliği, telefonun çalış anındaki korkum, gelen mesajlar falan derken allak bullak etti beni.

Hen eşim, hem arkadaşı bulunduğu şubede görüşme gerçekleştirecekler. Arkadaşı yarın geliyor, il dışından ama telefonla benimle de konuştu.
Adam nasıl açıkladı kendini size çok merak ettim? Sizi arayan kadının kocası bu adam dimi doğru mu anladım?

Mantıklı belki de şikayet etmesin diye böyle birşey uydurdu. Ekran kaydı vs fake oluşturuluyor.

Misal gece öyle bir telefon gelecek, hiç uğraşmam wp felan. Eşimin eline telefonu verirdim 🤭
İşte eline telefonu alıp resim çekmiş ss atmadı bana. Burdan bir kaç arkadaş gördü özelden. Yani sanki kocasının tlf eline alıp, kendi tlf. İle resmini çekmiş gibi.

Hayır, il dışından gelen kişi eşimin arkadaşı, konuya mevzu olan polisin, şubesinden yetkili kişi.
Bunca gelişmeye kadının kocasının da haberi olmuştur herhalde. Zaten şu durumda bile fazlasıyla rezil rüsva olmuşlar baksanıza. Umarım kolayca hallolur sizin lehinize

Kızlar merhabalar, dün gece saat 1 civarı telefonun sesine uyandım ama açamadım. Telefonu elime alınca zaten uyku sersemi öncesinde aynı numaranın bana wp.tan yazdığını, profil resmi erkek ama wp. Kullanıcı ismi olarak Sevtapkara56 (değiştirdim) gibi bir şey yazdığını gördüm.
Online olunca karşı bana yazmaya başladı o yazarken geçen konuşmayı yazacağım A benim B yazan kişi. Bu arada yarışmada geçen benim ismim Ayşe olsun, erkek olan Ahmet.
B- Merhaba (yaklaşık bir saat önce yazmış)
A: Kimsiniz?
B: Tanımadın mı?
A: kimsin kardeşim, gecenin körü beni arıyorsun sen?
B: o sırada bir erkek resmi atıyor ve tanımadın mı?
B: Hatta sana diğer numaramı vermiştim, numaram şu xxxxxxxxxx
O sırada verdiği numaranın son 4 hanesine wp. Yazınca taaa aylar önce bir etkinlikte mesela etkinlik Sezen Aksu konseri diyelim adamı Sezen Aksu Konseri Polis diye kaydetmişim ve o alanın konumunu atmışım yani başka bir konuşma yok. Bu arada bu tarz etkinliklerde yerine göre polis veya asker refakati olur, bu şekilde kaydederim kim refakat ediyor ise çünkü bağlantıda olmamız lazım.
B: Seninle sabaha kadar seks muhabbeti yapıyorduk, hem de bu vakitlerde onun için şimdi aradım.
B: Bayağı eğleniyorduk şimdi ne oldu?
A: Şaka mısın sen? 😡
B: polis misin sen? (Ben de adam sarkıntılık ediyor sandım) direkt şikayet etmek için.

Bana ağır bir ithamda bulununca
A: Ben ne zaman seninle seks muhabbeti yaptım? İspatla!
B: Tamam, bekle.
Bana bir resim attı ekran görüntüsü değil, bir cep telefonunun resmi çekilmiş orda Ahmet, Ayşe diye biriyle bildiğin fantezi yapmış.
A: Bu konuşma bana ait değil! Saçmalık!
A: Seni savcılığa şikayet edeceğim, verdiğin numaraya baktım seni etkinlik için kaydetmişim, bu ne hadsizlik!

Ben hala karşımdaki adam, taciz ediyor diye elimde done olsun, savcılık için düşünüyorum o esnada.

A: Sen, benim falanın eşi olduğumu bilmiyor musun? (Ünvan ve isim) terbiyesiz! Ben seninle ne zaman bu muhabbetleri ettim? Normal bile konuşmadık. (Ağır hakaret edeceğimde kafamda done almak var hakaret içermesi diye)

B: Ben Ahmet'in eşiyim, kusura bakmayın. Size attığım konuşmaları Ayşe isimli bir bayan ile yapmış. Sizi wp. Ta aynı isimle görünce böyle yaptım.

A: Ruh hastası mısın? Git tedavi ol. Kusura bakarım!!! Gecenin köründe yaptığına bak.

B: Özür dilerim, kadınsın beni anlarsın.

Bu konuşmaların hepsini kayıt altına aldım. Bu polis başka şubeden ve gidip müdürleri ile ilk konuşacağım, arkasından şikayetçi olacağım. Burda polisim bana yaptığı bir durum yok. Bir halt yemiş benimle aynı isim.

Ama ne hakla karısı böyle bir saldırıya geçer? Gecenin körü kocam yanımda olsaydı ve durum açıklığa kavuşacak kadar beklemeyip, birisi uygunsuz arayacak, erkek resmi atacak, seks konuştuk diyecek, arkasından bir konuşma resmi daha atacak?? Bana çok güvenen eşim bile uyku sersemi bana zarar verebilirdi? Ben de eşime çok güvenirim ama durumun gidişatı yüzünden ben de sonunu beklemeyebilirdim. Bu adamlar silahlı, silah baş ucu çekmecesinde Al sana mis gibi kadın cinayeti!! Hı kocam bu kadar ileri gitmezdi muhtemel ama hassas konu ve farklı reaksiyon gösterebilirsiniz uykudan uyarılmış.

Bu yapacağım eylem kadına ders olsun. Cehaletinin nelere sebep olacağını anlasın diye. Tamam adamdan dolayı kadın şüphe duymuş ama madem öyle gündüz ara beni konuş. Senin ne haddine alakasız insana bu cehaleti yapmak? Şimdi çeksin cezasını.

Kızlar böyle yapacağım, sizce de bu hakkım değil mi?

Sinirden umarım anlaşılır yazdım 🙏

Bu arada buraya bile ss leri gelen resmi atmak istedim ama deşifre olmamak adına atmadım gerekli görürsem özelden atarım!
Valla direkt şikayet edin. Acımayın hiç

X