Flörtümün söyledikleri doğru mu, inanmalı mıyım?

Ben de başka bir sevgilisi olduğunu düşünüyorum. Ben de yedek veya eğlence gibi. Birkaç konuşmamızda cinsellik önemli falan dedi. Bir de instagramda cinsellik ile ilgili komik sayfaları açıkça takip ediyor.

O yüzden o 2 günde muhtemelen sevgilisiyledir, o yüzden yazamamıştır. Blöfünü yap, tutuşacağına eminim ben.

İnandım deme ama yaa Yalanları bile seni aptal yerine koyacak türden. Vaktini aldığına değmez.
Ona inanmak için kendinize sebepler yaratmayın.
İlk seferinde tamam dedim. İçten içe insan inanamıyor tabi. Sonra yine defalarca olunca normal gelmedi. Daha önce böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım. İnsan ilişkinin içindeyken her şeyi tarafsız göremiyor. Buraya üye olmuşken üyelere sorayım dedim. 3. kişiler daha sağlıklı değerlendirir diye. Yorumların hepsi de benim düşüncelerimle aynı doğrultuda. Uzatmayı düşünmüyorum artık.

Birkaç kez cinsel konulara girmek istedi. O konulara girer gibi yaptım. (Deneme amaçlı) Anında cevap yazdı.Sonra boşver bunları konuşmak için erken dediğimde yine geç cevap yazdı.
Adam biraz cinsellik yaşayalım sonra evlerimize dağılalım kafasında.
Böyle hıyarlardan çok var.
Adam hem hıyar hem ilgisiz hemde salyaları aka aka cinsellik diye çırpınıyor.
Bence bunu salın next deyin.
Bir dk bile harcamaya değmez kendisi.

Flörtünüz kaçıngan bağlanma stiline sahip bir öküz, kendisinden bir an önce uzaklaşmanızı öneririm...

O yüzden o 2 günde muhtemelen sevgilisiyledir, o yüzden yazamamıştır. Blöfünü yap, tutuşacağına eminim ben.
Bu tipler sevgililerine kıskançlık bahanesi ile tüm sosyal medya hesaplarını kapattırıyor ki, flört ettiği kadınlar şüpheye düşüp güzel bir stalk ile bulamasın.

Evli olabilir tatlim daha yeniymisiniz cinselik için konuşuyordur senle bitir uğraşma yol yakinken

Gayet net anlamissin kafa karistirmya gerek yok erkekler derinligi olan varliklar degiller niyetini gayet acik anlatmis gec crvap vermesi bundan ilgisini cekmiyor ki baska konu neden yazsin?ayril kesinlikle

İki gün yazmaması için çok geçerli bir nedeni olmalı ki anca öyle bu duruma anlayış gösterilir.
Ama ortada öyle bir sorun da yok. Aramaması keyfi tamamen.
Diğer bahsettiğin konular da adamın güvenilir biri olmadığını gösteriyor. Zaten uzaklıkta var, üzgünüm ama bu flörtün hiçbir tutar dalı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…