- 17 Eylül 2015
- 690
- 1.457
-
- Konu Sahibi boslukboslukbosluk
Flörtünün evli yada hayatında başka bir ilişkisi olma ihtimali %80 bence dikkatli olmalısınMerhaba. 4 aylık bir flörtüm var. Ayrı şehirlerdeyiz. 4 ayda 3 kere buluştuk. Buluştuğumuzda iyi anlaşıyoruz o konuda sorun yok. Ama uzaktayken flörtüm garip şeyler yapıyor. Çok uzatıp sizi sıkmadan birkaç örnek üzerinden sorumu sorayım. Mesela 2 gün mesaj atmayıp, aradığımda açmayıp 2 gün sonra telefonumu arkadaşımda unuttum diyor. Bazı günler mesajlarıma 2 saatte bir cevap yazıyor. (Çalışıyordur demeyin, işi yok, yaptığı hiçbir şey yok) Neden geç yazıyorsun dediğimde görmedim gibi şeyler söylüyor. Birkaç kez cinsel konulara girmek istedi. O konulara girer gibi yaptım. (Deneme amaçlı) Anında cevap yazdı.Sonra boşver bunları konuşmak için erken dediğimde yine geç cevap yazdı. Bu 1-2 gün yazmama olayı sonra da telefonu arkadaşımda unuttum olayı birkaç kez yaşandı. Kimseyi yalancılıkla suçlamak istemiyorum ama ben artık pek inanmıyorum. Sizin görüşünüz nedir? Düşündüklerinizi açıkça yazıp fikir verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Emin değilim ama ailesinin sosyal medya hesaplarında hiç düğün fotoğrafı vs yok. Sanırım ilişkisi var ben de yedektimEvli olmadigina emin misiniz? Eminseniz baska iliskisi var.
Aynen öyle. Kutuplarda unutsam gider alırımBir çoğumuz telefonumuzu tuvalete kadar götürüyoruz.Değil Telefonu unutmak, şarjımı bile bir yerde unutunca aynı gün dönüp alıyorum.Ya sevgilisi var yada evlidir.Net yalan söylüyor.
Hayır anladım zaten. Sadece insan ilişki içindeyken objektif bakamıyor. Ben de acaba günahını mı alıyorum diye tereddütte kaldım. Olayın içinde olmayan dışarıdan bakıp yorumlayan 3. kişilerin tespitleri daha tarafsız oluyor. Buradaki yorumlar da benim düşüncelerimle benzerdi. Dün akşam muhabbeti bitirdim arkadaşla. Beni her yerden engelledi zaten. 4 ay neden dayandın derseniz ilk ay böyle değildi. Sonra başladı öyle şeyler yapmaya. Ben de insan halinden anlamaya çalışan biriyim. Hemen kestirip atmam. Ama saflık etmişim, bazen direkt kestirip atmak gerekiyor.Konunun sahte olduğunu düşünüyorum çünkü karşındakinin niyetini anlamayack kadar saf olamazsın herhalde.
Derhal uzaklas. Sakin ola ki foto vs. gonderme. O kadar acik ki sana sadece gecici gonul eglensirmek icin takildigi. Uyanik ol, dik dur.Merhaba. 4 aylık bir flörtüm var. Ayrı şehirlerdeyiz. 4 ayda 3 kere buluştuk. Buluştuğumuzda iyi anlaşıyoruz o konuda sorun yok. Ama uzaktayken flörtüm garip şeyler yapıyor. Çok uzatıp sizi sıkmadan birkaç örnek üzerinden sorumu sorayım. Mesela 2 gün mesaj atmayıp, aradığımda açmayıp 2 gün sonra telefonumu arkadaşımda unuttum diyor. Bazı günler mesajlarıma 2 saatte bir cevap yazıyor. (Çalışıyordur demeyin, işi yok, yaptığı hiçbir şey yok) Neden geç yazıyorsun dediğimde görmedim gibi şeyler söylüyor. Birkaç kez cinsel konulara girmek istedi. O konulara girer gibi yaptım. (Deneme amaçlı) Anında cevap yazdı.Sonra boşver bunları konuşmak için erken dediğimde yine geç cevap yazdı. Bu 1-2 gün yazmama olayı sonra da telefonu arkadaşımda unuttum olayı birkaç kez yaşandı. Kimseyi yalancılıkla suçlamak istemiyorum ama ben artık pek inanmıyorum. Sizin görüşünüz nedir? Düşündüklerinizi açıkça yazıp fikir verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Herşeyden önce 4 aylık flört mü olur yahu?Merhaba. 4 aylık bir flörtüm var. Ayrı şehirlerdeyiz. 4 ayda 3 kere buluştuk. Buluştuğumuzda iyi anlaşıyoruz o konuda sorun yok. Ama uzaktayken flörtüm garip şeyler yapıyor. Çok uzatıp sizi sıkmadan birkaç örnek üzerinden sorumu sorayım. Mesela 2 gün mesaj atmayıp, aradığımda açmayıp 2 gün sonra telefonumu arkadaşımda unuttum diyor. Bazı günler mesajlarıma 2 saatte bir cevap yazıyor. (Çalışıyordur demeyin, işi yok, yaptığı hiçbir şey yok) Neden geç yazıyorsun dediğimde görmedim gibi şeyler söylüyor. Birkaç kez cinsel konulara girmek istedi. O konulara girer gibi yaptım. (Deneme amaçlı) Anında cevap yazdı.Sonra boşver bunları konuşmak için erken dediğimde yine geç cevap yazdı. Bu 1-2 gün yazmama olayı sonra da telefonu arkadaşımda unuttum olayı birkaç kez yaşandı. Kimseyi yalancılıkla suçlamak istemiyorum ama ben artık pek inanmıyorum. Sizin görüşünüz nedir? Düşündüklerinizi açıkça yazıp fikir verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Dün akşam bitirdim. Uygunsuz foto vs göndermedim. Zaten karşıyım nude olayına.Derhal uzaklas. Sakin ola ki foto vs. gonderme. O kadar acik ki sana sadece gecici gonul eglensirmek icin takildigi. Uyanik ol, dik dur.
Böylesine denk gelince oluyormuş.Herşeyden önce 4 aylık flört mü olur yahu?
Telefonu 2 gün unutmak mi sizi çok saf cahil biri gibi görmüş bence buna kim inanır yorumlari okudum bende herkes gibi aynu dusuncedeyim ya evli yada sevgilisi fln var yani. Hepimiz flört döneminden geçiyoruz benimki ben telefona gec bakıyorum gec cevp yazıyorum diye bana kızıyor sil gitsin şunu konuşmaya değmezMerhaba. 4 aylık bir flörtüm var. Ayrı şehirlerdeyiz. 4 ayda 3 kere buluştuk. Buluştuğumuzda iyi anlaşıyoruz o konuda sorun yok. Ama uzaktayken flörtüm garip şeyler yapıyor. Çok uzatıp sizi sıkmadan birkaç örnek üzerinden sorumu sorayım. Mesela 2 gün mesaj atmayıp, aradığımda açmayıp 2 gün sonra telefonumu arkadaşımda unuttum diyor. Bazı günler mesajlarıma 2 saatte bir cevap yazıyor. (Çalışıyordur demeyin, işi yok, yaptığı hiçbir şey yok) Neden geç yazıyorsun dediğimde görmedim gibi şeyler söylüyor. Birkaç kez cinsel konulara girmek istedi. O konulara girer gibi yaptım. (Deneme amaçlı) Anında cevap yazdı.Sonra boşver bunları konuşmak için erken dediğimde yine geç cevap yazdı. Bu 1-2 gün yazmama olayı sonra da telefonu arkadaşımda unuttum olayı birkaç kez yaşandı. Kimseyi yalancılıkla suçlamak istemiyorum ama ben artık pek inanmıyorum. Sizin görüşünüz nedir? Düşündüklerinizi açıkça yazıp fikir verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Evet. Konuşmayı bitirdim zaten. Her yerden engelledi beniTelefonu 2 gün unutmak mi sizi çok saf cahil biri gibi görmüş bence buna kim inanır yorumlari okudum bende herkes gibi aynu dusuncedeyim ya evli yada sevgilisi fln var yani. Hepimiz flört döneminden geçiyoruz benimki ben telefona gec bakıyorum gec cevp yazıyorum diye bana kızıyor sil gitsin şunu konuşmaya değmez
Telefonumuzu bir yerde unutsak ancak saat çok geçse gidip almayız. Telefon artık hepimizin eli ayağı gibi olmuş, 2-3 gün cevap vermeyip as telefonum orada kalmış yalanı bence çok açık. Kaç yaşında bu kişi, 15 falan mı?Merhaba. 4 aylık bir flörtüm var. Ayrı şehirlerdeyiz. 4 ayda 3 kere buluştuk. Buluştuğumuzda iyi anlaşıyoruz o konuda sorun yok. Ama uzaktayken flörtüm garip şeyler yapıyor. Çok uzatıp sizi sıkmadan birkaç örnek üzerinden sorumu sorayım. Mesela 2 gün mesaj atmayıp, aradığımda açmayıp 2 gün sonra telefonumu arkadaşımda unuttum diyor. Bazı günler mesajlarıma 2 saatte bir cevap yazıyor. (Çalışıyordur demeyin, işi yok, yaptığı hiçbir şey yok) Neden geç yazıyorsun dediğimde görmedim gibi şeyler söylüyor. Birkaç kez cinsel konulara girmek istedi. O konulara girer gibi yaptım. (Deneme amaçlı) Anında cevap yazdı.Sonra boşver bunları konuşmak için erken dediğimde yine geç cevap yazdı. Bu 1-2 gün yazmama olayı sonra da telefonu arkadaşımda unuttum olayı birkaç kez yaşandı. Kimseyi yalancılıkla suçlamak istemiyorum ama ben artık pek inanmıyorum. Sizin görüşünüz nedir? Düşündüklerinizi açıkça yazıp fikir verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
27 yaşındaydı. Ben de 25 yaşındayım. Sanırım çocuk kadar saf buldu beni ben bunu kandırırım dediTelefonumuzu bir yerde unutsak ancak saat çok geçse gidip almayız. Telefon artık hepimizin eli ayağı gibi olmuş, 2-3 gün cevap vermeyip as telefonum orada kalmış yalanı bence çok açık. Kaç yaşında bu kişi, 15 falan mı?
25 yaşındayım. Her şey ortadaymış evet. Ben de kendimi fazla saf buluyorum. Bitirdim bu arada.Yasiniz cokmu genc cokmu toyzunuz? Bu kadar saf olmayin ya lutfen hersey bariz ortada degilmi birde kimseyi yalancilikla suclamak istemiyorum diyorsunuz.
Iyi yapmissiniz. Boylelerine degil baglanmak iliski yurutmek yuzune tukurseniz tukurugunuze yazik.25 yaşındayım. Her şey ortadaymış evet. Ben de kendimi fazla saf buluyorum. Bitirdim bu arada.