Hasta doktot
Elbette bu konuda netim. Ben böyle cinsellik üzerine dayalı bir birliktelik istemen. Zaten böyle birine ne kadar guvenebilirim ben sadece paldır küldür bana böyle teklifle gelmedi demek istiyorum. Yoksa ben bunu istemem. Yıllarca gün yüzü görmemişim hakettigim bu muamele için sabretmedim yıllarca. Yalniz kötü bir fırsatçı olduğunu düşünmedim ama bana uymaz
Size paldır kültür böyle bir teklifle gelmedi ancak sonunda tam da bu teklifle geldi ama değil mi?
Onun hakkında tüm iyi niyetinizle, naifliğinizle düşünmeye devam etmekte olduğunuzun farkında mısınız?
Neden hemen bu teklifle gelmedi sizce? Çünkü direkt veto yerdi. Ama sürece yayıp, zihninizde ve gönlünüzde yer almaya başladığında ve artık ona alıştığınızı gördüğünde , sizin kabul etme olasılığınız elbette çok artacaktı. Ben yanıldığımı sanmıyorum. Bu bir avcı taktiği. Tabii bu süreçte yalnız da değildi muhtemelen. Bunu dile getirmiş bir insanın zaten başka bir F*** buddylik veya gönül ilişkisi muhakkak vardır arka planda.
Bir arkadaş ta önerdiği ilişki biçiminin friends with benefits olduğunu düşündüğünü yazmıştı. Keşke öyle olsaydı. Orada Gaye’de bir karşılıklılık durumu olurdu. Artı sosyal hayatta birlikte olmak, çevre tarafından görülmekten korkmadan bu ilişkiyi hayatın içinde yaşamak olurdu. Siz eğer adım atarsanız bu teklife buraya not düşeyim ki bu ilişki sadece evde yaşanan bir ilişki olacak. Evvelce Hastam olduğun için, etik gereği
)) seninle dışarıda görülmem çok yanlış olur izahati ile gelecek size ve açıklamayı da elbette mantıklı bulacaksınız.
Bu konudaki tüm mesajları okudum. Yorumcuların nerede ise tamamı neden kabul etmemelisiniz anlamında size uzun, uzun fikirlerini belirtmişler. Şu noktada bile ben sizde hala onun iyi niyetinden şüphe etmez bir yaklaşım görmekteyim. Onun karşısında kendinizi zayıf hissediyorsunuz. İnşallah bu sözlerim reddetmeniz ve bununla birlikte aklınızdan tamamı ile çıkarıp, haberleşmelere , yazışmalara son vermeniz yolunda katkıda bulunur.