Kendi görüşü tabiki biz biseye karismayiz tavrinda etrafa öyle yansıtıyorEn anlayışlısı buysa...
Haklısın erkeğin tavrı çok önemli zaten eşimin hataları çokBunun hiçbir taktiği yok.eğer eşiniz anneciyse,siz yakındığınızda annesinin hatasını kabul etse de içten içe size sinirli kalacaktır ve başka birşeyden Acısını çıkartacaktır.istediğinizi deneyin.durumu dengeleyen kişi erkektir ama genelde Eleştiriye gelemiyorlar.
Eşim açtı acmasak telefona sarılır bu seferde.sira bornoza geliyor zaten bu kadar içli dışlı olursak
O na göre çok normal oğlunun evi istediği saatte girer çıkar gelini ne zaman gelse saygili oğlu zaten pervane.bu kadın bizi ev arkadaşı saniyor bence yoksa by rahatlik hakkaten şaşırttı beniYahu insan bi arar..
ne bu düşüncesizlik..
O na göre çok normal oğlunun evi istediği saatte girer çıkar gelini ne zaman gelse saygili oğlu zaten pervane.bu kadın bizi ev arkadaşı saniyor bence yoksa by rahatlik hakkaten şaşırttı beni
kaynanaları savunuşunuzdan gözüm korktu bir erkek evladınız olduğu savnuşunuzdan çok aşikar ama lütfen kendinizi şuanki halinizle değil genç bir gelin gibi düşünün çok değil en fazla yirmi sene öncesini düşünün hak vereceksiniz bizlere lütfen biraz empati ...ne olursa olsun anneye öyle davranılmaz bende anneyim yüreğim acır evladım böyle yaparsa kadın kötü niyetli değil konu sahibi annesini istemiyor..birde hastaymış Allah düşmöan başına vermesin böyle kişileri...
kiz beddua etmeAllah cezani versin insan bi telden arar o saatte kapi calinirmi gerizekalimi bu kadin
Bence çok iyi olmuş sizi o vaziyette yakakadigi
Bu taktiği uygula belki senin yakani bırakır eşin evdeyken sürekli ozel durumda olduğunuzu hissettir kvcigine
Eşin evdeyken anne oglun beni cagiriyo bi işimiz vardiyebilirsin anlar heralde bu kadar da salak değildir
Ay Kıyamam ya senin kv hala aynı tas aynı hamam. Gece gelmek de neymiş. Ah bu adamların dut yemiş bülbül hali beni deli ediyor. Bir tanede bendeArkadaşlar dün gece 23:30 da kapi çaldı hem de çok özel bi zamanin üstüne küslükler,ramazan v.s derken baya uzaklasmistik eşimle beraber olduk ben kalktım üzerime pijama giydim balkon kapisini kapatip duşa girecektim kapı çaldı eşim hemen şort giyip dürbünden bakti kapidaki kaynimla k.validemdi eşim şok olmuş bu şekilde kapıyı açtı bunlar eşimin üstünü çıplak görünce bi tuhaf oldular gelin falan dedik yarim ağız önce yok falan dediler geldiler ama ben suçlu gibi bu tuhaf hissettim kendimi hem de sinirlendim k.v nin annesi hasta benimle ayni apartmanda oturuyor annesi. kadin kötü vaziyette kiz kardeşi ile dönüşümlü kalıyorlar gece uğramış bize de Allahaısmarladık demek istemiş biz onun geldiğini bile bilmiyoruz.k.v ye dışardan bakınca modern anlayışlı bi kadın görürsünüz ama böyle çok sıktı beni her anı bizimle olsun istiyor canı sıkılsa bizimle dışarı çıkmak istiyor ben sıkıldım bu durumdan eşimle zaten sıkıntilarimiz var bi de kv böyle yapınca hersey daha zor ve sıkıcı oluyor.pazar günü de telefon ile ikide bir aradi durdu ve yine hissetmis gibi özel bi anda. dün gece bütün sinirlerim oynadı gereksiz bi saatte gereksiz bi hareket evde çocuk yok o saatte hersey olabilir eşime çok kötü oldum dedim o da biz de sıkıntı yok onlar utansın bu saatte gelirlerse böyle olur dedi. Bu kadinin hiç bişeye saygisi yok tek derdi bizimle gezsin otursun.ama ben onun artık evliligimin merkezinde yer almasindan sıkıldım eşim desen anneci laf söylesem ven suçlu olurum ne olur bana taktik verin yardım edin yiksa buhran gecircem
Biliyorum senin konularını anladığı halde gelmesi ayıp yaArkadaşlar dün gece 23:30 da kapi çaldı hem de çok özel bi zamanin üstüne küslükler,ramazan v.s derken baya uzaklasmistik eşimle beraber olduk ben kalktım üzerime pijama giydim balkon kapisini kapatip duşa girecektim kapı çaldı eşim hemen şort giyip dürbünden bakti kapidaki kaynimla k.validemdi eşim şok olmuş bu şekilde kapıyı açtı bunlar eşimin üstünü çıplak görünce bi tuhaf oldular gelin falan dedik yarim ağız önce yok falan dediler geldiler ama ben suçlu gibi bu tuhaf hissettim kendimi hem de sinirlendim k.v nin annesi hasta benimle ayni apartmanda oturuyor annesi. kadin kötü vaziyette kiz kardeşi ile dönüşümlü kalıyorlar gece uğramış bize de Allahaısmarladık demek istemiş biz onun geldiğini bile bilmiyoruz.k.v ye dışardan bakınca modern anlayışlı bi kadın görürsünüz ama böyle çok sıktı beni her anı bizimle olsun istiyor canı sıkılsa bizimle dışarı çıkmak istiyor ben sıkıldım bu durumdan eşimle zaten sıkıntilarimiz var bi de kv böyle yapınca hersey daha zor ve sıkıcı oluyor.pazar günü de telefon ile ikide bir aradi durdu ve yine hissetmis gibi özel bi anda. dün gece bütün sinirlerim oynadı gereksiz bi saatte gereksiz bi hareket evde çocuk yok o saatte hersey olabilir eşime çok kötü oldum dedim o da biz de sıkıntı yok onlar utansın bu saatte gelirlerse böyle olur dedi. Bu kadinin hiç bişeye saygisi yok tek derdi bizimle gezsin otursun.ama ben onun artık evliligimin merkezinde yer almasindan sıkıldım eşim desen anneci laf söylesem ven suçlu olurum ne olur bana taktik verin yardım edin yiksa buhran gecircem
kaynanaları savunuşunuzdan gözüm korktu bir erkek evladınız olduğu savnuşunuzdan çok aşikar ama lütfen kendinizi şuanki halinizle değil genç bir gelin gibi düşünün çok değil en fazla yirmi sene öncesini düşünün hak vereceksiniz bizlere lütfen biraz empati ...
Kapıyı acmasak telefona sarılır o kapı eninde sonunda açılır eşim de birden açtı kapıyı zaten anlamadin bile ne olduğunu .Ayrıca eşimle aramin kötü olduğun dönemler oluyor ama ayni evin içinde bi yere kadar sürüyor evlilik ve ev arkadaşlığı ayni şey deildir küsersin barisirsin devam etmeye karar vverirsen çabalarsin bazen kendine bazen karsindakine şans verirsin zaten böyle bi dönemden çıktık arayi acmistikKapı denen birşey var açmayın.... birde esimle aramiz kotu diyorsunuz surekli de yakalaniyorsunuz... bence bu yazıda bir sıkıntı var...
Bana göre mesele yaş değil doğru dürüst okumadan saydirmissiniz Allah boylelerinden korusun v.s diye.aslinda mesele k.v meseleside deil gece yarisi kimsenin evine pat diye gidilmez bu bizler içinde geçerli görgü kuralidir bi yerde.ha gidiyorsanizda bazi seyleri göze almissiniz demektir .ev dedigin yer kişinin en rahat ettigi her şeyini yaşadığı güven duydugu yerdir ben eşimle özel bişey yasamasamda o saatte üzerimde pijama ve gecelik harici bişey olamaz k.v yi geçtim kaynimin karsisina o şekilde çıkmak zorunda degilim gelmeden beş dakka önce tel.edersin toparlanilir bu kadar basit aslında20 sene öncesinde 10 yaşında falan oluyorum:) iki yaşındada bir kızım var...ve ben kaynanan gibi değil anne gibi düşünüyorum
Ayıp tabi ama anlatamazsin bi insan düşüncesizse yapacak bişey yokBiliyorum senin konularını anladığı halde gelmesi ayıp ya
Evet ayni tas ayni hamam iliskimizin merkezinde olma isteği devam ediyor Allah sana da kolaylik versin çok zor böyle insanlarla uğraşmakAy Kıyamam ya senin kv hala aynı tas aynı hamam. Gece gelmek de neymiş. Ah bu adamların dut yemiş bülbül hali beni deli ediyor. Bir tanede bende
eskiler bildiğini okur görgü kuralu falan tanımazlar ben olaya anne gözüyle bakıyorum...mini bende bir anneyiim ve benim evladım çok kıymetlidir...ona zarar vermek istemem her anne böyledir kimse canını acıtmak istemez..çok büyütmeyin ama konu sahibi annesini isemiyor tipik bir gelin...Bana göre mesele yaş değil doğru dürüst okumadan saydirmissiniz Allah boylelerinden korusun v.s diye.aslinda mesele k.v meseleside deil gece yarisi kimsenin evine pat diye gidilmez bu bizler içinde geçerli görgü kuralidir bi yerde.ha gidiyorsanizda bazi seyleri göze almissiniz demektir .ev dedigin yer kişinin en rahat ettigi her şeyini yaşadığı güven duydugu yerdir ben eşimle özel bişey yasamasamda o saatte üzerimde pijama ve gecelik harici bişey olamaz k.v yi geçtim kaynimin karsisina o şekilde çıkmak zorunda degilim gelmeden beş dakka önce tel.edersin toparlanilir bu kadar basit aslında
Bazi insanlar acayip dusuncesiz oluyor onlarin düşüncesizlikleri yüzünden sen utanio kivraniyorsunBizi de bir pazar Sabahı kaynım basmıştı. O zamanlar kayınvalidemle oturuyorum yeni Evliyim. Sağolsun kayınvalidem haftasonları evden giderdi biz yalnız kalalım diye. Akıllı kaynım pazar Sabahı damladı. Bende geceliğin üstüne sabahlığı geçirdim, Kapıdan sadece Kafamı çıkardım ve öyle konuştum. Geldiği gibi gitti. Eve gelin gelmiş yani ne bu Çat Kapılar sinir oluyorum. Bir daha yapmadı Allahtan.
Konu Sahibi ben oluyorum. K.v hep evime rahat girdi çıktı hiç saygısızlık etmedim kirilsamda hiç kusmedim hiç bağları koparmayi düşünmedim sadece biraz anlayış bekledim. Ayrica bu konunun annelikle k.v olmakla gelin olmakla hiç ilgisi yok diyorum ya görgü kurali herseyden önce heralde siz de bu kuraldan pek haberdar deilsiniz o yüzden daha fazla anlatmaya calismiycameskiler bildiğini okur görgü kuralu falan tanımazlar ben olaya anne gözüyle bakıyorum...mini bende bir anneyiim ve benim evladım çok kıymetlidir...ona zarar vermek istemem her anne böyledir kimse canını acıtmak istemez..çok büyütmeyin ama konu sahibi annesini isemiyor tipik bir gelin...
bak şimdi bana atar yaparsan ikimizde ceza alırız oyüzden uslu dur...benim sinirlerimi çıkarma görgü kuralı vs diyerek anlattığım başka senin anladığın başka sen böyle yaparsan kv çoook evine gelirKonu Sahibi ben oluyorum. K.v hep evime rahat girdi çıktı hiç saygısızlık etmedim kirilsamda hiç kusmedim hiç bağları koparmayi düşünmedim sadece biraz anlayış bekledim. Ayrica bu konunun annelikle k.v olmakla gelin olmakla hiç ilgisi yok diyorum ya görgü kurali herseyden önce heralde siz de bu kuraldan pek haberdar deilsiniz o yüzden daha fazla anlatmaya calismiycam