Gebeliğe Hazırlık Gebelik için heyecanlı bekleyiş 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirtiye takılma canım adet belıtılerı oluyo oyle cok bısey olmuyo sen duanı et ve bekle :))
Çok heycanliyım yıllardir istiyoruz ama sebebi yok hersey normal ama olmuyor sadece yas sıkıntısı insallah vardır içim kıpir kıpır Allahım isteyen herkesin hayırlısıyla kucagina nasip etsin

Ovulasyon testi denedınmı canım
Yok hic denemedim klomen ilk 3 ay sonra bir aşilama sonrada bıraktım dr falan bitkisel kurler sogan kuri falan yaptim bu ay yumurtlamami dr la uzun sure takip ettik yumurtlama gunlerinden once ve o gunlerde yaptik.olmadi aman dedim hic yumurtlamaya bakmocam regl biti bir gun araliklarla duzenli beraber oldum bakalim inşallah rabim hayallerimi gerçekleştirir ve herkesin kini

Ovulasyon testi denedınmı canım
Aminnnnn bitanemmm Kendını nasıl hıssedıyosan bıtanem ama ovulasyon testide aklının kosesınde bulunsun

Aminnnnn bitanemmm
Kendını nasıl hıssedıyosan bıtanem ama ovulasyon testide aklının kosesınde bulunsun
Tuhaf içim kıpir kıpır surekli tuvalete gidip bakiyorum belim agriyor birde gögüs ucum sızliyor dunden beri birde tuhaf ki canim cok karpuz istiyor hepsi bu ama aşerme hemen olmaz diye biliyorum ama icimde garip heycan var perşembe ye kadar beklerim olmazsa cuma sabah test yaparim ki o gun nasil.gelecek zaman geçsin bir an önce ayy bu bekleyoş öldürüyor canim ya

Hıssetmek te hamılelık belırtısı analar hısseder :))

Kızlar... Ben bir çılgınlık yaptım ve...
Benim gördüğümü siz de görüyor musunuz????
Erken gebelik testi gercekten hüsran demkki adeetten en az 1 gün onceye kadar beklemek lazimm... hamilesinnnnn inşallah canımmmm adetin gecikince zaten dahada koyulasir o çizgi ama onu hic bekleme bence kan testi yaptor

Benimde içimde olacakmış gibi his var belirtilerde var kasik bel ağrısı gibi... hissedermis anneler inşallah güzel haberini alırız canim

Benimki böyle çıkmıştı canım yarın yine test yap o da böyle çıkarsa kesin demektir sıkma canını

Kızlar durumlarınız nasıl benim bat 24 Mayıs. Bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım temiz bir tek çizgi çıktı. 1.5 yıl önce doğumda bebeğimi kaybettim 1 yıldır da tekrar gebelik istiyoruz. Testi ne zaman yapmalıyım bu aydan ümitliyim ama off beklemek beklemek günler geçmiyor

Benimde bat 24 mayis dün yaptım bende erken gebelik testi ve negatifti ama unutmaya calisiyorum daha yeni yazdim zaten hic uzulmedim çünkü hissediyor gibiyim ve cok erken yaptik testi gozukmez diye dusunuyorum böyle yasayanlar var sonradan pozitif gormusler oyuzden hic takma kafana bat günümuzu bekleyelim

Ben negatif görmekten o kadar korkuyorum ki bat 21 mayıs hiç test yapmadım. En azından böyle beklemek de güzel diyorum. Ama ruh halim hiç iyi değil içimden bir ses olmadı diyor beynim Allah'tan ümit kesilmez sakin ol bekle diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…