- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.030
- 29
Bayramın ikinci günü tolere günüm benim.canım. Bitek ikinci gün çok abartmamak şartıyla yicem canımın çektiğinden.Amann bosver takma simdilik cok rakama.bayramda kilo almamaya bakalim.devam edcez zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayramın ikinci günü tolere günüm benim.canım. Bitek ikinci gün çok abartmamak şartıyla yicem canımın çektiğinden.Amann bosver takma simdilik cok rakama.bayramda kilo almamaya bakalim.devam edcez zaten
bencede şok diyete hiç gerek yok hatta gereksiz yere düzenimizi bozuyoruz bende bu hafta 2 gün yaptım 3. gün hiç yemediğim şeylere saldırdım 2 gün aç kalmakta cabasıPirinç lapası bende hiç işe yaramadı. Gram vermedim hala aynıyım. Galiba boşuna iki gün geçirdim. Büyük ihtimalle adetten ama hala 76,2 çok sinir bozucu ağlasam yeri. Daha 75 bile olamadım. Şok yapmak için bende şu işe yarıyor bi iki gün hiç dikkat etmiyorm. Üçüncü gün kilo vermiş oluyorm. Bidaha da hiç şok diyet bilmemne yapmam. Sinir bozucu ya.
Aynen öyle adetliym şuanda,bencede şok diyete hiç gerek yok hatta gereksiz yere düzenimizi bozuyoruz bende bu hafta 2 gün yaptım 3. gün hiç yemediğim şeylere saldırdım 2 gün aç kalmakta cabası
Olsum arada tatli kacamagi olabilir.okadarda suclu hissetmr kendiniAynen öyle adetliym şuanda,
Aşırı tatlı isteğimi çok bastırdım. Bugün hep tatlı istiyorm ve yedim de.
Tebrik ederim kardelen topigin en cok kilo vereni olmussunKilo bildiriminde yine geç kaldım
Bu hafta tartıda 87.4 i gördüm arkadaşlar...Herhalde en az kilo kaybı yaşadığım hafta olsa gerek...
Zarya çim beni ekleKizlar merhabalarrr...ben bayramo kayinvalidemlerde gecirdim.ordan kapadokyaya gectim 2 gundur.acayip odem olustu.1 ay onceki kiloma dondum.p.tesi tekrar basliycaz insallah.ordan kilo sayacimiza baslariz.bu baslik ramazana ozeldi ya.zaten devam etmek isteyenlerle ordan devam ederiz.baslik ne olsun dersiniz.haftalik olceriz yine.hafta hafta kontrol iyi oluyordu.su aralar pek yazamiyorum malum hala tatil modundayim. p.tesi yazismalara baslariz.bu arada esimde kilo aldi.benimde cok isime geldi.cunku benden cesit cesit menu isteyecekti bu sayede hafif beslenmek zorunda oda kalacak :)
Katilmak isteyenler bana p tesi kilosunu yazarsa bende listeye baslarim