• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fucky buddy (tepki çekecek biliyorum ama öyle)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ilk buluşmada ben astroloji ile ilgiliyim diye açabiliriz aslında..

Evet öyledir.
Yapacak bir şey yok.Herkese de denmez.
Ama cinsellik önemli.Zaten belli bir yaştan sonra kanka moduna bağlayacağız..Ama hemen olmasın..

Bazı teyzeler terbiyesiz.
Sana akıl verirken seni rencide ediyor.Onlar iyi birini de önerse hemen kabul etmiyorum.Çocuk sıkıntı ya.Haklısın. Adam sürekli eski eşiyle görüşecek.Ben kıskanırım gibime geliyor.Ondan bende istemiyorum.

Allahım sen büyüksün..
Ayrıldığın çok iyi olmuş..
Hastalık kaparsın adamdan yahu..

Bana yıllardır o bazı teyzeler akıl vermeye çalışıyor, lafı ağızlarına tıkıyorum artık. Bak 30 u geçtin, sonra istesen de olmaz, ne güzel kızsın sana benzer çocuğun olur renkli gözlü maşallah şu bu...Tam boşanma arifesinde milletin çocuk yap baskısından o kadar bunalmıştım ki önüme gelene lafı esirgemedim :D

Sinastri haritası vs var, astrolojide bir ilişkide yaşanabilecek sorunları, uyumlu uyumsuz yönleri belirlemede yardımcı oluyor. Ama tam doğum saati lazım :D Onu nasıl öğrenirim düşünüyorum kara kara :D

• Beğen
Reactions: 000
Yapı meselesi bence, sevişemediği için dokunuyor, sevişse dokunmaz değil yani olay. Bugüne kadar seviştiğim ama dokunmayı sevmeyen adam görmedim.

Eşiniz gibi dokunmayı sevmeyen adamlar vardır elbette ama "sevişiyoruz zaten ne dokunucam ya" diyen çok yoktur bence.

Bir de konu sahibi, sırf şurada dönen tartışmaları tahmin ettiğimden konuyu okumuyorum ama her defasında gözüme çarpıyor. FUCKY BUDDY değil o F*** buddy, böyle oyun şarkısı adı gibi olmuş valla her seferinde gözüm kayıyor :KK70:

Ben mi en öküzünü buldum bilmiyorum ki :( Var değil mi böyle adamlar umut verin bana :D

• Komik
Reactions: 000
Ben mi en öküzünü buldum bilmiyorum ki :KK43: Var değil mi böyle adamlar umut verin bana :KK70:
Var tabii.. ama sevgiliykenki sex baska evliykenki sex baska olabiliyor bence. Sevgiliyken tatli gelen seyler, evlilik icinde el altinda ya da rutin oldugundan belkide skicilasiyor bazen. Yoksa burda bu kadar konu acilmazdi dimi

Ben mi en öküzünü buldum bilmiyorum ki :KK43: Var değil mi böyle adamlar umut verin bana :KK70:
Var tabii.
Koltukta saatlerce elimi tutup kucağımda yatan, ilişkiden sonra sarılıp öpe öpe uyuyan, ben uyurken saçımı öpen adam gördü bu gözler ahdaha başka konularda öküzdü ama

Ama diğeri inanılmaz sarılırdı uyurken ahtapot gibi. Yemin ederim yatakta kaçıyordum artık en kenarda yatıyordum bulup sarılmasın diye, bunalıyordum çığlık atasım geliyordu.
Yani her şeyin fazlası zarar. Dokunsun sarılsın ama abartmadan :D :D

Cinselliğe çok anlam yüklediğimi nereden anladınız?
Evlilikte cinsellik önemli dediğim için mı?
32 yaşındayım.
Bu konuda tek bir doğru yok ki.
Benim standartlarımda evlenmeden cinsellik yaşanmaz bu benim doğrumdur.
Ama başkası evlenmeden cinsellik yaşar o onun doğrusudur.

Konuyu kast ediyorsanız adam duygusuz sex teklif etmiş.Ondan tepki gösterdim.
Hayır , cinsellik yaşamak için evlenmeyi beklemenizden çok anlam yüklediğinizi düşündüm cinselliğe.Nerden baksanız 10 yıl kaybınız var en az.O zaman şöyle diyeyim : gönlünüze göre bir evlilik yapıp cinselliği daha fazla geç kalmadan yaşamanızı dilerim.

Yapı meselesi bence, sevişemediği için dokunuyor, sevişse dokunmaz değil yani olay. Bugüne kadar seviştiğim ama dokunmayı sevmeyen adam görmedim.

Eşiniz gibi dokunmayı sevmeyen adamlar vardır elbette ama "sevişiyoruz zaten ne dokunucam ya" diyen çok yoktur bence.

Bir de konu sahibi, sırf şurada dönen tartışmaları tahmin ettiğimden konuyu okumuyorum ama her defasında gözüme çarpıyor. FUCKY BUDDY değil o F*** buddy, böyle oyun şarkısı adı gibi olmuş valla her seferinde gözüm kayıyor :KK70:
F*** body yazan da var , ben de onlara takıldım.

Hayır , cinsellik yaşamak için evlenmeyi beklemenizden çok anlam yüklediğinizi düşündüm cinselliğe.Nerden baksanız 10 yıl kaybınız var en az.O zaman şöyle diyeyim : gönlünüze göre bir evlilik yapıp cinselliği daha fazla geç kalmadan yaşamanızı dilerim.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Yok ben kayıp gibi bakmıyorum.
Çünkü yapsam da ne aile yapım ne kendi kafa yapım bunu kabul edemez.
Bir söz var çok severim.Arkasında duramayacağım bir durumu da yaşamak istemiyorum.
Sonra burada çok pişmanım diye konu açması var Allah korusun..
Eminim doğru insanla çok güzeldir.Isteyen yaşasın tabi ki.
Konu sahibi sana demiyorum ama o doktor civan doğru insan değil.Sırf sex ile bir kadına gelinmez.Nerede arkadaşlık dostluk sevgililik?

Umarım hepimiz bizi hak eden kişilerle oluruz.

Aynennn...O zaman yapabileceği o kadar olduğu için...Dokunmayı seven, romantik çok az erkek var, inşallah onlardan buluruz :)
Yaratılışları öyle :KK43:
Inşallah.
Benim kardeşimin sözlüsü de öyle.
Çocuk dokunmayı seviyor.
Ama çocuk daha 25 yaşında sanırım daha ergenimsi düşünüyor da olabilir.
Bilemedim.
Bana yıllardır o bazı teyzeler akıl vermeye çalışıyor, lafı ağızlarına tıkıyorum artık. Bak 30 u geçtin, sonra istesen de olmaz, ne güzel kızsın sana benzer çocuğun olur renkli gözlü maşallah şu bu...Tam boşanma arifesinde milletin çocuk yap baskısından o kadar bunalmıştım ki önüme gelene lafı esirgemedim :KK70:

Sinastri haritası vs var, astrolojide bir ilişkide yaşanabilecek sorunları, uyumlu uyumsuz yönleri belirlemede yardımcı oluyor. Ama tam doğum saati lazım :KK70: Onu nasıl öğrenirim düşünüyorum kara kara :KK70:
Boşver o teyzeleri..
Benim kuzenim 24 yaşında evlendi 7 yıl çocuğu olmadı yeni anne oldu.
Çocuk bir imtihan.
Erken evlensek de belki olmayacaktı bu yasa kadar.
Allah herşeyin hayırlısını versin..
Doğum dakikasını adamlar bilmez ki..

Anca kayınvalideler bilir maalesef.

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Yok ben kayıp gibi bakmıyorum.
Çünkü yapsam da ne aile yapım ne kendi kafa yapım bunu kabul edemez.
Bir söz var çok severim.Arkasında duramayacağım bir durumu da yaşamak istemiyorum.
Sonra burada çok pişmanım diye konu açması var Allah korusun..
Eminim doğru insanla çok güzeldir.Isteyen yaşasın tabi ki.
Konu sahibi sana demiyorum ama o doktor civan doğru insan değil.Sırf sex ile bir kadına gelinmez.Nerede arkadaşlık dostluk sevgililik?

Umarım hepimiz bizi hak eden kişilerle oluruz.
Anladım arkadaşım.Senin hayat tarzın ve düşüncen.Saygı duymak düşer.Ancak kadınların evlenmeden cinsellik yaşamadığı dönemlerde kızlar en geç 20de evleniyormuş.Üniversite mezunu olanlar bile 22 23 te evlenirmiş.Bu toplum yüzünden bir kadının kendi isteklerini en az 10 yıl bastırmasına gönlüm razı gelmiyor.Yine de dediğim gibi herkesin kendi hayatı kendi seçimi.Esenlikler dilerim.

Arkadaşlar ben size veda edeceğim. Zira iki hesap karışıyor. Yardımlarınız ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Sizinle sohbet etmek çok güzeldi. Hayatıma aynı yönde devam edeceğim. Hayat neler getirir bilinmez ama şu bir gerçek; ben hissiz duygusuz bir şey yaşamayacağım. Sizlerin söylemek istediği bir şey varsa bekliyorum. Gerci ne anneligim kaldi ne sapikligim. Akşama konunun kapatılmasını ve üyeliğimin dondurulmasını isteyeceğim Sevgili Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Arkadaşlar ben size veda edeceğim. Zira iki hesap karışıyor. Yardımlarınız ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Sizinle sohbet etmek çok güzeldi. Hayatıma aynı yönde devam edeceğim. Hayat neler getirir bilinmez ama şu bir gerçek; ben hissiz duygusuz bir şey yaşamayacağım. Sizlerin söylemek istediği bir şey varsa bekliyorum. Akşama konunun kapatılmasını ve üyeliğimin dondurulmasını isteyeceğim Sevgili Mune den
Allah gönlüne göre versin.Güzellikler seninle olsun.

Arkadaşlar ben size veda edeceğim. Zira iki hesap karışıyor. Yardımlarınız ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Sizinle sohbet etmek çok güzeldi. Hayatıma aynı yönde devam edeceğim. Hayat neler getirir bilinmez ama şu bir gerçek; ben hissiz duygusuz bir şey yaşamayacağım. Sizlerin söylemek istediği bir şey varsa bekliyorum. Gerci ne anneligim kaldi ne sapikligim. Akşama konunun kapatılmasını ve üyeliğimin dondurulmasını isteyeceğim Sevgili Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
Her şey gönlünce olsun..:KK200:
O iki sözü hiç üstüne alınma.
Kendini biliyorsun.
Kimseden onaylanma almana gerek yok.
Sadece nacizane tavsiyem o doktora karşı dikkatli ol.
Sen güzel bir ilişki hak ediyorsun.

Ama o doktor civan sen cevap vermedikçe yazmaya devam edecek.
Niyetin olumsuzsa söylemelisin ki peşini bıraksın.

Son düzenleme:
Inşallah.
Benim kardeşimin sözlüsü de öyle.
Çocuk dokunmayı seviyor.
Ama çocuk daha 25 yaşında sanırım daha ergenimsi düşünüyor da olabilir.
Bilemedim.

Boşver o teyzeleri..
Benim kuzenim 24 yaşında evlendi 7 yıl çocuğu olmadı yeni anne oldu.
Çocuk bir imtihan.
Erken evlensek de belki olmayacaktı bu yasa kadar.
Allah herşeyin hayırlısını versin..
Doğum dakikasını adamlar bilmez ki..

Anca kayınvalideler bilir maalesef.

Aynen benim annem biliyor mesela tam ben doğarken karşısında saat varmış:D

Ya arkadaşlar.....Konu sahibi burda acaba yapabilir miyim diye insancıl bişey sordu...Uzun yıllardan beri de yaşamadığını, o duyguya da aç kaldığını...Sadece fikir danıştı veya benzer şeyi yaşayan var mıdır diye...Belki de sevgililiğe döner diye umut vardı içinde örnekler duymak istedi...

Burda anne olduğunu unutma, iğrenç diye yorumlar yazıldı...Bu annesin bişey yaşamazsın cinsel isteğin olamaz düşüncesi de erkek zihniyeti...Kadınlar başka kadınlara karşı neden destek değil de klavye ucunda acımasız anlamıyorum

Konunu böldüysem özür dilerim. Senden aldığım hissiyat çok tatlı bir insan olduğun, Allah gönlüne göre versin inşallah. Ama benim içimden geçen bu adamı engellemen, hiç hayatına almaman, yoksa senin iyiniyetini anlamış seni suiistimal gedecek gibime geliyor :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back