- 4 Aralık 2015
- 536
- 605
-
- Konu Sahibi boslukboslukbosluk
mesaj biraz benim de kafama takılan bir konu yani koskoca insanlarız mesela ama onda hep yazmakla alakalı sorun var. işini bahane ediyor ama insan istese yazar yani. genelde benden bekler ama ben de inadına yazmıyorum. hayır en son 3 mesaj atmışım sohbet dönmüş bir konu hakkında. tamam belki cevap gerektiren bir konu değil ama emojiyle bile cevap yazmamış. buna rağmen yine saatler sonra mesaj atan ben olmalıyım ona göre. onun da işi yoğun mesaili ve stresli. ama yazmışım cevap atmamış iki lafın belini kırmamışız ee? yoruluyorum. aşırı düşmüyorum üzerine. ama ona rağmen her gün konuşmaya, yazışmaya çalışırım. sizdeki bende olsa çoktan tekmeyi vururdum yani. buna bile vurmayı düşünüyorum.Evet ben de sizin gibi düşünüyorum. Yedek olduğumu düşünüyorum. Benim stresli ve mesaisi bitmeyen bir işim var. Eve gelince bile çalışıyorum. Buna rağmen mesaj atabiliyorum. Bu hiçbir şeyle ilgilenmiyorken bile yazmaktan aciz. Demek ki umursamıyor. Baştan işsiz olabilir. İnsanlık hali bulur iş dedim ama aramak gibi bir çabası bile yok.
Bir tanidigim var daHayır izmirli
İşi ne bilmiyorum ama sürekli çalışsa bile mutlaka çay arası, yemek molası olur. O zamanlarda yazması gerekir. Koca insanlarız tabii ki kimse kimseden 5 dk da bir mesaj beklemiyor ama belli aralıklarla düzenli bir iletişim bekliyoruz. Hayatında yerimizin olduğunu hissetmek istiyoruz. Sizinkisi çalışıyormuş belki gerçekten hiç vakti yoktur günahını almayayım siz daha iyi bilirsiniz ama benim konuştuğum kişi çalışmıyor. Hiçbir uğraşı yok. Buna rağmen 2 saatte bir yazıyor. Dile getirdiğimde ise yazıyorum ya, geç yazmıyorum gibi şeyler söylüyor. Ha bir de mesaj gelmedi. 2 tik oluyor nasıl gelmedi diyorum valla gelmedi diyormesaj biraz benim de kafama takılan bir konu yani koskoca insanlarız mesela ama onda hep yazmakla alakalı sorun var. işini bahane ediyor ama insan istese yazar yani. genelde benden bekler ama ben de inadına yazmıyorum. hayır en son 3 mesaj atmışım sohbet dönmüş bir konu hakkında. tamam belki cevap gerektiren bir konu değil ama emojiyle bile cevap yazmamış. buna rağmen yine saatler sonra mesaj atan ben olmalıyım ona göre. onun da işi yoğun mesaili ve stresli. ama yazmışım cevap atmamış iki lafın belini kırmamışız ee? yoruluyorum. aşırı düşmüyorum üzerine. ama ona rağmen her gün konuşmaya, yazışmaya çalışırım. sizdeki bende olsa çoktan tekmeyi vururdum yani. buna bile vurmayı düşünüyorum.
Yok bu bahsettiğim kişi lise mezunu.Bir tanidigim var da
Uni mezunu issiz acaba o mu dedim
Yok anlıyorum senin suçun değil, kocaman bir neslin sorunu :))Katılıyorum. Biz ergenken çıkma teklifi vardı, her şey nettiFlört, sevgililiğin bir adım öncesi. Yeni tanışma gibi. O aşamada olduğum için flört demeyi tercih ettim.
Bazı insanlar paylaşmıyor bilerek ama sevgilisi de olabilirİnstagram ve facebookta ailesinin hesaplarına bakmıştım. Anne, baba, abi, kardeş. Bir düğün fotoğrafı falan yok. Ben evli değil de sevgilisi olduğunu düşünüyorum. Ama bilemem evliyse çok üzülürüm eşi için
Aynı böyle dedim ben de. İlk unuttuğunda değil ama 2. veya 3.ydü sanırım. Bilgisayardan ya da evdeki başka telefondan instagrama girip haber verebilirdin dedim. “Çok hastaydım, 2 gün hep uyudum, teli unuttuğumu bile fark etmedim” falan dedi. Hastaysan hastaneye niye götürmediler seni dediğimde halden anlamıyorsun hala hastayım falan filan konuyu saptırdı iyice. Ben de sevgilisi olduğunu düşünüyorum. Ben de yedek veya eğlenceydim herhalde.Ben inanmadım. Telefonunu unuttuysa başkasından arasın seni. İnternet kafeye gitsin instadan mesaj atsın. Teknoloji çağındayız. Bu adam bence ikili oynuyor. bunun manitası vardır. seni yedekte tutuyordur. (tahmin sadece)
Hayır akşama yapacağım. Sonucu paylaşacağımBlöf yaptınız mı merak ettim
Müge Anlı izledim nedir yaBir flörtüm olmuştu arka arkaya üç gün yazmamıştı sebebini sorunca yok trafo patladi (tamamen yolda gecerken rastladığı bir mevzu), yok yağmur yağdı yok müge anli izledim bilmem ne. Bunun örneğini de her konuya yazarim denk gelen arkadaşlar vardir belkiBA HA NE. Senin yaninda kim bilir kac kizla daha konusuyor. O kadar bölünüyor ki kendisini sana adayamiyor. Cacık olmaz bu hıyardan valla benden söylemesi
EvliMerhaba. 4 aylık bir flörtüm var. Ayrı şehirlerdeyiz. 4 ayda 3 kere buluştuk. Buluştuğumuzda iyi anlaşıyoruz o konuda sorun yok. Ama uzaktayken flörtüm garip şeyler yapıyor. Çok uzatıp sizi sıkmadan birkaç örnek üzerinden sorumu sorayım. Mesela 2 gün mesaj atmayıp, aradığımda açmayıp 2 gün sonra telefonumu arkadaşımda unuttum diyor. Bazı günler mesajlarıma 2 saatte bir cevap yazıyor. (Çalışıyordur demeyin, işi yok, yaptığı hiçbir şey yok) Neden geç yazıyorsun dediğimde görmedim gibi şeyler söylüyor. Birkaç kez cinsel konulara girmek istedi. O konulara girer gibi yaptım. (Deneme amaçlı) Anında cevap yazdı.Sonra boşver bunları konuşmak için erken dediğimde yine geç cevap yazdı. Bu 1-2 gün yazmama olayı sonra da telefonu arkadaşımda unuttum olayı birkaç kez yaşandı. Kimseyi yalancılıkla suçlamak istemiyorum ama ben artık pek inanmıyorum. Sizin görüşünüz nedir? Düşündüklerinizi açıkça yazıp fikir verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Aynen öyle.Biraz mantıklı sallasın bari. Deli midir nedir
Bi bak bakalım başka hesaptan, belki X diye biri vardır, belli ki kıza hesapları kapattıracak kadar ilerlememişler.Güncelleme ile geldim. 40 dk önce mesajlaştık. Ne yapıyorsun yazmıştı. Ben de “ Her şeyi öğrendim. İkimizi birden idare ediyormuşsun. Sen beni aptal mı sandın? Şimdi o kıza da her şeyi anlatacağım. Onu kandırmana izin vermeyeceğim.” yazdım. Hangi kız, ne kızı, şizofren misin gibi şeyler yazdı. Ben de biliyorum saklama, gözlerimle gördüm şeklinde yazdım. Bu şekilde bir süre konuştuk. Sonra bir kız adı söyledi isim vermeyeyim. X diyelim. “X benim eski sevgilim. Görüşmek için çok ısrar etti. Kendimi öldürürüm dedi. Ondan görüştüm. Konuştum. Ben seni çok seviyorum. Aşık oldum.” vs. yazdı. Ben de bir şeyler yazıp bitirdim. “Tamam ama x’e söyleme psikolojisi iyi değil kendine bir şey yapar lütfen söyleme” yazdı. “Bilemiyorum bakacağız” yazdım. Beni whatsapp, instagram, facebook her yerden engelledi. Bu fikri veren üyeye ve yorum yapan ilgilenen tüm üyelere teşekkür ederim.
İnstagramı kilitli. Başka hesaptan girip facebook beğenilerinden bulabilirim belki.Bi bak bakalım başka hesaptan, belki X diye biri vardır, belli ki kıza hesapları kapattıracak kadar ilerlememişler.
Pff peki tamam ösym gibisiniz dört gözle bekliyoruz çünkü hepimizin yağları eriyecek eminimHayır akşama yapacağım. Sonucu paylaşacağım