- 6 Aralık 2018
- 9.824
- 8.499
-
- Konu Sahibi boslukboslukbosluk
Kaç yaşındasınız?Merhaba. 4 aylık bir flörtüm var. Ayrı şehirlerdeyiz. 4 ayda 3 kere buluştuk. Buluştuğumuzda iyi anlaşıyoruz o konuda sorun yok. Ama uzaktayken flörtüm garip şeyler yapıyor. Çok uzatıp sizi sıkmadan birkaç örnek üzerinden sorumu sorayım. Mesela 2 gün mesaj atmayıp, aradığımda açmayıp 2 gün sonra telefonumu arkadaşımda unuttum diyor. Bazı günler mesajlarıma 2 saatte bir cevap yazıyor. (Çalışıyordur demeyin, işi yok, yaptığı hiçbir şey yok) Neden geç yazıyorsun dediğimde görmedim gibi şeyler söylüyor. Birkaç kez cinsel konulara girmek istedi. O konulara girer gibi yaptım. (Deneme amaçlı) Anında cevap yazdı.Sonra boşver bunları konuşmak için erken dediğimde yine geç cevap yazdı. Bu 1-2 gün yazmama olayı sonra da telefonu arkadaşımda unuttum olayı birkaç kez yaşandı. Kimseyi yalancılıkla suçlamak istemiyorum ama ben artık pek inanmıyorum. Sizin görüşünüz nedir? Düşündüklerinizi açıkça yazıp fikir verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
25 yaşındayımKaç yaşındasınız?
Bu kadar iyi niyetli düsünme iste. Is kovalayan adamin hali baskadir zaten, anlarsin onu. Bu bahsettigim tipi düsününce direk aklimda bi parazit canlandiİşsizlik herkesin başına gelebilir diye iyi niyetli düşündüm. Ama bu kişide doğru düzgün eğitim yok (Olabilir herkes okuyacak diye bir kaide yok insan olsun öncelikle) İş yok. Hadi iş bulamadı diyelim. İş bulmak gibi bir derdi de yok. Tüm gün şuraya gittim, buraya gittim. Şunun yanına uğradım. İnsan iş bulmak için çabalar dimi? Görüşmelere gider. Yok yani.
Bir insan istiyorsa mutlaka ulaşıyor kesin bilgi yaniMüge Anlı izledim nedir yabenimkinden hallice olmuş biraz çok haklısınız bahane. Bir insan bir insana ulaşmak istiyorsa mutlaka ulaşır. Ama önce “insan” olacak. İnsanları kandıran bir vicdansız değil.
Evet yaygın kullanılan bir isimKızın ismi Ayşe Fatma gibi bir isim mi yoksa ender bulunan bir isim mi?
Bir daha bu kadar iyi niyetli düşünmeyeceğim kesinlikle. İş arayan insan her imkanı değerlendiriyor. Görüşmelere gidersin sınavlara girersin ne bileyim. Bunda hiçbiri yoktu. Tüm gün onun bunun yanında oturuyor, geziyor.Bu kadar iyi niyetli düsünme iste. Is kovalayan adamin hali baskadir zaten, anlarsin onu. Bu bahsettigim tipi düsününce direk aklimda bi parazit canlandi
Ay ozmnsa verilmiş sadakan varmış canımBir daha bu kadar iyi niyetli düşünmeyeceğim kesinlikle. İş arayan insan her imkanı değerlendiriyor. Görüşmelere gidersin sınavlara girersin ne bileyim. Bunda hiçbiri yoktu. Tüm gün onun bunun yanında oturuyor, geziyor.
Aynen öyleAy ozmnsa verilmiş sadakan varmış canım
Evli yada başla bir ilişkisi olabilir dikkat edinMerhaba. 4 aylık bir flörtüm var. Ayrı şehirlerdeyiz. 4 ayda 3 kere buluştuk. Buluştuğumuzda iyi anlaşıyoruz o konuda sorun yok. Ama uzaktayken flörtüm garip şeyler yapıyor. Çok uzatıp sizi sıkmadan birkaç örnek üzerinden sorumu sorayım. Mesela 2 gün mesaj atmayıp, aradığımda açmayıp 2 gün sonra telefonumu arkadaşımda unuttum diyor. Bazı günler mesajlarıma 2 saatte bir cevap yazıyor. (Çalışıyordur demeyin, işi yok, yaptığı hiçbir şey yok) Neden geç yazıyorsun dediğimde görmedim gibi şeyler söylüyor. Birkaç kez cinsel konulara girmek istedi. O konulara girer gibi yaptım. (Deneme amaçlı) Anında cevap yazdı.Sonra boşver bunları konuşmak için erken dediğimde yine geç cevap yazdı. Bu 1-2 gün yazmama olayı sonra da telefonu arkadaşımda unuttum olayı birkaç kez yaşandı. Kimseyi yalancılıkla suçlamak istemiyorum ama ben artık pek inanmıyorum. Sizin görüşünüz nedir? Düşündüklerinizi açıkça yazıp fikir verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Bitirdim. Engelledi beni her yerdenEvli yada başla bir ilişkisi olabilir dikkat edin
Muhtemelen evli ve heyecan arayan bir asalak..yolunuz açık olsunTeşekkür ederim. Bitirdim. Engelledi beni her yerden
Dilerim evli değildir eşine çok yazıkMuhtemelen evli ve heyecan arayan bir asalak..yolunuz açık olsun
Ben yemedim şahsen. Tekneyi basın gitsin. Adamın derdi belli boşuna kafanı da kalbini de yorma.Merhaba. 4 aylık bir flörtüm var. Ayrı şehirlerdeyiz. 4 ayda 3 kere buluştuk. Buluştuğumuzda iyi anlaşıyoruz o konuda sorun yok. Ama uzaktayken flörtüm garip şeyler yapıyor. Çok uzatıp sizi sıkmadan birkaç örnek üzerinden sorumu sorayım. Mesela 2 gün mesaj atmayıp, aradığımda açmayıp 2 gün sonra telefonumu arkadaşımda unuttum diyor. Bazı günler mesajlarıma 2 saatte bir cevap yazıyor. (Çalışıyordur demeyin, işi yok, yaptığı hiçbir şey yok) Neden geç yazıyorsun dediğimde görmedim gibi şeyler söylüyor. Birkaç kez cinsel konulara girmek istedi. O konulara girer gibi yaptım. (Deneme amaçlı) Anında cevap yazdı.Sonra boşver bunları konuşmak için erken dediğimde yine geç cevap yazdı. Bu 1-2 gün yazmama olayı sonra da telefonu arkadaşımda unuttum olayı birkaç kez yaşandı. Kimseyi yalancılıkla suçlamak istemiyorum ama ben artık pek inanmıyorum. Sizin görüşünüz nedir? Düşündüklerinizi açıkça yazıp fikir verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Haklısınız. Bitirdim bu akşam.Ben yemedim şahsen. Tekneyi basın gitsin. Adamın derdi belli boşuna kafanı da kalbini de yorma.