- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.270
- 448
- Konu Sahibi yenihayatamerhaba12345
-
Bu konuyu bende takipteyim..Ee kızlar var mı aramızda bu tarz iliski dusunen baskamadem yorumlara kapatilmamis valla hergun yeni bisi ogreniyorum bu kk dan iyi ki varsiniz
6 yıldan sonra niye cinsellik aramıyorsun?Merhaba arkadaşlar, ben forumda aktif üyeyim fakat bu konuyu açmak içinMune bilgisi ile ikinci üyeliğimi aldım. Ben 33yaşındayım, bir kurumda müdürüm ve bir çocuğumla boşandım. Boşanma sebebim de ihanet, ilgisizlik, şiddet ve son 6 yıldır ilişkinin olmaması. Konuya geçeyim direk. İki sene önce bir sebepten hayati tehlikemin olduğu bir ameliyat geçirdim. Ameliyatıma en az 5 doktor girdi çıktı ve sonrasında takibimi de onlar yaptı. O zaman evliydim tabi. Bütün kontrollere birlikte gidiyorduk. İçlerinden bir doktor benimle çok ilgilendi. Ve takibim uzun vadede devam edince o ve diğer doktorlarla arkadaş gibi olduk. Hala öyle. Çok büyük bir hastane olmasına rağmen, ilk kayıttakiler, sekreterliktekiler, o bölümün doktorları tanır beni. Yaşadığım şehir ve çalıştığım kurum gereği haberlere çıkacak kadar ciddi bir kaza sonucu ameliyat oldum çünkü.
Çok uzatmak istemiyorum. 3 sene öncesinden bu zamana kadar benimle ilgilenen doktorla nasılsın nasıl oldun vs muhabbeti oluyordu sadece. Benim durumları da biliyordu. Bana uzun zaman önce benimle görüşmek istediğini söyledi fakat o zaman hazır değildim açıkçası. Sonuçta evlenmemiş bekar ve alanında uzman cerrah. Ne işi olur benimle evlenmiş boşanmış üstelik çocuklu biriyim mantığı vardı.
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Hani öyle laylaylom bir çapkın delikanlı değil zaten. Hastanede aşırı ciddi olan hemşirelerle bile konuşurken aşırı resmi ve dikkatli biri. Öncesinden tanıdığım için söylüyorum. Fakat bana en son şunu dedi; benimle görüşmek istiyormuş ama evliliği düşünmüyormuş. Sen düşünüyor musun dedi. Açıkça benim tekrar evlenmek gibi bir düşüncem yok bu saatten sonra. Bana aramızda ileriye dönük uzun vadede bir şey olamaz dedi. Ben evlenmeyi düşünmüyorum dedi. Ama seninle güzel vakit geçiriyoruz muhabbet, sohbet falan iyi dedi. Açıkçası bana başlıkta yazdığım tabiri teklif ediyor. Oyle söylemedi tabi ama ben onu anladim.Bana da normalde değer veren biri uc senedi hep yanımda.
Ben 12 sene evli kaldım ama 2011 doğumdan sonra hiç böyle bir şey yaşamadım. Benim için çok da önemli değil ama ne yalan söyleyeyim acaba olabilir mi diyorum. Çünkü onunla vakit geçirmeyi seviyorum. O da öyle. Sadece sevgili gibi davranmadan bir şeyler yaşanacak ve bu benim midemin alacağı bir şey değil. Ona kalsa çok normal. Sonuçta bu bir ihtiyaç bunu güvendiğin ve etkilendiğin biriyle yaşamak normal geliyor ona. Aramızda bir şey olsa aşk, sevgili durumu tamam derim yaşarım. Zaten ne kadınlığımı bildim ne insanlığımı. Adam baştan söylüyor işte. Antin kuntin laflar etmiyor çok net. Bilmiyorum kafam çok karışık. Siz olsanız ne yaparsınız ? Sakın beni kınamayın. Benim aradığım cinsellik değil. Sadece mantıklı bır akla ihtayacım var...
Şöyle diyeyim o ağır ciddi efendi doktorumuz kerhaneye para harcamamak için size sarmış. Ailesi hadi oğlum evlendirelim deyince hemen çizgisini çeker hiç yaşanmamış gibi kalırsınız öyle.
Bi defa ikinci üyelik le gizli saklı anlatılan dert zaten kısmi de olsa utanma duygusu uyandıran bir konudur. Bu durum kendinize reva göremeye başlamadn önce utanmayı sıkılmayı ayıbı günahı askıya alın yardırın gidin takviyeleri isyiyorsunuz.. bir haylide bu tavsiyelerden almışsınız ne yazık ki...üzülüyorum ben kadınların dünyasının bukadar çirkinleşebilmesine. normal karşılanabilmesine
Kız olsun erkek olsun çocuklarımıza öğreteceğimiz hayat bu mudur? kadını erkeği sadece bir meta olarak görüp faydalanmaktan mı ibaret hayat serüveni...
Bu ahlaksızlıkları allayıp pullayıp modernize edip sunmak birçoklarının hoşuna gider olmuş...Cinsellik duygularla anlamlıdır, başıı boş sokaktan geçen kişilerle tokalaşmaya çekinirken,vücut sıvılarını birbirlerine boşattıktan sonra birbirlerine sokaktan geçen başı boş varlıklar olarak bakacak olan,dışarı çıkıp sokağa karışan kişi olmak bana ölümden zor gelir di .. bunun beynime 1 sn düşünce olarak gelip zihnimi eşgul etmesi bile kendimden iğrendirirdi...
Kadınsınız siz ya kadın... seviyeniz insanlığınız değeriniz bu olmamalı ! Hiçkimse size sadece cinsel obje muamelesi YAPAMAMALI !
O ne kadar sapık bir adamsa sende o kadar sapık bir kadınsın! Neymiş çapkın değilmiş adam sana acik acik evlenmem ama si.... diyo ve sende olabilir diyosun ohaaaaaaaa
Sorun cinsellik yasamasi degilde bu adamin bu kadina teklif etmesi. Ha herkesin bi yasayis bicimi var dogru, ensest iliski yasayanda var mesela.. pedofillerde var..saygi duymaksa mesele.Ben de katılıyorum. Bazı yorumları da çok çirkin buluyorum. Isteyen istediği ile istedigini yaşar. Bu onu ne anneliğininden eder ne de karakterinden. Böyle yaşayan insanlar da var en nihayetinde. Tercih meselesi. Kerhane diyen olmuş. Yuhhh diyorum.
İsteyen istediğini pekala yasar,kafasına takmayan insan buraya konu açmaz. Demekki konu sahibini de huzursuz eden durumlar var ki konuyu açmış. Ayriyetten adam tam bir çakal,en başından anlaşma yapan adamdan ne beklenebilir? Sadece seks. Eger sadece seksimi yapar giderim,3 gün sonra koluna başka kadını taktiginda uhuhuhu kullanıldim benimle neden olmadi diyecekse olmaz. Bastan beri anlatılan bu.Ben de katılıyorum. Bazı yorumları da çok çirkin buluyorum. Isteyen istediği ile istedigini yaşar. Bu onu ne anneliğininden eder ne de karakterinden. Böyle yaşayan insanlar da var en nihayetinde. Tercih meselesi. Kerhane diyen olmuş. Yuhhh diyorum.
Sorun cinsellik yasamasi degilde bu adamin bu kadina teklif etmesi. Ha herkesin bi yasayis bicimi var dogru, ensest iliski yasayanda var mesela.. pedofillerde var..saygi duymaksa mesele.
Bu konu neden acildi ya, tek tek kellemizi gotursun diye kesin
Valla gun gelecek onlarda normal karsilanacak.. kimi kadina boyle teklif geldiginde hakaret kabul eder kimisi iltifat. Herkesin normali bir olamaz dimi? Herkes kendi acisindan yorum yapiyor.Yaşayış biçimi ile ensest ve pedofilinin ne ilgisi var Allahaşkına! Bu söyledikleriniz sapkınlık. Buna kimse saygı duymaz. Konuyu çarpıtmayın lütfen.
Sagol ya.. Valla bu kadinlara noluyir anlamis degilim. 2 gun sonra bu kadin duygusal bosluga dusunce o zamsn hic oyle yasa gitsin olmayacak burda dedikleri gibiİsteyen istediğini pekala yasar,kafasına takmayan insan buraya konu açmaz. Demekki konu sahibini de huzursuz eden durumlar var ki konuyu açmış. Ayriyetten adam tam bir çakal,en başından anlaşma yapan adamdan ne beklenebilir? Sadece seks. Eger sadece seksimi yapar giderim,3 gün sonra koluna başka kadını taktiginda uhuhuhu kullanıldim benimle neden olmadi diyecekse olmaz. Bastan beri anlatılan bu.
HımmmmmBen de katılıyorum. Bazı yorumları da çok çirkin buluyorum. Isteyen istediği ile istedigini yaşar. Bu onu ne anneliğininden eder ne de karakterinden. Böyle yaşayan insanlar da var en nihayetinde. Tercih meselesi. Kerhane diyen olmuş. Yuhhh diyorum.
Ben de katılıyorum. Bazı yorumları da çok çirkin buluyorum. Isteyen istediği ile istedigini yaşar. Bu onu ne anneliğininden eder ne de karakterinden. Böyle yaşayan insanlar da var en nihayetinde. Tercih meselesi. Kerhane diyen olmuş. Yuhhh diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?