• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fucky buddy (tepki çekecek biliyorum ama öyle)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cocuklarla kime guvenip evleniyim babasının terkettigine uveymi babalık yapcak
Eksi artı değerlendirmesi yaptığınızda bu söylediğiniz harama düşmekten daha makul. Hem siz hem çocuklarınız için. Annelerinin böyle bir şey yaşadığı yarın öbür gün bir şekilde çocuklarınızın yüzüne vurulsa daha mı iyi. Anne babası ayrı bir evlat olarak yazıyorum. Çocukluğumu düşünüyorum. Annemin yanlış şeyler yaşamasındansa üvey baba ile aynı çatı altında yaşadım ama annem her zaman doğru yaşayan bir insandı demeyi yeğlerim

Aman evlensin. Bana da boşandıktan sonra bir boş vermişlik geldi. Üç geldi beş gider. Ben 10 senemi verdiğim evliliğimi bir çırpıda atmışım. Buna mı acıyacağım. Yani yaptığım bir şey yok . O ikileme düştüm ama düşündükçe zaman geçtikçe oturuyor kafamda. Benim kocam dediğim adam yanında çalışanla işi pişirip ayakta uyutmuş beni. Hayatımın tokadını yemişim buna mı üzüleceğim. Bendeki de bi rahatlık
:halay:
Çok üzüldüm.
O eşten iyi ki kurtuldunuz.
Bir daha umarım böyle şeyler yaşamazsınız.
Siz ne zaman boşandınız?
Civan doktor bu lakırdıları ne zaman etmeye başladı?

O insan psikolojisinden anlıyordur resmen bana av peşinde gibi geldi..:sopa:

Evet buradaki mana aslında "seninle evlenmeyi düşünmüyorum"
Evet maalesef o dediğiniz kast ediliyor.
Ben evlilik insanı değilim, yok çocuk da istemiyorum, kariyer yapmam lazım, ailem boşanmış travmalarım var, sorunlarım var ve (en sevdiğim (!)) depresyondayım.. vb..:KK12:
Sonuç?

Kısa zamanda evlendi.. :KK70: :KK34:

Çok üzüldüm.
O eşten iyi ki kurtuldunuz.
Bir daha umarım böyle şeyler yaşamazsınız.
Siz ne zaman boşandınız?
Civan doktor bu lakırdıları ne zaman etmeye başladı?

O insan psikolojisinden anlıyordur resmen bana av peşinde gibi geldi..:sopa:

+1.

Ben de baştan beri bu adamdan böyle sinsi bir enerji alıyorum

• Beğen
Reactions: 000
Evet maalesef o dediğiniz kast ediliyor.
Ben evlilik insanı değilim, yok çocuk da istemiyorum, kariyer yapmam lazım, ailem boşanmış travmalarım var, sorunlarım var ve (en sevdiğim (!)) depresyondayım.. vb..:KK12:
Sonuç?

Kısa zamanda evlendi.. :KK70: :KK34:
Malesef. Ama insan olayın mağduru kendisi olunca kolay idrak edemiyor bunu 😔

Kusura bakmayın ama bir hastane çalışanı olarak yazıyorum. Genelde hastanede hastamıza bu gözle bakmak, mesleki açıdan etik değildir. Dürüstlük, dobralık bu doktor gibi teklif yapmaksa, ben dürüst olmak istemiyorum. Hastaneler dedikodunun bol olduğu yerler olduğu için belki bu kişi kimseye sakız olmak istemiyor ve soğuk davranıyordur. İllaki hastanede herkes onun özel hayatında nasıl olduğunu bilecek değil ki. Bence kişiyi tahlil ederken iş hayatındaki kişilerin ‘O hoca asla yapmaz’ demeleriyle değil, yapılan teklifle değerlendirin. İğrenç bir teklif olarak bulunmamış olabilir ama sizin için yıpratıcı olacağı kesin. Sevgiler.

+1.

Ben de baştan beri bu adamdan böyle sinsi bir enerji alıyorum
Adam sinsi..
Adam sırtlan..
Adam çakal..
Bazı kişiler yazmış ya en azından açık sözlü.
Bu mu açık sözlülük Yahu?
Adam topu taca atmış yok sen üzül istemem bilmem ne..
Evlilik talebiyle kapımı gelme demiyor da.
Bana bunu biri dese: Hayrola sex için yeterince iyiyim ama ciddi iliski yaşamak için yeterince iyi değil miyim derdim.
Gene konu sahibi hanımefendi biri.

Ben dayanamaz derdim.

Erkekler yaparken yapıyor ama kadınlar yapınca en çok biz kadınlar yargılıyoruz. Eğer gezip dolaşmak muhabbet etmek istiyorsanız bunu söyleyin ve bir cinselliğe ilişkiye hazır olmadığınızı da söyleyin. Sizden etkilenmemiş sadece cinsellik ve kullanmaksa niyeti topuklar. Hoşlanmışsa eğer vakit ayırır muhabbet eder ilgilenir. Ben her ilişkinin her arkadaşlığın sonu illa evlilik olacak diye bakmıyorum. Elbette gönül ister ki harama girmeden sadakatli bir eş nasip etsin rabbim. Fakat aman beni kullanacak mı diye diye de kendinizi kapatmayın.

Şimdi beni de kınayacaksınız bekli ama ben aldatılan şiddet gören bir türlü mutlu olamayan kadınlara çok üzülüyorum. Kocası dışarıdaki kadını mutlu ederken evdekini unutmuş. Üzülüyorum gerçekten. Görüşeceğiniz kişi bu adam olur ya da başkası bilemem ama lütfen kendinizi kapatmayın. Onun dürüstlüğünü taktir ediyorsanız sizde dürüst olun direk cinselliğe ve ilişkiye hazır olmadığınızı ama kendisiyle görüşmek istediğinizi söyleyin. İşine gelirse gelsin.

Size başka bir örnek de vereyim. Bir doktor vardı. Hastaları ona tapardı resmen. Hemşire arkadaşlarda eşi ölmüş olduğu için onu çok mahsun bulur. Ölen eşine yazdığı facebook yazılarından dolayı ne büyük aşk sanırlardı. Ben de dahil. Fakat adamın iç yüzünü belirteyim. Poliklinik muayenesinde hasta yakınlarının çoğuyla cinsellik yaşamış, en fazla 2 hafta ilişki sürdürmüş, eşi ölüm döşeğindeyken hala hasta yakınlarıyla ilişkideymiş ki bunu o muayene masasında yaşayan bir tip. Ölen eşine lanet yağdırıyor ama ben hariç kimse bilmiyordu. Ben nasıl biliyorum derseniz. Bana asıldığı zaman her şeyi azıcık içip anlatmıştı. Yani kimin ne olduğunu işyerinde bilecek olmak bana saçma geliyor.

Malesef. Ama insan olayın mağduru kendisi olunca kolay idrak edemiyor bunu 😔
Idrak ediyoruz da kabul etmek istemiyoruz.
Bakın mesleğim gereği çok doktor tanıyorum doktorlar çoğunlukla (yüzde 80) kendi mesleğinden evlenir.Özellikle de erkekler.Kadınlar daha komplekssizdir.Başka meslekten de evlenir.
Ne kadar öykü duyduysam bu oldu.Hemşire, mühendis, öğretmen ile de çıksalar çoğu kendi mesleğinden evlilik yapar.Onlarda öyle bir ego var.Tanrı kompleksleri vardır.Hatta bir doktorun ağzından bile duydum bunu.Ne kadar okumuş olursan ol kendini büyük görürler.Ki bu adam hem yalancı hem sinsi.
Geçiniz.

Not: Istisnalar kaideyi bozmaz.

Size başka bir örnek de vereyim. Bir doktor vardı. Hastaları ona tapardı resmen. Hemşire arkadaşlarda eşi ölmüş olduğu için onu çok mahsun bulur. Ölen eşine yazdığı facebook yazılarından dolayı ne büyük aşk sanırlardı. Ben de dahil. Fakat adamın iç yüzünü belirteyim. Poliklinik muayenesinde hasta yakınlarının çoğuyla cinsellik yaşamış, en fazla 2 hafta ilişki sürdürmüş, eşi ölüm döşeğindeyken hala hasta yakınlarıyla ilişkideymiş ki bunu o muayene masasında yaşayan bir tip. Ölen eşine lanet yağdırıyor ama ben hariç kimse bilmiyordu. Ben nasıl biliyorum derseniz. Bana asıldığı zaman her şeyi azıcık içip anlatmıştı. Yani kimin ne olduğunu işyerinde bilecek olmak bana saçma geliyor.
bu igrenc iste..gorevini kullanan pislik bunlar. doktorluk sifatlarinin arkasinda yemedikleri nane yok. eskiden askta ve savasta hersey mubah denirdi. artik sex varsa hersey mubah geliyor...

Kadınlar o kadar da geniş olmayabilir.. duygularla yasayan insanlarız biz. sonunda baglanıp uzulen siz olursunuz .. hiç baslamayın derim ben :işsiz:

• Beğen
Reactions: 000
Merhaba arkadaşlar, ben forumda aktif üyeyim fakat bu konuyu açmak için @Mune bilgisi ile ikinci üyeliğimi aldım. Ben 35 yaşındayım, bir kurumda müdürüm ve bir çocuğumla boşandım. Boşanma sebebim de ihanet, ilgisizlik, şiddet ve son 6 yıldır ilişkinin olmaması. Konuya geçeyim direk. İki sene önce bir sebepten hayati tehlikemin olduğu bir ameliyat geçirdim. Ameliyatıma en az 5 doktor girdi çıktı ve sonrasında takibimi de onlar yaptı. O zaman evliydim tabi. Bütün kontrollere birlikte gidiyorduk. İçlerinden bir doktor benimle çok ilgilendi. Ve takibim uzun vadede devam edince o ve diğer doktorlarla arkadaş gibi olduk. Hala öyle. Çok büyük bir hastane olmasına rağmen, ilk kayıttakiler, sekreterliktekiler, o bölümün doktorları tanır beni. Yaşadığım şehir ve çalıştığım kurum gereği haberlere çıkacak kadar ciddi bir kaza sonucu ameliyat oldum çünkü.

Çok uzatmak istemiyorum. 2 sene öncesinden bu zamana kadar benimle ilgilenen doktorla nasılsın nasıl oldun vs muhabbeti oluyordu sadece. Benim durumları da biliyordu. Bana uzun zaman önce benimle görüşmek istediğini söyledi fakat o zaman hazır değildim açıkçası. Sonuçta evlenmemiş bekar yakışıklı ve alanında uzman cerrah. Ne işi olur benimle evlenmiş boşanmış üstelik çocuklu biriyim mantığı vardı.

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Hani öyle laylaylom bir çapkın delikanlı değil zaten. Hastanede aşırı ciddi olan hemşirelerle bile konuşurken aşırı resmi ve dikkatli biri. Öncesinden tanıdığım için söylüyorum. Fakat bana en son şunu dedi; benimle görüşmek istiyormuş ama evliliği düşünmüyormuş. Sen düşünüyor musun dedi. Açıkça benim tekrar evlenmek gibi bir düşüncem yok bu saatten sonra. Bana aramızda ileriye dönük uzun vadede bir şey olamaz dedi. Ben evlenmeyi düşünmüyorum dedi. Ama seninle güzel vakit geçiriyoruz muhabbet, sohbet falan iyi dedi. Açıkçası bana başlıkta yazdığım tabiri teklif ediyor. Bana da normalde değer veren biri iki senedi hep yanımda.

Ben 10 sene evli kaldım ama 2013 doğumdan sonra hiç böyle bir şey yaşamadım. Benim için çok da önemli değil ama ne yalan söyleyeyim acaba olabilir mi diyorum. Çünkü onunla vakit geçirmeyi seviyorum. O da öyle. Sadece sevgili gibi davranmadan bir şeyler yaşanacak ve bu benim midemin alacağı bir şey değil. Ona kalsa çok normal. Sonuçta bu bir ihtiyaç bunu güvendiğin ve etkilendiğin biriyle yaşamak normal geliyor ona. Aramızda bir şey olsa aşk, sevgili durumu tamam derim yaşarım. Zaten ne kadınlığımı bildim ne insanlığımı. Adam baştan söylüyor işte. Antin kuntin laflar etmiyor çok net. Bilmiyorum kafam çok karışık. Siz olsanız ne yaparsınız ? Sakın beni kınamayın. Benim aradığım cinsellik değil. Sadece mantıklı bır akla ihtayacım var...
No no no almiyim başkası alsın diyin bence

O zaman hiç kafanızı karıştırmayın, zihninizi yormayın. Elbette insanız cinsel ihtiyaçlarımız var ama bunun yolu bu olmamalı bence.Yaşınız çok genç daha belki gerçekten seveceğiniz, ortak paylaşımlarınız olan birini bulursunuz.
Siz demişsiniz ki
Duygusal olarak tatmin olmadan, bedensel nasıl tatmin olacağınızı mı düşünüyorsunuz?
Konu sahibi de Düşünmüyorum ki zaten. Demiş o cevaba rahatladım. Çünkü Bi duygunun olmasıgerektiğini söylemiş oldu bu kadar konusma sonucu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back