- 1 Ağustos 2021
- 413
- 518
-
- Konu Sahibi boslukboslukbosluk
Her işin telefonla halledildiği internet çağında bu söylediğine gerçekten inanıyor musun? Ya sevgilisi gelmiştir, ya karısı doğum yapmıştır onunla ilgileniyordur.Mesela 2 gün mesaj atmayıp, aradığımda açmayıp 2 gün sonra telefonumu arkadaşımda unuttum diyor.
Ha inanmışlığın var yani.ama ben artık pek inanmıyorum.
Aslında inanmıyorum ama hemen yalancılıkla suçlamak istemedim ne bileyimHer işin telefonla halledildiği internet çağında bu söylediğine gerçekten inanıyor musun? Ya sevgilisi gelmiştir, ya karısı doğum yapmıştır onunla ilgileniyordur.Adam seni sadece vakit geçirip kafa dağıtmak için kullanıyor, ilgi alanı konuya yönelince anında cevap vermesinin sebebi bu. Kendini kullandırmak istemiyorsan bu adamla konuşmayı kesmen lazım.
Günahını almayayım diye inanmışlığım var. Artık saflık mı dersiniz bilmiyorum ama. Umarım evli değildir. Çok kötü hissederim yoksa.Ha inanmışlığın var yani.
Telefonsuz tuvalete girmiyoruz artık ne iki gün arkadaşta unutması ne görmedimi ya.
Allah bilir evlidir bu.
Sizce normal mi bunlar?Merhaba. 4 aylık bir flörtüm var. Ayrı şehirlerdeyiz. 4 ayda 3 kere buluştuk. Buluştuğumuzda iyi anlaşıyoruz o konuda sorun yok. Ama uzaktayken flörtüm garip şeyler yapıyor. Çok uzatıp sizi sıkmadan birkaç örnek üzerinden sorumu sorayım. Mesela 2 gün mesaj atmayıp, aradığımda açmayıp 2 gün sonra telefonumu arkadaşımda unuttum diyor. Bazı günler mesajlarıma 2 saatte bir cevap yazıyor. (Çalışıyordur demeyin, işi yok, yaptığı hiçbir şey yok) Neden geç yazıyorsun dediğimde görmedim gibi şeyler söylüyor. Birkaç kez cinsel konulara girmek istedi. O konulara girer gibi yaptım. (Deneme amaçlı) Anında cevap yazdı.Sonra boşver bunları konuşmak için erken dediğimde yine geç cevap yazdı. Bu 1-2 gün yazmama olayı sonra da telefonu arkadaşımda unuttum olayı birkaç kez yaşandı. Kimseyi yalancılıkla suçlamak istemiyorum ama ben artık pek inanmıyorum. Sizin görüşünüz nedir? Düşündüklerinizi açıkça yazıp fikir verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Artık bunun suçlaması mı kalmış, adamın yalan söylememe ihtimali %0.01 falan, ağır sallıyor yani. Postala gitsin kendini zeki sanan zavallıyı.Aslında inanmıyorum ama hemen yalancılıkla suçlamak istemedim ne bileyimBana da söylediğiniz gibi geliyor. Başka sevgilisi var onunla buluşunca ortadan kayboluyor sanki.
Kesinlikle mantıklı azcık tutuşsun totosuArtık bunun suçlaması mı kalmış, adamın yalan söylememe ihtimali %0.01 falan, ağır sallıyor yani. Postala gitsin kendini zeki sanan zavallıyı.
Ama senin yerinde olsam "herşeyi öğrendim, o kıza herşeyi anlatıcam" diye gözünü korkuturdum, döküleceğine eminim.
Ben de bitirmeyi düşünmüştüm aslında. Sadece günah mı alıyorum acaba diye tereddüt ettim. Bu yüzden dışarıdan gören gözlerin yorumuna ihtiyacım vardı. Yapılan yorumlar da benim şüphelerimle aynı doğrultuda.Durup düşünmen bike hata bence canım
İlk kez karşılaştım böyle bir şeyle. Normal değil kesinlikle.Sizce normal mi bunlar?
Bana da yalan söylüyor gibi geldi. Hatta gibisi değil kesin yalan dedim. Dediğiniz mesajı atıp korkutmaya çalışsam peki ya başka bir kız yoksa yani beni kendinden soğutmak için yapıyorsa komik duruma düşmez miyim?Artık bunun suçlaması mı kalmış, adamın yalan söylememe ihtimali %0.01 falan, ağır sallıyor yani. Postala gitsin kendini zeki sanan zavallıyı.
Ama senin yerinde olsam "herşeyi öğrendim, o kıza herşeyi anlatıcam" diye gözünü korkuturdum, döküleceğine eminim.
Ay demeyin öyleM A S U M
A
S
U
M
En başta daha tel iki gün arkdaşımda kalmış lafına inanmaman gerekiyordu yani seni bilmemde o senin baya günahını almış canım benomBen de bitirmeyi düşünmüştüm aslında. Sadece günah mı alıyorum acaba diye tereddüt ettim. Bu yüzden dışarıdan gören gözlerin yorumuna ihtiyacım vardı. Yapılan yorumlar da benim şüphelerimle aynı doğrultuda.
Bu seviye seref yoksunlari zor bulunuyor zaten, ilk kez karsilasmis olmaniz normalİlk kez karşılaştım böyle bir şeyle. Normal değil kesinlikle.
Yoo düşmezsin.Bana da yalan söylüyor gibi geldi. Hatta gibisi değil kesin yalan dedim. Dediğiniz mesajı atıp korkutmaya çalışsam peki ya başka bir kız yoksa yani beni kendinden soğutmak için yapıyorsa komik duruma düşmez miyim?
Daha önce de flörtlerim oldu ama hep anlaşamamaktan, sevgili olamamaktan, birbirimizi beğenmemekten bitti. Ben böyle bir şey görmedimBu seviye seref yoksunlari zor bulunuyor zaten, ilk kez karsilasmis olmaniz normal
Tepki gösterdim ama bir ton şey anlattı. Tamam insanlık hali dedim. Ama içten içe insanı kemiriyor. Mantıka oturtup inanamıyorsun. Doğru o benim günahıma girmiş. İnsan insana bunu neden yapar bilmiyorum. Kötülük bu.En başta daha tel iki gün arkdaşımda kalmış lafına inanmaman gerekiyordu yani seni bilmemde o senin baya günahını almış canım benom