• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Selam ,

9h 1kuru incir ,1bardak limonlu su
10h30 2mini mozarella,3 zeytin ,1pancake ,espresso
15h 5kofte ,az salata ,1d.ekmek ,1kasik kadar ezme ,
18h 4kaju ,1avuc kabak cekirdegi
Toplam 1038 kalori gunluk almam gereknin altinda kalmak niyetim

2lt su
1mil leslie
7700 adim

Eklentiler

• Screenshot_20211009-201403_Samsung Health.jpg
    Screenshot_20211009-201403_Samsung Health.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20211009-201010_FatSecret.jpg
    Screenshot_20211009-201010_FatSecret.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 24
Maasi aldim vitamine gömdüm bu ay,

Cok yorgun hissediyorum kendimi 2 haftadir, d vitamini eksikligindendir belki.

D vitamini, magnezyum ve c vitamini aldim, yüksek dozajda uygulamaya girisiyorum bugün itibariyle 😭
Tahlil yaptırsaydin "belki" de eksik diildir D

Ben genelde halsizim; nadiren kendimi kaybeder gibi oluyorum Allah korusun, doktora gittim tahlil icin, vitamin depoları hep doluymuş, piskolojik olabilirmiş, yaşam kalitemi dusuruyosa tavsiye etti

Selam ,

9h 1kuru incir ,1bardak limonlu su
10h30 2mini mozarella,3 zeytin ,1pancake ,espresso
15h 5kofte ,az salata ,1d.ekmek ,1kasik kadar ezme ,
18h 4kaju ,1avuc kabak cekirdegi
Toplam 1038 kalori gunluk almam gereknin altinda kalmak niyetim

2lt su
1mil leslie
7700 adim
Kalori olarak fena değil ama yediklerinin %47 si karbonhidrat olmuş.

Kiz bu tempoya spora ne hacet.
Hic zorlama kendini.
Şöyle dinlenmek ve rahatlamak icin yoga belki yapabilirsin sakin zamaninda.

Ya da soyle günlük 10-15 dakika bolgesel hareket yapsan yeter. Sen anlatirken ben yoruldum 😜 cok zorlama kendini. Gercekten kilolar sakin ve keyifliyken takir takir gidiyor da cok zorlarsan inat ediyor.
Suan çok yorgunum daha bebik uyudu ikisi uyanık biraz babis yardım etti derse ben daha ev işi felan çayın altını yaktım almaya o kadar halim yok sanki. Dediğin gibi yapmasam da olur🙈

tomrs tomrs seni çok iyi anlıyorum.Zor bir zamandan geçiyorsun😌 Yapamadıklarına üzülmek yerine yapabildiklerine odaklansan sana iyi gelir moral olur diye umuyorum.Hedef belirlemek gerçekten çok faydalı.(gerçi ben 10000 adımı hedefledim ama göremedim bi😬) neyse en azından yaklaşıyorum.Burdan öğrendiğim kadarıyla çeşitli sebeplerle aksaklık yaşasan bile kilonu koruman çok iyi.60 ları görmene çok az kaldııı😍🌄
Teşekkür ederim. Üçüne yetişebilmek zor oluyor kendime zaman ayırmam icin herşeyi zamanında yapabilmeliyim . Evet çok şükür 60 lara a kaldı. Yediklerime dikkat ediyorum. Özellikle meyve tüketmeye çalışıyor um.karbonhitratdan uzak diruyorum , inanıyorum eksilecwk bu şekilde de

Tahlil yaptırsaydin "belki" de eksik diildir D

Ben genelde halsizim; nadiren kendimi kaybeder gibi oluyorum Allah korusun, doktora gittim tahlil icin, vitamin depoları hep doluymuş, piskolojik olabilirmiş, yaşam kalitemi dusuruyosa tavsiye etti

Yok canim lorinin dedigi gibi hollandada d vitamini bizim icin sart, ben direk farkini görüyorum. Bu sene erteliyordum baslama işini, yoksa kışın muhakkak kullanirim.

Magnezyumu sporu artirdigim için kullaniyorum, agrilari azaltiyor.

C vitamini ise tamamen lüks 😅

Back