fucky buddy (tepki çekecek biliyorum ama öyle)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende uzuluyorum tatlim, ama bu adamla beraber olsa bu kadin daha fazla yara alacak..cunku biri yazmis amaclar baska..bu kadin duygusal olarak birseyler istiyor cinselligin yanindada..ama bu adamin amaci bu degil. kafasini agritmadan isini gorecegini birini ariyor. hepsi bu..keske butun kadinlar mutlu olabilse..

Kendini kullandırtmaktan başka bir şey değil bence bu biz kadınlar bağlanıyoruz duygusalız bu işin sonu seni üzebilir bence hiç bulaşma adam gibi birini bulup evlenmek daha mantıklı

Kesinlikle haklısınız...Hem ne cesaret ki size böyle bir ilişki teklifinde bulunabiliyor nereden alıyor bu cesareti...Size duygularını açsa bunu bunu hissediyorum ama henüz evlilik düşünmüyorum gibi bişeyler söylese eyvallah ama adamın teklifi iğrenç...Bence tepki koymalıydınız ilk duyduğunuz anda

bu igrenc iste..gorevini kullanan pislik bunlar. doktorluk sifatlarinin arkasinda yemedikleri nane yok. eskiden askta ve savasta hersey mubah denirdi. artik sex varsa hersey mubah geliyor...
kesinlşkle
bu igrenc iste..gorevini kullanan pislik bunlar. doktorluk sifatlarinin arkasinda yemedikleri nane yok. eskiden askta ve savasta hersey mubah denirdi. artik sex varsa hersey mubah geliyor...
Kesinlikle öyle ama normalleştiriliyor işte bunlar. İyi kazanıyor, kariyeri iyi falan diye diye adam olamayanlar baş tacı ediyorlar.

Kesinlikle öyle ama normalleştiriliyor işte bunlar. İyi kazanıyor, kariyeri iyi falan diye diye adam olamayanlar baş tacı ediyorlar.

buna sebep yine biz kadinlar iste...maalesef boslukta olan kadinlarin durumlarini kullanmak istiyorlar. bu tarz iliskiler yasayan cogu kadinin illaki bi yarasi vardir bi yerinde. ya aileden ya kocadan gulmemistir. izlenimlerim o yonde.

buna sebep yine biz kadinlar iste...maalesef boslukta olan kadinlarin durumlarini kullanmak istiyorlar. bu tarz iliskiler yasayan cogu kadinin illaki bi yarasi vardir bi yerinde. ya aileden ya kocadan gulmemistir. izlenimlerim o yonde.
Haklısınız. Keşke konu sahibi bu konuya şu gözle bakabilse. Fırsat kolladığını farkedebilse. Mesleğin etiğinim hastasına o gözle bakmamak olduğunu bilse. Yani kısaca gözlerinde büyütmese bu insanı. En zor durumunda yanında olmuş ama gördüğü en ufak duygu açlığından yararlanmaya çalışıyor olduğunu bilse. -se de -se diye gider bu. İyi günler dilerim

doktorun gelen hastalar arasindan disine gore olani kestirmesi, hic etik degil.
neyse sizede iyi gunler efenim :)

Bunun annelik ile ne alakasi var? Erkek yapinca kimse "babaligindan utanmiyormusun" demiyor. Bu arada F*** body degil, F*** buddy. Ve benlik bir hayat tarzi degil, ancak utanilcak birsey oldugunuda düsünmüyorum. Iki yetiskin, karsilikli riza ile bunu yasamak istiyorsa, neden olmasin?

Sorun şu ki sizinle düşünce tarzım aynı olmasına rağmen bu konuda maalesef azınlığız ve Türk toplum normlarını bizim bu düşüncemiz değiştirmiyor. Bazı şeyleri yaşadığımız il bile etkiliyor.

Açıkçası ben onun fırsatçı olduğunu düşünmüyorum. Yanlış anlasilmasin bu, bunu onayladigim için değil. Biz uzun zamandır tanışıyoruz. Bana bu teklifle gelmeden önce de evlenmeyi dusunmedigini biliyordum. Bu bana özgü bi şey değil. Elbette karşısına istediği gibi biri çıkarsa evlenir orası ayri. Ama tanistigimizdan beri her zaman net oldu. Beni bir şeye zorlamadi rahatsız etmedi. Belki bizim yetişme tarzımıza ters ama o bunu normal görüyor. Kendince beni yokladı belki. Ben buna musade etmem tabi ki ama bahsedildiği gibi kötü biri degil. Fikri ve anlayışı farkli. Ben de zaten sırf cinsellik için bunu yasamam orası ayri. Tanıştığımız gün söylemedi bana bunu. Uzum süren paylaşın sonucunda gelişti bazı seyler

kusura bakmayın ama ben yine de art niyetsiz birini göremiyorum. Kişiyi tanımadan bu kanıya varmayın bence. İnsanlar birbirini aynı evde tanıyamazken, siz hasta- doktor ilişkisinde tanıdığınızı sanabiliyorsunuz. Bu arada isterse 10 yıl olsun bu durumunuz. Tanıyamazsınız. Benim düşüncem bu konuda değişmedi. Belki gördüğüm, yaşadığım ve bildiğim durumlar yüzünden de olabilir. Neyse en azından müsaade etmeyeceğenizi bilmek sevindirici.

çok doğru yazmışsınız..

Reactions: 000
Peki bir şey sormak istiyorum.
Bir arkadaşlık olmuş.Konuştunuz, fikir alışverişi yaptınız.Uzun zaman paylaşım yaptınız.
Sizin düşünce yapınızı bile bile neden bu teklifi yaptı?
Adama azıcık bile sempatim olsaydı (ki hiç yoktu) şimdi bu laf üzerine bitmişti.
Uzun süredir sizin hayat görüşünüzü bilip nasıl bu teklifle gelebiliyor?
Siz çok naif düşünüyorsunuz.Veya sizde vefa borcu var.

Nasıl bu teklifi sizi tanıyıp yapabiliyor?
Ben gerçekten şaşırdım.
Bence baştan niyeti başkaydı.

Son düzenleme:
Öncelikle ilgisizlikten dolayı boşanmıs bir kadınsınız.Anlattığınıza göre size değer veriyor fakat belirttiğiniz gibi bir ilişki yaşayacaksınız evet şuan deger verıyor yada öyle gorunuyor bılemıyorum ama sizle ilgılenmek zorunda değil ya da size önemli hissettirmek zorunda değil bu kişi.
Bunları goze alabılecekmısınız ilgisizlik yaşamışken bir de konuda sığındıgınız yer size ilgili olmasıyken.

Bu şekilde ilişki yaşayan çevremde pek çok arkadaşım var hatta aralarında geçen bir olayı söyleyeyım
Benim kız arkadasım bir erkekle böyle bir ilişki yaşıyor malum ilişki sebepleri her neyse bir gun erkek olan çok kötü bunalımda falan bana sarıl iyi hissettir bugün senden bunu bekliyorum diyor
Bizimki anında ilişkisini kesti sürekli böyle hezeyanları olursa çekemem ilişki sebebimiz belli diyerekten.

Hasta doktot Elbette bu konuda netim. Ben böyle cinsellik üzerine dayalı bir birliktelik istemen. Zaten böyle birine ne kadar guvenebilirim ben sadece paldır küldür bana böyle teklifle gelmedi demek istiyorum. Yoksa ben bunu istemem. Yıllarca gün yüzü görmemişim hakettigim bu muamele için sabretmedim yıllarca. Yalniz kötü bir fırsatçı olduğunu düşünmedim ama bana uymaz

Ya şu var, niyeti sorumluluk almadan gönül ılişki So yaşamadan birliktelik yaşamak . Belki bağlanmak istemiyor bilemiyorum ama ben zaten bunu kabul etmem. 6 senedir yapacak olsam ben yaparim

Adam gözümde gitgide alçalıyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…