Gece gece

Yerinde olsam açık açık kvdeye derim anne sürekli uygunsuz durumda yakalıyorsun bizi kocamla bir baş başa rahat edemedik fln diye.
O yüzsüz ve düşüncesiz ise sende böyle kaba ol.

aaa yapmayın ama nekadar düşünceli bi kaynana bornozunuza kadar düşünüyo maşallah, lüzumsuz

Yaa keşke açmasaydınız kapıyı. Bir daha ki sefere bu tur şeyler olursa kesinlikle kapıyı açmayın.

İnşallah dank eder inşallah ders çıkarır da biz utandigimizla kalmayiz.esime soyleyimde bugünde soyunsun :) hava sıcak nasilsa

Yerinde olsam açık açık kvdeye derim anne sürekli uygunsuz durumda yakalıyorsun bizi kocamla bir baş başa rahat edemedik fln diye.
O yüzsüz ve düşüncesiz ise sende böyle kaba ol.
Ya ne biliyim söyleyemiyorum aslunda bazen pat pat dile getirmek lazım

Eşim açtı kapiyi aslında acmasa daha iyi olurdu. araba dışarda ışıklar yaniyor ya k.v telefona sarilirdi iyice rezil olurduk
Aa çok haklısın canım. Bu kısmı bilmiyordum. Allah'ım çok sinirlendim yaa bu nasıl bir münasebetsizliktir yaa ..

Aa çok haklısın canım. Bu kısmı bilmiyordum. Allah'ım çok sinirlendim yaa bu nasıl bir münasebetsizliktir yaa ..
Bi de beni düşün. Herşeyi geçtim ben o saatte kayniminda olduğu bi ortama pijamayla cikmak zorunda miyim.bu kadar bencil bi kadin işte kendi gönlü olsun merakı dinsin yeter

Bi de beni düşün. Herşeyi geçtim ben o saatte kayniminda olduğu bi ortama pijamayla cikmak zorunda miyim.bu kadar bencil bi kadin işte kendi gönlü olsun merakı dinsin yeter
Allah'ım yaa.. Kadına bak sen.. Canım bu arada kv kıskanç biri midir ? Yani huzurunuzu bozmak için mi yaptı bunu acaba yani??

Allah'ım yaa.. Kadına bak sen.. Canım bu arada kv kıskanç biri midir ? Yani huzurunuzu bozmak için mi yaptı bunu acaba yani??
K.v kendini inanılmaz saklayan biri yani duygularini anlamak çok güç sinsi kisacasi o an aklina ne esti bilmiyorum gecenin yarisi

Töbe

Kapıyı açmadaydınız

1defa bornozla aç bir daha gelmez

olayın ustune gelmesi bence tuaf bi durum değil neden utanıyorsunki sanki sevgilisiniz yada dost hayatı yasıyosunuz olağan seyler gece gec gelmesi onun problemi

Gerçekten de böyle mi diyor kayınvaliden Yuh ya ne kadınlar varmış Allah yardımcın olsun.Bence inadına eşinin elini tutmak yerine koluna girip öyle yürüyün oda çatır çatır çatlasın derim

Bunun hiçbir taktiği yok.eğer eşiniz anneciyse,siz yakındığınızda annesinin hatasını kabul etse de içten içe size sinirli kalacaktır ve başka birşeyden Acısını çıkartacaktır.istediğinizi deneyin.durumu dengeleyen kişi erkektir ama genelde Eleştiriye gelemiyorlar.

olayın ustune gelmesi bence tuaf bi durum değil neden utanıyorsunki sanki sevgilisiniz yada dost hayatı yasıyosunuz olağan seyler gece gec gelmesi onun problemi
Haklısın eşim de öyle Söyledi inlarin kabahati bu saatte gelen insan herseyi görür yasak aşk yasamiyoruz sonuç da dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…