görgüsüz dedin baa bende sana cevap verdim...buraya konu açıyorsan eleştirlmeyi göze alacaksın terbiyeli olduğun çok belli maşallahBen kimseye taş atmadim başından beri kendi yaziklarini oku istersen.ben kimsedeb bisey yemem sen yedirdim sanırsın sadece mutlu olursun umursamam bile. üslup terbiye sadece kraliyet ailesinde ogrenilmiyor bunu da bil
K.v mi istediğin kadar Savun umrunda olmaz sen allah boylelerinden korusun diyerek baslattin olayı.holayı.halen de devam ettiriyosun. Yiyosun ne demek açıklar misinbak yine hakaret ilk taşı sen attın..ben kv ssavundum diye görgüsüz oldum sonrada yok bana böyle diyor diyosun
her anne böyledir mi ? maalesef ablacığım her doğuran kadın anne sıfatına yakışmıyor maalesefeskiler bildiğini okur görgü kuralu falan tanımazlar ben olaya anne gözüyle bakıyorum...mini bende bir anneyiim ve benim evladım çok kıymetlidir...ona zarar vermek istemem her anne böyledir kimse canını acıtmak istemez..çok büyütmeyin ama konu sahibi annesini isemiyor tipik bir gelin...
Allah allah nerde dovmedigim kalmamış bi anlatir misin.benim burda bi sürü konum var elestirilecegimi de bilerek açarım hepsini merak etme.ama senin tarzin çok farklı eleştiri deil karsindakine sayıp sonra bana hakaret etti diyosungörgüsüz dedin baa bende sana cevap verdim...buraya konu açıyorsan eleştirlmeyi göze alacaksın terbiyeli olduğun çok belli maşallahkv bir dövmediğin kalmış
Demekki anne diye aramizda gelip yatsa yada özelimi gözleriyle görse burda dertlesmemem gerekiyor bunun anlamis oldukher anne böyledir mi ? maalesef ablacığım her doğuran kadın anne sıfatına yakışmıyor maalesef
ben senle ne uğraşıcam yaa ben kv sabundum diye çemkirmekten yorulmadın
bence kocan arkanda sonuçta yüzüne bizde tam sevişiyorduk ne kadar münasebetsizsin anne diyememiş olabilir ama kendisi utansın ddiğine göre oda bozulmuş...bende hiç takmayın sonuçta annesi siz bişiy deseniz daha kıymete binecek kadın...sakin kalmanızdan yanayım...zaten sorunlar varmış eşinizle birde bu eklenmesin bence...mutluluklar dilerim...K.valideme iki laf edebilsem yada saygısız olsam bu halde olmazdim o cesareti bulamazdi
bencedeBence bunlarin altında kiskanclik yatio
bizde kayınvalidemlere gittiğimiz zaman ister istemez rahat olmadığımız için yakınlaşmıyoruz ama kayınvalidemler yinede bana duş almamı teklif ediyorlar :)benim kaynanamda bi sene izine gittigimizde oturma odasina yer yatagi yapmis - neyse sabah bana demez mi siz hic kalkip banyo yapmiyorsunuz gece ben sokkkkkkkkkkkk. yani bütün gece uyumayip bizimi dinledi napti.
bizde kayınvalidemlere gittiğimiz zaman ister istemez rahat olmadığımız için yakınlaşmıyoruz ama kayınvalidemler yinede bana duş almamı teklif ediyorlar her sabah:)
bizde kayınvalidemlere gittiğimiz zaman ister istemez rahat olmadığımız için yakınlaşmıyoruz ama kayınvalidemler yinede bana duş almamı teklif ediyorlar :)
galiba öyle düşünüyorlar:))cok komik degil mi sanki biz bilmiyoruz banyo yapmayi.
Yani bişey diyemedi ama bozuldu gelmeselerdi falan dedi.s sakin duruyorum açmadım konuyu bi dahabence kocan arkanda sonuçta yüzüne bizde tam sevişiyorduk ne kadar münasebetsizsin anne diyememiş olabilir ama kendisi utansın ddiğine göre oda bozulmuş...bende hiç takmayın sonuçta annesi siz bişiy deseniz daha kıymete binecek kadın...sakin kalmanızdan yanayım...zaten sorunlar varmış eşinizle birde bu eklenmesin bence...mutluluklar dilerim...
Allah allah koskoca insanlarsiniz duş almayida bilirsiniz söylemeye ne gerek varmışbizde kayınvalidemlere gittiğimiz zaman ister istemez rahat olmadığımız için yakınlaşmıyoruz ama kayınvalidemler yinede bana duş almamı teklif ediyorlar :)
yaaa belki yakınlaşmadığımızı problem ediyolar olabilirler veyahutta utandığımı bilmiyorum bende anlamaya çalışmıyorum da anlayamıyorum da zatenAllah allah koskoca insanlarsiniz duş almayida bilirsiniz söylemeye ne gerek varmış
amaaaan kimseyi ilgilendirmez o karı kocanın bileceği iş sinirlendim ya yerin dibine girerdim herhalde banyo yapmayı teklif etseler aazcık anlayış ya oğluşumda oğluşum bizide ana doğurdu bu annelerin erkek çocuk sevdaları yok muyaaa belki yakınlaşmadığımızı problem ediyolar olabilirler veyahutta utandığımı bilmiyorum bende anlamaya çalışmıyorum da anlayamıyorum da zaten
yok onlara göre gelinler bence bir ananın evladı değil..onlar çok rahat dile getiren insanlar bu konuları, bekar kızlar bile benden daha çok şey biliyorlardır eminimki sizlerden de.. pek utanma yok o yüzden belki benide öyle düşünüyorlardır diye düşünüyorum yani öyle teselli etmek istiyorum kendimi..amaaaan kimseyi ilgilendirmez o karı kocanın bileceği iş sinirlendim ya yerin dibine girerdim herhalde banyo yapmayı teklif etseler aazcık anlayış ya oğluşumda oğluşum bizide ana doğurdu bu annelerin erkek çocuk sevdaları yok mu
Ne olursa olsun bu özel hayat iki kişinin arasında çok anlamsiz hareketleryaaa belki yakınlaşmadığımızı problem ediyolar olabilirler veyahutta utandığımı bilmiyorum bende anlamaya çalışmıyorum da anlayamıyorum da zaten