- Konu Sahibi yenihayatamerhaba12345
-
Çok beğense 6 ay uzak duramazKesinlikle ilk verdiğim tepki, sen beni nasıl görüyorsun ben neyim iki derdimi anlattım sohbet ettim diye seninle yatacak değilim dedim. Ve biz bunun üzerinden altı ay gorusmedik arayıp sormadı. Her yerden engelledim zaten. Sonra çıktı geldi tekrar. Farkli bir süreç istiyorum ben dedi. Böyle söylüyorum diye sen değersiz ya da kötü biri değilsin seni yıllardır tanıyorum dedi. Sadece seni beğeniyorum ve senden etkileniyorum dedi.
Çünkü burada bizler konuya objektif bakabiliyoruz.Aynen :) Ya nedense aşırı itici enerji aldım bu adamdan, konu sahibi de arada yazıyor, o yazdıkça ben iyice sinir oluyorum
Bu arada nickinize bayılıyorum en sevdiğim iki şeydir çikolata ve kahve
Idrak ediyoruz da kabul etmek istemiyoruz.
Bakın mesleğim gereği çok doktor tanıyorum doktorlar çoğunlukla (yüzde 80) kendi mesleğinden evlenir.Özellikle de erkekler.Kadınlar daha komplekssizdir.Başka meslekten de evlenir.
Ne kadar öykü duyduysam bu oldu.Hemşire, mühendis, öğretmen ile de çıksalar çoğu kendi mesleğinden evlilik yapar.Onlarda öyle bir ego var.Tanrı kompleksleri vardır.Hatta bir doktorun ağzından bile duydum bunu.Ne kadar okumuş olursan ol kendini büyük görürler.Ki bu adam hem yalancı hem sinsi.
Geçiniz.
Not: Istisnalar kaideyi bozmaz.
Estağfirullah.Teşekkür ederimŞükür duygusalım evet ama mantığımin önüne geçmesine izin vermeyeceğim. Sadece iyi düşünmek ıstiyorum. Bir kere de yanıltmasın biri ya. Bir arayış icinde olmadim hiç bir zaman ama bu adamdan hoşlanmak benim zaafim oldu. Yine de kaba tabirle gidip onunla birlikte olacak kadar gözüm dönmedi daha. Iki sene sonrasini bilemiyorum ama şimdilik düşünmüyorum
Çok üzüldüm.Sizin cevabınızı görünce aklıma arkadaşım geldi. Uzaktan akrabasıyla gönül ilişkisi oldu senelerce. Çocuk tıp okuyordu. Sınav stresini atlatınca kıza yazardı gezerdi tozardı. Kızın babası yoktu üstelik anne karnında feci bir kaza sonucu kaybetmişti. Annesi ablaları bilirdi, çocuğunda annesi bilirdi. Bu gel gitler çok yormuştu arkadaşımı, defalarca uyardım uzak dur diye nafile dinlemedi bile beni. Çocuk hep evlilik uzak diyordu mesajını veriyordu evlenmek istediği kişinin o olmadığını. Mezun olmasına yakın arkadaşım ağlayarak beni aradı nişanlanıyor diye. Sınıf arkadaşıyla 6 ay içerisinde evlendi. Birlikte uzmanlık çalışacaklarmış. Dediğinize katılıyorum...
Başlığı ilk okuduğumda adam direk böyle bi teklif yaptı sandım ama özellikle şu mesajdan sonra anladığım kadarıyla öyle değil. Sonuçta bu kişi sizden etkilenmiş veya değer veriyor olmasa o tepkinizden 6 ay sonra da tekrar karşınıza çıkmaz.. Ben bu kişinin duygusal anlamda korkuları olduğunu düşündüm.. Yukarıdaki %90 arkadaşın fikirlerini de yönlendirmelerini de çok yanlış buluyorum. "Kendini kullandırmak" vs tarzı cümleler bana göre aşırı ataerkil ve çağ dışı bir bakış açısı. FB bi kere çok başka bişey, bu daha çok friends with benefits yani seks içeren bir arkadaşlık ve ilişki biçimi.. Bana gayet normal gözüküyor o sebeple bu teklif. Yani aslında teklif değil de bunu yaşamak normal gözüküyor ama teklifle olanını ilk defa görüyorum açıkçası. Ben genelde tüm ilişkilerime FWB olarak başlamışımdır (38 yaşındayım), ilk görüşte aşka inanmam ve insanların ilk günden vaadler verip hayaller kurup kurdurmasını son derece samimiyetsiz bulurum. Bahsettiğim ilişkilerimin hemen hepsi karşı taraf açısından sevgililik beklentisine dönüştü, bana uyanlarla o şekilde devam ettim,sevgililerimin tamamından evlilik teklifi aldım,uymayanların da beklentisini karşılayamayacağım için görüşmeyi kestim. İlk eşim ve şimdiki eşimle de bu şekilde ilişkim başladı. Yani karşındaki hayvanın önde gideni değilse -ki bunu zaten belli bir süre sonra anlarsın- , ilkel biri değilse, kaliteli biriyse, kadınlara değer veren, eşitliği bilen destekleyen biriyse, ne onunla FB veya FWB olmaktan çekinmene gerek yok bence. Ama aşırı duygusal ve hemen beklenti içine girecek bir yapın varsa sana uygun bir ilişki şekli olmayabilir. Ama kesinlikle yok efendim ben bir anneyim, yok efendim kendimi kullandırmam falan gibi düşüncelerin varsa zaten uzak dur.Kesinlikle ilk verdiğim tepki, sen beni nasıl görüyorsun ben neyim iki derdimi anlattım sohbet ettim diye seninle yatacak değilim dedim. Ve biz bunun üzerinden altı ay gorusmedik arayıp sormadı. Her yerden engelledim zaten. Sonra çıktı geldi tekrar. Farkli bir süreç istiyorum ben dedi. Böyle söylüyorum diye sen değersiz ya da kötü biri değilsin seni yıllardır tanıyorum dedi. Sadece seni beğeniyorum ve senden etkileniyorum dedi.
Ayrıca bana diyor ki; evlenmeyi dusunmedigini söylüyorsun o zaman bunu kimseyle yasamayacaksin değil mi diyor. Ne demek istedigini Anlayamadim dedim.
Sen bu adamdan bir hayli etkilenmişsin arkadaşım anladığım kadarı ile sen çok üzülürsün o yüzden boş ver , mesafe koy iyice , eğer ki adam senden gerçekten etkilendiyse ve hoşlanıyorsa ve senin bunu kabul etmeyeceğini anladığı halde senle ilgilenmeye devam ederse bakarsın ne olacağına , su akar yolunu bulur....Ayrıca bana diyor ki; evlenmeyi dusunmedigini söylüyorsun o zaman bunu kimseyle yasamayacaksin değil mi diyor. Ne demek istedigini Anlayamadim dedim.
Çok üzüldüm.
O adam ciddi kul hakkı almış.
Ama evet böyle bir olay var.
Tanrı kompleksleri var.Psikolojide büyüklük kompleksi diye geçer.Kendilerini ayrı görüyorlar.
Bu tabiki hepsi için geçerli değil.
Ama bir üye yazmış.
Sanki katalogdan kadın seçermiş gibi davranıyorlar.
Buna şahit oldum.
Umarım arkadaşınız kendini hak eden birini bulur.
Uzmanlık çalışmak için de evlenmek..
Başka bahane bulamamış mı..
Ayrıca bana diyor ki; evlenmeyi dusunmedigini söylüyorsun o zaman bunu kimseyle yasamayacaksin değil mi diyor. Ne demek istedigini Anlayamadim dedim.
Nasılsa sen sadece evleneceğim insanla bunu yaşarım diyorsun eeee evlenmeyi de düşünmüyorsun buna da ihtiyacin var gel birlikte olalım mi demek istiyorSiz yazdıkça tiksinme katsayım artıyor adamdan, üzgünüm ama böyle.
Nasılsa sen sadece evleneceğim insanla bunu yaşarım diyorsun eeee evlenmeyi de düşünmüyorsun buna da ihtiyacin var gel birlikte olalım mi demek istiyor
Nasılsa sen sadece evleneceğim insanla bunu yaşarım diyorsun eeee evlenmeyi de düşünmüyorsun buna da ihtiyacin var gel birlikte olalım mi demek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?