• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fucky buddy (tepki çekecek biliyorum ama öyle)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hasta doktot
Elbette bu konuda netim. Ben böyle cinsellik üzerine dayalı bir birliktelik istemen. Zaten böyle birine ne kadar guvenebilirim ben sadece paldır küldür bana böyle teklifle gelmedi demek istiyorum. Yoksa ben bunu istemem. Yıllarca gün yüzü görmemişim hakettigim bu muamele için sabretmedim yıllarca. Yalniz kötü bir fırsatçı olduğunu düşünmedim ama bana uymaz
Bence düşünebilirsiniz ve kesinlikle güzel bir sevgiye, değer verilmeye layıksınız. İnsanları sadece kendiniz gibi iyi niyetli değil, temkinli bir şekilde değerlendirin ki herkesin her türlü pisliği yapabileceğini bilin. O zaman cevapların çok basit olduğunu, bu teklifi ne şekilde görmeniz gerektiğini daha net anlayabilirsiniz. Şans sizinle olsun ve bu arada geç de olsa geçmiş olsun(kazanız için) 😊

biz kadınlar-genellikle- herhangi bir erkekle içi boş birşey yaşamıyoruz . yakınlaşma yaşadığımız erkeklere mutlaka birşey hissediyoruz ve bu hoşlantının diğer tarafta da bir karşılığı olduğunu hissettiysek yaşıyoruz birşeyler. kadınlar olarak akıldan çok duygularımızı ön plana çıkaran bir türüz. siz de bu şekilde beyefendiden hoşlanmışsınız. ama ilerde duygusala döner mi ihtimaliyle böyle bir ilişki yaşamamalısınız. çünkü son derece düşük bir ihtimal için bu riske girmeye değeceğini düşünmüyorum. nedense sizin üzüleceğinizi hissettim. duygusal olduğunuz yazdıklarınızdan anlaşılıyor. beyefendiyi de son derece hadsiz buldum. şuurunu iyice yitirmiş bana kalırsa. duruşunuzu gösterin kendisine. belki bir süre daha yalnız kalırsınız. ama kendinizden duruşunuzdan taviz vermemiş olursunuz.

Ya şu var, niyeti sorumluluk almadan gönül ılişki So yaşamadan birliktelik yaşamak . Belki bağlanmak istemiyor bilemiyorum ama ben zaten bunu kabul etmem. 6 senedir yapacak olsam ben yaparim
Tam sırtlan..
Böyle erkeklerden nefret ediyorum.
Burada böyle bir konu daha vardı.
Gene bir doktor civan sahnede. Nişanlısından ayrılmış.Güya yaralı bir delikanlı.Sonra aynı hastahanede 20li yaşlarda bir hemşire kızcağıza ilgi alaka, çiçekler, hediyeler..vb Kıza demiş ki biz bir süre ilişkiyi saklayalım konuşulmasın.Aslında niyet farklı.Tabi kızcağızla cinsellikte yaşıyor.Sonra kız bir gün hastahaneye gidiyor ki ne görsün adam nişanlısı ile barışmış.Kol kola hastahanede.
Kızcağız da buraya konu açmıştı.1 ay oluyor sanırım.
Yanı bizim toplumda ıssız erkek modu kullanılıyor.
Ben gerçekten o mantalitede görmedim.Olsa da yüz erkekten 1 2 tanesi sahidir.
Dikkatli olun lütfen.

Sizi çok aklı başında görüyorum.

Son düzenleme:
Böyle bir şeye girmeyin bence.
Herkes, başkasına zarar vermediği sürece, dilediği ilişkiyi yaşamakta özgür. Ama ben sizin böyle bir şeyi kaldırabileceğinizi sanmıyorum.

Aradığınızın cinsellik olmadığını söylemişsiniz. 6 senedir kimseyle yakınlaşmanız da olmamış sanırım.
En ufak hareketten duygusal olarak etkilenmeniz, daha ileri düzey duygusal beklentilere girmeniz çok olası. Karşıdaki bu beklentiyi karşılamazsa üzülürsünüz.

Ama diyorsanız ki "hayır şu aşamada duygu benim için önemli değil, 6 senedir bir şey yaşamadım, benim için önemli olan bu", o zaman dilediğinizi yaşayın.
Bekar bir kadınsınız, cinsellik de bir ihtiyaç. Önemli olan sizin bunu kaldırıp kaldıramayacağınız.

Peki bu ilişkiye böyle başlayıp bir şeyler yaşadıkça bağlanırsanız neler olur?

Onun öyle hesap sormalı, vermeli, sahiplenmeli bir ilişki istemediği apaçık ortada.
Duygularınızın esiri olma durumu var mı var?
Bu durumda çok üzülmeniz olası..
İyi hesap yapın derim.

Şahsen bana göre hiç değil.

Ben zaten bunu yapacak olsam 2013 ten beri girerim o toplara. Tabi ki asla niyetim o değil.
Niyetiniz asla o değilse neden niyeti kesinlikle olan biriyle olacaksniz. Psikolojik olarak bilinç altinizda duygusallığa meyledebilir benle iliskiye girince diye düşünüyorsunuz. Hatta eminim. Ama kendinize yediremiyorsunuz.

Bunun annelik ile ne alakasi var? Erkek yapinca kimse "babaligindan utanmiyormusun" demiyor. Bu arada F*** body degil, F*** buddy. Ve benlik bir hayat tarzi degil, ancak utanilcak birsey oldugunuda düsünmüyorum. Iki yetiskin, karsilikli riza ile bunu yasamak istiyorsa, neden olmasin?
iki yetişkin karşılıklı rıza ile benim gözümde zina edemezler sevgili Arya ,ha bana kimse sormaz bende kimseye müdahale etmem orası ayrı saygımdan değil üstüme vazife olmadığından..fakat zinayı da meşrulaştırmam ,evlilik dışı ilişkiye giren bir baba içinde aynı cümleyi kurarım ataerkil bir beyin yapım yok,babalığına da halel getirtmesin kimse..artı Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde toplumun yapısı kadına zarar verici nitelikte iken kimse yürek yemesin bence olan çocuğa oluyor.
ha bir artı daha ingilizce bir sözcüğü doğru yazma mecburiyetim yok ,hayır Türkçesi de elde kalıyor.

bu arada konu sahibini tenzih ederim o zaten bu toplara girme niyetinde değil.

Hasta doktot
Elbette bu konuda netim. Ben böyle cinsellik üzerine dayalı bir birliktelik istemen. Zaten böyle birine ne kadar guvenebilirim ben sadece paldır küldür bana böyle teklifle gelmedi demek istiyorum. Yoksa ben bunu istemem. Yıllarca gün yüzü görmemişim hakettigim bu muamele için sabretmedim yıllarca. Yalniz kötü bir fırsatçı olduğunu düşünmedim ama bana uymaz
Paldır küldür gelse en azından beni tanımıyor der geçersin ama seni bilip tanıyıp bunu sorması kötü hissettirmedi mi

Bugün bu doktor civanın cenaze namazını kaldıralım bence..:KK62:

Aynen :) Ya nedense aşırı itici enerji aldım bu adamdan, konu sahibi de arada yazıyor, o yazdıkça ben iyice sinir oluyorum :D

Bu arada nickinize bayılıyorum en sevdiğim iki şeydir çikolata ve kahve:D

Tam sırtlan..
Böyle erkeklerden nefret ediyorum.
Burada böyle bir konu daha vardı.
Gene bir doktor civan sahnede. Nişanlısından ayrılmış.Güya yaralı bir delikanlı.Sonra aynı hastahanede 20li yaşlarda bir hemşire kızcağıza ilgi alaka, çiçekler, hediyeler..vb Kıza demiş ki biz bir süre ilişkiyi saklayalım konuşulmasın.Aslında niyet farklı.Tabi kızcağızla cinsellikle yaşıyor.Sonra kız bir gün hastahaneye gidiyor ki ne görsün adam nişanlısı ile barışmış.Kol kola hastahanede.
Kızcağız da buraya konu açmıştı.1 ay oluyor sanırım.
Yanı bizim toplumda ıssız erkek modu kullanılıyor.
Ben gerçekten o mantalitede görmedim.Olsa da yüz erkekten 1 2 tanesi sahidir.
Dikkatli olun lütfen.

Sizi çok aklı başında görüyorum.
Teşekkür ederim🤗 Şükür duygusalım evet ama mantığımin önüne geçmesine izin vermeyeceğim. Sadece iyi düşünmek ıstiyorum. Bir kere de yanıltmasın biri ya. Bir arayış icinde olmadim hiç bir zaman ama bu adamdan hoşlanmak benim zaafim oldu. Yine de kaba tabirle gidip onunla birlikte olacak kadar gözüm dönmedi daha. Iki sene sonrasini bilemiyorum ama şimdilik düşünmüyorum 😉

Hasta doktot

Size paldır kültür böyle bir teklifle gelmedi ancak sonunda tam da bu teklifle geldi ama değil mi?

Onun hakkında tüm iyi niyetinizle, naifliğinizle düşünmeye devam etmekte olduğunuzun farkında mısınız?
Neden hemen bu teklifle gelmedi sizce? Çünkü direkt veto yerdi. Ama sürece yayıp, zihninizde ve gönlünüzde yer almaya başladığında ve artık ona alıştığınızı gördüğünde , sizin kabul etme olasılığınız elbette çok artacaktı. Ben yanıldığımı sanmıyorum. Bu bir avcı taktiği. Tabii bu süreçte yalnız da değildi muhtemelen. Bunu dile getirmiş bir insanın zaten başka bir F*** buddylik veya gönül ilişkisi muhakkak vardır arka planda.

Bir arkadaş ta önerdiği ilişki biçiminin friends with benefits olduğunu düşündüğünü yazmıştı. Keşke öyle olsaydı. Orada Gaye’de bir karşılıklılık durumu olurdu. Artı sosyal hayatta birlikte olmak, çevre tarafından görülmekten korkmadan bu ilişkiyi hayatın içinde yaşamak olurdu. Siz eğer adım atarsanız bu teklife buraya not düşeyim ki bu ilişki sadece evde yaşanan bir ilişki olacak. Evvelce Hastam olduğun için, etik gereği ☺️)) seninle dışarıda görülmem çok yanlış olur izahati ile gelecek size ve açıklamayı da elbette mantıklı bulacaksınız.

Bu konudaki tüm mesajları okudum. Yorumcuların nerede ise tamamı neden kabul etmemelisiniz anlamında size uzun, uzun fikirlerini belirtmişler. Şu noktada bile ben sizde hala onun iyi niyetinden şüphe etmez bir yaklaşım görmekteyim. Onun karşısında kendinizi zayıf hissediyorsunuz. İnşallah bu sözlerim reddetmeniz ve bununla birlikte aklınızdan tamamı ile çıkarıp, haberleşmelere , yazışmalara son vermeniz yolunda katkıda bulunur.

Teşekkür ederim🤗 Şükür duygusalım evet ama mantığımin önüne geçmesine izin vermeyeceğim. Sadece iyi düşünmek ıstiyorum. Bir kere de yanıltmasın biri ya. Bir arayış icinde olmadim hiç bir zaman ama bu adamdan hoşlanmak benim zaafim oldu. Yine de kaba tabirle gidip onunla birlikte olacak kadar gözüm dönmedi daha. Iki sene sonrasini bilemiyorum ama şimdilik düşünmüyorum 😉

Düşünmüyorum demeyin düşünün bence ama bu adamla ve bu tarz adamlarla değil. Ben bankacıyım mesela, hiçbir gelen müşterimi potansiyel sevgili adayı ya da koca adayı gibi görmedim hiçbirini, istisnasız. Doktor olsam herhalde daha da özen gösterirdim bu konuya. Adamın zihniyeti iğrenç. Umarım çok mutlu olursunuz.

İçiniz açılsın diye bir örnek yazayım:) Haftasonu tanıştım bu bayanla, sizin gibi boşanmış 1 oğlu var...senelerce bekar yaşamış, arada sevgilileri olmuş, (8-9 kişi dedi hatta :D), neyse sonunda öyle birini bulmuş ki çocuğuna babalık yapan, çocuğunun baba dediği, kafası kafasına gönlü gönlüne ve evlenmişler. O kadar tatlılar ki :) Gönlünüzü kapatmayın ama bu tarz adamlara da açmayın:)

Paldır küldür gelse en azından beni tanımıyor der geçersin ama seni bilip tanıyıp bunu sorması kötü hissettirmedi mi
Kesinlikle ilk verdiğim tepki, sen beni nasıl görüyorsun ben neyim iki derdimi anlattım sohbet ettim diye seninle yatacak değilim dedim. Ve biz bunun üzerinden altı ay gorusmedik arayıp sormadı. Her yerden engelledim zaten. Sonra çıktı geldi tekrar. Farkli bir süreç istiyorum ben dedi. Böyle söylüyorum diye sen değersiz ya da kötü biri değilsin seni yıllardır tanıyorum dedi. Sadece seni beğeniyorum ve senden etkileniyorum dedi.

off bi kadinin cinsel ihtiyaci olmasi anneligine leke dusurecek bir seymis gibi zannediliyor ya.. iste bu yuzden turk kadinlari hayal ettiklerini icinden gelenleri cilginca yasayamadan ölüyor

icinden geleni yap sadece guvenilir biri olsun.

f.buddynin de cesitleri var. sadece yatakta bulusalim diyorsa uzak dur cunku belli insan olarak deger veriyorsun. kendini kucuk dusmus hissedersin.

ama sinemaya gideriz yemege cikariz tatile cikariz sevgili gibi. sadece isim koymayalim diyorsa bence dene

ve dikkat et asik olma

Kesinlikle ilk verdiğin tepki, sen beni nasıl görüyorsun ben neyim iki derdimi anlattım sohbet ettim diye seninle yatacak değilim dedim. Ve biz bunun üzerinden altı ay gorusmedik arayıp sormadı. Her yerden engelledim zaten. Sonra çıktı geldi tekrar. Farkli bir süreç istiyorum ben dedi. Böyle söylüyorum diye sen değersiz ya da kötü biri değilsin seni yıllardır tanıyorum dedi. Sadece seni beğeniyorum ve senden etkileniyorum dedi.

Süreçte bir farklılık göremedim ben??

Yalnız ara sayfaları şöyle bi gezeyim dedim, sanki aynı evin içinde ilgisiz sevgisiz ot gibi bi köşeye terk edilmek, arzulanmamak, ihanete ugramak, şiddet görmek kadınlığa, anneliğe yakışan durumlarmış da konu sahibesinin potansiyel seks hayatı korkunç bi kusurmuş, anneliği kadınlığı üzerinde kara bir lekeymiş gibi çirkinliğin nirvanasında yorumlar gırla gitmiş yine.

Geniş, iğrenç, kendini kullandırma kelimelerini paragraf içinde kullanmayanı dövüyolar zannettim bi an korktum o derece.

Hayır konu sahibesi ilk eli toplumun şahane kurallarına göre oynamış da ne olmuş, forumun yarısı aynı kurallara göre oynuyor da ne oluyor diye sorası geliyo insanın. Eşten ve eşin ailesinden sistematik psikolojik ve fiziksel şiddet, ihanet, sevgi ve saygı olmadan insanlarin birbirine katlanarak yıl devirdigi altı boş evlilikler, o evliliklerin mutsuz meyveleri...

Y yenihayatamerhaba12345 kararınızdan bagımsız olarak bir sor bin ah işit durumunuz için üzüldüm özetle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back