Flörtümün söyledikleri doğru mu, inanmalı mıyım?

Aynen midem bulanıyor kafaları başka şeye endeksli degil

Haha çok eğlenceli olurdu eminim Ama akşama yem atmayı düşünüyorum. “O kızı buldum ikimizi birden idare ediyordun demek. Her şeyi anlatacağım ona” şeklinde. Bakalım ben yedek miydim değil miydim bunu öğrenmeye çalışacağım. Sonra da uzatmadan yol vermeyi düşünüyorum.

Yalanciligindan ziyade sizi sevmedigiyle ilgilenin bence suanlikkkk.

Sevmiyor çünkü

Forumda mecburen kibar oluyoruz. Yüz yüze olsak daha değişik şeyler duyardım doğru. Ne bileyim her iyi davranını insan zannediyoruz. Fazla safız sanırım.

Yalanciligindan ziyade sizi sevmedigiyle ilgilenin bence suanlikkkk.

Sevmiyor çünkü
Zaten seven insan böyle olmaz. Ama şunu hazmedemiyorum. Biriyle tanışırsın buluşursun. Beğenmeyebilirsin, anlayaşamayabilirsin, muhabbet uymaz vs. Kibarca bitirirsin. Ne gerek var böyle şeylere. Ya da birini yedekte tutmaya ne gerek var. İnsanların bu kadar bencil ve kötü olmasını hazmedemiyorum.

Hazmettirirler.

Adam tam bi çakal. Zaten isi gücü olmayan, ne yaptigi belli olmayan adamla ne isin var ki?
İşsizlik herkesin başına gelebilir diye iyi niyetli düşündüm. Ama bu kişide doğru düzgün eğitim yok (Olabilir herkes okuyacak diye bir kaide yok insan olsun öncelikle) İş yok. Hadi iş bulamadı diyelim. İş bulmak gibi bir derdi de yok. Tüm gün şuraya gittim, buraya gittim. Şunun yanına uğradım. İnsan iş bulmak için çabalar dimi? Görüşmelere gider. Yok yani.

Evlidir ya da sevgilisi vardir buyuk ihtimal senden faydalanmaksa amaci ondan o konulara hemen cevap veriyodur bence bitirin iliskiyi boyle iliski de olmaz ayrica isi gucu olmayan adamla ne isiniz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…