• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fucky buddy (tepki çekecek biliyorum ama öyle)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doktorun niyeti bellide konu açan sadece orda kalacak zannediyor. Maalesef erkeklerin kullandıkları kadınları herkese en ince ayrıntısına kadar anlatacağınında farkında mısın? Telefonunu ona buna verip adının önüne nasıl ekler getirecekler kim bilir. Kusura bakma canım adam yine iyiymiş niyetini söylemiş usuldan evlenmek istiyorum deyip istediğini elde etmeyede yönebilirdi. En önemli gördüğüm nokta adam sizin doktorunuz psikoloğunuz değil. Yaşadıklarınızı ne ara anlattınız ne ara samimi oldunuz.? Bir doktorunda gelen hastalarını bu şekilde görmesini doğru bulmuyorum.

Sevgilimle Tinderda tanıştık. Başta sadece fuckbuddylik türevi bir ilişkimiz olacaktı ama ilişkiye evrildi, aşık olduk.
Bana hiçbir zaman farklı gözle bakmadı, hayatımda bana en savgı gösterip en seven erkek oldu. Evlenir miyiz evlenmez miyiz orası kısmet işi ama sırf bu sebepten evlenmem diye düşünmez.
Buradaki birçok kadından çok daha güzel ve sağlıklı bir ilişkim var. Fuckbuddylik yaşamadan değer göreceğini düşünüp kendini gizli kapaklı işlerle saklayan veya din harici başka sebeplerden sevişmeyen kadınlardan çok daha el üstünde tutuluyorum. Mutluyum seviliyorum sayılıyorum. Böyle ilişkiler de var.
Diyecek bir şey bulamayıp laf sokmak isterseniz “sevgilin de çok genişmiş yav” diyebilirsiniz. Hiç umrumda olmaz bana burada söylenenler. Bunu yazıyorsam laf dokunduğu için falan değil şehirlerarası yoldayım vaktim bol ve başka fikirde insanların da yaşayıp saygı görebileceğini görün istiyorum.
Senin adına çok sevindim.Bana saldırmanı anlamsız buldum.Senin sevgilin istisna bence.Senin tanıştığın şekilde tanışan çok yakın arkadaşlarım var , kimseyi yargılamıyorum.Demek istediğim bu konuda bahsedilen tipte erkeklerdi.Adam asla güven telkin etmiyor.Ve sorsan asla boşanmış ve çocuklu bir kadınla hayatını birleştirmez.İkiyüzlüdür eminim.Seninki gibi ilişkileri düşünerek yazmamıştım yorumumu.

Merhaba arkadaşlar, ben forumda aktif üyeyim fakat bu konuyu açmak için @Mune bilgisi ile ikinci üyeliğimi aldım. Ben 35 yaşındayım, bir kurumda müdürüm ve bir çocuğumla boşandım. Boşanma sebebim de ihanet, ilgisizlik, şiddet ve son 6 yıldır ilişkinin olmaması. Konuya geçeyim direk. İki sene önce bir sebepten hayati tehlikemin olduğu bir ameliyat geçirdim. Ameliyatıma en az 5 doktor girdi çıktı ve sonrasında takibimi de onlar yaptı. O zaman evliydim tabi. Bütün kontrollere birlikte gidiyorduk. İçlerinden bir doktor benimle çok ilgilendi. Ve takibim uzun vadede devam edince o ve diğer doktorlarla arkadaş gibi olduk. Hala öyle. Çok büyük bir hastane olmasına rağmen, ilk kayıttakiler, sekreterliktekiler, o bölümün doktorları tanır beni. Yaşadığım şehir ve çalıştığım kurum gereği haberlere çıkacak kadar ciddi bir kaza sonucu ameliyat oldum çünkü.

Çok uzatmak istemiyorum. 2 sene öncesinden bu zamana kadar benimle ilgilenen doktorla nasılsın nasıl oldun vs muhabbeti oluyordu sadece. Benim durumları da biliyordu. Bana uzun zaman önce benimle görüşmek istediğini söyledi fakat o zaman hazır değildim açıkçası. Sonuçta evlenmemiş bekar yakışıklı ve alanında uzman cerrah. Ne işi olur benimle evlenmiş boşanmış üstelik çocuklu biriyim mantığı vardı.

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Hani öyle laylaylom bir çapkın delikanlı değil zaten. Hastanede aşırı ciddi olan hemşirelerle bile konuşurken aşırı resmi ve dikkatli biri. Öncesinden tanıdığım için söylüyorum. Fakat bana en son şunu dedi; benimle görüşmek istiyormuş ama evliliği düşünmüyormuş. Sen düşünüyor musun dedi. Açıkça benim tekrar evlenmek gibi bir düşüncem yok bu saatten sonra. Bana aramızda ileriye dönük uzun vadede bir şey olamaz dedi. Ben evlenmeyi düşünmüyorum dedi. Ama seninle güzel vakit geçiriyoruz muhabbet, sohbet falan iyi dedi. Açıkçası bana başlıkta yazdığım tabiri teklif ediyor. Bana da normalde değer veren biri iki senedi hep yanımda.

Ben 10 sene evli kaldım ama 2013 doğumdan sonra hiç böyle bir şey yaşamadım. Benim için çok da önemli değil ama ne yalan söyleyeyim acaba olabilir mi diyorum. Çünkü onunla vakit geçirmeyi seviyorum. O da öyle. Sadece sevgili gibi davranmadan bir şeyler yaşanacak ve bu benim midemin alacağı bir şey değil. Ona kalsa çok normal. Sonuçta bu bir ihtiyaç bunu güvendiğin ve etkilendiğin biriyle yaşamak normal geliyor ona. Aramızda bir şey olsa aşk, sevgili durumu tamam derim yaşarım. Zaten ne kadınlığımı bildim ne insanlığımı. Adam baştan söylüyor işte. Antin kuntin laflar etmiyor çok net. Bilmiyorum kafam çok karışık. Siz olsanız ne yaparsınız ? Sakın beni kınamayın. Benim aradığım cinsellik değil. Sadece mantıklı bır akla ihtayacım var...

Cinsellik ilişkisi arayanlar içindir bu ilişki biçimi . Yani tek senle de olmayacak asla. Bence ilgiye ihtiyacınız var ve sevgiye. Başkaları ile de görüşecek edecek zamanla baglnacaksiniz duygusal olarak olan size olur. Hiç bulasmayin. İlgilenecek başka erkekler de çıkar illaki duygulu olan bir ilişkiniz olsun en azından evlenmek zorunda olmasaniz da.. ayrıca ne malum belki güzel bir evlilik olacak ilerde yapacağınız hepsi aynı olacak değil. Bu adamı sallayin

Hissiz başladiniz diyelim ve bu bir aşka dönüştü illaki beklenti içine gireceksiniz. Ve illaki uzuleceksiniz. O zaman da adam size biz basta boyle anlastik diyebilir.
Tam terside olabilir kendinizi nikah masasinda bulabilirsiniz.
Ve sevmediginiz bir erkekle sevişmek bana garip geliyor...

Bizde esimle ilk konustugumuzda evlilik asla dusunmedigimizi birbirimize belirttik. Ama 1 ay sonra isteme muhabettleri dönüyordu. Adam size goruselim sevgili olmayalim mi dedi. Yoksa seviselim sevgili olmayalimmi dedi. Bu onemli bir detay. Ilkine belki okey denir ama ikinci secenek biraz zor bir kadin için. Ayrica cocugunuz varmiş...

Yorumların hepsine bakamadım bir kısmı genellemeler yapıp insanları yargılayan cinsten olmuş. Sevgili konu sahibi siz ne hissediyorsunuz önemli olan o, insana başka bir ses nefes iyi gelir, birlikte vakit geçirmekten zarar gelmez bence. Olmayacak gibi olursa da eski düzen görüşürsünüz. Süreç size rehber olacaktır.

Net olması, aşık taklidi yapıp duygularınızla oynamasından çok çok daha iyi.
Bu benim midemin alacağı bir şey değil, demişsiniz o yüzden esasen bu duruma olumlu bakmadığınız açık. O halde olumlu yanıt vermemeniz daha iyi olacaktır.

Açıkçası amaç cinsellik ise bir erkeğe ihtiyaç duymam, hayal dünyam yeter yoksa zaman öldürmem, ennn ufak bir gebelik riskini göze almam. Sevmem gerek, duygu paylaşımı gerek, neden çekeyim yoksa en ufak bir lafını dahi. Bir de ben tiksinirim sevmediğim bir erkek o anlamda dokunsa bana. İlla evlenmek zorunda değilsin tamam ama baştan duygusallıı yok diyenle ne paylaşım olacak. Sohbet, iş nasıl gitti, ülkenin durumu nere gitti, balık mı öldü yoksa yan mı battı, GS kupayı alır mı, tırı vırı muhabbetler yani. Ne uğraşacaksın boşversene bence.

Bir erkek bana F*** buddylik (ne zacma bir kelime aslında) teklif etse, bırak cerrah, cumhurbaşkanı olsa o saatdan sonra ciddi alamam zaten,çünkü zerre karakterimi çözememiş olur. Isteyen istediği kişiyle istediği ilişkiyi yaşar, beni zerre ilgilendirmez. Ama adamın sizin bunca zaman sohbet edip size sadece böyle bir "ilişki" teklifinde bulunması bence herseyden önce onur kırıcı.

Konuyu kendi üyeliğinizle değil de ikinci bir üyelikle açmanız bile böyle bir mevzuya nasıl baktığınızı göstermiyor mu?
Burada bile utanmış olmalısınız.
Demekki arkasında duramayacaksınız.
Hatta cinsellik önemli değil demişsiniz.
Çelişkiyi anlamadım.
Sizin için önemli değilse doktoru tatmin etmek amaçlı mı ilişki yaşayacaksınız.
Umarım kendinizi bu duruma düşürmezsiniz.
Hislerinizi devreye sokacak adama aşık olacak ve acı çekeceksiniz, bariz belli.
O adam da adam bile değil bana kalırsa.

Merhaba arkadaşlar, ben forumda aktif üyeyim fakat bu konuyu açmak için @Mune bilgisi ile ikinci üyeliğimi aldım. Ben 35 yaşındayım, bir kurumda müdürüm ve bir çocuğumla boşandım. Boşanma sebebim de ihanet, ilgisizlik, şiddet ve son 6 yıldır ilişkinin olmaması. Konuya geçeyim direk. İki sene önce bir sebepten hayati tehlikemin olduğu bir ameliyat geçirdim. Ameliyatıma en az 5 doktor girdi çıktı ve sonrasında takibimi de onlar yaptı. O zaman evliydim tabi. Bütün kontrollere birlikte gidiyorduk. İçlerinden bir doktor benimle çok ilgilendi. Ve takibim uzun vadede devam edince o ve diğer doktorlarla arkadaş gibi olduk. Hala öyle. Çok büyük bir hastane olmasına rağmen, ilk kayıttakiler, sekreterliktekiler, o bölümün doktorları tanır beni. Yaşadığım şehir ve çalıştığım kurum gereği haberlere çıkacak kadar ciddi bir kaza sonucu ameliyat oldum çünkü.

Çok uzatmak istemiyorum. 2 sene öncesinden bu zamana kadar benimle ilgilenen doktorla nasılsın nasıl oldun vs muhabbeti oluyordu sadece. Benim durumları da biliyordu. Bana uzun zaman önce benimle görüşmek istediğini söyledi fakat o zaman hazır değildim açıkçası. Sonuçta evlenmemiş bekar yakışıklı ve alanında uzman cerrah. Ne işi olur benimle evlenmiş boşanmış üstelik çocuklu biriyim mantığı vardı.

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Hani öyle laylaylom bir çapkın delikanlı değil zaten. Hastanede aşırı ciddi olan hemşirelerle bile konuşurken aşırı resmi ve dikkatli biri. Öncesinden tanıdığım için söylüyorum. Fakat bana en son şunu dedi; benimle görüşmek istiyormuş ama evliliği düşünmüyormuş. Sen düşünüyor musun dedi. Açıkça benim tekrar evlenmek gibi bir düşüncem yok bu saatten sonra. Bana aramızda ileriye dönük uzun vadede bir şey olamaz dedi. Ben evlenmeyi düşünmüyorum dedi. Ama seninle güzel vakit geçiriyoruz muhabbet, sohbet falan iyi dedi. Açıkçası bana başlıkta yazdığım tabiri teklif ediyor. Bana da normalde değer veren biri iki senedi hep yanımda.

Ben 10 sene evli kaldım ama 2013 doğumdan sonra hiç böyle bir şey yaşamadım. Benim için çok da önemli değil ama ne yalan söyleyeyim acaba olabilir mi diyorum. Çünkü onunla vakit geçirmeyi seviyorum. O da öyle. Sadece sevgili gibi davranmadan bir şeyler yaşanacak ve bu benim midemin alacağı bir şey değil. Ona kalsa çok normal. Sonuçta bu bir ihtiyaç bunu güvendiğin ve etkilendiğin biriyle yaşamak normal geliyor ona. Aramızda bir şey olsa aşk, sevgili durumu tamam derim yaşarım. Zaten ne kadınlığımı bildim ne insanlığımı. Adam baştan söylüyor işte. Antin kuntin laflar etmiyor çok net. Bilmiyorum kafam çok karışık. Siz olsanız ne yaparsınız ? Sakın beni kınamayın. Benim aradığım cinsellik değil. Sadece mantıklı bır akla ihtayacım var...
canim ben olsam uzak dururdum

Yalnız ara sayfaları şöyle bi gezeyim dedim, sanki aynı evin içinde ilgisiz sevgisiz ot gibi bi köşeye terk edilmek, arzulanmamak, ihanete ugramak, şiddet görmek kadınlığa, anneliğe yakışan durumlarmış da konu sahibesinin potansiyel seks hayatı korkunç bi kusurmuş, anneliği kadınlığı üzerinde kara bir lekeymiş gibi çirkinliğin nirvanasında yorumlar gırla gitmiş yine.

Geniş, iğrenç, kendini kullandırma kelimelerini paragraf içinde kullanmayanı dövüyolar zannettim bi an korktum o derece.

Hayır konu sahibesi ilk eli toplumun şahane kurallarına göre oynamış da ne olmuş, forumun yarısı aynı kurallara göre oynuyor da ne oluyor diye sorası geliyo insanın. Eşten ve eşin ailesinden sistematik psikolojik ve fiziksel şiddet, ihanet, sevgi ve saygı olmadan insanlarin birbirine katlanarak yıl devirdigi altı boş evlilikler, o evliliklerin mutsuz meyveleri...

Y yenihayatamerhaba12345 kararınızdan bagımsız olarak bir sor bin ah işit durumunuz için üzüldüm özetle.

bu tarz düşünen kadinlar konu yataga gelince kan veren teyzeler gibi yatiyo heralde ben oyle hayal ediyorum. 😛

Kadinlar yapi olarak erkeklerden farklidir. Onlar duygusuzda olsa cinsellik yasayabilirler fakat kadinlar duygusal bakarlar olaya. Ki benim sizin yazdiklarinizdan anladigim, bu doktora siz duygusal anlamda bisiler hissetmeye baslamissiniz bile. Bence yapmayin. Iyice kendinizi kaptirip uzulursunuz. Cocugunuzu dusunun.

Bir anne olarak lafına ayar oluyorum, yapacaksa ne yapacak bu hanımefendi ki o...u yaftası yiyior, erkek yapınca elinin kiri hanımefendiye anneye yakışmaz kadına yakışmaz, bizi neden Avrupa birliğine almiylerrrğğ
Erkek yapabilir diyen mi oldu ?? Ben demedim .
Ayrıca Türkiye gibi bir yerde bu durum ahlaksızlık sınıfına girdiğinden ve eğer birileri tarafından ogrenilirse çocuğunun bile üstüne gideceklerinden evet bir ANNE olarak dikkatli olması gerekiyor . Ayrıca bunun Avrupa birliğiyle ne alakası var . Avrupayi ne saniyorsunuz çok merak ediyorum

Sevgilimle Tinderda tanıştık. Başta sadece fuckbuddylik türevi bir ilişkimiz olacaktı ama ilişkiye evrildi, aşık olduk.
Bana hiçbir zaman farklı gözle bakmadı, hayatımda bana en savgı gösterip en seven erkek oldu. Evlenir miyiz evlenmez miyiz orası kısmet işi ama sırf bu sebepten evlenmem diye düşünmez.
Buradaki birçok kadından çok daha güzel ve sağlıklı bir ilişkim var. Fuckbuddylik yaşamadan değer göreceğini düşünüp kendini gizli kapaklı işlerle saklayan veya din harici başka sebeplerden sevişmeyen kadınlardan çok daha el üstünde tutuluyorum. Mutluyum seviliyorum sayılıyorum. Böyle ilişkiler de var.
Diyecek bir şey bulamayıp laf sokmak isterseniz “sevgilin de çok genişmiş yav” diyebilirsiniz. Hiç umrumda olmaz bana burada söylenenler. Bunu yazıyorsam laf dokunduğu için falan değil şehirlerarası yoldayım vaktim bol ve başka fikirde insanların da yaşayıp saygı görebileceğini görün istiyorum.
❤️❤️❤️

Siz zamanla bağ kuracaksınız sadece cinsellik yetmeyecek duygusal birliktelik de isteyeceksiniz (bunu tahminen söylüyorum ama yüksek ihtimal bu olacak) adam bünün olmayacağını baştan söylüyor siz sonrasında üzülecekmişsiniz gibi geldi bana

• Beğen
Reactions: 000
Ne iğrenç bi doktor. Düzgün bi insan olsa zaten ölümden dönmüş hastasına bu gözle yaklaşmaz. Kusura bakma ama tam bi pislik. Kendini kullandırmak istiyorsan devam et. Ama 2 gün sonra senden sıkıldığında da gelip burada pişmanım diye konu açma sakın. Çocuğunu düşün, kendine saygın yok, ona olsun bari.

Son düzenleme:
Şimdi bende taslanacağim ama sanırım bunu göze alabilirim :KK14:
Bence duygusallıktan bağımsız, bir beklenti içine girmeden, uzulmeden, incinmeden, sadece cinsellik üzerine bir ilişki yaşayabileceksen, bundan da keyif alacaksan yasa gitsin. :KK8::KK8:

Ne iğrenç bi doktor. Düzgün bi insan olsa zaten ölümden dönmüş hastasına bu gözle yaklaşmaz. Kusura bakma ama tam bi pislik. Kendini kullandırmak istiyorsan devam et. Ama 2 gün sonra senden sıkıldığında da gelip burada pişmanım diye konu açma sakın. Çocuğunu düşün, kendine saygın yok, ona olsun bari.
[/QUOTE]
Kusura bakmayın da kendine saygın yok deme hakkına sahip değilsiniz. Herkes kendi tercihinden sorumludur. Kaldı ki, ben böyle bir tercihte bulunmadım. Ama bulunabilirdim de. Bu benim alçak ya da kötü olduğumu göstermez. Ben basından beri böyle bir birliktelik istemem diyorum. Kalkıp kendine saygın yok diyorsunuz.

Kusura bakmayın da kendine saygın yok deme hakkına sahip değilsiniz. Herkes kendi tercihinden sorumludur. Kaldı ki, ben böyle bir tercihte bulunmadım. Ama bulunabilirdim de. Bu benim alçak ya da kötü olduğumu göstermez. Ben basından beri böyle bir birliktelik istemem diyorum. Kalkıp kendine saygın yok diyorsunuz.
[/QUOTE]
Konu açıp sorduğuna göre aklından geçmiş demek ki . Çocuğu olan bi insanın daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. Çocuk olmasa neyse istediğini yap kimse karışamaz. Ama çocuk varsa işler değişiyor bence.

Bazı yorumlar gözümden kaçıyor. Kimin ne yazdigini takip edemiyorum fakat annelikten vurma olayı iki oldu. Başka bir üye de böyle bir annem olsa utanirim yazmış. Ben burdan çocugum için yaptiklarimi yazarak kimseye anneliğini ispat edemeyeceğim. Ayrıca buna laf edenin alnını karışlarım. Bu tarz iliski bana ters orası doğru ama yaşamak isteyene saygı duyarım. Ne anneliğini ne de kadınlığını sorgulamak bana düşmez
Bunu diyen kadının kendine saygısı yok bana göre. Cinsel ilişkiyi kadına hakaret ve aşağılama gibi gören tuhaf bir zihnin ürünü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back