- 8 Mayıs 2020
- 427
- 523
- 23
- Konu Sahibi Merveee000
-
Kızlar bende mayısın 2de catlatma ignesi oldum cok bi belirtim yok ümitlenmekte istemiyorum bi kac gün icinde adet olmam lazım ama inş olmam dua edelim birbirimize şu mübarek günde
Benimde 1 hafta var adetime erken gebelik yapmak istiyorum ama belli olmaz diye zor tutuyorum kendimi
Ya erken gebelik testi hüsrandır diyor herkes bir de benim döngüm de bir tuhaf kimyasal gebelikten sonra bir rayına oturamadı. 35 günde bir olduğu da oluyor 31 günde bir de. 19 mayıs telefondaki uygulamanın ortalama hesaplaması 32 gün demiş bu ayki döngüme ama bekleyeceğim bakalım ne olacakBenimde 1 hafta var adetime erken gebelik yapmak istiyorum ama belli olmaz diye zor tutuyorum kendimi
Ovulasyon testiyle takip ettin miYa erken gebelik testi hüsrandır diyor herkes bir de benim döngüm de bir tuhaf kimyasal gebelikten sonra bir rayına oturamadı. 35 günde bir olduğu da oluyor 31 günde bir de. 19 mayıs telefondaki uygulamanın ortalama hesaplaması 32 gün demiş bu ayki döngüme ama bekleyeceğim bakalım ne olacak
Onu bir dahakine deneyeceğim. Resmen bilmiyordumOvulasyon testiyle takip ettin mi
Sanırım gebelik var kaçıncı günde yaptınız acabaKızlar... Ben bir çılgınlık yaptım ve...
Benim gördüğümü siz de görüyor musunuz????
19 mayıs adet olmayı beklediğim tarihSanırım gebelik var kaçıncı günde yaptınız acaba
Bir kaç dakika için de çıkmadı gerekiyor saatlerce beklerde ikinci çizgi gözüküyormuş sanırım. Insaallah hamielsindir. Belirtilerin varmıydı hissettiğin19 mayıs adet olmayı beklediğim tarih
15 mayısta erken gebelik testi yaptım negatifti
Bugün yani 18 mayısta bu testlerden deneyeyim dedim bir anda ve sonuç bu
Ama bir kaç başlıkta baktım bu şekilde silik çıkanların kimisi gerçekten hamileymiş kimisi de değilmiş
İnşallahhhBir kaç dakika için de çıkmadı gerekiyor saatlerce beklerde ikinci çizgi gözüküyormuş sanırım. Insaallah hamielsindir. Belirtilerin varmıydı hissettiğin
Büyük ihtimal genesiniz (inşaallah) benimde kasik ağrım var ama başka hiç bir belirti yok. Kiminde sivilce çıkmış benim zaten adetten önce çıkar. Mide yanması zaten gastritim var. Kirpik karismasi falan zten yok. Gogusleri. Sadecedolgun ama hassasiyet yok. Sanırım Bn de bisey yok.İnşallahhhçok teşekkür ederim inşallah hepimiz alırız kucağımıza bebişleri
Bu test sonucu 1-2 dk içinde çıktı.
Benim kasık ağrım vardı, şöyle ki kasık ağrısı sanki karnımın içinde dolaşıyor gibiydi ilk iki gün aşırı rahatsız etti sonra azaldı. Şimdi ara ara bi var bi yok. Bu bahsettiğim ağrılar da adetime tee 11-12 gün kala vardı. Kafamda mı kuruyorum acaba diye çok düşündüm şahsen.
Bende de bunlardan hiçbiri yoktu. Sadece kasık ve karın ağrısı. O da çok çok erkenden olunca ben kendi kafamda kuruyorum sandım. Ben bir de eylül ayında kimyasal gebelik yaşadım. Adet günüm geçmişti ama hiç belirtim kasık ağrım falan da yoktu. Sadece rahatsız edici bir şekilde ıslaklık hissediyordum koşa koşa tuvalete gidiyordum herhalde adet oldum diye. Meğerse hamileymişimBüyük ihtimal genesiniz (inşaallah) benimde kasik ağrım var ama başka hiç bir belirti yok. Kiminde sivilce çıkmış benim zaten adetten önce çıkar. Mide yanması zaten gastritim var. Kirpik karismasi falan zten yok. Gogusleri. Sadecedolgun ama hassasiyet yok. Sanırım Bn de bisey yok.
Adet tarihin ne zaman?Büyük ihtimal genesiniz (inşaallah) benimde kasik ağrım var ama başka hiç bir belirti yok. Kiminde sivilce çıkmış benim zaten adetten önce çıkar. Mide yanması zaten gastritim var. Kirpik karismasi falan zten yok. Gogusleri. Sadecedolgun ama hassasiyet yok. Sanırım Bn de bisey yok.
29 mayisAdet tarihin ne zaman?
Ben manyak gıbı catladıktab sonra yapuyorjm catladıkta. Sonrada bes gun oldu bu arada ıyce paronayak oldum yacatladıktan sonraki halleri :)))))
bende bekleyenlerdenim yumurtlama hesaplamadim ilk kez bu ay ama regl bitince bir boş bir dolu her gunü degerlendirdim ve bügün regl olmam lazim ama ne regl nede hamilelik.hic bir belirtim yok sadece belim.agriyor hepsi bu inşallah bende hamişimdirSeni çok iyi anlıyorum çünkü ben de her ay istisnasiz yapıyorum koronadan dolayı testlerim bitmişti ilk defa geçtiğimiz ay yapamadım onda da sürekli ovülasyon testi yaptım onda hep çıksaydı Yapacaktım ama tabii ki kırmızılar geldi
Inşaallah canım hayırlı haberlerle inşaallahBende de bunlardan hiçbiri yoktu. Sadece kasık ve karın ağrısı. O da çok çok erkenden olunca ben kendi kafamda kuruyorum sandım. Ben bir de eylül ayında kimyasal gebelik yaşadım. Adet günüm geçmişti ama hiç belirtim kasık ağrım falan da yoktu. Sadece rahatsız edici bir şekilde ıslaklık hissediyordum koşa koşa tuvalete gidiyordum herhalde adet oldum diye. Meğerse hamileymişimama tez kaybettim onu. İnşallah bu kez bebeğim benimledir Allah inşallah senin de gönlüne göre nasip eder
3 mayis sat. Gelecek adet tarihi 29 mayıs ne zaman test yapsam acaba ?Adet tarihin ne zaman?
Belirtiye takılma canım adet belıtılerı oluyo oyle cok bısey olmuyo sen duanı et ve bekle :))bende bekleyenlerdenim yumurtlama hesaplamadim ilk kez bu ay ama regl bitince bir boş bir dolu her gunü degerlendirdim ve bügün regl olmam lazim ama ne regl nede hamilelik.hic bir belirtim yok sadece belim.agriyor hepsi bu inşallah bende hamişimdir
Test yptinzmi acaba?Kuzum ben adet belirtisi pek yaşamadığım için şimdiki belirtiler çok bariz gibi.
Çok wc ye çıkıyorum,çok su içiyorum
3 gündür mide yanması var yemek yedirmiyor.
Sağ yumurtalığımda ağrı var,eğilip doğrulurken ağrı yapıyor.Baş ağrısı hemen hemen hiç çekmem ama 10 gündür var ve ara ara yokluyorGöğüslerim bomba gibi oldu ama hassaslık ya da ağrı-acıma yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?