- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.030
- 29
Daha da fazlası olcak yarın pirinç lapası şok diyetine başlıyorm üç günde üç kg. 73 ile girmeyi planlıyorum bayrama :) fittt olucammmmm fiiitttttKIZ TAM 75 OLMASIN.75.1 OLSUN NOLCEK :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha da fazlası olcak yarın pirinç lapası şok diyetine başlıyorm üç günde üç kg. 73 ile girmeyi planlıyorum bayrama :) fittt olucammmmm fiiitttttKIZ TAM 75 OLMASIN.75.1 OLSUN NOLCEK :)
Bugunde yine kıskandim 3kucuk dilim baklava yedim.sahurda yogurt yiyio dengelerim bende.arada kendimizi odullendirelim demi ama.cok sukur verdik.Hahahaha
İyi yapmışsın arkadaşım :) Oh... Sefan olsun. Su olsun erisin
Insallah ama bence vucudunu cok zora sokma simdilik.sonrada bıkmayasın rejimdenDaha da fazlası olcak yarın pirinç lapası şok diyetine başlıyorm üç günde üç kg. 73 ile girmeyi planlıyorum bayrama :) fittt olucammmmm fiiittttt
Sokçam vallahi iyice şımardı. Duraklama kırılmadı bi.türlü dün kırdım bugün regl.oldm. İnşallah gider bi üç kilocuk bende rhatlarım braz sonra yine kalori.hesabına devam yağ pilav makarna ekmek no no no:)Insallah ama bence vucudunu cok zora sokma simdilik.sonrada bıkmayasın rejimden
Supermis kalorin cok az.günaydın kızlarr.bol bol yağların eridiği bir gün olsun inşallah
efenim benim dünkü menümü vereyim ak mı kara mı bende göreyim
sabah
2.5 dilim kızarmış tb ekmeği 20 kh
omlet 0 kh
10 zeytin 0 kh
25 gr kaşar 0 kh
4 kiraz 6 kh
1 ısırık karpuz 0 kh
öğle
1 dilim kızarmış tb ekmeği 8 h
omlet 0 kh
akşam
2 yemek kaşığı bulgur pilavı 3 kh
2 ızgara köfte 3 kh
1 kase cacık 3 k.h
4 kiraz 6 kh
yürüyüş (40 dk+30 dk)
toplam 49 kh 718 kalori almışım
sabah uyandığımda regle rağmen 300 gr vermiş görünüyodum ama hafta başı 2 gün kaçamak yaptığımdan sanırım ancak eski kiloma dönebilicem bu hafta
Bu hafta 59.8kg geçen hafta 60.5 kg idi giden 700gKizlar hani derlerya oruc tut sihhat bul.gercekten dogruymus.ramazandan once devamli kan sekerin duserdi herseye saldirirdim.oglen 12 de yedigim yemekle anca 3 saat dayanabiliuordum.baş agrisi cok fena oluuordu.ama simdi cok sukur 17 saat acken bile bas agrisi cekmiyorum.demekki kan sekerimi dengeledi bu oruc.her sene ya 1 2 kilo alirdim yada ayni kalirdi.bu sene guzel sonuc oldu benim icin kilo vermek.ama yetmez devamida olmali.
Regl den dolayı vücudun su tutuyordu canım moralini bozma yola devam hedefe odaklanDün o kadar şok.diyet yaptım hala 76,1 çok sinir oldum. Sanırım adetli olduğm içn vücudumda ödem var. Bugünde devam ediyorm. Yarın yapıp yapmamakta kararsızım yapsam daha iyi olacak. Olmayan göbeğim fırtladı resmen. Sonlara doğru daha iyi olurum sanırım moralim bozuk motiveye ihtiyacm vaar
Ayyy sen onu bana sor iki gündür tatlı koymuyorm ağzıma ama yarın ödül yapçam kendime ne yicem bilmiyorum ama :)) umarım vermiştirmdirİftar = Yarım kase yayla çorbası, 2 biber dolması, 4 köfte, 3 kaşık yoğurtlu amerikan salata
Ara = 1 muz dilimledim üzerine 2 yemek kaşığı torku banada döktüm yedim. Çıldırdımmmmm napiyim regl yaklaştı en masum tatlımı yedim :)
Sahur = yulaflı yoğurt
Canim cok iyi gitmis tebrik ederum seniBu hafta 59.8kg geçen hafta 60.5 kg idi giden 700g
Hic gerek yok sok diyete canim gayet iyi gidiyorsun zatenDün o kadar şok.diyet yaptım hala 76,1 çok sinir oldum. Sanırım adetli olduğm içn vücudumda ödem var. Bugünde devam ediyorm. Yarın yapıp yapmamakta kararsızım yapsam daha iyi olacak. Olmayan göbeğim fırtladı resmen. Sonlara doğru daha iyi olurum sanırım moralim bozuk motiveye ihtiyacm vaar
Yaa bayramda 75 altını görmek istedim sadece canım. Ama adetliyken göremicem sanırım :#Hic gerek yok sok diyete canim gayet iyi gidiyorsun zaten
Amann bosver takma simdilik cok rakama.bayramda kilo almamaya bakalim.devam edcez zatenYaa bayramda 75 altını görmek istedim sadece canım. Ama adetliyken göremicem sanırım :#