kıskanıyordur belki seniYaşlı sayılmaz çocuğumuz olmadı bizim herhalde bizi bişey yapmiyor saniyor :)
bende kaynanama ilk ziyarete gittiğimde gece uyuyorum eşim namaz kılıyor salonda..birden kapı açıldı sanıyorum kocam geldi..kafayı bir kaldırdım kapı çalmadan içeri giren kaynanam elinde bornoz gece kullanırsınız lazım olur diyor..anasını satıym lazım olacağı varsa da olmayacak sayende ..evinde çiftleşmemize pek bir meraklıydı ama olmadı istediği
İnşallah dank eder inşallah ders çıkarır da biz utandigimizla kalmayiz.esime soyleyimde bugünde soyunsun :) hava sıcak nasilsaİyi olmuş aslında öyle bi zamanda gelmesi. Belki kafasına dank eder evli bi çifti sürekli rahatsız etmemek.
Bence bi daha kapıya gelirse eşin yine aynı vaziyette çıksın bişey yapmasanız bile
Ayıp be..
Utanmasa fantazi iç çamaşırı falan da vercek:)aaa yapmayın ama nekadar düşünceli bi kaynana bornozunuza kadar düşünüyo maşallah, lüzumsuz
Eşim açtı kapiyi aslında acmasa daha iyi olurdu. araba dışarda ışıklar yaniyor ya k.v telefona sarilirdi iyice rezil olurdukYaa keşke açmasaydınız kapıyı. Bir daha ki sefere bu tur şeyler olursa kesinlikle kapıyı açmayın.
Ya ne biliyim söyleyemiyorum aslunda bazen pat pat dile getirmek lazımYerinde olsam açık açık kvdeye derim anne sürekli uygunsuz durumda yakalıyorsun bizi kocamla bir baş başa rahat edemedik fln diye.
O yüzsüz ve düşüncesiz ise sende böyle kaba ol.
Aa çok haklısın canım. Bu kısmı bilmiyordum. Allah'ım çok sinirlendim yaa bu nasıl bir münasebetsizliktir yaa ..Eşim açtı kapiyi aslında acmasa daha iyi olurdu. araba dışarda ışıklar yaniyor ya k.v telefona sarilirdi iyice rezil olurduk
Kiskanip kiskanmadigini bilmiyorum ama sürekli hayatimizin içinde olmak istedigi kesin bakalim bu olay biraz değiştirecek mi onukıskanıyordur belki senibirdaha yapcaklarını sanmam zaten bir musibet bin nasihatten iyidir sonuçta
Bi de beni düşün. Herşeyi geçtim ben o saatte kayniminda olduğu bi ortama pijamayla cikmak zorunda miyim.bu kadar bencil bi kadin işte kendi gönlü olsun merakı dinsin yeterAa çok haklısın canım. Bu kısmı bilmiyordum. Allah'ım çok sinirlendim yaa bu nasıl bir münasebetsizliktir yaa ..
Allah'ım yaa.. Kadına bak sen.. Canım bu arada kv kıskanç biri midir ? Yani huzurunuzu bozmak için mi yaptı bunu acaba yani??Bi de beni düşün. Herşeyi geçtim ben o saatte kayniminda olduğu bi ortama pijamayla cikmak zorunda miyim.bu kadar bencil bi kadin işte kendi gönlü olsun merakı dinsin yeter
K.v kendini inanılmaz saklayan biri yani duygularini anlamak çok güç sinsi kisacasi o an aklina ne esti bilmiyorum gecenin yarisiAllah'ım yaa.. Kadına bak sen.. Canım bu arada kv kıskanç biri midir ? Yani huzurunuzu bozmak için mi yaptı bunu acaba yani??
K.v ye sorsan dünyanın en anlayışlı k.v si
Gerçekten de böyle mi diyor kayınvalidenBi tanıdığıin bi lafı var kendi kv de si için ;
" elinden gelse yani mümkün olsa oğlunun koynuna girecek benim yerime "
Sizinkiler de bi değişik. .
Benim kv de de yolda eşim elimden tutuyor sa
zorla bıraktrmaya çalışır benim elimden tut oğlum diye :)
Bunun hiçbir taktiği yok.eğer eşiniz anneciyse,siz yakındığınızda annesinin hatasını kabul etse de içten içe size sinirli kalacaktır ve başka birşeyden Acısını çıkartacaktır.istediğinizi deneyin.durumu dengeleyen kişi erkektir ama genelde Eleştiriye gelemiyorlar.Arkadaşlar dün gece 23:30 da kapi çaldı hem de çok özel bi zamanin üstüne küslükler,ramazan v.s derken baya uzaklasmistik eşimle beraber olduk ben kalktım üzerime pijama giydim balkon kapisini kapatip duşa girecektim kapı çaldı eşim hemen şort giyip dürbünden bakti kapidaki kaynimla k.validemdi eşim şok olmuş bu şekilde kapıyı açtı bunlar eşimin üstünü çıplak görünce bi tuhaf oldular gelin falan dedik yarim ağız önce yok falan dediler geldiler ama ben suçlu gibi bu tuhaf hissettim kendimi hem de sinirlendim k.v nin annesi hasta benimle ayni apartmanda oturuyor annesi. kadin kötü vaziyette kiz kardeşi ile dönüşümlü kalıyorlar gece uğramış bize de Allahaısmarladık demek istemiş biz onun geldiğini bile bilmiyoruz.k.v ye dışardan bakınca modern anlayışlı bi kadın görürsünüz ama böyle çok sıktı beni her anı bizimle olsun istiyor canı sıkılsa bizimle dışarı çıkmak istiyor ben sıkıldım bu durumdan eşimle zaten sıkıntilarimiz var bi de kv böyle yapınca hersey daha zor ve sıkıcı oluyor.pazar günü de telefon ile ikide bir aradi durdu ve yine hissetmis gibi özel bi anda. dün gece bütün sinirlerim oynadı gereksiz bi saatte gereksiz bi hareket evde çocuk yok o saatte hersey olabilir eşime çok kötü oldum dedim o da biz de sıkıntı yok onlar utansın bu saatte gelirlerse böyle olur dedi. Bu kadinin hiç bişeye saygisi yok tek derdi bizimle gezsin otursun.ama ben onun artık evliligimin merkezinde yer almasindan sıkıldım eşim desen anneci laf söylesem ven suçlu olurum ne olur bana taktik verin yardım edin yiksa buhran gecircem
Eşim açtı acmasak telefona sarılır bu seferde.sira bornoza geliyor zaten bu kadar içli dışlı olursakTöbe
Kapıyı açmadaydınız
1defa bornozla aç bir daha gelmez
Haklısın eşim de öyle Söyledi inlarin kabahati bu saatte gelen insan herseyi görür yasak aşk yasamiyoruz sonuç da dediolayın ustune gelmesi bence tuaf bi durum değil neden utanıyorsunki sanki sevgilisiniz yada dost hayatı yasıyosunuz olağan seyler gece gec gelmesi onun problemi