fucky buddy (tepki çekecek biliyorum ama öyle)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doktorun niyeti bellide konu açan sadece orda kalacak zannediyor. Maalesef erkeklerin kullandıkları kadınları herkese en ince ayrıntısına kadar anlatacağınında farkında mısın? Telefonunu ona buna verip adının önüne nasıl ekler getirecekler kim bilir. Kusura bakma canım adam yine iyiymiş niyetini söylemiş usuldan evlenmek istiyorum deyip istediğini elde etmeyede yönebilirdi. En önemli gördüğüm nokta adam sizin doktorunuz psikoloğunuz değil. Yaşadıklarınızı ne ara anlattınız ne ara samimi oldunuz.? Bir doktorunda gelen hastalarını bu şekilde görmesini doğru bulmuyorum.

Senin adına çok sevindim.Bana saldırmanı anlamsız buldum.Senin sevgilin istisna bence.Senin tanıştığın şekilde tanışan çok yakın arkadaşlarım var , kimseyi yargılamıyorum.Demek istediğim bu konuda bahsedilen tipte erkeklerdi.Adam asla güven telkin etmiyor.Ve sorsan asla boşanmış ve çocuklu bir kadınla hayatını birleştirmez.İkiyüzlüdür eminim.Seninki gibi ilişkileri düşünerek yazmamıştım yorumumu.

Cinsellik ilişkisi arayanlar içindir bu ilişki biçimi . Yani tek senle de olmayacak asla. Bence ilgiye ihtiyacınız var ve sevgiye. Başkaları ile de görüşecek edecek zamanla baglnacaksiniz duygusal olarak olan size olur. Hiç bulasmayin. İlgilenecek başka erkekler de çıkar illaki duygulu olan bir ilişkiniz olsun en azından evlenmek zorunda olmasaniz da.. ayrıca ne malum belki güzel bir evlilik olacak ilerde yapacağınız hepsi aynı olacak değil. Bu adamı sallayin

Hissiz başladiniz diyelim ve bu bir aşka dönüştü illaki beklenti içine gireceksiniz. Ve illaki uzuleceksiniz. O zaman da adam size biz basta boyle anlastik diyebilir.
Tam terside olabilir kendinizi nikah masasinda bulabilirsiniz.
Ve sevmediginiz bir erkekle sevişmek bana garip geliyor...

Bizde esimle ilk konustugumuzda evlilik asla dusunmedigimizi birbirimize belirttik. Ama 1 ay sonra isteme muhabettleri dönüyordu. Adam size goruselim sevgili olmayalim mi dedi. Yoksa seviselim sevgili olmayalimmi dedi. Bu onemli bir detay. Ilkine belki okey denir ama ikinci secenek biraz zor bir kadin için. Ayrica cocugunuz varmiş...

Yorumların hepsine bakamadım bir kısmı genellemeler yapıp insanları yargılayan cinsten olmuş. Sevgili konu sahibi siz ne hissediyorsunuz önemli olan o, insana başka bir ses nefes iyi gelir, birlikte vakit geçirmekten zarar gelmez bence. Olmayacak gibi olursa da eski düzen görüşürsünüz. Süreç size rehber olacaktır.

Net olması, aşık taklidi yapıp duygularınızla oynamasından çok çok daha iyi.
Bu benim midemin alacağı bir şey değil, demişsiniz o yüzden esasen bu duruma olumlu bakmadığınız açık. O halde olumlu yanıt vermemeniz daha iyi olacaktır.

Açıkçası amaç cinsellik ise bir erkeğe ihtiyaç duymam, hayal dünyam yeter yoksa zaman öldürmem, ennn ufak bir gebelik riskini göze almam. Sevmem gerek, duygu paylaşımı gerek, neden çekeyim yoksa en ufak bir lafını dahi. Bir de ben tiksinirim sevmediğim bir erkek o anlamda dokunsa bana. İlla evlenmek zorunda değilsin tamam ama baştan duygusallıı yok diyenle ne paylaşım olacak. Sohbet, iş nasıl gitti, ülkenin durumu nere gitti, balık mı öldü yoksa yan mı battı, GS kupayı alır mı, tırı vırı muhabbetler yani. Ne uğraşacaksın boşversene bence.

Bir erkek bana F*** buddylik (ne zacma bir kelime aslında) teklif etse, bırak cerrah, cumhurbaşkanı olsa o saatdan sonra ciddi alamam zaten,çünkü zerre karakterimi çözememiş olur. Isteyen istediği kişiyle istediği ilişkiyi yaşar, beni zerre ilgilendirmez. Ama adamın sizin bunca zaman sohbet edip size sadece böyle bir "ilişki" teklifinde bulunması bence herseyden önce onur kırıcı.

Konuyu kendi üyeliğinizle değil de ikinci bir üyelikle açmanız bile böyle bir mevzuya nasıl baktığınızı göstermiyor mu?
Burada bile utanmış olmalısınız.
Demekki arkasında duramayacaksınız.
Hatta cinsellik önemli değil demişsiniz.
Çelişkiyi anlamadım.
Sizin için önemli değilse doktoru tatmin etmek amaçlı mı ilişki yaşayacaksınız.
Umarım kendinizi bu duruma düşürmezsiniz.
Hislerinizi devreye sokacak adama aşık olacak ve acı çekeceksiniz, bariz belli.
O adam da adam bile değil bana kalırsa.

canim ben olsam uzak dururdum

bu tarz düşünen kadinlar konu yataga gelince kan veren teyzeler gibi yatiyo heralde ben oyle hayal ediyorum.

Kadinlar yapi olarak erkeklerden farklidir. Onlar duygusuzda olsa cinsellik yasayabilirler fakat kadinlar duygusal bakarlar olaya. Ki benim sizin yazdiklarinizdan anladigim, bu doktora siz duygusal anlamda bisiler hissetmeye baslamissiniz bile. Bence yapmayin. Iyice kendinizi kaptirip uzulursunuz. Cocugunuzu dusunun.

Erkek yapabilir diyen mi oldu ?? Ben demedim .
Ayrıca Türkiye gibi bir yerde bu durum ahlaksızlık sınıfına girdiğinden ve eğer birileri tarafından ogrenilirse çocuğunun bile üstüne gideceklerinden evet bir ANNE olarak dikkatli olması gerekiyor . Ayrıca bunun Avrupa birliğiyle ne alakası var . Avrupayi ne saniyorsunuz çok merak ediyorum

Siz zamanla bağ kuracaksınız sadece cinsellik yetmeyecek duygusal birliktelik de isteyeceksiniz (bunu tahminen söylüyorum ama yüksek ihtimal bu olacak) adam bünün olmayacağını baştan söylüyor siz sonrasında üzülecekmişsiniz gibi geldi bana

Reactions: 000
Ne iğrenç bi doktor. Düzgün bi insan olsa zaten ölümden dönmüş hastasına bu gözle yaklaşmaz. Kusura bakma ama tam bi pislik. Kendini kullandırmak istiyorsan devam et. Ama 2 gün sonra senden sıkıldığında da gelip burada pişmanım diye konu açma sakın. Çocuğunu düşün, kendine saygın yok, ona olsun bari.

Son düzenleme:
Şimdi bende taslanacağim ama sanırım bunu göze alabilirim
Bence duygusallıktan bağımsız, bir beklenti içine girmeden, uzulmeden, incinmeden, sadece cinsellik üzerine bir ilişki yaşayabileceksen, bundan da keyif alacaksan yasa gitsin.

Ne iğrenç bi doktor. Düzgün bi insan olsa zaten ölümden dönmüş hastasına bu gözle yaklaşmaz. Kusura bakma ama tam bi pislik. Kendini kullandırmak istiyorsan devam et. Ama 2 gün sonra senden sıkıldığında da gelip burada pişmanım diye konu açma sakın. Çocuğunu düşün, kendine saygın yok, ona olsun bari.
[/QUOTE]
Kusura bakmayın da kendine saygın yok deme hakkına sahip değilsiniz. Herkes kendi tercihinden sorumludur. Kaldı ki, ben böyle bir tercihte bulunmadım. Ama bulunabilirdim de. Bu benim alçak ya da kötü olduğumu göstermez. Ben basından beri böyle bir birliktelik istemem diyorum. Kalkıp kendine saygın yok diyorsunuz.

Kusura bakmayın da kendine saygın yok deme hakkına sahip değilsiniz. Herkes kendi tercihinden sorumludur. Kaldı ki, ben böyle bir tercihte bulunmadım. Ama bulunabilirdim de. Bu benim alçak ya da kötü olduğumu göstermez. Ben basından beri böyle bir birliktelik istemem diyorum. Kalkıp kendine saygın yok diyorsunuz.
[/QUOTE]
Konu açıp sorduğuna göre aklından geçmiş demek ki . Çocuğu olan bi insanın daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. Çocuk olmasa neyse istediğini yap kimse karışamaz. Ama çocuk varsa işler değişiyor bence.

Bunu diyen kadının kendine saygısı yok bana göre. Cinsel ilişkiyi kadına hakaret ve aşağılama gibi gören tuhaf bir zihnin ürünü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…