• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Ay valla hamile kaldigim kiloya inmek ilk hedefim ama esasen gonlumde yatan 65 😂😂
Ben ilk doğumda 96 ile doğuma girip 6 ay sonra 60 a düşmüştüm.Neden olmasın
89🤫🤫🤫 bu kadar kısa sürede nasil bu kadar oldu anlamadım, yüzüğüm falan da artık olmuyor sanırım odem oldum iyice.
Evet ödem 🙈🙈🙈
archimom archimom güncelleme sadece 59 olmuşum bu haftalar iyi ilerledim🥰
Güncelliyorum.

Sağ ol canım aynen.En azından 2021 e geçelim istiyordum.2 günüm kaldı inşallah kazasız belasız kavuşurum.Listede bile doğum yapmışım gibi işaretledim giremem diye 🤣🤣🤣 Heyecan dorukta.Hastanede de zaman geçmiyor
İnşallah her şey yolunda gidecek. Bu kadar süre çok güzel geldiniz bugüne. Azcık kaldı mis kokuluna kavuşmana 🌸🌸 bol bol öper koklarsın. İyi yapmışsın bi süre buraya bakman zor olur müsait olunca durumunuzla ilgili bilgi ver bize mutlaka 😍

Merhaba bugin isitme testinden sol kulaktan gecemedik.15 gun sonra tekrar gidwcegiz cok kafama.takiyorum hepinize dua eder dua beklerim
Merhaba. Benim de oğlum ilk testte geçememişti. Hatta eşim ve annem bana söylememişler üzülürüm sütümü etkiler diye. Bir hafta saklamışlar. Sonra tekrar teste gittik o zaman geçti sıkıntı yoktu🤎 inşallah sizinde öyle olacaktır, kendinizi üzmeyin 🙏

archimom archimom cnm yarınki doğumunda sana bol şanslar, inşallah her şey yolunda gidecek ve sagsalim yavruna kavuşacaksın 🧡🧡 dualarım seninle cnm🙏🙏🙏

archimom archimom canın yarın doğumda Allah yardımcınız olsun, sağlıkla kavuşmanızı diliyorum 💐💐💐

bu sabah kilom 77.1 geldi, yılbaşından önce son çıkış 😁😁😁
Ya o kadar çok çikolata falan yiyorum ki. Gece emzirmeye kalktığımda helva kutusunu önüme alıp yiyorum ama yine de nasıl kilo veriyorum anlamadım🤷🏼‍♀️ Felaket terliyorum sanırım o sayede gidiyor ödemler

archimom archimom yarın sabah dogumun varmis canim umarim hersey sorunsuz geçer, sağlıkla alırsın kucağına yavrunu. Bizi habersiz bırakma yazacak duruma gelince yaz burdan mutlaka.

archimom archimom cnm yarınki doğumunda sana bol şanslar, inşallah her şey yolunda gidecek ve sagsalim yavruna kavuşacaksın 🧡🧡 dualarım seninle cnm🙏🙏🙏
Çok teşekkür ederim kuzum.Insallah kazasız belasız alacağım yavrumu kucağıma..Hepimiz sağlıkla kavuşalım
archimom archimom canın yarın doğumda Allah yardımcınız olsun, sağlıkla kavuşmanızı diliyorum 💐💐💐

bu sabah kilom 77.1 geldi, yılbaşından önce son çıkış 😁😁😁
Ya o kadar çok çikolata falan yiyorum ki. Gece emzirmeye kalktığımda helva kutusunu önüme alıp yiyorum ama yine de nasıl kilo veriyorum anlamadım🤷🏼‍♀️ Felaket terliyorum sanırım o sayede gidiyor ödemler
Sagol canım,amin kavuşacağız inşallah.Kilolar gider daha da gidecek.Hele bir de emzirir de dikkat edersen 60 kiloya bile inersin
archimom archimom yarın sabah dogumun varmis canim umarim hersey sorunsuz geçer, sağlıkla alırsın kucağına yavrunu. Bizi habersiz bırakma yazacak duruma gelince yaz burdan mutlaka.
Evet canim çok tesekkur ederim.Umarim.Kendime gelir gelmez ilk isim buraya yazmak olacak.🙏😍

archimom archimom canım sağlıkla al bebisini kucağına inşallah dualarimiz seninle .yeni yıl bebeğinle sana sans sağlık huzur getirsin 💞
Inşallah canım hepimize 😍
archimom archimom hadi bakalım canım korkularla tedirginlikle büyüttün oğlunu maşallah
İnşallah yarın mis kokusu ile kucağına alma zamanı geldi
Herşey gönlünce olsun güzel olsun canım
Evet ya geçmedi günler tedirginlik içinde.Aralik ayını hastanede geçirdim burda bile içim rahat olmadı.Deniz de naif bir çocuk olacak ona gönderdiğim kaygılar yüzünden...Kazasiz belasız kucağıma alacağım artık inşallah.Cok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için.Senin de az kaldı

Sabah saatlerinde duruma göre acilden giren olmazsa alacağız dediler.Korona testi yapıldı az önce..8 saate çıkıyormuş.
Anladım canım hiçbir sorun çıkmaz inşallah sağ salim yavrunu kucağına alırsın 🤲💞

Back