Flörtümün söyledikleri doğru mu, inanmalı mıyım?

Kaç yaşındasınız?

Bu kadar iyi niyetli düsünme iste. Is kovalayan adamin hali baskadir zaten, anlarsin onu. Bu bahsettigim tipi düsününce direk aklimda bi parazit canlandi

Bir insan istiyorsa mutlaka ulaşıyor kesin bilgi yani yasamadan önce aman abarti der gecerdim ama oyle olmuyormus

Bu kadar iyi niyetli düsünme iste. Is kovalayan adamin hali baskadir zaten, anlarsin onu. Bu bahsettigim tipi düsününce direk aklimda bi parazit canlandi
Bir daha bu kadar iyi niyetli düşünmeyeceğim kesinlikle. İş arayan insan her imkanı değerlendiriyor. Görüşmelere gidersin sınavlara girersin ne bileyim. Bunda hiçbiri yoktu. Tüm gün onun bunun yanında oturuyor, geziyor.

Deneme amaçlı cinsel konulara giriş yapınca hemen reaksiyon almışsınız ya, işte sizin içinizdeki şüphe boşuna oluşmamış ki denemiş ve görmüşsünüz... Kişi niyetini belli etmiş.

Evli yada başla bir ilişkisi olabilir dikkat edin

Ben yemedim şahsen. Tekneyi basın gitsin. Adamın derdi belli boşuna kafanı da kalbini de yorma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…