üslubuna dikkat et uslu dur ne demek sinirlerin çıksa ne olacak çok merak ettim. Ben ceza almadim hiç ama sen aliskinsin sanirim.konuyu saptiran sensin üste çıkan yine senbak şimdi bana atar yaparsan ikimizde ceza alırız oyüzden uslu dur...benim sinirlerimi çıkarma görgü kuralı vs diyerek anlattığım başka senin anladığın başka sen böyle yaparsan kv çoook evine gelir
terb,yes,zl,k yapma haddini bil kv olan sıkıntını insanlardan çıkarma alışkınım senin gibiler yüzünden adamı zıvandan çıkarmaya gerek yok kv aynısını yapıyorsundur sen kadında sana ifrit olmuştur işte kocanda kv tutuyormuş..nedeni belli yazık kadına acıdım valla senin gibi birine sahip olduğu için görgüsüz sensiz ayrıca yaşlı bi bayana üste çıkmaklar ayrıca saygısızsınüslubuna dikkat et uslu dur ne demek sinirlerin çıksa ne olacak çok merak ettim. Ben ceza almadim hiç ama sen aliskinsin sanirim.konuyu saptiran sensin üste çıkan yine sen
Bu meselenin annelik veya k.validelikle bi ilgisi yok ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Ben kimsenin beni uygunsuz görmesini istememAnne de olsa uygunsuz zamanlarda habersiz gelinmez.
Eşimin ailesi de gecenin bir yarısı saçma sapan şeyler için arıyorlardı, eşimi azarlayınca aramaz oldular. Gündüzlerin suyu çıkmadı.
Sen mi bana haddini haddimi bildireceksin bu üslup ve bu tarzinla seninle muhattap bile olmam çünkü çok farkliyiz bybu denli cirkinlesecegin ne yazdim ki sanaterb,yes,zl,k yapma haddini bil kv olan sıkıntını insanlardan çıkarma alışkınım senin gibiler yüzünden adamı zıvandan çıkarmaya gerek yok kv aynısını yapıyorsundur sen kadında sana ifrit olmuştur işte kocanda kv tutuyormuş..nedeni belli yazık kadına acıdım valla senin gibi birine sahip olduğu için görgüsüz sensiz ayrıca yaşlı bi bayana üste çıkmaklar ayrıca saygısızsın
ilk taşı sen attın bana görgüsüz diyerek eee devamını yiyeceksin yaa sen kraliyet ailesindensin hatta şu düşes varya o sen olmayasınSen mi bana haddini haddimi bildireceksin bu üslup ve bu tarzinla seninle muhattap bile olmam çünkü çok farkliyiz bybu denli cirkinlesecegin ne yazdim ki sana
Üstteki yazdığı mesaja bakarmisiniz yiyeceksin diyoNiye böyle şeyler yazmış birbirinize saymışsınız merak ettim sayfa sayfa okudum inanın saçma.. Arkadaşın derdi var yazmış @DRNNFRYSMN de cevaplamış.. Abartmayın bayanlarr Kadınlarrr Kulübüyüz bizzzzz destekkkkHaklıya haklı haksıza haksız tatlı bir dille her iki taraff
Arkadaş nedense tam gaz devam ediyor cevao yazmak istemiyorumHanımlar lütfen ama..
Arkadaş nedense tam gaz devam ediyor cevao yazmak istemiyorum
Ben kimseye taş atmadim başından beri kendi yaziklarini oku istersen.ben kimsedeb bisey yemem sen yedirdim sanırsın sadece mutlu olursun umursamam bile. üslup terbiye sadece kraliyet ailesinde ogrenilmiyor bunu da bililk taşı sen attın bana görgüsüz diyerek eee devamını yiyeceksin yaa sen kraliyet ailesindensin hatta şu düşes varya o sen olmayasın
Abla ben ağır konuşmuyorum jendusi mahalle ortası kavgasi gibi saydiriyor konu bile dağıldı sayesinde herkes öneride bulundu yeri geldi espirilu komik şeyler yazdı ama arkadaş süper ilerliyorİkinizde ceza almayın diye söylüyorum..
Abla ben ağır konuşmuyorum jendusi mahalle ortası kavgasi gibi saydiriyor konu bile dağıldı sayesinde herkes öneride bulundu yeri geldi espirilu komik şeyler yazdı ama arkadaş süper ilerliyor
Onun yüzünden ben yanicam dünden beri uğraşıyor resmenLütfen daha sakin şeyler yazılsın,sonuçta ceza alırsınız değermi yani..
Onun yüzünden ben yanicam dünden beri uğraşıyor resmen
Onun yüzünden ben yanicam dünden beri uğraşıyor resmenLütfen daha sakin şeyler yazılsın,sonuçta ceza alırsınız değermi yani..
bak yine hakaret ilk taşı sen attın..ben kv ssavundum diye görgüsüz oldum sonrada yok bana böyle diyor diyosunAbla ben ağır konuşmuyorum jendusi mahalle ortası kavgasi gibi saydiriyor konu bile dağıldı sayesinde herkes öneride bulundu yeri geldi espirilu komik şeyler yazdı ama arkadaş süper ilerliyor
Cevap yazmak istemiyorum artık çünkü tartismiyor kavga ediyor resmen yiyosun tarzi şeyler yazıyor.Rahatsız oluyorsan gereğini yapabilirsin mesela,karşılıklı tartışmaya girmeyin bence..
ben senle ne uğraşıcam yaa ben kv sabundum diye çemkirmekten yorulmadınOnun yüzünden ben yanicam dünden beri uğraşıyor resmen