- 4 Kasım 2018
- 26.159
- 108.613
- 598
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #7.301
Vki CosmusHos bulduk, gencim de metabolizma yavaşlığı konusunda, 20 li yaşlarla kıyaslandığında yani , ondan hehe haha huhu sağol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vki CosmusHos bulduk, gencim de metabolizma yavaşlığı konusunda, 20 li yaşlarla kıyaslandığında yani , ondan hehe haha huhu sağol
Sevgim karşılıksızmış. Patates kızartması beni hiç sevmiyor.Ne pattis kizartmasi seven varmis, peh arkadas
Afiyet olsun. Manzarandan bize de gonder, oh mis
Haklısın valla, bir hevesle başladım yemeye, yiyemeyince eşim baya bi dalga geçtiKiz hollandada yasiyoruz. Vitamin d mecburuzz
Oha la kus mideli. Bunuda yiyemiyorsan git kopruden atla
Tahlil yaptırsaydin "belki" de eksik diildir DMaasi aldim vitamine gömdüm bu ay,
Cok yorgun hissediyorum kendimi 2 haftadir, d vitamini eksikligindendir belki.
D vitamini, magnezyum ve c vitamini aldim, yüksek dozajda uygulamaya girisiyorum bugün itibariyle
Vki nedirVki Cosmus
Kalori olarak fena değil ama yediklerinin %47 si karbonhidrat olmuş.Selam ,
9h 1kuru incir ,1bardak limonlu su
10h30 2mini mozarella,3 zeytin ,1pancake ,espresso
15h 5kofte ,az salata ,1d.ekmek ,1kasik kadar ezme ,
18h 4kaju ,1avuc kabak cekirdegi
Toplam 1038 kalori gunluk almam gereknin altinda kalmak niyetim
2lt su
1mil leslie
7700 adim
Suan çok yorgunum daha bebik uyudu ikisi uyanık biraz babis yardım etti derse ben daha ev işi felan çayın altını yaktım almaya o kadar halim yok sanki. Dediğin gibi yapmasam da olurKiz bu tempoya spora ne hacet.
Hic zorlama kendini.
Şöyle dinlenmek ve rahatlamak icin yoga belki yapabilirsin sakin zamaninda.
Ya da soyle günlük 10-15 dakika bolgesel hareket yapsan yeter. Sen anlatirken ben yoruldum cok zorlama kendini. Gercekten kilolar sakin ve keyifliyken takir takir gidiyor da cok zorlarsan inat ediyor.
Teşekkür ederim. Üçüne yetişebilmek zor oluyor kendime zaman ayırmam icin herşeyi zamanında yapabilmeliyim . Evet çok şükür 60 lara a kaldı. Yediklerime dikkat ediyorum. Özellikle meyve tüketmeye çalışıyor um.karbonhitratdan uzak diruyorum , inanıyorum eksilecwk bu şekilde detomrs seni çok iyi anlıyorum.Zor bir zamandan geçiyorsun Yapamadıklarına üzülmek yerine yapabildiklerine odaklansan sana iyi gelir moral olur diye umuyorum.Hedef belirlemek gerçekten çok faydalı.(gerçi ben 10000 adımı hedefledim ama göremedim bi) neyse en azından yaklaşıyorum.Burdan öğrendiğim kadarıyla çeşitli sebeplerle aksaklık yaşasan bile kilonu koruman çok iyi.60 ları görmene çok az kaldııı
Kiz ekledim ya.
Enfes gorunuyorEki Görüntüle 2930547 Sanki guzel oldu haaa
Fırından çıkar çıkmaz beklemeden aceleyle kesmiş ondan öyle olmuş biraz beklemesi gerekiyordu.Enfes gorunuyor
Ortasi cig mi kalmis bana mi oyle gorunuyor?
Bende oyle sandim ama pismisEnfes gorunuyor
Ortasi cig mi kalmis bana mi oyle gorunuyor?
Tahlil yaptırsaydin "belki" de eksik diildir D
Ben genelde halsizim; nadiren kendimi kaybeder gibi oluyorum Allah korusun, doktora gittim tahlil icin, vitamin depoları hep doluymuş, piskolojik olabilirmiş, yaşam kalitemi dusuruyosa tavsiye etti
Tadini begenirsen soyle.Bende oyle sandim ama pismis