- Konu Sahibi yenihayatamerhaba12345
-
Bence düşünebilirsiniz ve kesinlikle güzel bir sevgiye, değer verilmeye layıksınız. İnsanları sadece kendiniz gibi iyi niyetli değil, temkinli bir şekilde değerlendirin ki herkesin her türlü pisliği yapabileceğini bilin. O zaman cevapların çok basit olduğunu, bu teklifi ne şekilde görmeniz gerektiğini daha net anlayabilirsiniz. Şans sizinle olsun ve bu arada geç de olsa geçmiş olsun(kazanız için)Hasta doktot
Elbette bu konuda netim. Ben böyle cinsellik üzerine dayalı bir birliktelik istemen. Zaten böyle birine ne kadar guvenebilirim ben sadece paldır küldür bana böyle teklifle gelmedi demek istiyorum. Yoksa ben bunu istemem. Yıllarca gün yüzü görmemişim hakettigim bu muamele için sabretmedim yıllarca. Yalniz kötü bir fırsatçı olduğunu düşünmedim ama bana uymaz
Tam sırtlan..Ya şu var, niyeti sorumluluk almadan gönül ılişki So yaşamadan birliktelik yaşamak . Belki bağlanmak istemiyor bilemiyorum ama ben zaten bunu kabul etmem. 6 senedir yapacak olsam ben yaparim
Niyetiniz asla o değilse neden niyeti kesinlikle olan biriyle olacaksniz. Psikolojik olarak bilinç altinizda duygusallığa meyledebilir benle iliskiye girince diye düşünüyorsunuz. Hatta eminim. Ama kendinize yediremiyorsunuz.Ben zaten bunu yapacak olsam 2013 ten beri girerim o toplara. Tabi ki asla niyetim o değil.
iki yetişkin karşılıklı rıza ile benim gözümde zina edemezler sevgili Arya ,ha bana kimse sormaz bende kimseye müdahale etmem orası ayrı saygımdan değil üstüme vazife olmadığından..fakat zinayı da meşrulaştırmam ,evlilik dışı ilişkiye giren bir baba içinde aynı cümleyi kurarım ataerkil bir beyin yapım yok,babalığına da halel getirtmesin kimse..artı Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde toplumun yapısı kadına zarar verici nitelikte iken kimse yürek yemesin bence olan çocuğa oluyor.Bunun annelik ile ne alakasi var? Erkek yapinca kimse "babaligindan utanmiyormusun" demiyor. Bu arada F*** body degil, F*** buddy. Ve benlik bir hayat tarzi degil, ancak utanilcak birsey oldugunuda düsünmüyorum. Iki yetiskin, karsilikli riza ile bunu yasamak istiyorsa, neden olmasin?
Bugün bu doktor civanın cenaze namazını kaldıralım bence..Adam gözümde gitgide alçalıyor...
Paldır küldür gelse en azından beni tanımıyor der geçersin ama seni bilip tanıyıp bunu sorması kötü hissettirmedi miHasta doktot
Elbette bu konuda netim. Ben böyle cinsellik üzerine dayalı bir birliktelik istemen. Zaten böyle birine ne kadar guvenebilirim ben sadece paldır küldür bana böyle teklifle gelmedi demek istiyorum. Yoksa ben bunu istemem. Yıllarca gün yüzü görmemişim hakettigim bu muamele için sabretmedim yıllarca. Yalniz kötü bir fırsatçı olduğunu düşünmedim ama bana uymaz
Bugün bu doktor civanın cenaze namazını kaldıralım bence..
Teşekkür ederim
Tam sırtlan..
Böyle erkeklerden nefret ediyorum.
Burada böyle bir konu daha vardı.
Gene bir doktor civan sahnede. Nişanlısından ayrılmış.Güya yaralı bir delikanlı.Sonra aynı hastahanede 20li yaşlarda bir hemşire kızcağıza ilgi alaka, çiçekler, hediyeler..vb Kıza demiş ki biz bir süre ilişkiyi saklayalım konuşulmasın.Aslında niyet farklı.Tabi kızcağızla cinsellikle yaşıyor.Sonra kız bir gün hastahaneye gidiyor ki ne görsün adam nişanlısı ile barışmış.Kol kola hastahanede.
Kızcağız da buraya konu açmıştı.1 ay oluyor sanırım.
Yanı bizim toplumda ıssız erkek modu kullanılıyor.
Ben gerçekten o mantalitede görmedim.Olsa da yüz erkekten 1 2 tanesi sahidir.
Dikkatli olun lütfen.
Sizi çok aklı başında görüyorum.
Hasta doktot
Teşekkür ederimŞükür duygusalım evet ama mantığımin önüne geçmesine izin vermeyeceğim. Sadece iyi düşünmek ıstiyorum. Bir kere de yanıltmasın biri ya. Bir arayış icinde olmadim hiç bir zaman ama bu adamdan hoşlanmak benim zaafim oldu. Yine de kaba tabirle gidip onunla birlikte olacak kadar gözüm dönmedi daha. Iki sene sonrasini bilemiyorum ama şimdilik düşünmüyorum
Kesinlikle ilk verdiğim tepki, sen beni nasıl görüyorsun ben neyim iki derdimi anlattım sohbet ettim diye seninle yatacak değilim dedim. Ve biz bunun üzerinden altı ay gorusmedik arayıp sormadı. Her yerden engelledim zaten. Sonra çıktı geldi tekrar. Farkli bir süreç istiyorum ben dedi. Böyle söylüyorum diye sen değersiz ya da kötü biri değilsin seni yıllardır tanıyorum dedi. Sadece seni beğeniyorum ve senden etkileniyorum dedi.Paldır küldür gelse en azından beni tanımıyor der geçersin ama seni bilip tanıyıp bunu sorması kötü hissettirmedi mi
Kesinlikle ilk verdiğin tepki, sen beni nasıl görüyorsun ben neyim iki derdimi anlattım sohbet ettim diye seninle yatacak değilim dedim. Ve biz bunun üzerinden altı ay gorusmedik arayıp sormadı. Her yerden engelledim zaten. Sonra çıktı geldi tekrar. Farkli bir süreç istiyorum ben dedi. Böyle söylüyorum diye sen değersiz ya da kötü biri değilsin seni yıllardır tanıyorum dedi. Sadece seni beğeniyorum ve senden etkileniyorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?