- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
- 83
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #3.941
Gitmedim cnm bir ay bildirim yapmayan çıkartılıyor biliyorum sorun değil
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımCanım 30 aralik demislerdi 37+0 oldugu icin...Doğumu 1 ocağa aldırmayı basardım.Cuma günü inşallah.Hastanede 15 günü doldurdum.3 gün kaldı sayıyorum.30 Aralıkta yani 37 hafta dolunca alma sebepleri benim riskli durumum.37+2 de almış olacaklar son durumda
Ya yok sürekli konuya giren sohbet ettığimiz arkadaşları pek çıkarmıyorum kolay kolay.Once yazıyorum napıyorsun diyeGitmedim cnm bir ay bildirim yapmayan çıkartılıyor biliyorum sorun değil
Ya yok sürekli konuya giren sohbet ettığimiz arkadaşları pek çıkarmıyorum kolay kolay.Once yazıyorum napıyorsun diyeAma bu tam benim konummuş beni de ekleyin deyip bir daha uğramayan çok arkadaş oluyor.Bu kural onlar icin daha çok Ustune alinma canim.Ben merak ettim seni göremiyorum uzun zamandır
Abowww 17 kiloarchimom canın hadi hayırlısı 1 Ocak ben de istiyorum aslında bakalım
Kilosu maşallah iyi inşallah hiç yanından ayrılmaz hemen kucağına alır emzirirsin
Gelelim kiloma79.1 gördüm tartıda inşallah aldığım gibi hızlı verebilirim
Oğlumda daha da çok almıştım bana göre iyiAbowww 17 kilo
Maşallah ne güzel inceciksin ben bide doğumdan sonra diyet yapicamBen bu hafta bildirim yapmadım galibatartıldım aslında ama yazdım sanıyordum. Güncel kilom 61,3 . Yani aynı geçen hafta ile. archimom senin de tarihin 1 ocak olarak belli olmuş hayırlı olsun sevindim en azından istediğin gibi olacak. Sağlıkla kolayca olsun inşallah
Hayırlı dogumunuz olsun inşaallah evladınız sağlık sıhhat içinde kucağınıza alın ❤❤Canım 30 aralik demislerdi 37+0 oldugu icin...Doğumu 1 ocağa aldırmayı basardım.Cuma günü inşallah.Hastanede 15 günü doldurdum.3 gün kaldı sayıyorum.30 Aralıkta yani 37 hafta dolunca alma sebepleri benim riskli durumum.37+2 de almış olacaklar son durumda
☺ Özelden yaz
Hoşgeldiniz.Ekledim listeye.Gebelik haftam 17
Boy 1.68
Kilom 78
Başlangıç kilom 75
Şimdilik 6 kg gitmiş hadi bakalım kaça ineceksinarchimom sabah tartıldım 82.4 geldim cnm .
Sağ ol canım aynen.En azından 2021 e geçelim istiyordum.2 günüm kaldı inşallah kazasız belasız kavuşurum.Listede bile doğum yapmışım gibi işaretledim giremem diyeBen bu hafta bildirim yapmadım galibatartıldım aslında ama yazdım sanıyordum. Güncel kilom 61,3 . Yani aynı geçen hafta ile. archimom senin de tarihin 1 ocak olarak belli olmuş hayırlı olsun sevindim en azından istediğin gibi olacak. Sağlıkla kolayca olsun inşallah
Ay valla hamile kaldigim kiloya inmek ilk hedefim ama esasen gonlumde yatan 65Şimdilik 6 kg gitmiş hadi bakalım kaça ineceksin
89☺ Özelden yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?