• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz 🤰👼🏻

Sagolun darısı size olsun 😍 36+5 te doğduk 🤗
Canım yb da 1 gün mü kaldı senin kuzucuk? Emme problemi oldu mu? Ben sc olacağım ya 1 ocak olsun dedik 37+2 oluyor.Ben birkaç gün daha büyüsün en azından 4 ocak olsun diyorum 37+5 ama malum pimi çekilmiş bomba gibi benim rahmim hiç güvenli değil.Sabah doktor vizite geldiğinde soracak karar veremedim hala

Canım yb da 1 gün mü kaldı senin kuzucuk? Emme problemi oldu mu? Ben sc olacağım ya 1 ocak olsun dedik 37+2 oluyor.Ben birkaç gün daha büyüsün en azından 4 ocak olsun diyorum 37+5 ama malum pimi çekilmiş bomba gibi benim rahmim hiç güvenli değil.Sabah doktor vizite geldiğinde soracak karar veremedim hala
Aklıma geldin bu vakitte, nasılsın cnm?

Esasen 1.5 gün kaldı canım . Yalniz hastanede kimle konussak yb almışlardı. hepsi de solunum sikintisi sebebi ile ki bunun içinde normal doğum yapan 39. Haftada doğuranda dahil.
Emme konusuna gelince 3. Gün sonunda tutturabildim şükür. Zaten sutüm de o zaman inmeye başladı. Biberonla mama takviyesi yapıyorum geceleri . Bugün sabaha karşı bizim kiz huzursuzdu mama verdim meme verdim yok emzik verdim sonunda onuda tuttu uyudu şükür inşallah mememi reddetmez.
Sen de kendini daha fazla riske atma . Şu zamana kadar iyi geldin zorlama bence. Dışarda karnindakinden daha güvende olacak belkide . Sağlıcakla gelsin inşallah streste yapma tabi.
Buarada benim doktor ameliyatı kaparken eğildi bana dediki yavrum senin rahminin ici bombaymış çikolata kistlerin var tüplerin falan yapışık iyi hamile kalmışsın dedi . Onları temizledi mi acaba ki sanmiyom bugün kontrolde soracağım 🤔

Iyiyim canım hastanede 2 haftayi doldurdum.Cuma ya da pazartesi sc olacağım.Sabah vizitinde konuşacağız.Simdilik herşey yolunda.Sen nasilsin?
Allah yardımcın olsun canim. Hayırlısıyla al bebeğini kucağina sağ selim.. sayılı gün geçeçek..
Ben de idare ediyorum diyeyim. Bebek cok baskı yapıyor artik, nefes almak, yemek yemek falan hepsi işkence gibi.. Sükürler olsun herseye yine de.. Saglikla gelsin de gerisi önemsiz. 15 ocak olarak belirledik dogum tarihini. Ama artik her hafta kontrole gidecem ben de. Duruma göre hareket yine de..

Allah yardımcın olsun canim. Hayırlısıyla al bebeğini kucağina sağ selim.. sayılı gün geçeçek..
Ben de idare ediyorum diyeyim. Bebek cok baskı yapıyor artik, nefes almak, yemek yemek falan hepsi işkence gibi.. Sükürler olsun herseye yine de.. Saglikla gelsin de gerisi önemsiz. 15 ocak olarak belirledik dogum tarihini. Ama artik her hafta kontrole gidecem ben de. Duruma göre hareket yine de..
Benim de belli oldu canım 1 Ocak cuma günü.Saglikla gelsinler kazasız belasız

Muhittin Muhittin Attın beşe tam gaz gidiyorsun haaa😄😄
Inan tek göz bakıyorum 70 71 olursa yarına sasmam😁😁😁😁😅😅😅

Of ben napcam bilmiyorum ayaklarım felan sis parmaklarım sosis gibi gören diyorki sadece kalcan basen ve göğsün var Allahım hala yüzü.gözüm çökük kollarım incecik karnım yok 🤔😔😔😔😔🤧🤧🤧🤒🤒 6 aya gircem 12 gün sonra

Inan tek göz bakıyorum 70 71 olursa yarına sasmam😁😁😁😁😅😅😅

Of ben napcam bilmiyorum ayaklarım felan sis parmaklarım sosis gibi gören diyorki sadece kalcan basen ve göğsün var Allahım hala yüzü.gözüm çökük kollarım incecik karnım yok 🤔😔😔😔😔🤧🤧🤧🤒🤒 6 aya gircem 12 gün sonra
Kilo değil ödem diyorsun 😂😂😂

Back