Öncelikle merhaba , konunuz dikkatimi çekti , evlilik %80 cinsellik üzerine kuruludur bunu b,ilir bunu söylerim o nedenle , siz de eşiniz de bunu konuda adım atmalısınız , mesela siz bir süre uykusuzl kalma pahasına eşiniz size yaklaştığı zamanlarda asla itiraz etmeyin. Eşiniz de bir süre sizden olumsuz tepki almadığı için sizin yorgunluğunuzu fark edip biraz daha erken saatlerde birlikte olmak için çaba sarfedecektir. Evlilikte karşılıklı fedakarlıklar olmadığı sürece topal bir gidişat olur. Eğer çocuğunuz varsa ve yaşı küçükse çocuk uyuduktan sonra ev içinde daha rahat ve cezbedici kıyafetler giyerek , hafif bir makyaj biraz cezbedici parfüm bir eşinize özel ikramlar hizmet etmeniz onu onore edecektir. Ben işve ve cilve konusunda her zaman avantajlıydım çünki annem babama karşı hep işveli ve cilveliydi , elbette bizim yanımızda cinselliğin zerresi ima dahi edilmezdi ama annemin şirin hareketleri babamın yüzünü güldürür ki hala aynılar yaşları 70 olmasına rağmen . Erkekler kadınlarından biraz işve cilve görmek egosunun tatmin edilmesi ve pofpoflanmayı bekliyor ( küçük bir çocuk gibiler her zaman ilgi bekliyorlar ) , eğer anlaşmama , aldatma , maddi ve manevi geçimsizliğiniz kavganız ve anlaşamamanız söz konusu değilse lütfen boşanmayın . Çocuklarınız anne bir yerde baba ayrı bir yerde yaşamasın . Benim abimin eşi ayrılmayı istediğinde 1,5 yaşında küçücük bir oğlu vardı ve bize tek sebep söylemedi , canım öyle istiyor dedi ve boşandı , ben en çok yeğenimin yaşadığı sıkıntılara üzülüyorum . Sizin eşiniz cinsel açlık yaşamış sizin tarafınızdan cinsel doyum yaşasa inanın ikiniz de çok daha mutlu olacaksınız . Gün içinde eşinize onu tahrik edecek kısa ve öz mesajlar gönderin , ÖZledim diyin , Seni istiyorum , arzuluyorum , tenini kokusunu özledim . Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum , ve benzeri mesajlarla eşinizin aklının sizde kalmasını sağlayın . Kadınlar hayatın her anında her zaman daha çok fedakarlık yapıyor malesef , erkekler her zaman daha rahat ve anlayışsız davranan taraf oluyor . ama Eğer boşanmak ikinizi de mutsuz edecekse lütfen çocuğunuzun hatırına ikinizde birbirinizn mutlu olmasına vesile olacak adımlar atın. Sizin öncelikli sorununuz birlikte vakit geçirememek olmuş bence . Kariyer ve iş yoğunluğu , sizin birbirinize ayıracağınız vakti çalmış ve siz ev arkadaşı olarak yaşamaya başlamışsınız . Ev arkadaşlığından çıkıp hayat arkadaşlığına ve mutlu bir evliliğe geçmeniz için dua edeceğim . İnşallah tüm sorunlarınız çözülür ve huzurlu olursunuz .