Eşim gördüğüm şeyi inkar ediyor

salak yerine koymaya çalışırsa beni çok sinir olurum. Konuyu hatırlamıyorum ama benim eşimde bir kere böyle bildiğim bir şeyi inkar etmişti, normalde kabul etse kesinlikle bu kadar kızmazdım ama çok sinirim bozulmuştu. Salak yerine koyulmanın duygusu hiç hoş değil.
Asil buna sinirleniyoru sen kim icin beni salak yerine koyuyorsun yani

Mesele atmasi degil ki gördügüm seyi öyle bir sey yok demesi atmasina kizardim belki 2 3 gun söylenirdim susardim ama silip öyle bir sey yoktu diyip aklimla oynamasi normal mi sizce ?
Tepkinizden korktuğu için yalan söylemiş olabilir mi ki zaten yüksek ihtimalle öyle olmuştur keşke önce bağırmak yerine sakince olayı anlamaya çalışsaydınız

Tepkinizden korktuğu için yalan söylemiş olabilir mi ki zaten yüksek ihtimalle öyle olmuştur keşke önce bağırmak yerine sakince olayı anlamaya çalışsaydınız
konu sahininin kocasina gıcık olmakla beraber bu yoruma da katılıyorum. bir de koca yani huyunu suyunu bildigin adam ama bu şekilde kendini hic frenlemeden hakli olduğu konuda cilginlar gibi bagirirsa iki kizi var, zamanla onlar her seyi anneden gizleme yoluna girerler - kendimden biliyorum.
bir yerde kendini frenlemeyi ogrenmesi gerekiyor

2 tane kart var birine baktim digeri aklima gelmedi onu nadkren kullaniyor cunku aksam digerine de bakacagim silinmiyor ise oradadir
Diğer banka hesabından atmış ve bunu daha önce planlamış. Sen fark edersen diğerine bakmayacağını düşündüğü için.
Kendilerini çok kurnaz zannediyorlar. Bu erkeklerin millete para yedirme fantezisine bitiyorum gerçekten. Para verince egolarını tatmin ediyorlar.

Hesap hareketleri kesinlikle silinmiyor.

konu sahininin kocasina gıcık olmakla beraber bu yoruma da katılıyorum. bir de koca yani huyunu suyunu bildigin adam ama bu şekilde kendini hic frenlemeden hakli olduğu konuda cilginlar gibi bagirirsa iki kizi var, zamanla onlar her seyi anneden gizleme yoluna girerler - kendimden biliyorum.
bir yerde kendini frenlemeyi ogrenmesi gerekiyor
Aynen öyle keşke önce sorsaydı neden attın bana niye söylemedin falan filan eğer verdiği cevaplar tatmin etmiyorsa o zaman tartışabilir abartmadan. sonuçta adam dostuna yedirmemiş parayı. Belki de gerçekten arkadaşına inanmıştır yardım etmek istemiştir. Yani abartılacak bir şey yok bayan oldukça büyük tepki vermiş

Aynen öyle keşke önce sorsaydı neden attın bana niye söylemedin falan filan eğer verdiği cevaplar tatmin etmiyorsa o zaman tartışabilir abartmadan. sonuçta adam dostuna yedirmemiş parayı. Belki de gerçekten arkadaşına inanmıştır yardım etmek istemiştir. Yani abartılacak bir şey yok bayan oldukça büyük tepki vermiş
Ben buna katılmıyorum. Eşi istememiş ve adam arkasından iş çevirmiş. Belki söylese zaten böyle problem çıkmayacaktı. Biz onların arkasından iş çevirsek böyle anlayışlı yaklaşacaklar mı?

Cok ama çok sinirliyim esime öfkeliyim 2 gün önce telefonundan atilacak fotograflari kendime atarken bir grup yazısmasına sahit oldum arkadas grubu normalde okumam zaten ortadadır telefonu gizli sakli yoktur aramızda..Esimin bir arkadasi var belki dolandırıcı degildir ama tam sırtlan tipli biri böyle hic güven vermiyor sevmiyorum asla esimle de her zaman görüsmezler o derece samimi değiller yani.Gecenlerde esimi aramısti para istemisti asla paramizi yedirme o herife demistim yok be ne isim olur demisti.Ayni arkadası herkesten para istemis grupta iste cok zordayım kartlarım patladi intihar derecesindeyim bankalar pesimde cocuguma bez alamiyorum icralik oldum vs herkes üc bes neyse atmıslar dekontlarını gruba bir baktim esim de atmıs insallah kapatirsın kartlarinı bir daha acılma vs. yazmıs 7 bin kadar atmış.
Ben o an olayın sokuyla bagırdım buraya gel bu ne demek oluyor elin at hirsizi kilikli herifine bir kurusumuzu dahi yediremezsin diye.
Apar topar yanıma geldi ne diyorsun diye olayi anladı o arada telefonu alıp kendi dekontunu silmis öyle bir sey yoktu ben para atmadım bak arkadaslar atti al bak kurcala nereye bakacaksan bak ara sor arkadaslarimin hepsine diyor ama gözümle gördüm itiraf etse attim dese belki bu kadar kızmam.Salak yerine koydu resmen beni 2 gündür yüzüne bakmiyorum konusu acilinca hala daha ben para atmadim diyor.

Sadakatsızlik sadece başka kadın sözkonusu olunca mi olur bu da bir tür sadakatsizlik degil mi sizce ? Mobil bankacilikta da gözükmüyor onu silebilmesi mümkün mü ? Gördüğüm seyden emin olmasam inanacagim o derece inkar ediyor atmadim yedirmem ben ona para diye ama hala inanmiyorum inanmayacagim da simdi her yaptigi söyledigi batıyor dogru söylese bile yalan gibi geliyor siz olsaniz ne yapardiniz gözümde mükemmel es degerini yariya indirdi bu yaptigiyla
Mobil bankadan silinmez bildiğim kadarıyla. Hesap hareketlerinde durur hep.

Yok erkekler şöyle böyle. Bildiğin 10 yaşında çocuk gibi yalan söylemiş, kadın mal yerine koymuş. Ne erkeği, kadını!

Cok ama çok sinirliyim esime öfkeliyim 2 gün önce telefonundan atilacak fotograflari kendime atarken bir grup yazısmasına sahit oldum arkadas grubu normalde okumam zaten ortadadır telefonu gizli sakli yoktur aramızda..Esimin bir arkadasi var belki dolandırıcı degildir ama tam sırtlan tipli biri böyle hic güven vermiyor sevmiyorum asla esimle de her zaman görüsmezler o derece samimi değiller yani.Gecenlerde esimi aramısti para istemisti asla paramizi yedirme o herife demistim yok be ne isim olur demisti.Ayni arkadası herkesten para istemis grupta iste cok zordayım kartlarım patladi intihar derecesindeyim bankalar pesimde cocuguma bez alamiyorum icralik oldum vs herkes üc bes neyse atmıslar dekontlarını gruba bir baktim esim de atmıs insallah kapatirsın kartlarinı bir daha acılma vs. yazmıs 7 bin kadar atmış.
Ben o an olayın sokuyla bagırdım buraya gel bu ne demek oluyor elin at hirsizi kilikli herifine bir kurusumuzu dahi yediremezsin diye.
Apar topar yanıma geldi ne diyorsun diye olayi anladı o arada telefonu alıp kendi dekontunu silmis öyle bir sey yoktu ben para atmadım bak arkadaslar atti al bak kurcala nereye bakacaksan bak ara sor arkadaslarimin hepsine diyor ama gözümle gördüm itiraf etse attim dese belki bu kadar kızmam.Salak yerine koydu resmen beni 2 gündür yüzüne bakmiyorum konusu acilinca hala daha ben para atmadim diyor.

Sadakatsızlik sadece başka kadın sözkonusu olunca mi olur bu da bir tür sadakatsizlik degil mi sizce ? Mobil bankacilikta da gözükmüyor onu silebilmesi mümkün mü ? Gördüğüm seyden emin olmasam inanacagim o derece inkar ediyor atmadim yedirmem ben ona para diye ama hala inanmiyorum inanmayacagim da simdi her yaptigi söyledigi batıyor dogru söylese bile yalan gibi geliyor siz olsaniz ne yapardiniz gözümde mükemmel es degerini yariya indirdi bu yaptigiyla
Mobil bankacılıkta gözükmesi gerekiyor onu silemez başka bankadan atmış olabilir mi? Bu kadar saçma bir konuda yalan söyleyebiliyorsa tabikide her lafının acaba yalan mı diye düşünmeniz normal.

Mesele atmasi degil ki gördügüm seyi öyle bir sey yok demesi atmasina kizardim belki 2 3 gun söylenirdim susardim ama silip öyle bir sey yoktu diyip aklimla oynamasi normal mi sizce ?
Hayır normal değil , ama sizin bilmenizden korkmuş, aklı sıra siler inandiririm diye düşünmüş halbuki evet attım çocuğa mama bez alamıyorum diyince vicdanım el vermedi dese , bukadar surat asip ofkelenmezdiniz

Ayy çok özür diliyorum ama adamın aklını almışsın😂😂 valla bu tepkiyle ben de yalan söylerdim😂 kocanızda korkudan yalan söylemiş bence, tepkiniz acayippp fazla

Size cogunlukla hak verdim. Gönderdiğini saklaması, bir de üstüne gaslighting yaparak kendi aklınızdan ve gördüğünüzden şüpheye düşürmeye çalışması aşırı sinir bozucu. Ama bir yandan da tepkileriniz genel olarak biraz fazla mi acaba bu kadar ısrarla yalan söylemeyi devam ettiriyor. Yoksa normalde de çok rahat yalan mi söyler. Bazı insanların yanında ben de ufak yalanlar söylemek durumunda kalıyorum. Eşler tabi ki birbirine her konuda danışır. Arkadaşım benden 7000 lira istese ve eşim kesinlikle veremezsin dese dinlemez istediğimi yapardım. Ortak butce de yapsak bunun icinde sadece keyfime harcayacagim para da var. Arkadaşı size göre güvenilmez biri o hala gorustugune gore sevdiği bir insan. Bırakın yaşasın ve görsün. Tabi ki daha yüksek meblaglar için soyledigim geçerli değil.

Benim yakında rahmetli olacak kocama da eskiden arkadaşları, ailesi çok yardım etmiş. Sonradan öğrendim bunları. Düzeltmeye çalışmışlar ama adam olamamış. Böyle para yardımı yaparak hata ediyorlar. Kızına bez alamıyorsa ben olsam arkadaşlarımla birleşip online alışveriş ile evine erzak ve bez yollardım. Faturası varsa elektrik, doğalgaz gibi birileri de onu öderdi. Bu kadarını kim olsa yapardım, ortada çocuk var çünkü ama asla nakit vermezdim.

Sizin de tepkinizi fazla sert buldum. Ben olsam bu ay eve katkı sağlamaz, her şeyi onun üstüne yıkardım. Arkadaşıma borç verdim derdim, salak değilse anlardı zaten. Ay sonuna kadar o düşünsün. Bağırmak kısa süreli çözüm, asıl çözüm zora sokarak öğretmek.

Eşim yalan söylese ben de çok kızardım ama arkadaşı bebeğine bez alamıyor ve de intiharın eşiğine ise affederdim, niyeti kötü değil lakin 2. defa tekrarlanmamalı...

Ayni hesaptan atmıs kizlar o gün 5 6 yere ödemelerimiz vardi sanirim araya karismis görememisim o sinirle dekontu tekrar koydum önüne öncesinden verecegin tepkiyi bildigim icin arkadasimi da sevmedigin icin gizledim dedi.Tepkimden cekinmis sanki ejderhayim ates saciyorum agzimdan en fazla kavga ederiz yani neyin tepkisi anlamadim bu sekilde salak yerine konmak daha cok sinirimi bozdu

Ayy çok özür diliyorum ama adamın aklını almışsın😂😂 valla bu tepkiyle ben de yalan söylerdim😂 kocanızda korkudan yalan söylemiş bence, tepkiniz acayippp fazla
Sinirlenince fevri olabiliyorum gecesinden de uykusuzdum biraz uykusuz olunca cok sinirli oluyorum😏

Back
X