• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fucky buddy (tepki çekecek biliyorum ama öyle)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ee kızlar var mı aramızda bu tarz iliski dusunen baska 😅madem yorumlara kapatilmamis 🙃 valla hergun yeni bisi ogreniyorum bu kk dan iyi ki varsiniz 😍

• Muhteşem
Reactions: 000
Merhaba arkadaşlar, ben forumda aktif üyeyim fakat bu konuyu açmak için Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bilgisi ile ikinci üyeliğimi aldım. Ben 33yaşındayım, bir kurumda müdürüm ve bir çocuğumla boşandım. Boşanma sebebim de ihanet, ilgisizlik, şiddet ve son 6 yıldır ilişkinin olmaması. Konuya geçeyim direk. İki sene önce bir sebepten hayati tehlikemin olduğu bir ameliyat geçirdim. Ameliyatıma en az 5 doktor girdi çıktı ve sonrasında takibimi de onlar yaptı. O zaman evliydim tabi. Bütün kontrollere birlikte gidiyorduk. İçlerinden bir doktor benimle çok ilgilendi. Ve takibim uzun vadede devam edince o ve diğer doktorlarla arkadaş gibi olduk. Hala öyle. Çok büyük bir hastane olmasına rağmen, ilk kayıttakiler, sekreterliktekiler, o bölümün doktorları tanır beni. Yaşadığım şehir ve çalıştığım kurum gereği haberlere çıkacak kadar ciddi bir kaza sonucu ameliyat oldum çünkü.

Çok uzatmak istemiyorum. 3 sene öncesinden bu zamana kadar benimle ilgilenen doktorla nasılsın nasıl oldun vs muhabbeti oluyordu sadece. Benim durumları da biliyordu. Bana uzun zaman önce benimle görüşmek istediğini söyledi fakat o zaman hazır değildim açıkçası. Sonuçta evlenmemiş bekar ve alanında uzman cerrah. Ne işi olur benimle evlenmiş boşanmış üstelik çocuklu biriyim mantığı vardı.

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Hani öyle laylaylom bir çapkın delikanlı değil zaten. Hastanede aşırı ciddi olan hemşirelerle bile konuşurken aşırı resmi ve dikkatli biri. Öncesinden tanıdığım için söylüyorum. Fakat bana en son şunu dedi; benimle görüşmek istiyormuş ama evliliği düşünmüyormuş. Sen düşünüyor musun dedi. Açıkça benim tekrar evlenmek gibi bir düşüncem yok bu saatten sonra. Bana aramızda ileriye dönük uzun vadede bir şey olamaz dedi. Ben evlenmeyi düşünmüyorum dedi. Ama seninle güzel vakit geçiriyoruz muhabbet, sohbet falan iyi dedi. Açıkçası bana başlıkta yazdığım tabiri teklif ediyor. Oyle söylemedi tabi ama ben onu anladim.Bana da normalde değer veren biri uc senedi hep yanımda.

Ben 12 sene evli kaldım ama 2011 doğumdan sonra hiç böyle bir şey yaşamadım. Benim için çok da önemli değil ama ne yalan söyleyeyim acaba olabilir mi diyorum. Çünkü onunla vakit geçirmeyi seviyorum. O da öyle. Sadece sevgili gibi davranmadan bir şeyler yaşanacak ve bu benim midemin alacağı bir şey değil. Ona kalsa çok normal. Sonuçta bu bir ihtiyaç bunu güvendiğin ve etkilendiğin biriyle yaşamak normal geliyor ona. Aramızda bir şey olsa aşk, sevgili durumu tamam derim yaşarım. Zaten ne kadınlığımı bildim ne insanlığımı. Adam baştan söylüyor işte. Antin kuntin laflar etmiyor çok net. Bilmiyorum kafam çok karışık. Siz olsanız ne yaparsınız ? Sakın beni kınamayın. Benim aradığım cinsellik değil. Sadece mantıklı bır akla ihtayacım var...
6 yıldan sonra niye cinsellik aramıyorsun?

Yani sevgili olmadan seks için bir araya gelecekseniz niye seninle bir araya geleyim diye sorsaydın keşke.

Gezmek tozmak sohbet muhabbet üstüne bir de sevişmek bunlar zaten sevgililik tanımı. F*** buddy lik ise bu şekilde olursa taraflardan birinin kafası mutlaka karışır.
Senin kafanın karışma ihtimali de sanki daha yüksek.

Şöyle diyeyim o ağır ciddi efendi doktorumuz kerhaneye para harcamamak için size sarmış. Ailesi hadi oğlum evlendirelim deyince hemen çizgisini çeker hiç yaşanmamış gibi kalırsınız öyle.

Ne çirkin ne iğrenç ithamlar bunlar böyle. Başkalarının hayatları hakkında böyle konuşma haddini kendinizde nasıl buluyorsunuz şaşırıyorum.

Kadınlar olarak cinselliğe bakış açımızı değiştirmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Arkadaşlar cinsellik kadının kullanıldığı, sadece erkeğe hizmet eden bir aktivite değildir. Nasıl cinsel hayatlarınız var ki, cinsellik yaşayınca kadının kullanıldığını düşünüyorsunuz. Yok peçete, yok mendil gibi kullanıp atacak. Böyle yorumları okudukça hemcinslerimden soğuyorum.

Bi defa ikinci üyelik le gizli saklı anlatılan dert zaten kısmi de olsa utanma duygusu uyandıran bir konudur. Bu durum kendinize reva göremeye başlamadn önce utanmayı sıkılmayı ayıbı günahı askıya alın yardırın gidin takviyeleri isyiyorsunuz.. bir haylide bu tavsiyelerden almışsınız ne yazık ki...üzülüyorum ben kadınların dünyasının bukadar çirkinleşebilmesine. normal karşılanabilmesine

Kız olsun erkek olsun çocuklarımıza öğreteceğimiz hayat bu mudur? kadını erkeği sadece bir meta olarak görüp faydalanmaktan mı ibaret hayat serüveni...

Bu ahlaksızlıkları allayıp pullayıp modernize edip sunmak birçoklarının hoşuna gider olmuş...Cinsellik duygularla anlamlıdır, başıı boş sokaktan geçen kişilerle tokalaşmaya çekinirken,vücut sıvılarını birbirlerine boşattıktan sonra birbirlerine sokaktan geçen başı boş varlıklar olarak bakacak olan,dışarı çıkıp sokağa karışan kişi olmak bana ölümden zor gelir di .. bunun beynime 1 sn düşünce olarak gelip zihnimi eşgul etmesi bile kendimden iğrendirirdi...

Kadınsınız siz ya kadın... seviyeniz insanlığınız değeriniz bu olmamalı ! Hiçkimse size sadece cinsel obje muamelesi YAPAMAMALI !

İnsanlar iki cinse ayrılır, kadın ve erkek. Kadın olmayı neden bu kadar kutsallaştırıyorsunuz? Beni de sizin kullandığınız tabirler iğrendirdi mesela. Size uymaz, başkasına uyar bunu yaşamak, herkesin hayatı yaşayış biçimi farklı.

Sizin için cinsellik duygularla anlamlıdır, başkası için duygusuz da yaşanabilir bir ihtiyaçtır. Sizden farklı düşünülebileceğini kabul etmek bu kadar mı zor? Neden hemen bu etiketler?

O ne kadar sapık bir adamsa sende o kadar sapık bir kadınsın! Neymiş çapkın değilmiş adam sana acik acik evlenmem ama si.... diyo ve sende olabilir diyosun ohaaaaaaaa

Yorumları okudukça şaşırıyorum ve yorum yapma ihtiyacı hissediyorum. İki yetişkin ve bekar insan rızaları ile cinsellik yaşamak istedikleri için mi sapık oluyor? Bu nasıl bir hadsizlik? Buna tepki verdiğiniz kadar acaba hak yiyenlere, rüşvet alanlara, torpille haketmediği yerlere gelenlere, kendinden güçsüzü ezenlere ses çıkarıyor musunuz merak ediyorum. Yoksa iki yetişkin ve bekar insan cinsellik yaşamak istedi diye onlara sapık diyip vicdanınızı rahatlatıp, güçlünün yanında olmaya devam mı ediyorsunuz?

Ben de katılıyorum. Bazı yorumları da çok çirkin buluyorum. Isteyen istediği ile istedigini yaşar. Bu onu ne anneliğininden eder ne de karakterinden. Böyle yaşayan insanlar da var en nihayetinde. Tercih meselesi. Kerhane diyen olmuş. Yuhhh diyorum.
Sorun cinsellik yasamasi degilde bu adamin bu kadina teklif etmesi. Ha herkesin bi yasayis bicimi var dogru, ensest iliski yasayanda var mesela.. pedofillerde var..saygi duymaksa mesele.

Bu konu neden acildi ya, tek tek kellemizi gotursun diye kesin😂

Konu sahibi bu kisiden hoslanmis ve dogal olarak begendigi kisiyle cinsel ve duygusal birliktelik yasamak istemis olabilir.

Benim anladigim yazida bu hanim aslinda soyle soruyor salt cinsellik kurulan bir iliski zamanla duygusal birliktelige doner mi? Donme ihtimali de var donmeme ihtimali de.

Anneligine nasil laf atiliyor anlamiyorum! Bir kisi anne olunca duygulari bitiyor mu?

Benim inancima gore zina haram o sebeple seninle evlenmeyen adamla birlikte olmana zaten karsiyim.Herkes inancina gore yorum yapiyor.Allah katinda evlilik olsa en azindan dini nikah ve sana karsi sorumluluklarini yerine getirse ben olur derdim.Ama bu adamin ne Allah tan korkusu ne de sorumluluk duygusu yok. Bu iliskiye adim atilmamali.

Ben de katılıyorum. Bazı yorumları da çok çirkin buluyorum. Isteyen istediği ile istedigini yaşar. Bu onu ne anneliğininden eder ne de karakterinden. Böyle yaşayan insanlar da var en nihayetinde. Tercih meselesi. Kerhane diyen olmuş. Yuhhh diyorum.
İsteyen istediğini pekala yasar,kafasına takmayan insan buraya konu açmaz. Demekki konu sahibini de huzursuz eden durumlar var ki konuyu açmış. Ayriyetten adam tam bir çakal,en başından anlaşma yapan adamdan ne beklenebilir? Sadece seks. Eger sadece seksimi yapar giderim,3 gün sonra koluna başka kadını taktiginda uhuhuhu kullanıldim benimle neden olmadi diyecekse olmaz. Bastan beri anlatılan bu.

Sorun cinsellik yasamasi degilde bu adamin bu kadina teklif etmesi. Ha herkesin bi yasayis bicimi var dogru, ensest iliski yasayanda var mesela.. pedofillerde var..saygi duymaksa mesele.

Bu konu neden acildi ya, tek tek kellemizi gotursun diye kesin😂

Yaşayış biçimi ile ensest ve pedofilinin ne ilgisi var Allahaşkına! Bu söyledikleriniz sapkınlık. Buna kimse saygı duymaz. Konuyu çarpıtmayın lütfen.

Yaşayış biçimi ile ensest ve pedofilinin ne ilgisi var Allahaşkına! Bu söyledikleriniz sapkınlık. Buna kimse saygı duymaz. Konuyu çarpıtmayın lütfen.
Valla gun gelecek onlarda normal karsilanacak.. kimi kadina boyle teklif geldiginde hakaret kabul eder kimisi iltifat. Herkesin normali bir olamaz dimi? Herkes kendi acisindan yorum yapiyor.

İsteyen istediğini pekala yasar,kafasına takmayan insan buraya konu açmaz. Demekki konu sahibini de huzursuz eden durumlar var ki konuyu açmış. Ayriyetten adam tam bir çakal,en başından anlaşma yapan adamdan ne beklenebilir? Sadece seks. Eger sadece seksimi yapar giderim,3 gün sonra koluna başka kadını taktiginda uhuhuhu kullanıldim benimle neden olmadi diyecekse olmaz. Bastan beri anlatılan bu.
Sagol ya.. Valla bu kadinlara noluyir anlamis degilim. 2 gun sonra bu kadin duygusal bosluga dusunce o zamsn hic oyle yasa gitsin olmayacak burda dedikleri gibi

Hımmmmm
Ne kadar da konu sahibi gibi yazan bir üye.
İsteyen istediğini yaşar elbette ama buraya fikir danışmaya açmış ya hani sizin de yakından tanıdığınız konu sahibi :)))) bir siz akıllısınız kk da.
Neyse kibledim. Gerekli işlem yapılır elbet.

Konu sahibi de bi tuhaf. Tonla yorum yapıldı,hak verdi tamam vs dedi konuyu kapattırdı. Asıl üyeliği ile yapsa nolur yaaa tripleri ile konuyu hortlatiyor. Bacım seviseceksen seviş,sevismeyeceksen sevişme. Burda konuyu tekrar actirip milleti birbirine kirdirinca ne geçiyor eline?

Yani şu yaptığınızdan sonra amacınız ne anlamış değilim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back