- 1 Ağustos 2021
- 413
- 518
-
- Konu Sahibi boslukboslukbosluk
Başta garip geldi tabii. Sonra günah almayayım dedim. Ama içten içe kemiriyordu inanasım gelmiyordu. Bu durumlar devam ettikçe inanmamaya başladım. Ama insan ilişki içindeyken tarafsız bakamıyor. 3. kişilerin yorumlarını almak için buradan sordum. Herkes benimle aynı doğrultuda görüşler yazdı. Emin oldum yani.Cidden anlamadın mı ?
İş bulamamıştır, bulur diye düşündüm. Ama iş bulmak için bir çabası yok. Tüm gün boş boş işlerle uğraşıyor. Ben çalışan biriyim bu arada. İşsizlik olabilir ama insan çabalar iş bulmak için. Ben de çok çabalamıştım bulana kadar. Bunda o yok. Hazır aile parası yiyor sanırım.Evlidir ya da sevgilisi vardir buyuk ihtimal senden faydalanmaksa amaci ondan o konulara hemen cevap veriyodur bence bitirin iliskiyi boyle iliski de olmaz ayrica isi gucu olmayan adamla ne isiniz var
Haha çok eğlenceli olurdu eminimAma akşama yem atmayı düşünüyorum. “O kızı buldum ikimizi birden idare ediyordun demek. Her şeyi anlatacağım ona” şeklinde. Bakalım ben yedek miydim değil miydim bunu öğrenmeye çalışacağım. Sonra da uzatmadan yol vermeyi düşünüyorum.
Yazacağım. Çok teşekkür ederimHadi bakalım yaz sonucu bize de an itibariyle bu artık bizim de meselemiz
Yazacağım. Çok teşekkür ederim
kesin evliMerhaba. 4 aylık bir flörtüm var. Ayrı şehirlerdeyiz. 4 ayda 3 kere buluştuk. Buluştuğumuzda iyi anlaşıyoruz o konuda sorun yok. Ama uzaktayken flörtüm garip şeyler yapıyor. Çok uzatıp sizi sıkmadan birkaç örnek üzerinden sorumu sorayım. Mesela 2 gün mesaj atmayıp, aradığımda açmayıp 2 gün sonra telefonumu arkadaşımda unuttum diyor. Bazı günler mesajlarıma 2 saatte bir cevap yazıyor. (Çalışıyordur demeyin, işi yok, yaptığı hiçbir şey yok) Neden geç yazıyorsun dediğimde görmedim gibi şeyler söylüyor. Birkaç kez cinsel konulara girmek istedi. O konulara girer gibi yaptım. (Deneme amaçlı) Anında cevap yazdı.Sonra boşver bunları konuşmak için erken dediğimde yine geç cevap yazdı. Bu 1-2 gün yazmama olayı sonra da telefonu arkadaşımda unuttum olayı birkaç kez yaşandı. Kimseyi yalancılıkla suçlamak istemiyorum ama ben artık pek inanmıyorum. Sizin görüşünüz nedir? Düşündüklerinizi açıkça yazıp fikir verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Yedek telefonudurBenim de onun da son görülmesi kapalı ama ortadan kaybolduğunda ya da geç cevap verdiğinde çevrimiçi yakalamadım hiç. Çakal girmiyor yani
Evet ben de sizin gibi düşünüyorum. Yedek olduğumu düşünüyorum. Benim stresli ve mesaisi bitmeyen bir işim var. Eve gelince bile çalışıyorum. Buna rağmen mesaj atabiliyorum. Bu hiçbir şeyle ilgilenmiyorken bile yazmaktan aciz. Demek ki umursamıyor. Baştan işsiz olabilir. İnsanlık hali bulur iş dedim ama aramak gibi bir çabası bile yok.yedeksin ya da ciddiye almadığı birisin. 25 yaşında çalışan bir kadınsın, ayrı şehirde işsiz güçsüz parasız boş biriyle ne işin var? 4 ayda 3 kere görüştük diyorsun. peki sen ciddiye alıyor musun ki? bence sen de ciddiye almamalısın. 2 gün ortadan kaybolmak, mesaja cevap vermemek, telefonu açmamak sonra da arkadaşımda kaldı demek nedir. tamam ben anında cevap yazılsın demiyorum ben de yazmıyorum ve ben de anında cevap beklemiyorum zaten ama. bu dediklerin saçma. vur tekmeyi gitsin. ben de biriyle görüşüyorum, bir kere telefonu açmadım işim vardı kıyameti kopardı trip yedim. günaydın yazmasam bana günaydın yazmadın diyor. ikimiz de çalışıyoruz ve yoğunuz, yine de üç beş kelime de olsa haberleşmeye özen gösteriyorum mesela. ve biz aynı şehirdeyiz, 1 ayda 3 kez görüştük. ve bence çok az yani2-3 gün cevapsız bırakmak nedir ayda alemde görüştüğü arkadaş anca onu yapar.
İnstagram ve facebookta ailesinin hesaplarına bakmıştım. Anne, baba, abi, kardeş. Bir düğün fotoğrafı falan yok. Ben evli değil de sevgilisi olduğunu düşünüyorum. Ama bilemem evliyse çok üzülürüm eşi içinkesin evli
Katılıyorum. Biz ergenken çıkma teklifi vardı, her şey nettiİşin içine “flört” kelimesi girince, ciddiye alamıyorum. Sorry. Flört nedir ya? Ya sevgilisindir, ya değilsindir. Tanışma aşamasının ismini flört yapıp açık ilişki modu getirdiler ilişkilere resmen ya.
OlabilirYedek telefonudur
Ay evet nerden anladınızSiz balık burcu musunuz?
Ozel birsey soracagim adana li mi acabaİş bulamamıştır, bulur diye düşündüm. Ama iş bulmak için bir çabası yok. Tüm gün boş boş işlerle uğraşıyor. Ben çalışan biriyim bu arada. İşsizlik olabilir ama insan çabalar iş bulmak için. Ben de çok çabalamıştım bulana kadar. Bunda o yok. Hazır aile parası yiyor sanırım.
Aynen öyle. Telefonumu dünyanın öbür ucunda unutsam gider alırım. 2 gün beklemem. Bence de ya sevgilisi var ya da bana karşı duygusu yok. Belki cinsel bir şey olur diye konuşuyor olabilir. İğrenç.Telefon artık insanlar için her şey. kim arkadaşında iki üç kez telefonunu unutur? 3 saat yol gelsem, 3 saatte geri gider telefonumu alırım bir daha da unutmamak için elimden bırakmam. araştırıp evli olduğunu görmediyseniz ya sevgilisi vardır, ya da sizi sizin onu gördüğünüz gibi görmüyordur. sıkıldığı an yazıp, sizden sıkıldığı an da cevap vermiyordur.
benim bir sevgilim vardı 17 yaşındayken, 2 gün çok güzel konuşur 3 gün yazmazdı meğer beni sevmiyormuşee yeter be deyip bırakmıştım. siz 25 yaşındasınız, bu tür şeylere tahammülünüz hiç olmasın
Hayır izmirliOzel birsey soracagim adana li mi acaba