Gebeliğe Hazırlık Gebelik için heyecanlı bekleyiş 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarında ilk iş onu vercem Allahın izniyle ama korkuyorum sürekli hamile değilsin denmesinden çok sıkıldım
Çok belli bir çizgi adet gününde yapılmış erken de değil . Ümit vermek için söylemiyorum ama baya baya hamilesin bence canım
Ne zamandır istiyorsunuz , herhangi bir sebep var mıydı ?

Çok belli bir çizgi adet gününde yapılmış erken de değil . Ümit vermek için söylemiyorum ama baya baya hamilesin bence canım
Ne zamandır istiyorsunuz , herhangi bir sebep var mıydı ?
1 senedir istiyordum rahim kalınlaşması olduğu için olmuyordu maalesef

Hadi inşallah bu sefer olmuştur benimde kasık ağrım var iştahım da açıldı ama başka belirttim yok ha Bi de ara ara halsizlik ve uyku hali oluyor inşallah hamileyimdir ve inşallah Rabbim bu ay isteyen herkese verir

Hadi gözün aydır canım inşallah tutmuş yola çıkmış hayırlısıyla sana geliyor ayy çok tatlı bir his bu yaa

İnşallah kuzum benimBenim iştah tümden kapandı

Bu siteden almıştım ama bir çok sitede mevcutti

Cok pahalımış
Hamilemisin peki ve ya kalanlar olmusmu nasıl sonuclar dogurmus cok soru sordum kusura bkma
Yaa ben baya arastirdim çok olumlu sonuçlar alAn olmuş tabi olumsuz olanda benim bat 21 mayıs bakalim rabbim nasip ederse olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…