Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Kızlar selamlar,

Ben de varım.
Artık kilo alıyorum ve dikkat etmem gerek diye düşünüyorum.
Ben 32 yaşımdayım. İlk gebeliğim.
16+5 teyim bugün.
Boyum 1.68 m. 58.2 kg ile başladım. 16+1 de doktorda tartıldım 61.7 kg çıktım. 3.5 kg almışım.

Evde hiç tartılmıyorum moralim bozuluyordu ama artık tartılacağım. Böyle diye diye şişicem yoksa. Haftada 2 gün yoga yapıyorum. Yürüyüş yapıyorum. Dün 6km yürüdüm. Bugün çıktım 8 km yürüdüm. ama yediklerime çok dikkat edemedim şimdiye kadar mide bulantıları yüzünden. Hep hamur işlerine yoğunlaştım karnımı doyurmak için.

bakalım bundan sonra nasıl gidecek :)

Anladım canım hiçbir sorun çıkmaz inşallah sağ salim yavrunu kucağına alırsın

Canım benim sağlıkla kucağına alırsın insallah bebişını archimom

archimom bebiş gelmiştir heralde sağlıkla kucağına almışsındır bebisini hayırlı ömürler olsun inşallah ❤

archimom güzel haberlerini bekliyoruz inşallah sağlıkla kavuşmuşsundur bebeğinle

archimom hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Allah yardımcin olsun. Bütün siradakilerede

Yeni yılda ilk bebeğin güzel haberini bekliyoruz archimom umarım herşey yolunda gitmiştir

archimom seni heyecanla burada bekliyoruz inşallah sağlıkla kavuşmuşsunuzdur

archimom naptınız canım?nasilsiniz? Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Kızlar herkese iyi geceler...Ben oğlum Deniz i sağ salim dünyaya getirdim 1 Ocak saat 20:40 gibi.....37+2 ve 2950 gr dunyaya geldi.Odaya çıktık şimdilik herşey yolunda görünüyor.Az az emiyor.Ben biraz zorlandım ameliyatta ve ameliyat sonrasında.Hastanedeki yogunluk sebebiyle ameliyata 20.00 civarında girebildim,çok aç ve susuz kaldım.Bende nabız, tansiyon seker düşüklüğü gibi sorunlar oldu vb vb. Bir de tüp bağlama ve kesi düzeltme (2 sezeryan kesisi alınıp tek kesiye dönüştürüldü) ameliyatım 3 saate yakın sürdü.Ama iyiyiz nihayetinde.Agrilarim var tabi dogal olarak ama odamizda ve oglumla birlikteyiz.Bundan ötesi yok....Guzel dilekleriniz,desteğiniz merak edip sorduğunuz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.Doğum yapacak olanlar sağlıkla kavuşsunlar,yapmış olanlar sağlıkla büyütsünler.Sag olun iyi ki varsınız

Merhaba konu sahibi benim.Ben de bugün doğum yaptım.Guncellemenizi ara satira girmem gerektigi icin ancak bilgisayardan yapabiliyorum.Bu durumda birkaç gün sonra yapabilecegim.Aramiza hoşgeldiniz.

Canım çok geçmiş olsun bebişine sağlıkla kavuşmanıza çok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

61.800 olmuşum bu haftada vermişim

Sevindim cnm gözün aydın oglusunu kokulu kokulu op bizim için de Hadi geçmiş olsun şükürler olsun

Çok şükür Allah'a. İhayırli uzun ömürler dilerin bebeğine.nşAllah bundan sonrası da yolunda gider sizin icin.kendine iyi bak yada baktir. Sen ne kadar iyi olursan bebeğine okadar verimli olabiliyorsun. Ben bunu farkettim. Toparlaninca

Merhaba konu sahibi benim.Ben de bugün doğum yaptım.Guncellemenizi ara satira girmem gerektigi icin ancak bilgisayardan yapabiliyorum.Bu durumda birkaç gün sonra yapabilecegim.Aramiza hoşgeldiniz.

çok geçmiş olsun tam zamanında yazmışım
gözünüz aydın sağlıkla oğluna kavuşmana sevindim. Yorgunluklar geçer birkaç güne. Darısı bize

Gözün aydın ,Allah analı babalı büyütsün inşallah. Darısı bekleyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…