fucky buddy (tepki çekecek biliyorum ama öyle)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bunları yazanlar içten içe iyi bir cinsel hayat isteğinde olanlar ama bulamayanlar. Onlar da kötüleyerek içlerini rahatlatıyorlar. Biz namusluyuz, anneyiz diye kendilerini ulvileştiriyorlar. Kötü niyetli olmasalar da cinsel açlık çektiklerini düşünüyorum.

Aynen ha ben konu açsam 5. Sayfada biterdi olay en fazla
Eğer konu sahibi konusunu takip ederse hemen bitmiyor.
O 5.sayfada biten konularda konu sahipleri konuyu açıp ortadan kayboluyorlar..

Son düzenleme:
Bu mesajları şimdi görüyorum. Kizlar çok teşekkür ederim. Beni anlamanıza çok sevindim. Bir gün bunu yasarsam değer gördüğüm biriyle yaşayacağım. Kimseyi yargilamaya kinamaya gelmez. Sartlar herkes icin esit degil. Yasananlar da oyle. Ileride ne olur bilmiyorum zaman gösterecek. Bildiğim şu ki; nasil mutlu olacaksam oyle olacak. Yani bana deger veren biri olursa oyle yaşarım. Bu arada harfler neden koyulasti

Reactions: 000
Bi konu hakkında tartışacaksan takip edeceksin bi zahmet konuya hakim olacaksın !

Canım çok teşekkür ederimm. Şimdi okudum bunları. Üst üste yorumlar olunca gözden kaçıyor.

Çok teşekkür ederimm. kalp kalp öpücük :)

Herşeyin en iyisi senin olsun..
Sana dua edeceğim..

Bi konu hakkında tartışacaksan takip edeceksin bi zahmet konuya hakim olacaksın !
Ya arkadaşlar soru sordukça ve yorum yazadıkça netleşiyor bazı şeyler. Konu başlığına bakıp lafı sokup kaçıyorlar. Hayır madem 50 sayfayı okumak zor geliyor bari profilimi aç sadece benim yazdıklarımı oku.

Sayfa sayfa bütün yorumları okuyarak geldim 38. sayfaya. Hepsini de okumayi dusunuyorum. Sen bu adamdan hoslanmissin ve icinde bir yerde sonradan istedigin bir ilişkiye döner mi diye umut ettiğin icin bu soruyu sormuşsun? Aslında cevabı sen de biliyorsun Ama nefsine söz geçirememişsin. Yaşarsın ama bu ilişkinin senin istediğin anlamda bir gelecegi olacağını sanmıyorum. O yuzden bırak yoluna gitsin. Senin de senin istediğin tarzda sevip seçileceğim bir insan çıksın karşına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…