- 23 Ağustos 2017
- 2.261
- 4.902
- 133
- 35
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #3.921
Gözün aydın cnm. Hadi hayırlısıyla al kucağına..Benim de belli oldu canım 1 Ocak cuma günü.Saglikla gelsinler kazasız belasız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın cnm. Hadi hayırlısıyla al kucağına..Benim de belli oldu canım 1 Ocak cuma günü.Saglikla gelsinler kazasız belasız
Canım sc oldun ödem vardır.Birkac haftaya toplam 10 kilo vermiş olursun
Gercektenmi ins karnimda baya indi ilk gune gore ama hala var ayy ins dediginiz gibi olur.Guncel kilomu paylasirim.Canım sc oldun ödem vardır.Birkac haftaya toplam 10 kilo vermiş olursun
Sevgili archimom merhaba epeydir girmiyordum 85.3 oldum biraz hızlı ilerliyor sanırım bu haftalar kilo alımı sen nasılsın yarın doğumun olacak diye hatırlıyorum. Bebeğin doğum tarihinin yeniyıla gelmesi daha avantajlı değil mi? Eminim bu konuyu düşünmüşsünüzdür ama merak ettim açıkçası neden 30 Aralık’ta karar kıldınız ?
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün çok güzel bir istikbali olsun inşaallahSagolun darısı size olsun 36+5 te doğduk
Canım 30 aralik demislerdi 37+0 oldugu icin...Doğumu 1 ocağa aldırmayı basardım.Cuma günü inşallah.Hastanede 15 günü doldurdum.3 gün kaldı sayıyorum.30 Aralıkta yani 37 hafta dolunca alma sebepleri benim riskli durumum.37+2 de almış olacaklar son durumdaSevgili archimom merhaba epeydir girmiyordum 85.3 oldum biraz hızlı ilerliyor sanırım bu haftalar kilo alımı sen nasılsın yarın doğumun olacak diye hatırlıyorum. Bebeğin doğum tarihinin yeniyıla gelmesi daha avantajlı değil mi? Eminim bu konuyu düşünmüşsünüzdür ama merak ettim açıkçası neden 30 Aralık’ta karar kıldınız ?
Bu arada +2 kg ile doğuma gidiyorsun arkadaş vay beSevgili archimom merhaba epeydir girmiyordum 85.3 oldum biraz hızlı ilerliyor sanırım bu haftalar kilo alımı sen nasılsın yarın doğumun olacak diye hatırlıyorum. Bebeğin doğum tarihinin yeniyıla gelmesi daha avantajlı değil mi? Eminim bu konuyu düşünmüşsünüzdür ama merak ettim açıkçası neden 30 Aralık’ta karar kıldınız ?
Hayırlı doğumların olsun canim sevgiyle kucaklıyorum insallah herşey geride kalacak musmutlü bebisinle sağ sağlık geleceksin❤❤Canım 30 aralik demislerdi 37+0 oldugu icin...Doğumu 1 ocağa aldırmayı basardım.Cuma günü inşallah.Hastanede 15 günü doldurdum.3 gün kaldı sayıyorum.30 Aralıkta yani 37 hafta dolunca alma sebepleri benim riskli durumum.37+2 de almış olacaklar son durumda
Hayırlı kolay doğumlar canım. İnşAllah Benim bebegim gibi 37+2 de gelecek bebeğinCanım 30 aralik demislerdi 37+0 oldugu icin...Doğumu 1 ocağa aldırmayı basardım.Cuma günü inşallah.Hastanede 15 günü doldurdum.3 gün kaldı sayıyorum.30 Aralıkta yani 37 hafta dolunca alma sebepleri benim riskli durumum.37+2 de almış olacaklar son durumda
Evet aldım canım başımıza bir kaza gelmeden sağlıkla doğar inşallah.Ben de yemek istiyorum 15 gündür hastanede ispanak tavuktan baska birşey yediğim yok.Hersey istiyor canım.Esim de uzakta haftada 1 geliyor sipariş te veremiyorumarchimom canım sezeryan gününü almışsın hadi inşallah sağlıcakla kavuşursunuz inşallah
Yaa buradakiler hep dikkat ediyor şekeri olanlar ben 2 aydır iyi idare ediyorum.ama şu aralar tatlılar rüyalarıma kadar giriyor gece sabaha kadar waffle uğraştım ya ne yapayım sizce hadi hamurunu tambugday unlu yaparim am çikolata kısmı rüyamda ki o görüntü gözümün önünden gitmiyor
Suyu çok iç canım.archimom bu haftaki guncel kilom 78.3
Kabizlik sorunu basladi okadar siviya rağmen. Neyin sebep olduğunu anlayamadım. İlk zamanlara göre suyu azalttım belki ondan.
Belki konusmusuzdur ama erken doğmasına bağlı sorun oldu mu kuzum? Emmede güçsüzlük,boşaltım problemleri oldu mu? Konuştuysak kusura bakma dalgınım malum..Yb ihtiyacı olmadi di mi?Hayırlı kolay doğumlar canım. İnşAllah Benim bebegim gibi 37+2 de gelecek bebeğin
Yok Canım konuşmadıkdoğumdan önce beş altı gün küveze alabiliriz dedi doktor. Cok şükür almadilar hemen verdiler yavrumu. 3.065 le doğdu. Sütüm gelmedi ama yavrumu tutturmaya çalıştım ertesi gün önce alıştı ağzında. Sonrada baktım emmeye çalışıyor. Dünyalar benim oldu. Mamayı hastanede kaşıkla verdik. Evde kaşıkla içmiyor biberon deneyelim dedi eşim aç diye kıyamadı. Ama meme reddi oldu gibi yada ben öyle hissettim. Sonra kaşıkla devam ettik. Sonradan onada gerek kalmadı şükürEvet aldım canım başımıza bir kaza gelmeden sağlıkla doğar inşallah.Ben de yemek istiyorum 15 gündür hastanede ispanak tavuktan baska birşey yediğim yok.Hersey istiyor canım.Esim de uzakta haftada 1 geliyor sipariş te veremiyorum
Suyu çok iç canım.
Belki konusmusuzdur ama erken doğmasına bağlı sorun oldu mu kuzum? Emmede güçsüzlük,boşaltım problemleri oldu mu? Konuştuysak kusura bakma dalgınım malum..Yb ihtiyacı olmadi di mi?
Yaa canım inşallah senin çok az kaldı azıcık daha dayanacaksin sonra inşallah şekerin olmaz da yersin rahat rahat evinize geçinceEvet aldım canım başımıza bir kaza gelmeden sağlıkla doğar inşallah.Ben de yemek istiyorum 15 gündür hastanede ispanak tavuktan baska birşey yediğim yok.Hersey istiyor canım.Esim de uzakta haftada 1 geliyor sipariş te veremiyorum
Suyu çok iç canım.
Belki konusmusuzdur ama erken doğmasına bağlı sorun oldu mu kuzum? Emmede güçsüzlük,boşaltım problemleri oldu mu? Konuştuysak kusura bakma dalgınım malum..Yb ihtiyacı olmadi di mi?
Anladım canım hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşaallah yeni yılda doğacak olması çok iyi olmuş bence.. Allah yardımcın olsun epey olmuş hastaneye yatalı sıkılmışsındır ama az kalmış inşaallah dua edelim de sağlıkla güzellikle kavuşun birbinizeCanım 30 aralik demislerdi 37+0 oldugu icin...Doğumu 1 ocağa aldırmayı basardım.Cuma günü inşallah.Hastanede 15 günü doldurdum.3 gün kaldı sayıyorum.30 Aralıkta yani 37 hafta dolunca alma sebepleri benim riskli durumum.37+2 de almış olacaklar son durumda
Ama benim doğumuma henüz var 15 ocaktan önce görünmüyor bir sürpriz olmazsa tabi o zamana kadar yine en az 1 kg alırım gibi görünüyorBu arada +2 kg ile doğuma gidiyorsun arkadaş vay be
Anladım canım.Olsun toplamışsınız sonuçta.Biberon meme reddi yapıyor.Biz de 3 kilo bekliyoruz kilosunu.Biraz önce ultrasona girdim 3100 gr görünüyordu.Bakalim inşallah benim de senin gibi olur.28 ay emzirdim ilk oğlumu ben deneyimliyim ama inşallah o da emme konusunda güçlü olur.Yok Canım konuşmadıkdoğumdan önce beş altı gün küveze alabiliriz dedi doktor. Cok şükür almadilar hemen verdiler yavrumu. 3.065 le doğdu. Sütüm gelmedi ama yavrumu tutturmaya çalıştım ertesi gün önce alıştı ağzında. Sonrada baktım emmeye çalışıyor. Dünyalar benim oldu. Mamayı hastanede kaşıkla verdik. Evde kaşıkla içmiyor biberon deneyelim dedi eşim aç diye kıyamadı. Ama meme reddi oldu gibi yada ben öyle hissettim. Sonra kaşıkla devam ettik. Sonradan onada gerek kalmadı şükür
Inşallah ne bulursam yiyeceğim vallaYaa canım inşallah senin çok az kaldı azıcık daha dayanacaksin sonra inşallah şekerin olmaz da yersin rahat rahat evinize geçince
Moral oldu valla bana inşallah benim de öyle olur.archimom kuzum 62.6 çıktım..
Günün belli olmuş Sağlıkla gelsin oğluşun inşallah
Benim ilk oğlum 36+4 te doğmuştu. 34.haftada akciğer geliştirici iğne yapılmıştı. Çok şükür doğun sonrası bi sıkıntı olmadı. Evimize getirdik hemen Sütümde doğduğu günün gecesi geldi. Bağırsak vb.bi problemde yaşamadı. Seninki de sağlıkla evinize gelecek
Evet sıkıldım ama sonuna geldik nihayet.Insallah canım amin.Anladım canım hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşaallah yeni yılda doğacak olması çok iyi olmuş bence.. Allah yardımcın olsun epey olmuş hastaneye yatalı sıkılmışsındır ama az kalmış inşaallah dua edelim de sağlıkla güzellikle kavuşun birbinize
Canım 37 haftada ala ala 1.5 kilo almışsın. Son 3 haftada ancak 500 gr alırsın diye öyle dedim zaten ☺☺☺Ama benim doğumuma henüz var 15 ocaktan önce görünmüyor bir sürpriz olmazsa tabi o zamana kadar yine en az 1 kg alırım gibi görünüyor