- 18 Ağustos 2020
- 646
- 537
- 18
- 26
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #3.961
Ben ilk doğumda 96 ile doğuma girip 6 ay sonra 60 a düşmüştüm.Neden olmasınAy valla hamile kaldigim kiloya inmek ilk hedefim ama esasen gonlumde yatan 65
Evet ödem89bu kadar kısa sürede nasil bu kadar oldu anlamadım, yüzüğüm falan da artık olmuyor sanırım odem oldum iyice.
Güncelliyorum.
İnşallah her şey yolunda gidecek. Bu kadar süre çok güzel geldiniz bugüne. Azcık kaldı mis kokuluna kavuşmanaSağ ol canım aynen.En azından 2021 e geçelim istiyordum.2 günüm kaldı inşallah kazasız belasız kavuşurum.Listede bile doğum yapmışım gibi işaretledim giremem diyeHeyecan dorukta.Hastanede de zaman geçmiyor
Canım geçmiş olsun hemen kötü düşünme.Dualarim seninleMerhaba bugin isitme testinden sol kulaktan gecemedik.15 gun sonra tekrar gidwcegiz cok kafama.takiyorum hepinize dua eder dua beklerim
Merhaba. Benim de oğlum ilk testte geçememişti. Hatta eşim ve annem bana söylememişler üzülürüm sütümü etkiler diye. Bir hafta saklamışlar. Sonra tekrar teste gittik o zaman geçti sıkıntı yoktuMerhaba bugin isitme testinden sol kulaktan gecemedik.15 gun sonra tekrar gidwcegiz cok kafama.takiyorum hepinize dua eder dua beklerim
Geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcınız olsun.uzulmeyin ilk testten Her zaman gecilmeye biliyormus doktor oyle dedi bize.Merhaba bugin isitme testinden sol kulaktan gecemedik.15 gun sonra tekrar gidwcegiz cok kafama.takiyorum hepinize dua eder dua beklerim
Amin bizde oyle dedi fakat annelik iste endişeleniyorumGeçmiş olsun rabbim yar ve yardımcınız olsun.uzulmeyin ilk testten Her zaman gecilmeye biliyormus doktor oyle dedi bize.
Teşekkür ederim.Canım geçmiş olsun hemen kötü düşünme.Dualarim seninle
Sabah saatlerinde duruma göre acilden giren olmazsa alacağız dediler.Korona testi yapıldı az önce..8 saate çıkıyormuş.
Çok teşekkür ederim kuzum.Insallah kazasız belasız alacağım yavrumu kucağıma..Hepimiz sağlıkla kavuşalımarchimom cnm yarınki doğumunda sana bol şanslar, inşallah her şey yolunda gidecek ve sagsalim yavruna kavuşacaksın dualarım seninle cnm
Sagol canım,amin kavuşacağız inşallah.Kilolar gider daha da gidecek.Hele bir de emzirir de dikkat edersen 60 kiloya bile inersinarchimom canın yarın doğumda Allah yardımcınız olsun, sağlıkla kavuşmanızı diliyorum
bu sabah kilom 77.1 geldi, yılbaşından önce son çıkış
Ya o kadar çok çikolata falan yiyorum ki. Gece emzirmeye kalktığımda helva kutusunu önüme alıp yiyorum ama yine de nasıl kilo veriyorum anlamadımFelaket terliyorum sanırım o sayede gidiyor ödemler
Evet canim çok tesekkur ederim.Umarim.Kendime gelir gelmez ilk isim buraya yazmak olacak.archimom yarın sabah dogumun varmis canim umarim hersey sorunsuz geçer, sağlıkla alırsın kucağına yavrunu. Bizi habersiz bırakma yazacak duruma gelince yaz burdan mutlaka.
Inşallah canım hepimizearchimom canım sağlıkla al bebisini kucağına inşallah dualarimiz seninle .yeni yıl bebeğinle sana sans sağlık huzur getirsin
Evet ya geçmedi günler tedirginlik içinde.Aralik ayını hastanede geçirdim burda bile içim rahat olmadı.Deniz de naif bir çocuk olacak ona gönderdiğim kaygılar yüzünden...Kazasiz belasız kucağıma alacağım artık inşallah.Cok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için.Senin de az kaldıarchimom hadi bakalım canım korkularla tedirginlikle büyüttün oğlunu maşallah
İnşallah yarın mis kokusu ile kucağına alma zamanı geldi
Herşey gönlünce olsun güzel olsun canım
Anladım canım hiçbir sorun çıkmaz inşallah sağ salim yavrunu kucağına alırsınSabah saatlerinde duruma göre acilden giren olmazsa alacağız dediler.Korona testi yapıldı az önce..8 saate çıkıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?