Gunaydin arkadaslar,
Dun esimin isyerine kuruma gittik bilgisayardan ders calismak icin. Neyse banka sistemimi acip portala baglanacaktim.esim kullanici kodu ve sifreni soyle yazayim dedi. Sifrede durakladim bir an. Cunku Sifrem ; rakam+onun isminin ilk 3 harfi idi. Ama bunu 1 ay once yapmistim.
Esim dediki vaaayyy bu harfler yoksa benim ismimin harfleri mi dedi, yok kendi ismim dedim
sasirdi ama mutlu da oldu gulusunden anladim.
Tesadufu bile bu kadar denk gelir..
Gozuyle de gordugune gore, benim sifrelerim bile senken sen ayrilmaktan bahsettin,ama bunu unutmadim!diyecegim.
Neyse 3saat calistik.cikista yemek yemeye gittik,konustuk vs. ben spora gidecegim ordan da karsiya arkadasla iş konusmaya gececegim seni de eve birakirim dedi. Istemesem de tamam peki dedim. Yemek yaparim ben de diye dusundum.
Neyse yola ciktik. Bu saatten sonra spor yetismez,gitmeyecegim dedi. Ya aslinda arkadasim kafa dengidir,bizle yaşıt,iyidir.. gel seni de gotureyim beraber gideriz dedi.rahatsiz olacaksan beni avm ye birak,sen bulus arkadasinla sonra haberlesiriz beni alirsin dedim. Gerek yok dedi. Neyse gittik. Beraber hem sohbet ettik ,hem acikhavada çimlerin ustunde oturduk 3saat kadar.cok iyi geldi bana da.
O cocuk da haftaya evleniyor. X sen gerci tecrubelisin bu konuda,cocuklariniz bile var dedi. Esim de tabi ya 6.5 yila yakin olduk,erken evlendik biz dedi. Ama tekrar evlenecek olsak yine esimi secerim dedi.
Ben şoke oldum tabi,yuzumde anlamsiz gulumseme...
Cocuk da ne mutlu size,seviyorsunuz demekki hala birbirinizi diyerek bana bakti.
...
Neyse esimle arabaya bindik yol uzun.. bu lafi unutmadim tabi. Masada niye oyle dedin?dedim. Kotu mu yaptim ki seni onure ettim dedi. Ama yalan soyledin dedim gulumseyerek. Ama o cocuk gercek olduguna inandi dedi. Demek ki seni tanimiyor dedim yine gulerek.
Esim normal ses tonuyla, belki de sen beni yeterince tanimiyorsundur dedi...
Dogru mu yalan mi bilmem ama mutlu oldum mu? Evett..
Neyse eve geldik balkonda oturduk vsvs..uykumuz geldi.biseyler oldu yine. Tmm bu sana 1ay yeter dedi. Sacmalama yaa rahibe miyim ben dedim
Seni cok ozledim deyip opup durdum tum gece. Ama gercekten cok ozlemisim onu. Eee bugun beraberdik hep,yanindaydim nasi ozledin ki dedi. Olsun,seni gordum ama sarilip opemedim ki hic dedim. Yanyana olup da onu ozledigime cok sasirdi.
Guya o bana aşık olacakti, ben ona oldum sanirim...
Tum gece bitisik uyuduk. Cok mutlu basladim gune.
Buarada dun o masasinda yokken "seni seviyorum" diye klavyesinin altina not birakmistim. Bu sabah işe gidince gorur