- Konu Sahibi yenihayatamerhaba12345
-
Hımmmmm
Ne kadar da konu sahibi gibi yazan bir üye.
İsteyen istediğini yaşar elbette ama buraya fikir danışmaya açmış ya hani sizin de yakından tanıdığınız konu sahibi :)))) bir siz akıllısınız kk da.
Neyse kibledim. Gerekli işlem yapılır elbet.
Hımmmmm
Ne kadar da konu sahibi gibi yazan bir üye.
İsteyen istediğini yaşar elbette ama buraya fikir danışmaya açmış ya hani sizin de yakından tanıdığınız konu sahibi :)))) bir siz akıllısınız kk da.
Neyse kibledim. Gerekli işlem yapılır elbet.
Kendi üyeliği ile de hak veriyorKonu sahibi de bi tuhaf. Tonla yorum yapıldı,hak verdi tamam vs dedi konuyu kapattırdı. Asıl üyeliği ile yapsa nolur yaaa tripleri ile konuyu hortlatiyor. Bacım seviseceksen seviş,sevismeyeceksen sevişme. Burda konuyu tekrar actirip milleti birbirine kirdirinca ne geçiyor eline?
Konu sahibi de bi tuhaf. Tonla yorum yapıldı,hak verdi tamam vs dedi konuyu kapattırdı. Asıl üyeliği ile yapsa nolur yaaa tripleri ile konuyu hortlatiyor. Bacım seviseceksen seviş,sevismeyeceksen sevişme. Burda konuyu tekrar actirip milleti birbirine kirdirinca ne geçiyor eline?
Evet bende ondan dedim.yorumların da zaten kendini ifşa etmişti yanlışlıkla :)
yok dur sjdhs62 sayfada olay oldu mu, okuyayım mı
Bu kadin niyeti bozmusta kilif ariyo.. sahsen boyle bisey yapacak olsam gider yaparim yani.. o kadar gozum donduyseKendi üyeliği ile de hak veriyor
Hani hangisi daha vahim bilemiyorum.
Sonrada kimse kimseye karışmasın diyor. Tamam da akıl danışan sensin ? Kimse seni zorlamadı ki?
O zaman hepimiz 2. Üyelikle konu açıp , ilk üyelikle cevap verelim.
sizofreni seviyem ektedirKendi üyeliği ile de hak veriyor
Hani hangisi daha vahim bilemiyorum.
Sonrada kimse kimseye karışmasın diyor. Tamam da akıl danışan sensin ? Kimse seni zorlamadı ki?
O zaman hepimiz 2. Üyelikle konu açıp , ilk üyelikle cevap verelim.
E zaten yapana biz ne diyebiliriz ki.Bu kadin niyeti bozmusta kilif ariyo.. sahsen boyle bisey yapacak olsam gider yaparim yani.. o kadar gozum donduyse
Bana vermesinlerdeE zaten yapana biz ne diyebiliriz ki.
Herkesin kendi hayatı. Ama bu tiyatro neden ?
Burada insanlar ban alsın diye uğraşıyor resmen.
Ben birşey sormak istiyorum. Ola ki konu sahibi böyle bir ilişki yasadı ve bunun sonucunda hamile kaldı.Ne çirkin ne iğrenç ithamlar bunlar böyle. Başkalarının hayatları hakkında böyle konuşma haddini kendinizde nasıl buluyorsunuz şaşırıyorum.
Kadınlar olarak cinselliğe bakış açımızı değiştirmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Arkadaşlar cinsellik kadının kullanıldığı, sadece erkeğe hizmet eden bir aktivite değildir. Nasıl cinsel hayatlarınız var ki, cinsellik yaşayınca kadının kullanıldığını düşünüyorsunuz. Yok peçete, yok mendil gibi kullanıp atacak. Böyle yorumları okudukça hemcinslerimden soğuyorum.
Aynen yasak.1. Uyelikle 2. Uyelik konusuna yorum yapmak yasak diye biliyorum ben
Sana söylemiştim kuzu. Hiç inandırıcı bir konu değil. Sen onca şey yazdın, konu sahibi de yalandan diğer üyeliği ile haklısın dediAynen...
Yazdıklarımı geri alıyorum konu sahibine. Naparsa yapsın umrumda değil.
Zaten acilmasi bi garipti ya neyseAynen yasak.
Hatta 2. üyeliğin banliyken 1. üyeliğini kullanmak bile yasak.
Anna F*** body kk ya sen öğrettin . Senin ban alman lazımAynen yasak.
Hatta 2. üyeliğin banliyken 1. üyeliğini kullanmak bile yasak.
Degilse ona gore uyelik alıp bu uyeligimle yardirarak kendime hak vericem,canim kendim1. Uyelikle 2. Uyelik konusuna yorum yapmak yasak diye biliyorum ben
yok dur sjdhs
Önce sevismicem dedi sonra asil uyeligi ile konuyu hortlattı baska uyeymis gibi,sevisse nolcak yiaa diyor. Sanki biz tutuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?