fucky buddy (tepki çekecek biliyorum ama öyle)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ee kızlar var mı aramızda bu tarz iliski dusunen baska madem yorumlara kapatilmamis valla hergun yeni bisi ogreniyorum bu kk dan iyi ki varsiniz

Reactions: 000
6 yıldan sonra niye cinsellik aramıyorsun?

Yani sevgili olmadan seks için bir araya gelecekseniz niye seninle bir araya geleyim diye sorsaydın keşke.

Gezmek tozmak sohbet muhabbet üstüne bir de sevişmek bunlar zaten sevgililik tanımı. F*** buddy lik ise bu şekilde olursa taraflardan birinin kafası mutlaka karışır.
Senin kafanın karışma ihtimali de sanki daha yüksek.

Şöyle diyeyim o ağır ciddi efendi doktorumuz kerhaneye para harcamamak için size sarmış. Ailesi hadi oğlum evlendirelim deyince hemen çizgisini çeker hiç yaşanmamış gibi kalırsınız öyle.

Ne çirkin ne iğrenç ithamlar bunlar böyle. Başkalarının hayatları hakkında böyle konuşma haddini kendinizde nasıl buluyorsunuz şaşırıyorum.

Kadınlar olarak cinselliğe bakış açımızı değiştirmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Arkadaşlar cinsellik kadının kullanıldığı, sadece erkeğe hizmet eden bir aktivite değildir. Nasıl cinsel hayatlarınız var ki, cinsellik yaşayınca kadının kullanıldığını düşünüyorsunuz. Yok peçete, yok mendil gibi kullanıp atacak. Böyle yorumları okudukça hemcinslerimden soğuyorum.

İnsanlar iki cinse ayrılır, kadın ve erkek. Kadın olmayı neden bu kadar kutsallaştırıyorsunuz? Beni de sizin kullandığınız tabirler iğrendirdi mesela. Size uymaz, başkasına uyar bunu yaşamak, herkesin hayatı yaşayış biçimi farklı.

Sizin için cinsellik duygularla anlamlıdır, başkası için duygusuz da yaşanabilir bir ihtiyaçtır. Sizden farklı düşünülebileceğini kabul etmek bu kadar mı zor? Neden hemen bu etiketler?

O ne kadar sapık bir adamsa sende o kadar sapık bir kadınsın! Neymiş çapkın değilmiş adam sana acik acik evlenmem ama si.... diyo ve sende olabilir diyosun ohaaaaaaaa

Yorumları okudukça şaşırıyorum ve yorum yapma ihtiyacı hissediyorum. İki yetişkin ve bekar insan rızaları ile cinsellik yaşamak istedikleri için mi sapık oluyor? Bu nasıl bir hadsizlik? Buna tepki verdiğiniz kadar acaba hak yiyenlere, rüşvet alanlara, torpille haketmediği yerlere gelenlere, kendinden güçsüzü ezenlere ses çıkarıyor musunuz merak ediyorum. Yoksa iki yetişkin ve bekar insan cinsellik yaşamak istedi diye onlara sapık diyip vicdanınızı rahatlatıp, güçlünün yanında olmaya devam mı ediyorsunuz?

Sorun cinsellik yasamasi degilde bu adamin bu kadina teklif etmesi. Ha herkesin bi yasayis bicimi var dogru, ensest iliski yasayanda var mesela.. pedofillerde var..saygi duymaksa mesele.

Bu konu neden acildi ya, tek tek kellemizi gotursun diye kesin

Konu sahibi bu kisiden hoslanmis ve dogal olarak begendigi kisiyle cinsel ve duygusal birliktelik yasamak istemis olabilir.

Benim anladigim yazida bu hanim aslinda soyle soruyor salt cinsellik kurulan bir iliski zamanla duygusal birliktelige doner mi? Donme ihtimali de var donmeme ihtimali de.

Anneligine nasil laf atiliyor anlamiyorum! Bir kisi anne olunca duygulari bitiyor mu?

Benim inancima gore zina haram o sebeple seninle evlenmeyen adamla birlikte olmana zaten karsiyim.Herkes inancina gore yorum yapiyor.Allah katinda evlilik olsa en azindan dini nikah ve sana karsi sorumluluklarini yerine getirse ben olur derdim.Ama bu adamin ne Allah tan korkusu ne de sorumluluk duygusu yok. Bu iliskiye adim atilmamali.

İsteyen istediğini pekala yasar,kafasına takmayan insan buraya konu açmaz. Demekki konu sahibini de huzursuz eden durumlar var ki konuyu açmış. Ayriyetten adam tam bir çakal,en başından anlaşma yapan adamdan ne beklenebilir? Sadece seks. Eger sadece seksimi yapar giderim,3 gün sonra koluna başka kadını taktiginda uhuhuhu kullanıldim benimle neden olmadi diyecekse olmaz. Bastan beri anlatılan bu.

Sorun cinsellik yasamasi degilde bu adamin bu kadina teklif etmesi. Ha herkesin bi yasayis bicimi var dogru, ensest iliski yasayanda var mesela.. pedofillerde var..saygi duymaksa mesele.

Bu konu neden acildi ya, tek tek kellemizi gotursun diye kesin

Yaşayış biçimi ile ensest ve pedofilinin ne ilgisi var Allahaşkına! Bu söyledikleriniz sapkınlık. Buna kimse saygı duymaz. Konuyu çarpıtmayın lütfen.

Yaşayış biçimi ile ensest ve pedofilinin ne ilgisi var Allahaşkına! Bu söyledikleriniz sapkınlık. Buna kimse saygı duymaz. Konuyu çarpıtmayın lütfen.
Valla gun gelecek onlarda normal karsilanacak.. kimi kadina boyle teklif geldiginde hakaret kabul eder kimisi iltifat. Herkesin normali bir olamaz dimi? Herkes kendi acisindan yorum yapiyor.

Sagol ya.. Valla bu kadinlara noluyir anlamis degilim. 2 gun sonra bu kadin duygusal bosluga dusunce o zamsn hic oyle yasa gitsin olmayacak burda dedikleri gibi

Hımmmmm
Ne kadar da konu sahibi gibi yazan bir üye.
İsteyen istediğini yaşar elbette ama buraya fikir danışmaya açmış ya hani sizin de yakından tanıdığınız konu sahibi :)))) bir siz akıllısınız kk da.
Neyse kibledim. Gerekli işlem yapılır elbet.

Konu sahibi de bi tuhaf. Tonla yorum yapıldı,hak verdi tamam vs dedi konuyu kapattırdı. Asıl üyeliği ile yapsa nolur yaaa tripleri ile konuyu hortlatiyor. Bacım seviseceksen seviş,sevismeyeceksen sevişme. Burda konuyu tekrar actirip milleti birbirine kirdirinca ne geçiyor eline?

Yani şu yaptığınızdan sonra amacınız ne anlamış değilim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…