- Konu Sahibi slvlovehmt
- #3.901
İnanmıyor gibisiniz Ama bende inanmıyorum dediklerime Ama denicem goruceksinizHadi bakalım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnanmıyor gibisiniz Ama bende inanmıyorum dediklerime Ama denicem goruceksinizHadi bakalım inşallah
Çok teşekkür ederim.Insallah.1 haftam kaldı bekliyoruz.Cok teşekkürler ederim size de hayırlı kolay doğumlar nasip olsun inşallah nerede listeler ben de bakayım
Aa hayırlı olsun canım nasil geçti doğum, bebis nasilarchimom salı gece doğurdum çarşamba sabah tartılacağım cnm tam 1 hafta olsun dedim ama sanki hiç gitmedi kilolar karnım 1 tik indi gibi ama göğüslerim şişti ne olacak böyle
Teşekkür ederim cnm..Sukur iyi geçti. Tansiyon düşmeyince sezeryana alındım . 2 gün hastanede kaldik ama iyiyiz şuan Darısı sizlere olsun insallahAa hayırlı olsun canım nasil geçti doğum, bebis nasil
Ay çok sevindim amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahTeşekkür ederim cnm..Sukur iyi geçti. Tansiyon düşmeyince sezeryana alındım . 2 gün hastanede kaldik ama iyiyiz şuan Darısı sizlere olsun insallah
Hayırlı olsun ayağına taş deymesin yavrunuzun kaçıncı haftanızda doğduTeşekkür ederim cnm..Sukur iyi geçti. Tansiyon düşmeyince sezeryana alındım . 2 gün hastanede kaldik ama iyiyiz şuan Darısı sizlere olsun insallah
Sagolun darısı size olsun 36+5 te doğdukHayırlı olsun ayağına taş deymesin yavrunuzun kaçıncı haftanızda doğdu
Aminn tansiyonla bu haftabaşından beri bende uğraşıyorum da o yüzden haftanızı merak ettim :)Sagolun darısı size olsun 36+5 te doğduk
Güzel Güzel almamissin.
Canım yb da 1 gün mü kaldı senin kuzucuk? Emme problemi oldu mu? Ben sc olacağım ya 1 ocak olsun dedik 37+2 oluyor.Ben birkaç gün daha büyüsün en azından 4 ocak olsun diyorum 37+5 ama malum pimi çekilmiş bomba gibi benim rahmim hiç güvenli değil.Sabah doktor vizite geldiğinde soracak karar veremedim halaSagolun darısı size olsun 36+5 te doğduk
Aklıma geldin bu vakitte, nasılsın cnm?Canım yb da 1 gün mü kaldı senin kuzucuk? Emme problemi oldu mu? Ben sc olacağım ya 1 ocak olsun dedik 37+2 oluyor.Ben birkaç gün daha büyüsün en azından 4 ocak olsun diyorum 37+5 ama malum pimi çekilmiş bomba gibi benim rahmim hiç güvenli değil.Sabah doktor vizite geldiğinde soracak karar veremedim hala
Iyiyim canım hastanede 2 haftayi doldurdum.Cuma ya da pazartesi sc olacağım.Sabah vizitinde konuşacağız.Simdilik herşey yolunda.Sen nasilsin?Aklıma geldin bu vakitte, nasılsın cnm?
Esasen 1.5 gün kaldı canım . Yalniz hastanede kimle konussak yb almışlardı. hepsi de solunum sikintisi sebebi ile ki bunun içinde normal doğum yapan 39. Haftada doğuranda dahil.Canım yb da 1 gün mü kaldı senin kuzucuk? Emme problemi oldu mu? Ben sc olacağım ya 1 ocak olsun dedik 37+2 oluyor.Ben birkaç gün daha büyüsün en azından 4 ocak olsun diyorum 37+5 ama malum pimi çekilmiş bomba gibi benim rahmim hiç güvenli değil.Sabah doktor vizite geldiğinde soracak karar veremedim hala
Allah yardımcın olsun canim. Hayırlısıyla al bebeğini kucağina sağ selim.. sayılı gün geçeçek..Iyiyim canım hastanede 2 haftayi doldurdum.Cuma ya da pazartesi sc olacağım.Sabah vizitinde konuşacağız.Simdilik herşey yolunda.Sen nasilsin?
Benim de belli oldu canım 1 Ocak cuma günü.Saglikla gelsinler kazasız belasızAllah yardımcın olsun canim. Hayırlısıyla al bebeğini kucağina sağ selim.. sayılı gün geçeçek..
Ben de idare ediyorum diyeyim. Bebek cok baskı yapıyor artik, nefes almak, yemek yemek falan hepsi işkence gibi.. Sükürler olsun herseye yine de.. Saglikla gelsin de gerisi önemsiz. 15 ocak olarak belirledik dogum tarihini. Ama artik her hafta kontrole gidecem ben de. Duruma göre hareket yine de..
Inan tek göz bakıyorum 70 71 olursa yarına sasmamMuhittin Attın beşe tam gaz gidiyorsun haaa
Kilo değil ödem diyorsunInan tek göz bakıyorum 70 71 olursa yarına sasmam
Of ben napcam bilmiyorum ayaklarım felan sis parmaklarım sosis gibi gören diyorki sadece kalcan basen ve göğsün var Allahım hala yüzü.gözüm çökük kollarım incecik karnım yok 6 aya gircem 12 gün sonra
Valla bence kilo demeliy8m haklisin ayı gibi olsun muhitti kandırma.kendini kalça ve basen gitmiyor zaten puuuu bana gidimde bi limonlu maden suyu içeyim.yarim paket makarna yedimdeKilo değil ödem diyorsun