Ay maşallah, siz bı tatil yapın :)Gunaydin arkadaslar,
Dun esimin isyerine kuruma gittik bilgisayardan ders calismak icin. Neyse banka sistemimi acip portala baglanacaktim.esim kullanici kodu ve sifreni soyle yazayim dedi. Sifrede durakladim bir an. Cunku Sifrem ; rakam+onun isminin ilk 3 harfi idi. Ama bunu 1 ay once yapmistim.
Esim dediki vaaayyy bu harfler yoksa benim ismimin harfleri mi dedi, yok kendi ismim dedimsasirdi ama mutlu da oldu gulusunden anladim.
Tesadufu bile bu kadar denk gelir..
Gozuyle de gordugune gore, benim sifrelerim bile senken sen ayrilmaktan bahsettin,ama bunu unutmadim!diyecegim.
Neyse 3saat calistik.cikista yemek yemeye gittik,konustuk vs. ben spora gidecegim ordan da karsiya arkadasla iş konusmaya gececegim seni de eve birakirim dedi. Istemesem de tamam peki dedim. Yemek yaparim ben de diye dusundum.
Neyse yola ciktik. Bu saatten sonra spor yetismez,gitmeyecegim dedi. Ya aslinda arkadasim kafa dengidir,bizle yaşıt,iyidir.. gel seni de gotureyim beraber gideriz dedi.rahatsiz olacaksan beni avm ye birak,sen bulus arkadasinla sonra haberlesiriz beni alirsin dedim. Gerek yok dedi. Neyse gittik. Beraber hem sohbet ettik ,hem acikhavada çimlerin ustunde oturduk 3saat kadar.cok iyi geldi bana da.
O cocuk da haftaya evleniyor. X sen gerci tecrubelisin bu konuda,cocuklariniz bile var dedi. Esim de tabi ya 6.5 yila yakin olduk,erken evlendik biz dedi. Ama tekrar evlenecek olsak yine esimi secerim dedi.
Ben şoke oldum tabi,yuzumde anlamsiz gulumseme...
Cocuk da ne mutlu size,seviyorsunuz demekki hala birbirinizi diyerek bana bakti.
...
Neyse esimle arabaya bindik yol uzun.. bu lafi unutmadim tabi. Masada niye oyle dedin?dedim. Kotu mu yaptim ki seni onure ettim dedi. Ama yalan soyledin dedim gulumseyerek. Ama o cocuk gercek olduguna inandi dedi. Demek ki seni tanimiyor dedim yine gulerek.
Esim normal ses tonuyla, belki de sen beni yeterince tanimiyorsundur dedi...
Dogru mu yalan mi bilmem ama mutlu oldum mu? Evett..
Neyse eve geldik balkonda oturduk vsvs..uykumuz geldi.biseyler oldu yine. Tmm bu sana 1ay yeter dedi. Sacmalama yaa rahibe miyim ben dedim
Seni cok ozledim deyip opup durdum tum gece. Ama gercekten cok ozlemisim onu. Eee bugun beraberdik hep,yanindaydim nasi ozledin ki dedi. Olsun,seni gordum ama sarilip opemedim ki hic dedim. Yanyana olup da onu ozledigime cok sasirdi.
Guya o bana aşık olacakti, ben ona oldum sanirim...
Tum gece bitisik uyuduk. Cok mutlu basladim gune.
Buarada dun o masasinda yokken "seni seviyorum" diye klavyesinin altina not birakmistim. Bu sabah işe gidince gorur
Yazdıklarına bak benim yazdıklarımla tam zıt ahahahaaBence eşinize rahatlık batmış ...
İyi bir kariyer,iyi bir ev,iyi bir araba ,iyi bir hayat,sağlıklı iki çocuk,taş gibi bir kadın.......
Sonuç doyumsuz bir adam.....
Eşinizin sonunu iyi görmüyorum ... 2 çocuklu yorgun bir kadın üzerine fantazi kıyafetlerini giyip elinde kırbaç yüzünde maske ,kırmızı ışık altında zevk çığlıklarıyla sevişecek hali yok ya...
Nerede yaşıyoruz ,ALİS HARİKLAR DİYARINDA mı?
Ya onca saat yol çekiyor çalışıyorsun.2 evladına bakıyorsun .
Eve gelip çamaşır suyuyla temizlik -soğanla yemek yapıyorsun ...Ne fantezisi ????
Eşin ya ikdidar'ını yitiriyor sana bahaneler üretip kaçıyor.
Yada fazla film izliyor ilaç kullanıyor...
Bu aşırı doyumsuzluklar -Yani boşanmayı bile gerektirecek doyumsuzluklar ,aynı cinslere bile yönelmelerini sağlıyor.
Çünkü tatmin olamıyorlar hep bir arayıştalar....
Kadın olarak değerini kaybetme sen ....
Elinden geleni istediği yere koysun....
Yazdıklarına bak benim yazdıklarımla tam zıt ahahahaa
Allah Allah aynen öyleBebişim sen yeni evlenecen ya normaldir
Yangınlar yanıyorrrrrr
Burdaki yaziyi okuduktan sonra sizin haklı oldugunuzu anladim ne demek yatakta herseyi sizden beklemek önce erkek olarakta kendi yapsın bakalım önce seni heyecana getirsin ondan sonra siz herseyi yaparsınız saten sizi cok iyi anladim birde evde anneside varr eeeeee daha ne yapacakmissinizSen süpersin bu konuda ozmn.. cocuk var mi bilmiyorum.buarada biz kayinvalidemlerle 8ay ayni evde kaliyoruz. Odalarimiz yanyana. (Cocuklardan dolayi)
Ayrica isim de gercekten cok yogun , işi gectim 4saat yol bile yoruyor beni.8 de geliyorum eve. Yemek yap vs..kendime,meyve yikamaya,cay koymaya bile halim kalmiyor 11de uyuyakaliyordum cogu zaman..
Esim mesela hadi yardim edeyim,beraber toplayalim demez..
Bu anlattiklarin biraz da karakter meselesi. Benim ruhumda bu saydiklarin yokki. Bu saydiklarinin %60ini yapabilirim. O %120 sini ister benden... omur boyu da seviselim,seks yapalim diye dusunememki.kafam o kdr boş degil,beyin yorgun..ev hanimi olsam giyinip kusanip 4gozle bekleyeyim,masaya oturtayim...
Esim bana bugun naptin,nasil gecti gunun,iyi misin, ailen nasil,arkadaslarin napiyo..ya bugun benim de boyle bi sorunum vardi..vsvs hic konusmaz laf atmaz...yataga girsek ön sevisme,opusmek,oksanmak yok..ben onu tahrik edeyim ister,gormek ister.
Bende ona diyorumki sen beni duygusal acidan tatmin ediyormusunki de ben seni cinsel acidan tatmin edeyim! O da bana sen tamin edersen beni ardindan duygusal tatmin zaten olur.. kisir dongu gibi bu.
Sen benden kadinlik bekliyorsun , bende senden kibarlik,sevgi dolu,evine bagli,evcimen bir adam istiyorum diyorum.
Sen kadinliktan anlamiyorsun iste bak, tum kadinlar sert,maço,biraz kufurlu erkeklerden hoslanir dedi!
Eee sen kendini tarif ediosun ozmn(dedim içimden) hep kendi haklidir. Benim penceremden goremiyor.ben ne desem haksizim,onun dogrulari şaşmaz hep! Benim dusuncemin hukmu yok
Bir de gecmisinde uni yillarimda cok kizla yatip kalkmis, dolayisiyla kiyaslama yapabiliyor. Ben adam mi gordum ki.. ama benlede buyuzden evlendi! Nebileyim açilirsin zamanla sandim dedi
Sizin esiniz daha büyünemıs bir oğlan çocugu..tek cocuk oldugu icin olabilir..buradaki yazilanlar hoş fakat cok ayrilik kelimelerini agziniza almissiniz..bu son durumunuz sanki ilk cikiyor flört gibi..gel gitli olaylar falan..siz ona yaklasmayinca gozu disariya da kaymis uzgunum..ne demek alyans takmanası!!!..sizden ayrilmak icin adim bekliyor..sizin atmanizi istiyor..cok narsist bir kisi var hayatinizda..isiniz cok zor..ben olsam sn ye kaybetmezdim onun yaninda..parasi yerin dibine gecsin onun..bu arada cok iyi yapmissiniz kendinizi yenilemekle..onu takmayin..cok ustune titremeyin..sıkir sikir guzel olun..makyaj yapin..grup arkadaslarla onsuz eglenceye gidin..eglenin.bugun bi kiz arkadasim ne kadar guzel oldugumu soyledi gibi kelimeler kullanin.mesela dudaklarimin guzel oldugunu soyledi gibi. ..neler kaybettigini anlasin..seks si de kendisi isteyince yapin..ona guzel mesajlarda atin..sosyal ve aktif olun..o kendisi gelecektir..Ha bu arada, dun alyansimi cikarip isaret parmagima gumus bir yuzuk takmistim.
Aa senin alyansin nerde niye takmadin dedi.
Beraber degilmiyiz zaten alyansa ne gerek var dedim
Buarada esim 3aydir takmiyor yuzuk.gumus yuzugu dar geliyormus. Altin yuzugu de kaybolmus. Guya para bulunca yenisini alacak.
Benim bu lafimin ustune , ben de gidip yuzuk alayim kendime dedi.
Almaman hata,kac kere dedim sana,zahmet olacak artik(paraya kiyip alacaksin...)dedim
Sanirim ayrilcaksak almaya gerek yok diye dusunuyordu,simdi de alayim derdinde.
Simdi onu is yerine kurum ici sinavlarimiz icin ders calismaya gidiyoruz..
Evden cikarken bana bakip guldu.. yakaladim.hey noldu ne guluosun be dedim. Hiic dedi.soyle soyle dedim. Kim inanir senin ikiz dogurup anne olduguna dedi. Kotu mu ki dedim? Yo hayir iyi,guzel dedi.
Istersen 80 kilo olayim dedim
Velhasil beni sevip begeniyor sanirim.
Dun de karsimda masada opucuk yolladi.cvp vermedim. Opucuk yolladim alsana dedi
Deli misin divane misin manyaq diyecek yakinda bana
Buarada guzel yorumlar icin tesekkurler.bi gun esime yakalancam diye korkuyorum. Burayi telefonumda acik kalirsa falan..
Yok bu olaylardan sonra normale dönduk zaten.. ayrilalim bosansak mi diye o dedi. Ben seni seviyorum bu sebepten de ayrilmak istemem dedim. Lakin beni ezik,ayaklarinin ustunde duramayan,ona muhtac,gucsuz ve caresiz,arkasinda duracak kimi kimsesi olmayan bir kadin olarak gormesini de istemedigim icin son laflarimda ayrilirsak/ben olmazsam/bosanirsak cumlelerini yineledim. Bu sefer de gidebilecegimin farkina varip o bana dedi ayrilmak mi istiyorsun niye boyle diyorsun,bu ne demek diye. Beni cepte sansin istemiyorum cunku tersim de cok terstir,cok inadimdir,kinciyimdir..bidaha dersen ben birakirim busefer seni dedim.Sizin esiniz daha büyünemıs bir oğlan çocugu..tek cocuk oldugu icin olabilir..buradaki yazilanlar hoş fakat cok ayrilik kelimelerini agziniza almissiniz..bu son durumunuz sanki ilk cikiyor flört gibi..gel gitli olaylar falan..siz ona yaklasmayinca gozu disariya da kaymis uzgunum..ne demek alyans takmanası!!!..sizden ayrilmak icin adim bekliyor..sizin atmanizi istiyor..cok narsist bir kisi var hayatinizda..isiniz cok zor..ben olsam sn ye kaybetmezdim onun yaninda..parasi yerin dibine gecsin onun..bu arada cok iyi yapmissiniz kendinizi yenilemekle..onu takmayin..cok ustune titremeyin..sıkir sikir guzel olun..makyaj yapin..grup arkadaslarla onsuz eglenceye gidin..eglenin.bugun bi kiz arkadasim ne kadar guzel oldugumu soyledi gibi kelimeler kullanin.mesela dudaklarimin guzel oldugunu soyledi gibi. ..neler kaybettigini anlasin..seks si de kendisi isteyince yapin..ona guzel mesajlarda atin..sosyal ve aktif olun..o kendisi gelecektir..
Yani biz ev hanimlari napalim o zaman canim seni ezik gormesi cok tuhaf gercekten ya aslinda laf saymak isteye. Kavga etmek isteyen bir sekilde bahane bulur yatagina girersin yemek tuzlu der yine can skintisi olur insllh duzelir hep iyi olursunuzYok bu olaylardan sonra normale dönduk zaten.. ayrilalim bosansak mi diye o dedi. Ben seni seviyorum bu sebepten de ayrilmak istemem dedim. Lakin beni ezik,ayaklarinin ustunde duramayan,ona muhtac,gucsuz ve caresiz,arkasinda duracak kimi kimsesi olmayan bir kadin olarak gormesini de istemedigim icin son laflarimda ayrilirsak/ben olmazsam/bosanirsak cumlelerini yineledim. Bu sefer de gidebilecegimin farkina varip o bana dedi ayrilmak mi istiyorsun niye boyle diyorsun,bu ne demek diye. Beni cepte sansin istemiyorum cunku tersim de cok terstir,cok inadimdir,kinciyimdir..bidaha dersen ben birakirim busefer seni dedim.
Neyse cok sukur iyiyiz bu aralar..umarim bu halimiz uzun bir sure devam eder,monotonluktan uzaklasiriz...
Ver gazı ...Lakin beni ezik,ayaklarinin ustunde duramayan,ona muhtac,gucsuz ve caresiz,arkasinda duracak kimi kimsesi olmayan bir kadin olarak gormesini de istemedigim icin son laflarimda ayrilirsak diye yeniledim gibi bir cumle kurdunuz L Lotus_034
Siz ondan ustunsunüz bi kere..daha guzelsiniz taş gibisiniz....ikizbebek sahibisiniz..isiniz de yerinde..bu kadar fazla yüz vermeyin cok da fazla pohpohlamayin..bunu ciciailesi cok pohpohlamiş..ben sinirlendim surda ...bütun sayfayi okudum..benim ilk evlenme teklifi eden bi bey vardi komiser yardimcisi ayni egolar..cok egolu diye istemedim..nezaketle ayrildim..tabi egolu oldugunu soylememistim..baska birisi ile ciktim..geri tekrar donmus 6 ay pesimde surundu..hic yüz vermedim...yuz vermeyince egoları iniyor biraz bunların..sonra ortaya cikti..bunu ablası çok pohpohlamis..iyi ki de olmamis..sonuc yalnizim cok mutluyum...sizin ki de bu son olur..ins..bir isot seklinde ikinizin hayatinda bir tat birakir..ve mutlu son olur
O dedidiginiz bir anda olmuyor malesef.ama yine de ugrastim,duzelttim birseyleri bu olaydan sonra. gecen hafta aynen boyleydik, sanki ilk defa tanisip gorusuyormus konusuyormus gibiydik.. son 3 sayfada da yazar..Tekrar flörtleşmeyemi başlasanız acaba? Heyecan katar yani. Ne bileyim bi yemek için randevulaşın sonra bi otele gidin. Esınızı reddederek gercekten hata yapmıssınız. Bazen gonulsuz olsanızda yatıyorsunuz o yataga neden cunku erkekler bı kere sogudumu kolay kolay ısınamıyor. Oyuzden arada bır olmak kaydıyla gonulsuzde olsa ona bellı etmeden bırlıkte olmalıydınız. Sımdı onunuze bakın tekrar canlandırın ılıskınızı yoksa aldatılmada yakındır kapıdadır. Yavas yavas harekete gecın
Alkol almasın o halde madem ayik kalacak kadar arabaya binecek kadar almıyorsaO dedidiginiz bir anda olmuyor malesef.ama yine de ugrastim,duzelttim birseyleri bu olaydan sonra. gecen hafta aynen boyleydik, sanki ilk defa tanisip gorusuyormus konusuyormus gibiydik.. son 3 sayfada da yazar..
Gecen gun cok alkol aldim araba kullanacak durumda degilim arkadasta kalacam dedi. Msj attim kizdim, nerdesin naptigini saniosun,evli adamsin ne isin var bu saatte dedim.
Uyudum tabi gelemeyecegini anlayinca. Saat 3 muydu neydi eve geldi,sarildi yatti yanima. Telefonuma da msj atmis dayanamadim hasretine,bi kahve icip cikiyorum simdi diye(uyaninca sabah gordum)
....
Dun tum gun beraberdik, beni eve birakip arkadaslariyla bulusmaya gitti sonra.gece 2 ben alkol aldim arkadas da kalacam,sabah gelirim,telafi ederim diye yazmis... ve saat 2 oldu hala yok,gelecek..
Gercekten napacagimi sasirdim. 1 hafta iyiyiz, 1 hafta boyleyiz.. kendi de diyor ben normal degilim,biliyorum diye..
Not:gonulsuz oluşu/taklit vs cok cabuk anliyor.bazen yorgun da olsam onun gonlu olsun kırılmasin diye yaparim falan.. sonra gunu gelince bir bir sayiyor tum bunlari. Bunu bildigim icin, istemiyorsam istemiyorum yorgunum diyorum artik
Ama o bunlari da yaziyor :)