Fazla hanimefendisin,boşanalim diyen bir eş ve cinsel uyum..

Bir de böyle bir adam için keseyi bir tutmayın derim.Boyle bir adam içim hem iste hem evde yorulacam eve katkıda bulunacam hem de laf duyacam.Bir işin ucundan tutsun ozaman.Yada nebileyim mümkün olsa da çalışmasam derim ben olsam buna gücüm kalmıyorsa.Ve boşanma olmayacaksa.

Aynenn cok dogru tesbit bravo. 4yil once bu sebepten yine tartismistik. Alofetvayi aramis.esiniz kadinlik gorevini yapamiyorsa 4 kadina kadar imam nikahi ile es alabilirsiniz demisler. Bizimkinin kendine guveni iyice tavan olmustu...
Ay yok artık.Simarikk!Ya bak sen fazla onemswmiyorsan o isleri memnun olmayabilir ama bunu onurunu kırmadan güzelce konuşabilir.Densizlik yapıp söyledikleri.Yada blof.
Ama sen gerektiği kadarsan ve padişah hazretleri simariksa ne denebilinir.

Gecen gun ona bileklik aldik. O boncuk begendi,ben de dedimki tesbih mi bu ,ya sabr mi cekeceksin.. Tahtali alalim sana,erkeklere yakisir..neyse benim begendigimi kombin yapip aldik. Isyerinde herkes cok begenmis,hatta benim olsun diyen olmus. 5tl ye mi ne aldik oysa.
Dedim ki eşim zevklidir,ben her ne kadar begenmesem de deseydin,dedim.
Sonra dedim ki,
neyse bir gun ben olmazsam hayatinda kendi zevkine gore alir,giyinirsin dedim
.....
Bu ne demek simdi dedi.?ne ne demek,senin turkçen yok mu neyini anlamadin dedim.yok hayir olmazsam ne demek dedi? Olmazsam işte.. ayrilirsak ,ölürsem dedim. Sen ayrilmak mi istiyorsun ki benden dedi. Yok hayir da boşanmayi isteyen sensin ya o yuzden soyledim dedim..senin bana soylemek isteyip de soyleyemedigin seyler var gibi dedi.gel konusalim noldu dedi.Yok ya olsa derim deyip ciktim mutfaktan(yemegi bitirip kalktim)

Dun canli muzige gittik. Benim fikrimdi.neyse dun belirttigim gibi giyindim.kiyafetim icin, bu kısa mı açik mi sanki?dön bakayim icin belli oluyor mu dedi.. sacmalama dedim yaz mevsimi,hava sicak,ayrica bara gidiyoruz,loş ortam..ne giyinecektim kim gorecekki beni dedim! Altina bilekten bagcikli pudra topuklu ayakkabilarimi da giydim. Ben giyiniyorum o bana bakiyor ama anlam veremiyor. Onun boyunu da gectim, aa sende yanimda kisa kaldin dedim

Neyse gittik..terasa oturduk.bi kac yudum bisey ictik ben alisik olmadigim icin 2 yudumdan sonra kafam bir milyon oldu. Sonra esim dedi ki,alkol alinca gozume ayri bir guzel gorundun dedi. Aslinda cirkinsin dedi(sakasina dedigini anladim).
Ben de ufka en uzaga bakarak, senn geçç bakalımm dalganı dedim sarkilari mirildanmaya devam ettim gozlerim kapali.sana noldu? Biri sana guzelsin falan mi dedi,bisey mi oldu dedi(bu degisikliklerden dolayi aldattigimi mi dusundu acaba bilemedim)
Yoo dedim.
Sonra esim ciddi bir ifadeyle dedi ki, sanki bana anlatmak isteyip de anlatamadigin seyler varmis gibi dedi. Yok canim ne olabilir ki dedim. Basim donüyor zaten bir taraftan... sonra dediki bak bana anlat, de ki X şu şu şu hareketine cok kizdim, şu lafınla beni cok kırdın de, dedi. Delikanli gibi soyle, hadi, anlat,harbi kız olarak soyle,dök içini bana,ne varsa içinde biriktirdigin anlat herseyi dedi(samimi,dost gibi)
Suan sarhosum diye agzimdan laf almaya calisiyorsun ama aklim basinda,yemezlerrr deyip kahkaha attim..
Peki beni seviyor musun dedi?şöyle boyle yaptim el isaretiyle.az mi seviyorsun cok mu dedi? 10 sn den sonra, cok dedim.
Ben de seni seviyorum,sevmesem simdiye ayrilirdik zaten dedi.
(Ben anlamadim gercekten bosanmak istiyor muydu yoksa blöf müydü.ama kafasina koymus gibiydi de.. )

.......
Muhabbete devam ettik. Isyerinden birini anlatti. Oglan tarafi kizi begenmiomus,kiz da demis ki ben evlilik dusunuyorum ailen beni istememekte kararliysa biz ayrilalim demis,birbirimizin vaktini calmayalim.
Iyi yapmis kiz,helal olsun,onun ailesinin keyfini mi bekleyecekti,ben olsam ben de oyle yaparim dedim,aferin ona dedim!ama cocuk cok uzgun dedi. Bana ne ki,ailesini ikna edemiyorsa kizin vaktini niye aliyor,yemişim uzgunlugunu,akli basina gelsin dedim.
Yaa bu kizlar neden boyle hani seviyordu,birden pat diye gider mi insan,boyle sebep mi olur,ki seviyorlardi da birbirlerini dedi..
Kimse kimseyi beklemiyor artık,bu işin kızi erkegi yok dedim. Sacma bi ornek olacak ama senden onceki arkadasimla da bu yuzden ayrildik dedim.aleviydi o,ailen beni istemezse ben nolcam yaşim geciyor,ne zaman evlenip coluk cocuga kariscam,kimse beni tanimiyor ailenden,ya tanistir ya da ayrilalim demisti dedim.bende tanistiramam sirasi degil,sen bilirsin deyip ayrildik dedim. E sevmiyor muydun dedi.seviyordum,uzuldum,yapma sacmalama dedim ama degismedi. Sonrada o gelip ozur diledi ben yok dedim,oyle de pis bir inadım vardir dedim.
Hem ohh iyiki de olmamiş,hic pisman degilim dedim.

Velhasil şok ustune şok yasattim dun..
Iyi oldu ona. Cok kirdi,uzdu...
Gelismeleri dertlesme mahiyetinde tekrar yazarim.
Tesekkur ederim hepinize yardimci olmaya calistiginiz icin

Son düzenleme:
Iyi biraz şüphe uyandir.Gizemli hallere gir.Bir ozguvenini kir caktirmadan ama.Kendini caktirmadan ov.Bu adamla basedersin sen bence.Ve ancak böyle baseedersin..Olmazsa da kaybedecek cok seyin yok bu simarik ozguven patlamasi adama dair.Illaki havasını söndürürler onun.Hepsi birarada bulunmuyor insanoğlunda zira.

Yapip yapip sonra noldu neyin var bozuk musun diye sormasi da tuhaf yahu :)
Çok iyi yapmissiniz yalniz tebrikler

Ben sizin yazdıklarınızı ve taktiklerinizi 24 yaşında bekar bir birey olarak çok severek ders alarak okuyorum valla çok tatlısınız :)) gelişmeleri sık sık yazın lütfen .inş çok mutlu olursunuz hayatınızda ozguveninize sağlık :)))

Ben bile şaşırdım burda :) tebrikler. Böyle devam. Size karşı istek duysun içten içe delirsin
Söylemeden geçemiycem ama bu adam size okdr güvenmiş öyle emin ki onu bırakmayacagınızdan bütün bu egolar bencillikler bu yüzden.
Sizin ne kdr sağlam bi kadın oldugunuzu gösterir halbuki bu durum. Azıcık kıymetinizi bilsin.

Ha bu arada, dun alyansimi cikarip isaret parmagima gumus bir yuzuk takmistim.
Aa senin alyansin nerde niye takmadin dedi.
Beraber degilmiyiz zaten alyansa ne gerek var dedim
Buarada esim 3aydir takmiyor yuzuk.gumus yuzugu dar geliyormus. Altin yuzugu de kaybolmus. Guya para bulunca yenisini alacak.
Benim bu lafimin ustune , ben de gidip yuzuk alayim kendime dedi.
Almaman hata,kac kere dedim sana,zahmet olacak artik(paraya kiyip alacaksin...)dedim
Sanirim ayrilcaksak almaya gerek yok diye dusunuyordu,simdi de alayim derdinde.
Simdi onu is yerine kurum ici sinavlarimiz icin ders calismaya gidiyoruz..
Evden cikarken bana bakip guldu.. yakaladim.hey noldu ne guluosun be dedim. Hiic dedi.soyle soyle dedim. Kim inanir senin ikiz dogurup anne olduguna dedi. Kotu mu ki dedim? Yo hayir iyi,guzel dedi.
Istersen 80 kilo olayim dedim
Velhasil beni sevip begeniyor sanirim.
Dun de karsimda masada opucuk yolladi.cvp vermedim. Opucuk yolladim alsana dedi
Deli misin divane misin manyaq diyecek yakinda bana

Buarada guzel yorumlar icin tesekkurler.bi gun esime yakalancam diye korkuyorum. Burayi telefonumda acik kalirsa falan..

mükemmel

Yazdıklarınızı coook hoş. Umarım hep böyle mutlu olursunuz esinizin ilgisi daim olur umarım. Bazen vurdumduymaz umursamaz davranmak gerekiyor erkeklerin üzerine düşüp sevgimizi fazla belli ettigimizde ilgilerini kaybediyorlar. Doğru yoldasınız. Çok mutlu oldum sizin adınıza.

Gunaydin arkadaslar,
Dun esimin isyerine kuruma gittik bilgisayardan ders calismak icin. Neyse banka sistemimi acip portala baglanacaktim.esim kullanici kodu ve sifreni soyle yazayim dedi. Sifrede durakladim bir an. Cunku Sifrem ; rakam+onun isminin ilk 3 harfi idi. Ama bunu 1 ay once yapmistim.
Esim dediki vaaayyy bu harfler yoksa benim ismimin harfleri mi dedi, yok kendi ismim dedim sasirdi ama mutlu da oldu gulusunden anladim.
Tesadufu bile bu kadar denk gelir..
Gozuyle de gordugune gore, benim sifrelerim bile senken sen ayrilmaktan bahsettin,ama bunu unutmadim!diyecegim.

Neyse 3saat calistik.cikista yemek yemeye gittik,konustuk vs. ben spora gidecegim ordan da karsiya arkadasla iş konusmaya gececegim seni de eve birakirim dedi. Istemesem de tamam peki dedim. Yemek yaparim ben de diye dusundum.
Neyse yola ciktik. Bu saatten sonra spor yetismez,gitmeyecegim dedi. Ya aslinda arkadasim kafa dengidir,bizle yaşıt,iyidir.. gel seni de gotureyim beraber gideriz dedi.rahatsiz olacaksan beni avm ye birak,sen bulus arkadasinla sonra haberlesiriz beni alirsin dedim. Gerek yok dedi. Neyse gittik. Beraber hem sohbet ettik ,hem acikhavada çimlerin ustunde oturduk 3saat kadar.cok iyi geldi bana da.
O cocuk da haftaya evleniyor. X sen gerci tecrubelisin bu konuda,cocuklariniz bile var dedi. Esim de tabi ya 6.5 yila yakin olduk,erken evlendik biz dedi. Ama tekrar evlenecek olsak yine esimi secerim dedi.
Ben şoke oldum tabi,yuzumde anlamsiz gulumseme...
Cocuk da ne mutlu size,seviyorsunuz demekki hala birbirinizi diyerek bana bakti.
...
Neyse esimle arabaya bindik yol uzun.. bu lafi unutmadim tabi. Masada niye oyle dedin?dedim. Kotu mu yaptim ki seni onure ettim dedi. Ama yalan soyledin dedim gulumseyerek. Ama o cocuk gercek olduguna inandi dedi. Demek ki seni tanimiyor dedim yine gulerek.
Esim normal ses tonuyla, belki de sen beni yeterince tanimiyorsundur dedi...
Dogru mu yalan mi bilmem ama mutlu oldum mu? Evett..

Neyse eve geldik balkonda oturduk vsvs..uykumuz geldi.biseyler oldu yine. Tmm bu sana 1ay yeter dedi. Sacmalama yaa rahibe miyim ben dedim
Seni cok ozledim deyip opup durdum tum gece. Ama gercekten cok ozlemisim onu. Eee bugun beraberdik hep,yanindaydim nasi ozledin ki dedi. Olsun,seni gordum ama sarilip opemedim ki hic dedim. Yanyana olup da onu ozledigime cok sasirdi.
Guya o bana aşık olacakti, ben ona oldum sanirim...
Tum gece bitisik uyuduk. Cok mutlu basladim gune.

Buarada dun o masasinda yokken "seni seviyorum" diye klavyesinin altina not birakmistim. Bu sabah işe gidince gorur

Son düzenleme:
Bir aslan da bende var. 10 senelik evliyiz. Cinsellikle ilgili sıkıntımız olmadı hiç çünkü evde dominant ben olsam da (başak burcuyun) cinsel açıdan fazlasıyla arzuluyumdur hatta fazla bile gelebilir eşime bu. Ama ego açısından tavsiyem su kesinlikle egosunu tatmin etme aslanın. Daha ister hep daha daha daha. Şuan eşim diyette mesela. Ben asla aslan yaparsın demem. Aksine yap ya görelim ohooo veremezsiniz o kiloyu sen. Nerde o orada sende diyerek teşvik ederim. Çünkü bilirim ki ona yaparsın aşkım desem olan haz alır ama senden haz almaz. Aslanlar böyle. Hırpalanmayi sever. Cinsellikte de öyle. Narinlik onlara göre değil hitabı vahşi seviyorlar. Cinsleri böyle sen çok yüz vermişsin. Düzelir zmnla üzülme. Aslan blöf yapar ama bir yere gitmez korkma . Çocuklarına çok düşkündür kendini düşünmez onları düşünür. Seninki blöf yapıyor üstüne varma.

Konuyu okuduğumda burcunuzun balık olduğunu anladım bir balık olarak.bir yazı okumuştum boşanmaya karar verip sonra vazgeçen insanları araştırmışlar neden vazgeçer diye.hepsinin cinsel hayatı iyi oldukları için vazgeçtiklerini belirtmişler.o yüzden demem o dur ki istemeseniz de istiyomuş gibi davranın.kendinizde değişim yapı saç kesimi boya spor vs.sizin de aslında istenilen biri olduğunuzu söylemeseniz bile hissettirin.kaybetme duygusu oluşsa bakın nasıl peşinizden ayrılmaz.

Aynen oyle yapiyorum. Son 3 sayfaya goz atin

İlk sayfaları okuyup yorum yazmıştım baya ilerleme olmuş çok sevindim.bence eşiniz siz onu reddettiğiniz için ona olan sevginizin azaldığını düşündü hatta hayatınızda başka biri var fln sandı sanırım ve bu şekilde karşı atağa geçti.erkekler çok şüpheci yorgunum ondan istemedim diye bir seçeneği kabul etmezler yoksa beni artık sevmiyo mu istemiyor mu diye düşündümüştür:)

Yapamazsin edemezsin beceremezsin dedigimde daha bir inatci,hirsli oluyor ve aklinda kuruyor. Oyle bir anda da sen beni begenmiyorsun ama arkadaslarim oyle demiyor demeye basladi. Herzaman olmamak kaydiyla begenilmek,iltifat,sen yaparsin demek,sevildigini bilmek ona kendini iyi hissettiriyor. Ben bunlari yapmadim egosu daha da kabarmasin,havaya girerse önunu alamam diye, ama bu zamandir arada bir bunlari deseydim ölmezmişim. Sonucta o da bir erkek. O bana soyleyince ne kadar hosuma gidiyor iltifatlari, simariyor muyum hayir..
Ama kafasina koydugunu yapar, giderim derse gider,bitti derse biter.. gitmedigine gore bendeki bazi seyler daha agir basti diye dusunuyorum,belki de cocuklar.. ama blöfse de cok saglamdı
Cocuklarla pek ilgilenmez,sabri taşar,bunalir,al artik sunlari der.belki ikizlerim henuz 3yasinda oldugundan ona yorucu geliyor da olabilir. Ilerde nasil bir baba olur bilmiyorum.
Sizin de masallah 10 yil olmus. Dilerim hep mutlu mesut olursunuz

Degil mi hem ezdim hem sasirttim hem sevdim..
Tesekkur ederim.. umarim daim olur

Eşiniz eve geldiğinde mutlaka ona sarılın , çok faydasını göreceksiniz. Evinize yardımcı alma konusu çok iyi fikir fakat şunu da göz önünde bulundurun , yardımcı bayan evdeyken eşinizle rahat olabilecekmisiniz? bunu da düşünü. Sizi daha da zor duruma düşürmemeli bu durum . Sizin kıyafetlerinizi beğenmesi kafasında ki kadın profiline geçmeye başladığınızı gösteriyor. Ten teması her zaman duygusal bağlılığı artırıyor , cinsellik olmasa bile ten temasının faydasını göreceksiniz. , mesela tv izlerken elini okşayın yanağını, kulağını sırtını okşayın. En önemli tüyomu söyleyeyim eşinizle bir arkadaş ortamına gittiğinizde mutlaka eşinizle ten teması kurup az önce söylediklerimi dozunda uygulayın inanın çok faydalı olacak . , Evde kahvaltı yapıp çıkmak erkekler için çok önemli nedense ( ben bunu hiç anlayamadım ama buna çok önem veriyorlar sanırım erkek muhabbetinde evde kuş mu besliyorsun karın neden kahvaltı hazırlamadı gibi söylüyor diğer erkekler , ama eminim ki bunu söyleyenlerini çoğunun eşi değil kahvaltı hazırlamak akşam yemeği bile yapmıyordur bir kaçına şahit oldum , karılarını dışarıya iyi göstermek adına yapıyorlar . Gün içinde internetten sinema film araştırıp eşinize mesaj atıp hayatım bu film güzel mi sence vakit bulursak gidebilirmiyiz ? gibi seçenekler sunun. Tayin olduğunuz zaman ev - iş arasında kaybettiğiniz tüm zaman size , eşinize ve evlatlarınıza kalacak bu çok güzel bir gelişme oldu sizin açınızdan . Eşinizin 1 günde tamamen değişmesini sakın beklemeyin erkekler kolay huy değiştiremiyor biraz daha uygulayıcı yşam biçimine dönüşünce huylar da değişim oluyor yada şöyle belirteyim artık bazı davranışlar motorbeceri olarak değişiyor . Eşinizi değiştirmek de , evine bağlı eşini seven bir koca yapmak da sizin elinizde ve siz bunu başatracaksınız emin olun .

Şifrenizi bilmesi çok iyi bir davranış olmuş ve şifre de kendi adını görmesi daha da onore etmiş bu güzel bir gelişme . Spora gidecekken erteleyip arkadaşının yanına beraber gitme teklifi sizinle vakit geeçirmekten keyif aldığını gösteriyor . özellikle arkadaşının yanında sizi onore etmesi sevgisini perçinlediğini gösteriyor bence. Sizin de aklınızda bulunsun az önceki mesajımda bu cevabınızı daha okumadan eşinizi onore edip arkadaş ortamında ilgilenmenizi önermiştim . o size bunu yapmış demek ki sizden aynısını bekliyor ve siz de onun bu davranışlarını asla soruglamayın mutlu olun anın tadını çıkarın :) , birliktelikleriniz daha da artacaktır emin olun , Sloganınız ''Birliktelik yorsa bile mutluluğuna değdiğine göre yorgunluk yok'' olsun :) , birlikte olduğunuz anlarda kulağına güzel sözler söyleyin özlediğinizi belirtin , ay benbi açık açık yazdırmayın bazı şeyleri anlayın lütfen :) Rahibemiyim demeniz çok iyi olmuş bu arada :) , az önce de belirttim bir önceki yorumu bu cevabınızı okumadan yazmıştım , klavyede not bırakmanız çok hoş olmuş , ara sıra gömlek ve pantolon ceplerine de küçük notlar sıkıştırın :) Aşık olunmaz aşık edilir demek istemiş eşiniz siz de ona aynı taktiği uygulayın onu kendinize aşık edin.Mutluluklar size ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…