Flörtümün söyledikleri doğru mu, inanmalı mıyım?

Ayaklı yalan makinasına bak sen ya iki dk da bi yalan daha sıkmış resmen. Ama çok iyi olmuş bunu çoktaaan haketmişti hatta dahada fazlasını hakediyor da şimdilik bu kadarı karnını ağrıtsın bakalım

Beklemesin, kıskançlık krizlerine erkenden başlayacak çakal, kıza hesapları kapattırana kadar rahat etmeyecek.

Çok ayıpladım sizi. Hemen kestirip atmak olur mu öyle? Çocukcağız keyfine buluşmamış ki, kız intihar etmesin diye buluşmuş. Bu kadar yufka yürekli bir adam bırakılır mı? Ne kadar kötü kalplisiniz

İnsan hoşlandığı kişiyle olan Whatsapp konuşmasına gün içerisinde bakar, eski mesajları tebessüm ederek okur.

Gerçekten mesajınızı 2 gün görmemesi münkün, fakat bu sizden hoşlanmadığını çok net gösterir.

Bence de yine yalan. Eski sevgilisi falan değil. Mevcut sevgilisidir kesin.

Yeni güncelleme: Beni her yerden engellediği için ablamın sosyal medya hesaplarından baktım. Facebook beğenilerinde X isimli birini bulamadım. İnstagramda profili kilitli ama aşağıda öneriler çıkıyor. Orada X isimli bir kız hesabı var. En çok etkileşim kurduğu kişiler mi çıkıyor orada? O hesaba mesaj atsam mı? Bir de çok alakasız birinin hesabıysa rahatsız etmiş olurum. Bilemedim.

Aman boşver hiç uğraşma bence genelde kızlar standart oluyor böyle konularda aşkıma aşık bizi ayırmaya çalışıyor derler daha sinirlendiğinle kalırsın

Evlidir...

Telefonumuz artık o kadar degerlıkı .Buna ınanmayın bence .Bırde bır kac kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…