• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Sanssizlik olmus resmen. Kac gunlugune gittiniz ?
Olur böyle şeyler. Eşim de bende hiç takmayız. Fırsattan istifade başka işlerimizi hallettik iyi bile oldu. 2 gün buradayız.
Birazdan tamir edilecek inşallah çıkcaz okyanusa💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Tırmanma egzersizi dediğin mountain climber hareketi mi oluyor, yerde plank pozisyonunda yapılan? Yoksa aletli bir şey mi
Koşu bandının tırmanma modu en yükseği.
Aa bizim spor salonundaki yürüme bandında da var o 😍deneyeyim bakalım. Teşekkür ederim 💐
Kısa zamanda Aşırı kalori yaktırıyor. 😉
LadyMiami LadyMiami geçmiş olsun bu arada, inşallah sıkıntısız şekilde varırsınız
Sağol canım😘
Varmak sorun olmadı sadece okyanusa çıkamadık ama birazdan çıkcaz inşallah hallediyorlar.
LadyMiami LadyMiami gecmis olsun.

Ay ben de kendime araba istiyom,
Bizim arac oyle dev gibi degil ama bana soyle a sinifi minik araba ne rahat olur. Ben cok zorlaniyorum trafikte. Cok da panik oluyorum maalesef. En büyük fobim resmen 🙄
İnşallah gönlüne göre olsun. Yaşadığım yerde otobüs tren sistemi yok araba şart.
Peh

Yeni genclik boyle demek ki 🤣🤣🤣

Donere sogan domates yakisir, baska da bisi yakismaz 😅
Bence de soğan ve domates yeterli😉

Eşimle koştururken şu manzara eşliğinde ödül öğünümü yiyorum. Çavdar ekmeği arası ızgara balık veeeeeeeee patates kızartması💃🏻💃🏻💃🏻

Eklentiler

• 282054BB-5983-43FE-AA7A-9908B6AC0C68.jpeg
    282054BB-5983-43FE-AA7A-9908B6AC0C68.jpeg
    100,6 KB · Görüntüleme: 21
Kuchisabishii Kuchisabishii
Katilim Formu

Yaşınız :34
Boyunuz: 1.64
Mesleginiz: memur
Şu anda çalışıyor musunuz: evet
Evli/bekar: evli
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Kilo alma hikayeniz : yaştan olabilir diye düşünüyorum artık, yakım olayı yavaşladı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz : fit görünmek için:rapci:
Şu anki kilonuz: 82.10
Hedef kilonuz: ilk hedef 80
Sonra 75 sonra da 70
En son 6O

Kuchisabishii Kuchisabishii
Katilim Formu

Yaşınız :34
Boyunuz: 1.64
Mesleginiz: memur
Şu anda çalışıyor musunuz: evet
Evli/bekar: evli
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Kilo alma hikayeniz : yaştan olabilir diye düşünüyorum artık, yakım olayı yavaşladı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz : fit görünmek için:rapci:
Şu anki kilonuz: 82.10
Hedef kilonuz: ilk hedef 80
Sonra 75 sonra da 70
En son 6O

Hosgeldin 🤗
Yasa laf yok, aramızda genc sayilirsin sen 😜 zaten gencsin ne diyom ben 😂😂😂

Maasi aldim vitamine gömdüm bu ay,

Cok yorgun hissediyorum kendimi 2 haftadir, d vitamini eksikligindendir belki.

D vitamini, magnezyum ve c vitamini aldim, yüksek dozajda uygulamaya girisiyorum bugün itibariyle 😭
Kiz hollandada yasiyoruz. Vitamin d mecburuzz😮
Patatesten 5-6 tane yiyebildim midem bulandı yiyemedim sandwiiçinde tamamını bitiremedim eşim bitirdi.🤣🤣🤣
Oha la😮 kus mideli. Bunuda yiyemiyorsan git kopruden atla🤣

Maasi aldim vitamine gömdüm bu ay,

Cok yorgun hissediyorum kendimi 2 haftadir, d vitamini eksikligindendir belki.

D vitamini, magnezyum ve c vitamini aldim, yüksek dozajda uygulamaya girisiyorum bugün itibariyle 😭
Geçen gün bende çok yorgun hissettim kendimi. Sonra aklıma geldi d vitamini ihmal etmiştim. Başladım hemen. Eve stoklamıştım 3 kutu. Kullanmaya başladıktan bir gün sonra bile fark etti etkisi

Back