Flörtümün söyledikleri doğru mu, inanmalı mıyım?

İnanma zaten, seninle boş vakitlerini değerlendiriyor sadece, ayrıca işsiz adamla ne işin var. Ayakları yere basan yakın mesafede birini sok hayatına.

Yakınındayken sevgili olmuşsundur uzağa gitmiştir mantıklı ama uzak mesafede başlayıp devam eden ilişki bir yığın aldatmacadan ibarettir

Bu da yeni moda sanırım; erkekler bir kaç uzak mesafe ilişkisini aynı anda sürdürüp bir hafta ona bir hafta buna gidip eğlendiriyor kendini herhalde.

Uzak mesafe ilişkisinden, daha önce tanıdığınız biri değilse uzak durun.

Çıkarına göre davranışlar bunlar
Ve belliki ona kendime göre ayar veririm diye hala bir umudu var ki konuşuyor seninle,yoksa inan şu konuştuğu kadar bile konuşmaz
O noktayi koymadan sen koy
Kendine bu güzelliği yap

Bence o yazmadığı zamanlarda başkasıyla buluşuyor ya da konuşuyor, yazışıyor. Hayatında kimse olmasa en azından sıkılıp yazardı. Yazmadığı gün olmazdı. Gün boyu evde sıkılır insan.

Evet zaten bitirmeyi düşünüyordum. Durumu 3. kişilerin gözünden de görüp emin olmak istedim. Teşekkür ederim.

O adamın niyeti iyi değil amacı cinsellik. Sen onunla o konuları konuşmadığın için saçma sapan bahaneler üretiyor.İletişim kurmaya değecek biri değil.

inanmayın telefon olmadan artık nefes alamaz duruma geldik. tek sıkıntı telefon değil bu adamın yanlış bir adam olduguna dair 10 tane kanıt sunmuş Allah size . siz halen inanmalımıyım diye bize soruyorsunuz.

Şu an telefonu arkadaşında kalınca anında gidip almayacak bir adet insan evladı var mı? Sizi kullanıyor vakit geçirmek için.
Ben de böyle düşünüyorum. Telefonumu dünyanın öbür ucunda unutsam gider alırım. Sıkılmadığına göre başkasıyla konuşuyor dediğiniz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…