Gece gece

Haklısın erkeğin tavrı çok önemli zaten eşimin hataları çok

Yahu insan bi arar..
ne bu düşüncesizlik..
O na göre çok normal oğlunun evi istediği saatte girer çıkar gelini ne zaman gelse saygili oğlu zaten pervane.bu kadın bizi ev arkadaşı saniyor bence yoksa by rahatlik hakkaten şaşırttı beni

O na göre çok normal oğlunun evi istediği saatte girer çıkar gelini ne zaman gelse saygili oğlu zaten pervane.bu kadın bizi ev arkadaşı saniyor bence yoksa by rahatlik hakkaten şaşırttı beni

Yok daha neler. .
oldu olacak 3nüz uyuyun. .
erkek anneleri bazen oğullarını paylaşamıyor
kıskançlık , garip davranışları

kaynanaları savunuşunuzdan gözüm korktu bir erkek evladınız olduğu savnuşunuzdan çok aşikar ama lütfen kendinizi şuanki halinizle değil genç bir gelin gibi düşünün çok değil en fazla yirmi sene öncesini düşünün hak vereceksiniz bizlere lütfen biraz empati ...

Kapı denen birşey var açmayın.... birde esimle aramiz kotu diyorsunuz surekli de yakalaniyorsunuz... bence bu yazıda bir sıkıntı var...

Bizi de bir pazar Sabahı kaynım basmıştı. O zamanlar kayınvalidemle oturuyorum yeni Evliyim. Sağolsun kayınvalidem haftasonları evden giderdi biz yalnız kalalım diye. Akıllı kaynım pazar Sabahı damladı. Bende geceliğin üstüne sabahlığı geçirdim, Kapıdan sadece Kafamı çıkardım ve öyle konuştum. Geldiği gibi gitti. Eve gelin gelmiş yani ne bu Çat Kapılar sinir oluyorum. Bir daha yapmadı Allahtan.

kiz beddua etme

Ay Kıyamam ya senin kv hala aynı tas aynı hamam. Gece gelmek de neymiş. Ah bu adamların dut yemiş bülbül hali beni deli ediyor. Bir tanede bende

Biliyorum senin konularını anladığı halde gelmesi ayıp ya

20 sene öncesinde 10 yaşında falan oluyorum:) iki yaşındada bir kızım var...ve ben kaynanan gibi değil anne gibi düşünüyorum

Kapı denen birşey var açmayın.... birde esimle aramiz kotu diyorsunuz surekli de yakalaniyorsunuz... bence bu yazıda bir sıkıntı var...
Kapıyı acmasak telefona sarılır o kapı eninde sonunda açılır eşim de birden açtı kapıyı zaten anlamadin bile ne olduğunu .Ayrıca eşimle aramin kötü olduğun dönemler oluyor ama ayni evin içinde bi yere kadar sürüyor evlilik ve ev arkadaşlığı ayni şey deildir küsersin barisirsin devam etmeye karar vverirsen çabalarsin bazen kendine bazen karsindakine şans verirsin zaten böyle bi dönemden çıktık arayi acmistik

20 sene öncesinde 10 yaşında falan oluyorum:) iki yaşındada bir kızım var...ve ben kaynanan gibi değil anne gibi düşünüyorum
Bana göre mesele yaş değil doğru dürüst okumadan saydirmissiniz Allah boylelerinden korusun v.s diye.aslinda mesele k.v meseleside deil gece yarisi kimsenin evine pat diye gidilmez bu bizler içinde geçerli görgü kuralidir bi yerde.ha gidiyorsanizda bazi seyleri göze almissiniz demektir .ev dedigin yer kişinin en rahat ettigi her şeyini yaşadığı güven duydugu yerdir ben eşimle özel bişey yasamasamda o saatte üzerimde pijama ve gecelik harici bişey olamaz k.v yi geçtim kaynimin karsisina o şekilde çıkmak zorunda degilim gelmeden beş dakka önce tel.edersin toparlanilir bu kadar basit aslında

Ay Kıyamam ya senin kv hala aynı tas aynı hamam. Gece gelmek de neymiş. Ah bu adamların dut yemiş bülbül hali beni deli ediyor. Bir tanede bende
Evet ayni tas ayni hamam iliskimizin merkezinde olma isteği devam ediyor Allah sana da kolaylik versin çok zor böyle insanlarla uğraşmak

eskiler bildiğini okur görgü kuralu falan tanımazlar ben olaya anne gözüyle bakıyorum...mini bende bir anneyiim ve benim evladım çok kıymetlidir...ona zarar vermek istemem her anne böyledir kimse canını acıtmak istemez..çok büyütmeyin ama konu sahibi annesini isemiyor tipik bir gelin...

Bazi insanlar acayip dusuncesiz oluyor onlarin düşüncesizlikleri yüzünden sen utanio kivraniyorsun

Konu Sahibi ben oluyorum. K.v hep evime rahat girdi çıktı hiç saygısızlık etmedim kirilsamda hiç kusmedim hiç bağları koparmayi düşünmedim sadece biraz anlayış bekledim. Ayrica bu konunun annelikle k.v olmakla gelin olmakla hiç ilgisi yok diyorum ya görgü kurali herseyden önce heralde siz de bu kuraldan pek haberdar deilsiniz o yüzden daha fazla anlatmaya calismiycam

bak şimdi bana atar yaparsan ikimizde ceza alırız oyüzden uslu dur...benim sinirlerimi çıkarma görgü kuralı vs diyerek anlattığım başka senin anladığın başka sen böyle yaparsan kv çoook evine gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…