• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fucky buddy (tepki çekecek biliyorum ama öyle)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle ilk verdiğim tepki, sen beni nasıl görüyorsun ben neyim iki derdimi anlattım sohbet ettim diye seninle yatacak değilim dedim. Ve biz bunun üzerinden altı ay gorusmedik arayıp sormadı. Her yerden engelledim zaten. Sonra çıktı geldi tekrar. Farkli bir süreç istiyorum ben dedi. Böyle söylüyorum diye sen değersiz ya da kötü biri değilsin seni yıllardır tanıyorum dedi. Sadece seni beğeniyorum ve senden etkileniyorum dedi.
Çok beğense 6 ay uzak duramaz
Biri çıkmıştır hayatından boş günü olmuştur onun için arada yokluyordur
Aklını karıştırmasına izin verme
Yakışıklı bekar dr istese katalogdan seçer Yaşar istediği gibi ilişki parası mı yok
Neden sana gelsin
Yarın şantaj yapmayacağı ne malum sonra
Bununla mı uğraşacaksın

Aynen :) Ya nedense aşırı itici enerji aldım bu adamdan, konu sahibi de arada yazıyor, o yazdıkça ben iyice sinir oluyorum :KK70:

Bu arada nickinize bayılıyorum en sevdiğim iki şeydir çikolata ve kahve:KK70:
Çünkü burada bizler konuya objektif bakabiliyoruz.
Ondan olayın gideceği yeri görüyoruz.
Ondan sinirlendik.Hele doktor civan konu sahibini tanıyıp böyle bir teklifle gelince iyice çıldırdım.

Cok teşekkür ederim.Çok naziksiniz.:KK51:
Bende nickimi seviyorum.

Çikolata ve türk kahvesi candır..:KK200:

Idrak ediyoruz da kabul etmek istemiyoruz.
Bakın mesleğim gereği çok doktor tanıyorum doktorlar çoğunlukla (yüzde 80) kendi mesleğinden evlenir.Özellikle de erkekler.Kadınlar daha komplekssizdir.Başka meslekten de evlenir.
Ne kadar öykü duyduysam bu oldu.Hemşire, mühendis, öğretmen ile de çıksalar çoğu kendi mesleğinden evlilik yapar.Onlarda öyle bir ego var.Tanrı kompleksleri vardır.Hatta bir doktorun ağzından bile duydum bunu.Ne kadar okumuş olursan ol kendini büyük görürler.Ki bu adam hem yalancı hem sinsi.
Geçiniz.

Not: Istisnalar kaideyi bozmaz.

Sizin cevabınızı görünce aklıma arkadaşım geldi. Uzaktan akrabasıyla gönül ilişkisi oldu senelerce. Çocuk tıp okuyordu. Sınav stresini atlatınca kıza yazardı gezerdi tozardı. Kızın babası yoktu üstelik anne karnında feci bir kaza sonucu kaybetmişti. Annesi ablaları bilirdi, çocuğunda annesi bilirdi. Bu gel gitler çok yormuştu arkadaşımı, defalarca uyardım uzak dur diye nafile dinlemedi bile beni. Çocuk hep evlilik uzak diyordu mesajını veriyordu evlenmek istediği kişinin o olmadığını. Mezun olmasına yakın arkadaşım ağlayarak beni aradı nişanlanıyor diye. Sınıf arkadaşıyla 6 ay içerisinde evlendi. Birlikte uzmanlık çalışacaklarmış. Dediğinize katılıyorum...

Teşekkür ederim🤗 Şükür duygusalım evet ama mantığımin önüne geçmesine izin vermeyeceğim. Sadece iyi düşünmek ıstiyorum. Bir kere de yanıltmasın biri ya. Bir arayış icinde olmadim hiç bir zaman ama bu adamdan hoşlanmak benim zaafim oldu. Yine de kaba tabirle gidip onunla birlikte olacak kadar gözüm dönmedi daha. Iki sene sonrasini bilemiyorum ama şimdilik düşünmüyorum 😉
Estağfirullah.
Kendinize çok yüklenmeyin.
Burada tüm yorumlar sadece iyiliğiniz için.
Adam sağlam pabuç olsa idi bize bu izlenimi verse idi zaten şans verin derdik.
O duygusal bir ilişki istemiyor.
Siz istiyorsunuz.Boşuna bu tiple vakit kaybetmeyin.
Beni de erkekler yanıltıyor.Bende bekarım.
Iyisini bulacağız ümitsiz olmayalım.

Hâlâ iyi erkekler var..

Sizin cevabınızı görünce aklıma arkadaşım geldi. Uzaktan akrabasıyla gönül ilişkisi oldu senelerce. Çocuk tıp okuyordu. Sınav stresini atlatınca kıza yazardı gezerdi tozardı. Kızın babası yoktu üstelik anne karnında feci bir kaza sonucu kaybetmişti. Annesi ablaları bilirdi, çocuğunda annesi bilirdi. Bu gel gitler çok yormuştu arkadaşımı, defalarca uyardım uzak dur diye nafile dinlemedi bile beni. Çocuk hep evlilik uzak diyordu mesajını veriyordu evlenmek istediği kişinin o olmadığını. Mezun olmasına yakın arkadaşım ağlayarak beni aradı nişanlanıyor diye. Sınıf arkadaşıyla 6 ay içerisinde evlendi. Birlikte uzmanlık çalışacaklarmış. Dediğinize katılıyorum...
Çok üzüldüm.
O adam ciddi kul hakkı almış.
Ama evet böyle bir olay var.
Tanrı kompleksleri var.Psikolojide büyüklük kompleksi diye geçer.Kendilerini ayrı görüyorlar.
Bu tabiki hepsi için geçerli değil.
Ama bir üye yazmış.
Sanki katalogdan kadın seçermiş gibi davranıyorlar.
Umarım arkadaşınız kendini hak eden birini bulur.
Uzmanlık çalışmak için de evlenmek..
Başka bahane bulamamış mı..
:duduk:

Son düzenleme:
Kesinlikle ilk verdiğim tepki, sen beni nasıl görüyorsun ben neyim iki derdimi anlattım sohbet ettim diye seninle yatacak değilim dedim. Ve biz bunun üzerinden altı ay gorusmedik arayıp sormadı. Her yerden engelledim zaten. Sonra çıktı geldi tekrar. Farkli bir süreç istiyorum ben dedi. Böyle söylüyorum diye sen değersiz ya da kötü biri değilsin seni yıllardır tanıyorum dedi. Sadece seni beğeniyorum ve senden etkileniyorum dedi.
Başlığı ilk okuduğumda adam direk böyle bi teklif yaptı sandım ama özellikle şu mesajdan sonra anladığım kadarıyla öyle değil. Sonuçta bu kişi sizden etkilenmiş veya değer veriyor olmasa o tepkinizden 6 ay sonra da tekrar karşınıza çıkmaz.. Ben bu kişinin duygusal anlamda korkuları olduğunu düşündüm.. Yukarıdaki %90 arkadaşın fikirlerini de yönlendirmelerini de çok yanlış buluyorum. "Kendini kullandırmak" vs tarzı cümleler bana göre aşırı ataerkil ve çağ dışı bir bakış açısı. FB bi kere çok başka bişey, bu daha çok friends with benefits yani seks içeren bir arkadaşlık ve ilişki biçimi.. Bana gayet normal gözüküyor o sebeple bu teklif. Yani aslında teklif değil de bunu yaşamak normal gözüküyor ama teklifle olanını ilk defa görüyorum açıkçası. Ben genelde tüm ilişkilerime FWB olarak başlamışımdır (38 yaşındayım), ilk görüşte aşka inanmam ve insanların ilk günden vaadler verip hayaller kurup kurdurmasını son derece samimiyetsiz bulurum. Bahsettiğim ilişkilerimin hemen hepsi karşı taraf açısından sevgililik beklentisine dönüştü, bana uyanlarla o şekilde devam ettim,sevgililerimin tamamından evlilik teklifi aldım,uymayanların da beklentisini karşılayamayacağım için görüşmeyi kestim. İlk eşim ve şimdiki eşimle de bu şekilde ilişkim başladı. Yani karşındaki hayvanın önde gideni değilse -ki bunu zaten belli bir süre sonra anlarsın- , ilkel biri değilse, kaliteli biriyse, kadınlara değer veren, eşitliği bilen destekleyen biriyse, ne onunla FB veya FWB olmaktan çekinmene gerek yok bence. Ama aşırı duygusal ve hemen beklenti içine girecek bir yapın varsa sana uygun bir ilişki şekli olmayabilir. Ama kesinlikle yok efendim ben bir anneyim, yok efendim kendimi kullandırmam falan gibi düşüncelerin varsa zaten uzak dur.

Ayrıca bana diyor ki; evlenmeyi dusunmedigini söylüyorsun o zaman bunu kimseyle yasamayacaksin değil mi diyor. Ne demek istedigini Anlayamadim dedim.

Civan doktor benimle yaşa diyor burada.
Açık ve net yani.

Ayrıca bana diyor ki; evlenmeyi dusunmedigini söylüyorsun o zaman bunu kimseyle yasamayacaksin değil mi diyor. Ne demek istedigini Anlayamadim dedim.
Sen bu adamdan bir hayli etkilenmişsin arkadaşım anladığım kadarı ile sen çok üzülürsün o yüzden boş ver , mesafe koy iyice , eğer ki adam senden gerçekten etkilendiyse ve hoşlanıyorsa ve senin bunu kabul etmeyeceğini anladığı halde senle ilgilenmeye devam ederse bakarsın ne olacağına , su akar yolunu bulur....

Çok üzüldüm.
O adam ciddi kul hakkı almış.
Ama evet böyle bir olay var.
Tanrı kompleksleri var.Psikolojide büyüklük kompleksi diye geçer.Kendilerini ayrı görüyorlar.
Bu tabiki hepsi için geçerli değil.
Ama bir üye yazmış.
Sanki katalogdan kadın seçermiş gibi davranıyorlar.
Buna şahit oldum.
Umarım arkadaşınız kendini hak eden birini bulur.
Uzmanlık çalışmak için de evlenmek..
Başka bahane bulamamış mı..
:duduk:

Aptalca bir bahane. Arkadaşım da sevgisinden saflaşmıştı. Nasıl bir anda evliliğe karar verdi diyordu, Seninle görüşürken kızla işi pişirmiş evliliğe götürmüş diyordum. Nasıl anlamadım diye veryansın etmeler başladı. Zaten çocuğun annesi kızın yüzüne diyordu oğlum doktor ancak doktor bir kızla evlenebilir diye. İstinalar vardır elbette ama genel olarak bu kafadalar.

• Üzgünüm
Reactions: 000
Siz neden evlenmeyi kesinlikle düşünmüyorum diyorsunuz ki hem? Evlenebilirsiniz.Her evlilik kötü olacak diye bir şey yok ki.

Siz evlenmeyi düşünmüyorum diyince bizim ülkedeki erkekler "Oooo seks yapıp bırakmalık kadın..." diye düşünür otomatikman.Ha doğru değil ama çoğu böyle.

Madem ihtiyaç gidermek üzerine kurulu bir ilişki olacak bu , siz de cinselliğe ihtiyaç duymuyorum diyorsunuz.Bence hiç bu toplara girmeyin.Sizin ihtiyacınız sevmek , beğenilmek , kadın hissettirilmek.Bu adam size bunu hissettirecek biri değil.

Yazdıklarınızı okuyunca ıssız adam'daki gibi bir profil canlandı gözümde doktor için söylüyorum. haberiniz var mı bilmiyorum ama ne kadar iğrenç olsa da erkeklerin hayatında yedekte bekletmelik diye bir tabir var. adam istediği gibi gezecek tutacak hayatını sürecek, kimseyi bulamadığında en son ihtimal ihtiyacını gidermek için de arada sizi arayacak iltifat edecek Gönül alacak işini görecek sonra görüşürüz diyecek. en azından çocuğunuz için yapmayın bunu ayrıca evliliği hemen kestirip atmayın Ne mutlu evlilikler var Her insan aynı olacak diye bir şey yok.

Iyi ki çapkın değilmiş (!) Çapkın olsa kim bilir nasıl olurdu?
Bunlar üst düzey eğitimli de olsa zir cahil olsa da kafa yapıları aynı. Böyle bir şeyi neden size teklif ediyor? Neden daha önce evlenmemiş birine teklif etmiyor?

Ayrıca bugün sevişip yarın hoscakal deyince üzülmeyecek misiniz? Hepsini geçtim kazara hamile kalsanız veya hastalık kaparsanız ne olacak?

Siz şu çok kararsız devamlı Kafası Karışık bir üye vardı o deği misiniz ?

Bence sağlıklı düşünemiyorsunuz.

Cinsellik elbette ki bir ihtiyaç ama arada sevgi , saygı , şevkat , ilgi olduğunda yaşanırsa guzel.

Sadece işi olduğunda arayacak görüşecek bu sefer kendinizi değersiz hisetmez misiniz ?

Ayrıca doktorun hastasına bu şekilde yaklaşmasını da etik karşılamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back