• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Canım 30 aralik demislerdi 37+0 oldugu icin...Doğumu 1 ocağa aldırmayı basardım.Cuma günü inşallah.Hastanede 15 günü doldurdum.3 gün kaldı sayıyorum.30 Aralıkta yani 37 hafta dolunca alma sebepleri benim riskli durumum.37+2 de almış olacaklar son durumda
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım🙏🏼

Gitmedim cnm bir ay bildirim yapmayan çıkartılıyor biliyorum sorun değil 😊
Ya yok sürekli konuya giren sohbet ettığimiz arkadaşları pek çıkarmıyorum kolay kolay.Once yazıyorum napıyorsun diye 🤣🤣 Ama bu tam benim konummuş beni de ekleyin deyip bir daha uğramayan çok arkadaş oluyor.Bu kural onlar icin daha çok 😍 Ustune alinma canim.Ben merak ettim seni göremiyorum uzun zamandır

Sağol cnm iyiyim temizlik yapıyorum 😊bu aralar çok sancılarım oluyo bugün beşiğim geldi bebeğin kiyafetlerini yıkadım baya yoruldum sabun kullandım elbiselerinin süsleri bozulmasın diye makineye atmadım baya yorucuydu tabi daha gelecekler var onlarda yikancak 😰bu aralar Ocak annelerindeyim herkes doguruyo 🤣bakıp duruyorum belki bende dogururum diye 🤣
Ya yok sürekli konuya giren sohbet ettığimiz arkadaşları pek çıkarmıyorum kolay kolay.Once yazıyorum napıyorsun diye 🤣🤣 Ama bu tam benim konummuş beni de ekleyin deyip bir daha uğramayan çok arkadaş oluyor.Bu kural onlar icin daha çok 😍 Ustune alinma canim.Ben merak ettim seni göremiyorum uzun zamandır

archimom archimom canın hadi hayırlısı 1 Ocak ben de istiyorum aslında bakalım
Kilosu maşallah iyi inşallah hiç yanından ayrılmaz hemen kucağına alır emzirirsin

Gelelim kiloma 🙈 79.1 gördüm tartıda inşallah aldığım gibi hızlı verebilirim 😫

Oğlumda daha da çok almıştım bana göre iyi 🙈
Neyse kırkı çıksın havada güneşi gördükçe bebekle yürüyüş yaparım artık bol bol ek gıdaya başlayınca da yemeği ayarlarım bakalım oğlumda 6 Aydan sonra hızla vermiştim ki emzirirken de almıştım 🤦🏼‍♀️ Bunda da veririm diye umuyorum eğer ani doğuma gidersem son tartım bu olur yoksa haftaya tartılır sezaryene giderim artık

Ben bu hafta bildirim yapmadım galiba 🙄 tartıldım aslında ama yazdım sanıyordum. Güncel kilom 61,3 . Yani aynı geçen hafta ile. archimom archimom senin de tarihin 1 ocak olarak belli olmuş hayırlı olsun sevindim en azından istediğin gibi olacak. Sağlıkla kolayca olsun inşallah 🤲🌸

Ben bu hafta bildirim yapmadım galiba 🙄 tartıldım aslında ama yazdım sanıyordum. Güncel kilom 61,3 . Yani aynı geçen hafta ile. archimom archimom senin de tarihin 1 ocak olarak belli olmuş hayırlı olsun sevindim en azından istediğin gibi olacak. Sağlıkla kolayca olsun inşallah 🤲🌸
Maşallah ne güzel inceciksin ben bide doğumdan sonra diyet yapicam 🤣

Canım 30 aralik demislerdi 37+0 oldugu icin...Doğumu 1 ocağa aldırmayı basardım.Cuma günü inşallah.Hastanede 15 günü doldurdum.3 gün kaldı sayıyorum.30 Aralıkta yani 37 hafta dolunca alma sebepleri benim riskli durumum.37+2 de almış olacaklar son durumda
Hayırlı dogumunuz olsun inşaallah evladınız sağlık sıhhat içinde kucağınıza alın ❤❤😊

Sağ ol canım aynen.En azından 2021 e geçelim istiyordum.2 günüm kaldı inşallah kazasız belasız kavuşurum.Listede bile doğum yapmışım gibi işaretledim giremem diye 🤣🤣🤣 Heyecan dorukta.Hastanede de zaman geçmiyor

Back