- Konu Sahibi yenihayatamerhaba12345
-
M Meredith Grey sekerim senden konu bekliyoruz cekirdeklikİlk mesaja göre yorum yaparsam, zaten belli ki etkilenecek, kafasına yatmamış
Sevişip geçebilecek gibi durmuyor
E karşı taraf da fazlasını istemiyor
O zaman yapılacak belli
Hiç mi "juicy" şeyler geçmedi arada ya 62 sayfalık çekirdek de var elimde artık okurdum
Yok hak verecek sonrada gidip eski uyeligiyle sevisecek demekki.. ya o kadar dil doktuk cakmamiydi yani: (Degilse ona gore uyelik alıp bu uyeligimle yardirarak kendime hak vericem,canim kendim
F*** body demek sacma degil bence bende oyke diyorumO değil de fucky buddy e kikirdiyorum gidip gelip baktıkça
Söylerken şey oluyor, komik.
Fakidi badidi.
Bir de "fuckbody" e gülüyorum.
Başka neye F*** yapacaksın zaten body olur anca. Ahajhsjshd.
Doğrusu "fuckbuddy" İngiliççeye sahip çıkalım.
Neyse ya gittim ben
O da bizi kandirsinSevgili hemcinslerim,
Yorum yazmak ayrıdır; kisiliğe hakaret etmek ayrıdır.
Nikahsız birlikteliğe bende karşıyım.Bu benim hayat görüşüm.
Ama bir kadın sırf nikahsız birliktelik yaşıyor diye o kullanmak istemediğim sıfatları almaz.
Kimin ne haddine o sıfatları kullanmak?
Ayrıca anneliği hakkında bilmeden ahkam kesmeyelim.
Taze taze fırından yeni çıkmış banlar hiçbirimize gelmesin.
Dikkat dikkat..
Not: Avukatı değilim. Ama bir hemcinsime; güya yorum altında kişiliğine hakaret edilmesinden rahatsızlık duyuyorum.
Hep derim.Üslup herşeydir.Ne söylediğin değil nasıl söylediğin önemlidir.
Forumun ahlak seviyesini bozdugum için utanıyorumAnna F*** body kk ya sen öğrettin . Senin ban alman lazım
Ya aslında var da ben de bu hesabimdan açmaya korkuyorum
Son bi kac sayfadir ne konusuyoz bizNe kandırması???
Hesabı pasif şu an..
Biz alisigiz kiz sana, taslasak seni taslardik burda.. ama hem akil alip hemde bizi zalak yerine koyuyorsa konu sahibi aferin helal olsun diyorum: (Ya aslında var da ben de bu hesabimdan açmaya korkuyorum
Yakında ama çooook yakında patlaticam
Şimdi okudum..Son bi kac sayfadir ne konusuyoz bizne bicim konu takip ediyon sen
kendimi saf hissediyorum şu an kandırıldımSana söylemiştim kuzu. Hiç inandırıcı bir konu değil. Sen onca şey yazdın, konu sahibi de yalandan diğer üyeliği ile haklısın dedi
Kuzum ikinci üyelikle açtığın konuya esas üyeliğinle yorum yapmak yasak diye biliyorum. Yanlış mı biliyorumKendi üyeliği ile de hak veriyor
Hani hangisi daha vahim bilemiyorum.
Sonrada kimse kimseye karışmasın diyor. Tamam da akıl danışan sensin ? Kimse seni zorlamadı ki?
O zaman hepimiz 2. Üyelikle konu açıp , ilk üyelikle cevap verelim.
Doğru biliyorsunuz :)Kuzum ikinci üyelikle açtığın konuya esas üyeliğinle yorum yapmak yasak diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum
fakbadi netO değil de fucky buddy e kikirdiyorum gidip gelip baktıkça
Söylerken şey oluyor, komik.
Fakidi badidi.
Bir de "fuckbody" e gülüyorum.
Başka neye F*** yapacaksın zaten body olur anca. Ahajhsjshd.
Doğrusu "fuckbuddy" İngiliççeye sahip çıkalım.
Neyse ya gittim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?