Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Gitmedim cnm bir ay bildirim yapmayan çıkartılıyor biliyorum sorun değil
Ya yok sürekli konuya giren sohbet ettığimiz arkadaşları pek çıkarmıyorum kolay kolay.Once yazıyorum napıyorsun diye Ama bu tam benim konummuş beni de ekleyin deyip bir daha uğramayan çok arkadaş oluyor.Bu kural onlar icin daha çok Ustune alinma canim.Ben merak ettim seni göremiyorum uzun zamandır

Sağol cnm iyiyim temizlik yapıyorum bu aralar çok sancılarım oluyo bugün beşiğim geldi bebeğin kiyafetlerini yıkadım baya yoruldum sabun kullandım elbiselerinin süsleri bozulmasın diye makineye atmadım baya yorucuydu tabi daha gelecekler var onlarda yikancak bu aralar Ocak annelerindeyim herkes doguruyo bakıp duruyorum belki bende dogururum diye

archimom canın hadi hayırlısı 1 Ocak ben de istiyorum aslında bakalım
Kilosu maşallah iyi inşallah hiç yanından ayrılmaz hemen kucağına alır emzirirsin

Gelelim kiloma 79.1 gördüm tartıda inşallah aldığım gibi hızlı verebilirim

Oğlumda daha da çok almıştım bana göre iyi
Neyse kırkı çıksın havada güneşi gördükçe bebekle yürüyüş yaparım artık bol bol ek gıdaya başlayınca da yemeği ayarlarım bakalım oğlumda 6 Aydan sonra hızla vermiştim ki emzirirken de almıştım Bunda da veririm diye umuyorum eğer ani doğuma gidersem son tartım bu olur yoksa haftaya tartılır sezaryene giderim artık

Ben bu hafta bildirim yapmadım galiba tartıldım aslında ama yazdım sanıyordum. Güncel kilom 61,3 . Yani aynı geçen hafta ile. archimom senin de tarihin 1 ocak olarak belli olmuş hayırlı olsun sevindim en azından istediğin gibi olacak. Sağlıkla kolayca olsun inşallah

Maşallah ne güzel inceciksin ben bide doğumdan sonra diyet yapicam

Hayırlı dogumunuz olsun inşaallah evladınız sağlık sıhhat içinde kucağınıza alın ❤❤

Sağ ol canım aynen.En azından 2021 e geçelim istiyordum.2 günüm kaldı inşallah kazasız belasız kavuşurum.Listede bile doğum yapmışım gibi işaretledim giremem diye Heyecan dorukta.Hastanede de zaman geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…