fucky buddy (tepki çekecek biliyorum ama öyle)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1- tekrar evlenmeyi düşünüyor musunuz, bu önemli bir konu eğer herhangi biriyle tekrar evlenmeyi düşünüyorsanız hiç böyle birşey yaşamayın, yok eğer düşünmüyorsanız tercih sizin
2- doktor beyin baştan niyetini açıkça belli etmesi iyi olmuş, siz duygusal olarak birşey beklerken böyle bir durumla karşılaştığınızda daha kötü olurdu
3- eğer böyle bir ilişkiye başlarsanız iyi anlaşıyormuşsunuz sohbet muhabbet vs. belki zamanla aranızda duygusal birşeyler de yaşanabilir, böyle de bir ihtimal var
4- son olarak çok geçmiş olsun şuan belli ki sağlıgınıza kavuşmuşsunuz, doktor bey sizin yerinize başka birini de tercih edebilirdi, sizi seçmesi de boşuna değildir herhalde
hayat sizin, tercih sizin, yaptığınız tercihlerin sonuçlarına katlanacak olan da sizsiniz olumsuz yorumlara da çok takılmayın

Evet söylemesi iyi tabi
Evlenicez mutlu olucaz diye kandırmasından
Konu sahibi güçlü olup adama hayır diyecek
Adam gerçekten hoşlanıyorsa uğraştır zaten peşinden gelir
2 senedir zaten burnumun dibinde. Tabi boşanma olaylarından sonra ortaya çıktı ama ben hissediyordum bana olan ilgisini. Orası da çok doğru kararlı durup hayır istemiyorum demem lazım.

Adam sizin hekiminiz önce sizi iyileştirmiş ama kabul ederseniz bu durumu bedeninizi iyileştirip ruhunuzu hasta edecek gibi geliyor eğer bu durumu sindirebilecek bir insansanız yetişme tarzınız, aile görgü göreneğiniz, ve bakış açınıza göre kabul edersiniz, ama yüreğiniz bunu baştan kabul etse zaten bence buraya konu açmazdınız sizde fucky buddyliği kendinize yediremeyeceksiniz daha sonrasında ruhunuzda kapanmaz yaralar açar bu durum çünkü ha evlilikte değer verilmemiş ha partnerlik yapıp kenara çekilmişsiniz ikisi de aynı şey ikisinde de sıfır değer

Yok tekrar evlenmeyi bırak yeni bir ilişkiye bile hazır değilim. Yaşadıklarım kolay değil. Şu an bana doktor beyimiz gel sevgili olalım dese bile tamam der miyim bilmiyorum. Şimdi tekrar o ilişkinin stresini kaldıramam gibi geliyor. Geldim gittim canım nerdesin kiminle konuşuyorsun vssss yoruyor düşüncesi bile. Ayrıca bir oğlum var büyük konuşmayayım ama evlilik benim için çok çok zor. Eski eş kişisi bütün her seyimi mahvetti yeni toparlanıyorum. Açıkça doktora da ağzım açık bakmıyorum ama hoşlanıyorum. Cesareti nerden aldı diyenler var. Cesaret vermiş olabilirim benim de zaaflarım var fakat bile isteyerek çağırmadım onu.

Ara
Aradığınız cinsellik değil ama adam yalnızca cinsellik sunuyor. Dolayısıyla böyle bir insanla işiniz olmamalı. Ne olur yazık etmeyin kendinize. Banlanmak falan umrumda değil. Allah ın rızasından öte hiçbişey mühim değil. Bu haramı düşünmek bile günahken, icraate dökmeden dönün ne olur. Ebedi bir hayat var. Lütfen yakmayın ahiretinizi. Bana değer veren biri demişsiniz, bu safsataya inanmayın. Allah aşkına değer veren bir insan nasıl bunu teklif eder

Bir de oğlunuz var

Tabi haram boyutu var ben 2 farklı adamla yasadım sevmeden ama gunaha battıgım icin cok üzüldüm sonradan Allahtan cok utandım nasıl hesap vercem ahirette ama pis nefis pis seytan durtuyo git yap diyo yine 1 sene oldu nereye kadar cinsellik olmadan yasıcam diye de düşünüyorum heryerim çelişkide

Kesin evlenir.
Bizim toplumda evlenmiyorum diyen erkeklerin kaçı sözünde duruyor ki.
Ben inanmıyorum.

O adam evlenir.

Aradigin nal gibi de cinsellik..karsi taraf da oyle. O acikca soyluyor seninse arkaplanda calisiyor. Kadin icin duygusal yonden mutlaka bedeli olur. Odemeye raziysan yasarsin. Kim ne dese bos.

Tabi haram boyutu var ben 2 farklı adamla yasadım sevmeden ama gunaha battıgım icin cok üzüldüm sonradan Allahtan cok utandım nasıl hesap vercem ahirette
Elhamdülillah tövbe kapısı açık. Siz pişmanlıkla tövbe ettiğiniz zaman Rabbim öyle merhametli ki. Günahı işlememiş sayacak inşaallah. Hatanızı anladığınız için adınıza çok sevindim. Tövbenizi hayırlı amellerle destekleyin inşaallah. İbadet, sadaka gibi

cesaret almaya göre bir durum yok, bu düşünce tacizi tecavüzü nasıl açıklıyor acaba, kendiniz suçlamayın bu konuda

Kesin evlenir.
Bizim toplumda evlenmiyorum diyen erkeklerin kaçı sözünde duruyor ki.
Ben inanmıyorum.

O adam evlenir.
Aman evlensin. Bana da boşandıktan sonra bir boş vermişlik geldi. Üç geldi beş gider. Ben 10 senemi verdiğim evliliğimi bir çırpıda atmışım. Buna mı acıyacağım. Yani yaptığım bir şey yok . O ikileme düştüm ama düşündükçe zaman geçtikçe oturuyor kafamda. Benim kocam dediğim adam yanında çalışanla işi pişirip ayakta uyutmuş beni. Hayatımın tokadını yemişim buna mı üzüleceğim. Bendeki de bi rahatlık

Evet ama ben yapmadanda haram oldugunun bilincindeydim zaten yinede yaptım cunku 1,5 sene gecmisti ve cinsellik olmayısına daha fazla dayanamadım açıkcası seksi ozledim o duyguları o hisleri ve yaptım ama utandım tabi bitince
Simdi ustunden 1 sene daha gecti
Ve ben yine gunaha batacam eger sevgilim olursa yine dayanamıcam yapcam of ya

Aynı kafadayız canım kac senelik evlilik bittiyosa cocuga ragmen herkes gider
Bu da gitsin nolcakki kocam yavrumun babası gittiyse herkes gider

O zaman yapmayın. İmtihan burada zaten. Akıl ve iman nefsin önüne geçebilecek mi. Geçerse ne ala, geçmezse malesef kaybedersiniz. Allah hepimizi muhafaza etsin nefsin ve şeytanın şerrinden. Madem harama düşürecek derecede ihtiyaçlarınız var. Helal daire keyfe kafidir. Uygun biriyle evlilik yapmalısınız. Aksi halde çok istemiştim, dayanamadım şeklinde bir mazeret olamaz.

Cocuklarla kime guvenip evleniyim babasının terkettigine uveymi babalık yapcak

bende boşandım takıldığım biri var seks yaşanmadı henüz ama çok güzel duygular be 10 yıl sonra ilk kez biriyle elele tutuşup sinemaya gitmek genç aşıklar gibi yiyip içip beni eve bırakması falan o heyecan mutluluk bıraktıktan sonra msj atacak mı arayacak mı derken arabadan indiğim gibi aradı girdin mi apartmana diye
biliyosun bitecek ama bu duyguları yaşamana engel diil ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…