- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #7.281
Kız vallahi o kadar cit kırıldım değilim kolları ve beli inceltmeyle meşgulümO hedefin cok cok altindaki sorsan bizden kilolu sexy kirbacli nolacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız vallahi o kadar cit kırıldım değilim kolları ve beli inceltmeyle meşgulümO hedefin cok cok altindaki sorsan bizden kilolu sexy kirbacli nolacak
Tahin bende alicam bi dahaki ay. O tarifi yine isterizO baslangic ekmegi icin iyi. Hatta hep de yapilir. Ben bugun guya tahin alip yapacaktim
Olur böyle şeyler. Eşim de bende hiç takmayız. Fırsattan istifade başka işlerimizi hallettik iyi bile oldu. 2 gün buradayız.Sanssizlik olmus resmen. Kac gunlugune gittiniz ?
Koşu bandının tırmanma modu en yükseği.Tırmanma egzersizi dediğin mountain climber hareketi mi oluyor, yerde plank pozisyonunda yapılan? Yoksa aletli bir şey mi
Kısa zamanda Aşırı kalori yaktırıyor.Aa bizim spor salonundaki yürüme bandında da var o deneyeyim bakalım. Teşekkür ederim
Sağol canımLadyMiami geçmiş olsun bu arada, inşallah sıkıntısız şekilde varırsınız
İnşallah gönlüne göre olsun. Yaşadığım yerde otobüs tren sistemi yok araba şart.LadyMiami gecmis olsun.
Ay ben de kendime araba istiyom,
Bizim arac oyle dev gibi degil ama bana soyle a sinifi minik araba ne rahat olur. Ben cok zorlaniyorum trafikte. Cok da panik oluyorum maalesef. En büyük fobim resmen
Bence de soğan ve domates yeterliPeh
Yeni genclik boyle demek ki
Donere sogan domates yakisir, baska da bisi yakismaz
Benim bubble Tea seninki yaninda cerez gibi kaliyor yani.
Ne yicen
Tarifi ceviricem az sonra
Nereye laann
Hos buldukRokoko_ hosgeldin
Eşimle koştururken şu manzara eşliğinde ödül öğünümü yiyorum. Çavdar ekmeği arası ızgara balık veeeeeeeee patates kızartması
Kız vallahi o kadar cit kırıldım değilim kolları ve beli inceltmeyle meşgulüm
Kuchisabishii
Katilim Formu
Yaşınız :34
Boyunuz: 1.64
Mesleginiz: memur
Şu anda çalışıyor musunuz: evet
Evli/bekar: evli
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Kilo alma hikayeniz : yaştan olabilir diye düşünüyorum artık, yakım olayı yavaşladı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz : fit görünmek için
Şu anki kilonuz: 82.10
Hedef kilonuz: ilk hedef 80
Sonra 75 sonra da 70
En son 6O
Kiz hollandada yasiyoruz. Vitamin d mecburuzzMaasi aldim vitamine gömdüm bu ay,
Cok yorgun hissediyorum kendimi 2 haftadir, d vitamini eksikligindendir belki.
D vitamini, magnezyum ve c vitamini aldim, yüksek dozajda uygulamaya girisiyorum bugün itibariyle
Oha la kus mideli. Bunuda yiyemiyorsan git kopruden atlaPatatesten 5-6 tane yiyebildim midem bulandı yiyemedim sandwiiçinde tamamını bitiremedim eşim bitirdi.
Bacaklarımı önce incelttim şimdi kaslandi. Sıra kola geldi. Onu da önce inceltip sonra kas yapmak niyetim. Bir de bel off çok işim varNe inceltcen ya, gel sana kas yapalim
Hos bulduk, gencim de metabolizma yavaşlığı konusunda, 20 li yaşlarla kıyaslandığında yani , ondan hehe haha huhu sağolHosgeldin
Yasa laf yok, aramızda genc sayilirsin sen zaten gencsin ne diyom ben
Geçen gün bende çok yorgun hissettim kendimi. Sonra aklıma geldi d vitamini ihmal etmiştim. Başladım hemen. Eve stoklamıştım 3 kutu. Kullanmaya başladıktan bir gün sonra bile fark etti etkisiMaasi aldim vitamine gömdüm bu ay,
Cok yorgun hissediyorum kendimi 2 haftadir, d vitamini eksikligindendir belki.
D vitamini, magnezyum ve c vitamini aldim, yüksek dozajda uygulamaya girisiyorum bugün itibariyle
Güzel bisiye benziyoEki Görüntüle 2930508 Bu nasil ekmek olcak la
Ne var icinde zalimEki Görüntüle 2930508 Bu nasil ekmek olcak la