fucky buddy (tepki çekecek biliyorum ama öyle)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında adam sinyali vermiş ama arkadaşınız almak istememiş.
Yok evlenmek istemiyorum yok şu an düşünmüyorum bunlar hikaye.
Öyle de bir isterler ki.Yeter ki karşıdaki kişiyi istesinler.
Bizim memleketten annemin tanıdığı bir kadının oğlu aile hekimi idi.Bir öğretmen kızla anlaşmış.Ayırmak için ne diller döktüler.Yani biz şaştık kaldık.Ve bu adamın ihtisası yok.Ona rağmen kayınvalide istemedi.
Istemiyorlar.Evlensen de istenmeyen gelin oluyorsun.
Kayınvalidenin amacı hava atmak.Başka bir şey değil.
Arkadaşınız önüne baksın. Bari o adamın annesi arkadaşınıza deseydi de kız heveslenmeseydi.
Yazık günah ya.

Millet hak almaktan korkmuyor.

Nasılsa sen sadece evleneceğim insanla bunu yaşarım diyorsun eeee evlenmeyi de düşünmüyorsun buna da ihtiyacin var gel birlikte olalım mi demek istiyor
Maalesef.
Doktor civan niyeti bozmuş.

Kaç yaşında bu doktor civan?

Kendilerine yapılsa çirkefliğe vururlardı işi, yapan kendileri olunca bir güzel davetiyelerini alıp evlerine bile gittiler. Arkadaşım da pislik yapacaktı izin vermedim. Sana yakışan Allah’a bırakmak diye tuttum. Artık insan bu zamanda kime güveneceğini, kim arkasından kuyu kazıyor bilemiyor. Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın.

Şaşırdınız sanırım. Sağlıklı düşünemeyecek bir durumum yok. Gayet aklım.basimda sağlıklı düşünüyorum. Sağlıklı bir beyne ve vücuda sahip bir kadınım en nihayetinde. Böyle gitgellerimin olması normal. Düşündüğümuz şeyden değil yaptığımız şeyden sorumluyuz

Şu ikinci üyeliği anlamıyorum, zaten gerçekte kim olduğunuzu bilinmiyor ki! Herkes takma bir isim alıp üye oluyor. Ayrıca yaşadığınız hiçbir şeyden de utanmayın lütfen.

Ben olsam adam yakışıklı ve sağlıklıysa sevişirdim. Cinsellik bir zevktir ve sırf boşandınız diye bu zevkten mahrum kalmayın, sevişin gitsin

Peki umarım mutlu olursunuz o zaman

Bir de bu adam fuckbuddylik teklif edecek kadar modern ve bazı şeyleri aşmış.Peki aynı adam eşinden ayrılmış bir çocuklu kadınla evlilik yapar mı? Asla ama asla yapmaz.Yerim böyle modernliği.İşine gelince modern işine gelince gerikafalı.Millet de gelmiş burda fuckbuddyliği övüyor.Bizim gibi ülkelerde fuckbuddylik eşittir kadının kullanılması.Fuckbuddy ile seks yapan yurdum erkeklerine sorun o zaman fuckbuddy şeklinde ilişki yaşamış kadınlarla evlenir , aile kurarlar mı? Kadının da ihtiyacı cinsellik diye ezberlenmiş cümleler... Yahu ihtiyaç gidermenin binbir türlü yolu var illa sana fuckbuddylik teklifi yapan bir erkek mi gerekiyor? Sevgili yap , sev sevil seviş , hatta istersen evlen ya da evlenme.Ama bu ülkenin sözümona modern erkeklerine kendini kullandırma.Onların derdi modernlik değil yük hissetmeden kadını sömürmek.Sanki Avrupa'da yaşıyoruz.Şimdi beni de linç ederler gerikafalı diye.

Linç etmeye geldim :)

katılıyorum her kelimesine.

Amin inşallah.
Vallahi böyle bir aileye gelin olmadığı için arkadaşınız bir fakiri sevindirsin.
Insanda biraz utanma olur ya.biraz ya biraz.

Önce insan olsun.
Ama o adamda ettiğini bulur.

Siz şu çok kararsız devamlı Kafası Karışık bir üye
Ya bu çok ince bir çizgi. Bunu normal karşılayan kesim de bir hayli fazla. Kesinlikle bana göre değil diyen de. Herkes seçiminden, yaptığından ve söylediğinden sorumlu. Bunun sonucunu düşünüp ona göre karar vermek gerekir zaten. Çünkü faturası yine kişiye kesiliyor

kadınlar erkekler gibi değil duygusal yaklaşıyor olaya. bu sebeple etkilenmeyeceğinizden emin olun bence.
herkesle mesafeli ve düzgün birisi olduğuna da kanmayın genelde asıl böyle tiplerin çok yavşamaya meyilli olduğunu düşünüyorum. hastane ortamında bu tip olaylar çok oluyor galiba herkes birbiriyle fuckbuddy gibi özellikle evlilerle musallat olmayacak tipleri seçiyorlar. ben o kişinin de hayatında birisi olduğunu düşünüyorum muhtemelen bu sebeple evlilik fikrinin direkt önünü kapamış.

İnsanlar farklı seçimlerle çıkabiliyorlar karşımıza. Ama bizimle aynı fikirde olmamaları ya da bizden farklı seçenekleri düşünmeleri onları kötü yapmaz. Doktorun belki hayat tarzı böyledir. Bu tip ilişkilere açıktır. En azından size karşı net olmuş. Saçma sapan hareketlerle bunu aktarabilirdi size..

Bu konuda en önemli detay; sizin düşünceleriniz. Kadınlar duygusal bi varlık. Ne kadar duygularımıza hakim oluruz desek de açık kapı bırakabiliyoruz. Onun için sıradan olan olay sizin iç dünyanızda fırtınalara sebep olabilir...

Lütfen eksisozluk F*** buddy başlığına bakın.
Bakın bakalım erkekler nasıl düşünüyor?
Cok affedersiniz tinder yerine tanıdık çıkar arkadaşlığı diye düşünüyor.
Sadece çok özür dilerim ama " sıvı değişimi" diye düşünüyor.
Bizim toplumda doktor da olsan bir kollektif düşünce kültürü vardır.
Yani kollektif hafıza var.Bunu hemen atamazsın.
Bu bilgi çok özel ama yazacağım çünkü sizin yara almanızı istemiyorum.
Ben hiç evlenmedim.Ama 30lu yaşlardayım diye bazı hadsiz 2 insan müsveddesi yok tatile gidelim yok bana gel diye beni yokladılar.
Nedeni sadece 30 yaşını geçmem.Eve gidip sinirden ağladım.
O ortamı nasıl terk ettiğimi bilemedim.Bir de bunlar görücü usulü tanışmalarda oldu.
Ama sonra rezil ettim.Annem arayıp annelerine saydı sövdü.
Hayatlarının şokunu yaşamışlardır.
Evet belki denediler.Ama böyle deneme olmaz.
Sen kimsin hoşt derler.
O yüzden temkinli olun.Ben yeni tanıştığım bir erkekle ilk buluşmalarda çok temkinli davranıyorum.

Lütfen sizde yapın.
Not: Bu konu yumuşak karnım.O yüzden çok yorum yazdım.Bir de iyi yürekli birisiniz.Umarım beni yanlış anlamazsınız.

tatlım şunu söylim sadece :kaç kacabildigin kadar ..kendini degersizlestirme ..sen duygusal bosluktasin ve bu hoduk senin bu damarıni kullanacak ..değerini kaybedersin..ilerde evladına bakamazsın..illaki seni sevecek sana değer verecek biri çıkar karşına..yapma dünyayı yutacak latifelerini bir öpmede bir tatmada batırma..

Üzgünüm ama doktor bey anlık ihtiyacı için nefes alan bir dişiye ihtiyaç duymuş. Boşanmış ve çocuklu olduğunuz için cinsellik yaşamada bir sorun çıkarmayacağınızı ve çocuk istemeyeceğinizi düşünerek sizi gözüne kestirmiş. Lütfen kendinizi kullandırtmayın. İlerde belki beni sever duygusal olarak bağlanır gibi düşüncelerle bu işe girişmeyin yıpranacak olan siz olursunuz. Nice boşanmış insanlar var daha sonra hayatının aşkını bulup evleniyorlar. Siz de umudunuzu kaybetmeyin.

Sevgilimle Tinderda tanıştık. Başta sadece fuckbuddylik türevi bir ilişkimiz olacaktı ama ilişkiye evrildi, aşık olduk.
Bana hiçbir zaman farklı gözle bakmadı, hayatımda bana en savgı gösterip en seven erkek oldu. Evlenir miyiz evlenmez miyiz orası kısmet işi ama sırf bu sebepten evlenmem diye düşünmez.
Buradaki birçok kadından çok daha güzel ve sağlıklı bir ilişkim var. Fuckbuddylik yaşamadan değer göreceğini düşünüp kendini gizli kapaklı işlerle saklayan veya din harici başka sebeplerden sevişmeyen kadınlardan çok daha el üstünde tutuluyorum. Mutluyum seviliyorum sayılıyorum. Böyle ilişkiler de var.
Diyecek bir şey bulamayıp laf sokmak isterseniz “sevgilin de çok genişmiş yav” diyebilirsiniz. Hiç umrumda olmaz bana burada söylenenler. Bunu yazıyorsam laf dokunduğu için falan değil şehirlerarası yoldayım vaktim bol ve başka fikirde insanların da yaşayıp saygı görebileceğini görün istiyorum.

Üstüne vazife olmadan ama konu sahibine anneliginden vuruyorsun ama! Ben dindar degilim, bence basörtü gerekli degil. Eh ben tutup basörtülü bir kadina "sen nasil bir annesinde basörtü takiyorsun" desem olur mu? Sirf benim hayat tarzima uyumuyor diye baska insanlara anneliginden vurma hakkini vermez bana.

Kadin bu konuda sirf istedigi için o erkek ile seks yasarsa, cocuga ne oluyor? Cocugun haberi bile olmaz.

Bazı yorumlar gözümden kaçıyor. Kimin ne yazdigini takip edemiyorum fakat annelikten vurma olayı iki oldu. Başka bir üye de böyle bir annem olsa utanirim yazmış. Ben burdan çocugum için yaptiklarimi yazarak kimseye anneliğini ispat edemeyeceğim. Ayrıca buna laf edenin alnını karışlarım. Bu tarz iliski bana ters orası doğru ama yaşamak isteyene saygı duyarım. Ne anneliğini ne de kadınlığını sorgulamak bana düşmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…