- 21 Kasım 2012
- 9.037
- 9.554
- 398
- Konu Sahibi yenihayatamerhaba12345
-
Ya arkadaşlar.....Konu sahibi burda acaba yapabilir miyim diye insancıl bişey sordu...Uzun yıllardan beri de yaşamadığını, o duyguya da aç kaldığını...Sadece fikir danıştı veya benzer şeyi yaşayan var mıdır diye...Belki de sevgililiğe döner diye umut vardı içinde örnekler duymak istedi...
Burda anne olduğunu unutma, iğrenç diye yorumlar yazıldı...Bu annesin bişey yaşamazsın cinsel isteğin olamaz düşüncesi de erkek zihniyeti...Kadınlar başka kadınlara karşı neden destek değil de klavye ucunda acımasız anlamıyorum
Darısı başıma ablacım o zaman
Bana özelden yazar misinAynen benim annem biliyor mesela tam ben doğarken karşısında saat varmış
Bana özelden yazar misin
Konu 59 sayfa oldu.
60 olacak.
Vay be..
Ne yorum yapmışız..
Ben de seni o kadar korudum burda ama takmadın
Ay aşk olsunnn
Eğer konu sahibi konusunu takip ederse hemen bitmiyor.Aynen ha ben konu açsam 5. Sayfada biterdi olay en fazla
Bi konu hakkında tartışacaksan takip edeceksin bi zahmet konuya hakim olacaksın !Sayfa sayfa gezip acaba ne yazmis diger yorumlarinda diye mi dolasayim.
Kimse yapmaz onu.Herkes yazdiginiz konuyla alakali yorunlar yapar.
Madem aciklayici detaylariniz diger yorumlarinizda ,onlarida bir zahmet konunuza dahil etseydiniz o zaman.
Hayirli geceler
Canım çok teşekkür ederimm. Şimdi okudum bunları. Üst üste yorumlar olunca gözden kaçıyor.Ya arkadaşlar.....Konu sahibi burda acaba yapabilir miyim diye insancıl bişey sordu...Uzun yıllardan beri de yaşamadığını, o duyguya da aç kaldığını...Sadece fikir danıştı veya benzer şeyi yaşayan var mıdır diye...Belki de sevgililiğe döner diye umut vardı içinde örnekler duymak istedi...
Burda anne olduğunu unutma, iğrenç diye yorumlar yazıldı...Bu annesin bişey yaşamazsın cinsel isteğin olamaz düşüncesi de erkek zihniyeti...Kadınlar başka kadınlara karşı neden destek değil de klavye ucunda acımasız anlamıyorum
Çok teşekkür ederimm. kalp kalp öpücük :)Konunu böldüysem özür dilerim. Senden aldığım hissiyat çok tatlı bir insan olduğun, Allah gönlüne göre versin inşallah. Ama benim içimden geçen bu adamı engellemen, hiç hayatına almaman, yoksa senin iyiniyetini anlamış seni suiistimal gedecek gibime geliyor
Herşeyin en iyisi senin olsun..Bu mesajları şimdi görüyorum. Kizlar çok teşekkür ederim. Beni anlamanıza çok sevindim. Bir gün bunu yasarsam değer gördüğüm biriyle yaşayacağım. Kimseyi yargilamaya kinamaya gelmez. Sartlar herkes icin esit degil. Yasananlar da oyle. Ileride ne olur bilmiyorum zaman gösterecek. Bildiğim şu ki; nasil mutlu olacaksam oyle olacak. Yani bana deger veren biri olursa oyle yaşarım. Bu arada harfler neden koyulasti
Ya arkadaşlar soru sordukça ve yorum yazadıkça netleşiyor bazı şeyler. Konu başlığına bakıp lafı sokup kaçıyorlar. Hayır madem 50 sayfayı okumak zor geliyor bari profilimi aç sadece benim yazdıklarımı oku.Bi konu hakkında tartışacaksan takip edeceksin bi zahmet konuya hakim olacaksın !
Evet bende sasirdimkonu niye tekrar açıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?