- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.106
-
- Konu Sahibi boslukboslukbosluk
İnanma zaten, seninle boş vakitlerini değerlendiriyor sadece, ayrıca işsiz adamla ne işin var. Ayakları yere basan yakın mesafede birini sok hayatına.Merhaba. 4 aylık bir flörtüm var. Ayrı şehirlerdeyiz. 4 ayda 3 kere buluştuk. Buluştuğumuzda iyi anlaşıyoruz o konuda sorun yok. Ama uzaktayken flörtüm garip şeyler yapıyor. Çok uzatıp sizi sıkmadan birkaç örnek üzerinden sorumu sorayım. Mesela 2 gün mesaj atmayıp, aradığımda açmayıp 2 gün sonra telefonumu arkadaşımda unuttum diyor. Bazı günler mesajlarıma 2 saatte bir cevap yazıyor. (Çalışıyordur demeyin, işi yok, yaptığı hiçbir şey yok) Neden geç yazıyorsun dediğimde görmedim gibi şeyler söylüyor. Birkaç kez cinsel konulara girmek istedi. O konulara girer gibi yaptım. (Deneme amaçlı) Anında cevap yazdı.Sonra boşver bunları konuşmak için erken dediğimde yine geç cevap yazdı. Bu 1-2 gün yazmama olayı sonra da telefonu arkadaşımda unuttum olayı birkaç kez yaşandı. Kimseyi yalancılıkla suçlamak istemiyorum ama ben artık pek inanmıyorum. Sizin görüşünüz nedir? Düşündüklerinizi açıkça yazıp fikir verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Herkesi kendimiz gibi sanıyoruz. Günah almayalım diyoruz ama insanlar bizim düşündüğümüz gibi değiller ne yazık ki. Çok haklısınızYa ne diyim ki, az daha tanı insanları ileride şu konuna çok guleceksın. Hayır bana da oldu ordan bılıyorum. Ne kadar masumsun hala, çok tatlısın inan kı
İnstagram ve facebookta evli gibi görünmüyordu. Ailesinin hesaplarına da bakmıştım evli olsa bir fotoğraf falan olmaz mı bilmiyorum. Umarım evli değildir. Çok üzülürüm eşi için. Bana evli gibi değil de sevgilisi varmış gibi geliyor.büyük ihtimalle evli , uzak durun
Evet zaten bitirmeyi düşünüyordum. Durumu 3. kişilerin gözünden de görüp emin olmak istedim. Teşekkür ederim.Çıkarına göre davranışlar bunlar
Ve belliki ona kendime göre ayar veririm diye hala bir umudu var ki konuşuyor seninle,yoksa inan şu konuştuğu kadar bile konuşmaz
O noktayi koymadan sen koy
Kendine bu güzelliği yap
O adamın niyeti iyi değil amacı cinsellik. Sen onunla o konuları konuşmadığın için saçma sapan bahaneler üretiyor.İletişim kurmaya değecek biri değil.Merhaba. 4 aylık bir flörtüm var. Ayrı şehirlerdeyiz. 4 ayda 3 kere buluştuk. Buluştuğumuzda iyi anlaşıyoruz o konuda sorun yok. Ama uzaktayken flörtüm garip şeyler yapıyor. Çok uzatıp sizi sıkmadan birkaç örnek üzerinden sorumu sorayım. Mesela 2 gün mesaj atmayıp, aradığımda açmayıp 2 gün sonra telefonumu arkadaşımda unuttum diyor. Bazı günler mesajlarıma 2 saatte bir cevap yazıyor. (Çalışıyordur demeyin, işi yok, yaptığı hiçbir şey yok) Neden geç yazıyorsun dediğimde görmedim gibi şeyler söylüyor. Birkaç kez cinsel konulara girmek istedi. O konulara girer gibi yaptım. (Deneme amaçlı) Anında cevap yazdı.Sonra boşver bunları konuşmak için erken dediğimde yine geç cevap yazdı. Bu 1-2 gün yazmama olayı sonra da telefonu arkadaşımda unuttum olayı birkaç kez yaşandı. Kimseyi yalancılıkla suçlamak istemiyorum ama ben artık pek inanmıyorum. Sizin görüşünüz nedir? Düşündüklerinizi açıkça yazıp fikir verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
inanmayın telefon olmadan artık nefes alamaz duruma geldik. tek sıkıntı telefon değil bu adamın yanlış bir adam olduguna dair 10 tane kanıt sunmuş Allah size . siz halen inanmalımıyım diye bize soruyorsunuz.Merhaba. 4 aylık bir flörtüm var. Ayrı şehirlerdeyiz. 4 ayda 3 kere buluştuk. Buluştuğumuzda iyi anlaşıyoruz o konuda sorun yok. Ama uzaktayken flörtüm garip şeyler yapıyor. Çok uzatıp sizi sıkmadan birkaç örnek üzerinden sorumu sorayım. Mesela 2 gün mesaj atmayıp, aradığımda açmayıp 2 gün sonra telefonumu arkadaşımda unuttum diyor. Bazı günler mesajlarıma 2 saatte bir cevap yazıyor. (Çalışıyordur demeyin, işi yok, yaptığı hiçbir şey yok) Neden geç yazıyorsun dediğimde görmedim gibi şeyler söylüyor. Birkaç kez cinsel konulara girmek istedi. O konulara girer gibi yaptım. (Deneme amaçlı) Anında cevap yazdı.Sonra boşver bunları konuşmak için erken dediğimde yine geç cevap yazdı. Bu 1-2 gün yazmama olayı sonra da telefonu arkadaşımda unuttum olayı birkaç kez yaşandı. Kimseyi yalancılıkla suçlamak istemiyorum ama ben artık pek inanmıyorum. Sizin görüşünüz nedir? Düşündüklerinizi açıkça yazıp fikir verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Bence o yazmadığı zamanlarda başkasıyla buluşuyor ya da konuşuyor, yazışıyor. Hayatında kimse olmasa en azından sıkılıp yazardı. Yazmadığı gün olmazdı. Gün boyu evde sıkılır insan.
Ben de böyle düşünüyorum. Telefonumu dünyanın öbür ucunda unutsam gider alırım. Sıkılmadığına göre başkasıyla konuşuyor dediğiniz gibi.Şu an telefonu arkadaşında kalınca anında gidip almayacak bir adet insan evladı var mı? Sizi kullanıyor vakit geçirmek için.
Ciddi misinizBu tipler sevgililerine kıskançlık bahanesi ile tüm sosyal medya hesaplarını kapattırıyor ki, flört ettiği kadınlar şüpheye düşüp güzel bir stalk ile bulamasın.
Dimi? Bari biraz destekli sallaYalan söylemenin de bir adabı vardır yav bu ne.